22 mei: de Grote GeenStijl EU Uitlachavond

Screenshot_7

De Europese Unie wil alles. Eén buitenlandbeleid, één markt, één leger, één duurzame windmolocaust, één asielbeleid, één bankenunie, één belastingstelsel met afdracht aan Brussel, één centrale regering, één, één, één. Het is nooit genoeg. En we worden op 22 mei allemaal geacht te gaan stemmen voor de Europese idealen, maar wie meer dan 5 (van de 26) Nederlandse Europarlementariërs kan opnoemen, weet al meer over de EU dan 99% van de kiesgerechtigden. Als we naar de groepsleiders van die parlementariërs kijken, de kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie, zien we louter lieden die meer, meer, méér Europese Unie willen.

Screenshot_6

Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR. Bookmark de permalink .

10 reacties op 22 mei: de Grote GeenStijl EU Uitlachavond

 1. Wans Horst zegt:

  En vandaag, vlak voor de EU-verkiezingen, komen EU-voorstanders met het nieuws dat Rutte in 2012 – ruim twee jaar geleden – gedreigd had de Eurozone te verlaten. Hij zou dat uit populistische motieven hebben overwogen omdat hij voor Wilders bang was. Daaruit blijkt dat Rutte zich bediend van dezelfde methodes als waar hij en zijn D66-VVD-PvdA-CDA-kliek Wilders van beschuldigd. Zo zijn alle leden van die kliek. Geen VVD’er, CDA’er, D66’er of PvdA’er die zal schromen om vuil spel te spelen waar hij denkt dat winst te behalen is. Geheel in tegenstelling tot Wilders en de zijnen die, helemaal na het vertrek van drie verraders, als één man een vuist kunnen maken, de reden dat Wilders het woord voert en niet veel anderen van de PVV-fractie. Alles om LPF-achtige omstandigheden te voorkomen, uiteraard gehaat door de linkse media omdat zij graag de randvoorwaarden hadden geschapen om de PVV op een LPF-achtige wijze te gronde te richten.

  Like

 2. joop zegt:

  over land verraden gesproken ze moeten van nederland afblijven

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Plak die foto maar op een dartsbord. Kunnen we tijdens het spelen nog flink lachen ook !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  EEN Rijk, EEN volk, en EEN fuhrer. We hoorden dat ook al tijdens de bezetting (1940 -1945). Inderdaad, toen zou ook alles EEN zijn ! Het feit dat er nu meerdere fuhrers actief zijn doet daar niets aan af. De essentie blijft gelijk. Uniek ! We zitten in een bezet gebied zonder dat er een oorlog aan vooraf ging. Nooit meer een oorlog in Europa, volgens de doelstellingen van de E.U. Ze deden het dus anders, maar niet slimmer. Aan die oorlog valt niet te ontsnappen, want die gaat nu achteraf komen. in de vorm van een burgeroorlog. En die word niet gewonnen door E.U. sympathisanten of de Moslims, maar door ons ! Immers een dictator laat zich niet verdrijven middels een discussie of verkiezingen, nee, hij verstaat alleen maar de taal van het geweld. Helaas, het is niet anders !

  Like

 5. Jean zegt:

  Er ontbreken nog 4 rotkoppen op die afbeelding nl. E.T. en die 3 kutwijven as-ton, maalstroom en reling. Bah wat krijgt een mens er koude rillingen van.
  In 1945 zijn dergelijke lafaards en verraders ter dood veroordeeld waarom ook niet met die 7???
  Een strop kost toch niet zoveel, er moet maar één gekocht worden, een na een hupsakee ermee.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 11.09. uur. Inderdaad al deze figuren zijn schuldig aan LANDVERRAAD,Jean! Dus we zouden ze voor een tribunaal dienen te brengen, zoals in NEURENBERG!

   Like

 6. Wans Horst zegt:

  We kunnen die avond weinig lachen aangezien de uitslag de zondag daarop vrijgegeven mag worden van de Gestapo.

  Like

 7. Nico zegt:

  Lieve mensen de uitslag staat al lang vast. Verkiezingsuitslagen wordt op grote schaal gemanipuleerd net als in 2012 toen de VVD en PVDA plotsklaps als winnaars te voorschijn kwamen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s