Verkiezingsprogramma Europees Parlement 2014

Screenshot_47

28 maart 2014

Kiezen voor Nederland
Het kabinet belast Nederland kapot, verscheept miljarden naar Zuid-Europa en zet onze grenzen wagenwijd open. Allemaal om te voldoen aan de eisen van de Europese Unie. Het resultaat? Onze economie presteert ondermaats, steeds meer werklozen. Er is maar één uitweg: kiezen voor Nederland.

Uit de EU, uit de euro
De PVV wil Nederland uit de EU. We voeren de gulden weer in en behouden toegang tot de interne markt door bilaterale handelsverdragen te sluiten met de EU. Dat levert 10% extra welvaart op tegen 2024 en 13% tegen 2035: bijna 10.000 euro per huishouden per jaar.

Handel drijven met de hele wereld
Door ons te bevrijden van Brussel kunnen we handelsverdragen sluiten met de rest van de wereld. Onze handel met de EU blijft intact. Dankzij onze ligging, innovatie en werklust zijn wij de toegangspoort van de wereld tot Europa. Ook zijn we één van de grootste handelspartners van de EU.

Baas over eigen grenzen
De PVV wil dat Nederland weer baas wordt over de eigen grenzen. We bepalen zelf wie hier binnenkomt. We sluiten onze grenzen voor arbeidsimmigratie uit Polen, Roemenië, Bulgarije, etc, en voor alle immigratie uit islamitische landen.

Baas over eigen geld
Nederland is de grootste nettobetaler van de EU. We moeten miljarden geven aan andere landen. We staan voor honderden miljarden garant voor failliete landen en banken. De PVV wil dit geld volledig en onmiddellijk terug.

Eigen economisch beleid voeren
Buiten de EU is Nederland weer in staat om de economische en monetaire politiek af te stemmen op onze eigen noden. De PVV wil de accijnzen en de belastingen verlagen. Dat leidt tot extra koopkracht, extra groei en extra banen. Daar worden we allemaal beter van.

Blijven wie we zijn
De massa-immigratie en de islamisering zijn rampzalig voor Nederland. Onze identiteit is in gevaar. We willen geen Eurabië worden; we willen blijven wie we zijn. We willen vrij en soeverein zijn. Politieke beslissingen nemen we in Den Haag, niet in Brussel.

Screenshot_48

Bron:
PVV
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Europees Parlement, EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op Verkiezingsprogramma Europees Parlement 2014

 1. Peter Klaasing zegt:

  Hoezee hoezee voor Nederland hoezee. Voor Koning en Vaderland.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh….Peter: Alle respect voor je patriottische houding, maar wat doet die koning erbij, als ik vragen mag?
   Die bolle en zijn opvreters-familie laten zich heus niets aan het Vaderland gelegen liggen, hoor! Het enige wat ze doen is de multikul steunen -omdat ze van de realiteit geen jota begrip hebben. Trouwens, volgens de salsa-trut bestaat de Necerlander niet eens.
   Dus dóe me een lol………

   Like

  • Driek zegt:

   Peter Klaasing , doe mij een lol zeg, met uw “Voor Koning en Vaderland”. Als we nu op deze site ook dat gezeik krijgen over het koningshuis, dan haak ik hier af.

   Like

 2. roger catrysse zegt:

  Ik hoop dat ze de Europese verkiezingen winnen in Nederland en samen met andere verantwoordelijke fractie een sterke groep kunnen vormen

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Werk al genoeg alleen al in Nederland !
  Ontslag na wonderbaarlijk herstel
  AMSTERDAM –
  Tramconductrice H. L. (54) werd tijdens haar vakantie in SURINAME dansend en lopend gespot terwijl ze in Nederland in de Ziektewet zit omdat ze rolstoelafhankelijk was geworden. Reden voor het GVB om haar op staande voet te ontslaan wegens fraude. Gisteren stonden beide partijen tegenover elkaar voor de rechter.

  Like

 4. s breget zegt:

  Een echt oer oud Nederlands verkiezings programma waar je vertrouwen in kan hebben een weet waarvoor je je inzet een geweldige toekomst voor je kinderen

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Mijn stem had,heeft en houdt Wilders;hij verwoordt exact mijn gevoelens en noden!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hier sta ik volledig achter Monalisa. Een kwestie, moet dan wel heel goed bekeken worden, namelijk het weder invoeren van onze eigen munt. Maar de PVV kan daar voor gebruik maken, van de kennis van goede economen zoals Hayek! Verder ben ik het eens met de reactie van @ Theresa Geissler van 21.32. uur, op 28/3, dat we niets mogen kunnen verwachten van dat “circus Oranje”, deze steenrijke familie heeft NIETS op met ONS, helemaal NIETS!

  Like

  • meneertje zegt:

   Mag ik hierop een kleine correctie toepassen?
   De familie wordt wel “Oranje” genoemd, doch dat is ten onrechte, want met Willem van Oranje heeft zij even veel te maken als u en ik.
   Sinds 1898 regeert in Nederland het Huis De Ranitz.

   Like

 7. alidas1 zegt:

  Hoeveel papieren ze ook tegen hem invullen ik blijf toch op hem stemmen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s