Wie was Daniel Siefert?

Screenshot_21

Vorig weekend startte de German Defence League een actie in Duitse steden ter herdenking van de dood van Daniel Siefert precies een jaar geleden. Ze beplakte straatnaamborden met de naam van Daniel – net zoals dat gebeurde toen een migrant het slachtoffer van een Duitser werd. Hieronder de toespraak van de German Defence League:

Daniel was zoon, broer, familielid, vriend, collega. Daniel was een Duitser en hij was christen. Daniel werd op 11 juni 1987 geboren en hij overleed op 14 maart 2013.

Nadat Daniel op 10 maart 2013 bruut en met de bedoeling om te doden in elkaar werd geschopt, schakelde men op 14 maart 2013 de apparatuur uit die hem in leven hield.

Daniel werd vermoord, omdat hij een ruzie wilde beslechten en burgermoed liet zien.

Hij werd slechts 25 jaar oud. Daniel is geen op zichzelf staand geval. Hij is een van de honderden slachtoffers in Duitsland. Zinloos en bruut vermoord, omdat hij Duitser was, omdat een migrant zich gekrenkt voelde. Een moord uit haat tegen Duitsers. De vrienden van de moordenaar bespotten het moordslachtoffer later op sociale netwerken.

Bij de misdaad waren meerdere personen betrokken, tot nu toe werd er slechts één dader veroordeeld.

Het openbaar ministerie gaat van doelbewuste moord uit en de rechtbank veroordeelde de moordenaar tot een gevangenisstraf van 5 jaar en 9 maanden. 5 jaar voor een mensenleven…

Screenshot_22

“Cihan nam een aanloop van vijf meter en sprong Daniel met ´mens verachtende bedoeling om te doden´ in de rug”, aldus het openbaar ministerie. Daniel knalde met zijn hoofd tegen de bus, daarna op straat. Hij bleef bewusteloos op het asfalt liggen. Maar Cihan liet hem niet met rust, maar schopte nog minstens eenmaal op het op de grond liggende slachtoffer in…”

De hoofddader: Cihan A. belde volgens getuigenverklaringen een kameraad op om hem te zeggen naar het station te komen.: “Neem zoveel mogelijk mensen en wapens mee – we maken hier op mijn manier een eind aan.”

“Daarna liep de aangeklaagde door de bus op en neer en riep: ´Jullie blijven allemaal zitten, voor jullie is dit het eindpunt´.”

Toen Daniel zich niet meer bewoog, riep Cihan: “Hij is dood! Ik heb het leven verneukt en hij moet met zijn leven betalen!” In werkelijkheid was Daniel levensgevaarlijk gewond en overleed vier dagen later in het ziekenhuis.

Het slachtoffer werd op Facebook door jonge Turken als nazi bespot. Zo schrijft Ali E.: Een bastaard nazi minder in Weyhe, dat is toch super.”

En Hussein schreef perfide: “Cihan heeft vast en zeker niet gedacht dat dit zo erg zou aflopen. Het komt door jullie vuile gedrag, die ons dwingt om zoiets met jullie te doen, jullie nazi´s.” Ali E. schreef ook: “Ik heb schijt aan alle Duitsers en de Bild Zeitung.”

Screenshot_23

De begrafenis moest onder politiebescherming plaatsvinden. Het monument en het graf van Daniel werden meermaals geschonden.

De Antifa bespotte het slachtoffer op de herdenkingsplechtigheid.

Na de brute moord werd er een ronde tafel tegen RECHTS georganiseerd. De moordenaars waren Turken! Dat zullen dan vermoedelijk wel racisten geweest zijn!

Hoeveel jonge mensen moeten er nog uit haat tegen Duitsers en christenen, “ongelovigen” in dit land vermoord worden totdat de politiek reageert?

Waarom mag men onze kinderen vermoorden en wordt men vrijgesproken, krijgen de daders en doodschoppers voorwaardelijke straffen of een belachelijk lage gevangenisstraf? Hoeveel mensen moeten er nog sterven, geofferd worden op het altaar van een mislukte multicultipolitiek?

Aan alle burgers en politici: Word eindelijk wakker!

Het kan iedereen overkomen! Eén blik is voldoende! Eén woord…

Ga de straat op en laat zien hoe je denkt over het vermoorden van onschuldigen en kinderen en jongeren in dit land!

Jullie zijn het verplicht aan jullie kinderen en nakomelingen!

Screenshot_24

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wie was Daniel Siefert?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, vuile RODE PLOERTEN, kijk VUILE SMERIGE EUSSR WIJVEN ASHTON en REDING! Jullie hebben deze gore PRIMATEN toegelaten tot Europa! Er komt een dag van de AFREKENING , vuile vieze kliek, die ONS burgers hebben VERRADEN aan de smerige HAATJURKEN en MO volgers!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en dan nog iets: Als die vuile, smerige rotturk na vijf jaar weer vrij komt,dan MOET er gewoon deze of gene te vinden zijn,die het karwei afmaakt, dat Justitie hier heeft laten liggen!
  Goed, de doodstraf is afgeschaft, maar levenslang had er normaliter in moeten zitten: Wat is in Godsnaam vijf jaar?! Opruimen, dat gajes!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  EN OM DAT NOG TE TOPPEN !
  DE VUNZIGE VUILE BURGEMEESTER LEMMERMANN
  EEN LINKSE ROOIE SPD RAT HAT HET LEF EEN TAFELRONDE
  TEGEN RECHTSE GEWELD TE ORGANISEREN EN NIET WIE TE
  VERWACHTEN EEN DEMONSTRATIE TEGEN DEZE AFVAL VAN
  DE SAMENLEVING DIE HEM IN DE DOOD GETRAPT HEBBEN !

  Nachdem am vergangenen Wochenende der mittlerweile verstorbene
  Daniel S. von einer Horde Türken im Blutrausch ins Koma getreten
  wurde, spricht Weyhens Bürgermeister Frank Lemmermann (SPD, Foto)
  nicht etwa von der abartigen Gewalt muslimischer Schläger, sondern
  wünscht sich mehr Toleranz und einen „Runden Tisch“ gegen Rechts !

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Doet me denken aan de moord op Theo,waarna de “elite’ naar de moskee ging om medeleven met dat soort te betuigen,in plaats van naar de ouders en zoon van Theo van Gogh!

   Like

 4. lucky9 zegt:

  Een verdedigingsliga is warempel extréém nodig!
  Laat ons reageren en ageren voor het te laat is.
  Vooraleer het islamitisch beest zijn tanden op onze onze mergpijpen zet!!!

  (Zo bedoel je!? 😉 )

  Like

 5. s breget zegt:

  De schuldigen zijn onze eigen moordende OVERHEDEN wand in elk land zeker van Europa gebeurd dit .Laten we als burgers eisen dat dit stopt,

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Theresa, ik ben het volledig met je eens, 5 jaar voor moord. ronduit belachelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s