Rusland: Westen provoceert en is schuldig aan inferno Odessa

Screenshot_11

Inwoners van Odessa leggen bloemen bij het vakbondsgebouw

De Russische regering houdt de tijdelijke Oekraïense regering en het Westen verantwoordelijk voor de grote brand en de onrust vrijdag in de Oekraïense stad Odessa. Daarbij kwamen tientallen mensen om het leven.

‘Kiev en zijn westerse bondgenoten zijn het bloedvergieten praktisch aan het provoceren en dragen directe verantwoordelijkheid,’ zegt een woordvoerder van de Russische president Vladimir Poetin.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Oekraïne, Rusland, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Rusland: Westen provoceert en is schuldig aan inferno Odessa

  1. Yvonne van Cleef zegt:

    Daar heeft hij gelijk in;op gang gebracht en in stand gehouden door het westen en Amerikaanse soldaten!

    Like

  2. Vederso zegt:

    Deze beelden heeft Vlad Tepes;

    Like

  3. HansFire zegt:

    Laat dat vuile LINKSE TUIG maar naar RUSLAND gaan, dan krijgen wat ze willen hebben, Bescherming van dat vuile COMMUNISTEN TUIG. Dus gewoon oprotten.

    Like

    • Willie zegt:

      Hans, gebruik eerst eens je brains (als je die hebt) vooraleer je dit comment geeft ?? Dan zou je zien dat je hier onzin aan t lullen bent :weet je eigenlijk wel waarover dit gaat ??

      Like

  4. Joop Klepzeiker zegt:

    Oostenrijkse politicus: Nederlandse pantserwagens richting Oekraïne gefilmd*

    EP-afgevaardigde: ‘Amerika wil oorlog met Rusland, en wel nu’ – Leger Oekraïne bezet Kramatorsk

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Oostenrijkse-politicus-Nederlandse-pantserwagens-richting-Oekrane-gefilmd

    Like

  5. peterselie1 zegt:

    Blackwater US security firm, wordt ook genoemd Yvonne als een partij die samen met de CIA en andere instanties het fascistische, ongekozen interim regering in Kiev in het zadel hebben geholpen. Het IMF onder leiding van Christine Lagarde maakt de Biderberg doctrine af door de lonen, pensioenen en massa ontslagen OekraÏne tot een bedelstaat van de EU te maken, en weer een stapje dichterbij de grens van de Russische federatie.

    Like

  6. Jean zegt:

    De op een hand tellende criminelen uit Amerika en Europa willen oorlog met Rusland en meer dan een miljard burgers zullen er de dupe van zijn.
    Wordt het niet dringend tijd die handvol criminele uit te schakelen?
    Ene is een moslim, de andere wordt versleten als natte dweil, tel daar nog die waanzinnige uit Gent bij en die furherin uit Duitsland samen met die achterlijke as-ton en die dodelijke maalstroom incl. die kapo en de portugese schijnheilige en je hebt de grootste rotzooi samen, giet daar een Kerrysausje over en het is vergif. Samekijk…

    Like

    • Jean zegt:

      Ik bedoel Smakelijk… 🙂

      Like

      • treintrien zegt:

        Je bent onze eigen oorlogshitser van Baalen nog vergeten, Jean 🙂
        Walgelijk speknekkig ventje dat ’t is.
        Als het ooit tot een tribunaal komt mogen deze eerst toekijken:
        Die 8 hangen we apart 🙂

        Like

  7. peterselie1 zegt:

    *Oostenrijkse politicus: Nederlandse pantserwagens richting Oekraïne gefilmd*

    EP-afgevaardigde: ‘Amerika wil oorlog met Rusland, en wel nu’ – Leger Oekraïne bezet Kramatorsk
    Links: NAVO-(volgens bronnen ook Nederlands) militair railtransport door Wenen. Rechts: bij de Oekraïense aanval op Kramatorsk kwamen zeker 10 mensen om het leven.

    De conservatieve Oostenrijkse Europese afgevaardigde Ewald Stadler heeft een filmje laten zien van een trein in Wenen met daarop (naar verluid) onder andere Nederlandse pantserwagens. Na navraag werd hem gezegd dat deze op weg waren naar een militaire oefening in Hongarije, dat grenst aan Oekraïne, maar zo’n oefening vindt daar helemaal niet plaats. Stadlers uitleg: de NAVO verplaatst zo onopvallend mogelijk troepen en militair materieel naar Oost Europa, omdat het een oorlog met Rusland wil veroorzaken.

    Op de foto is het niet goed te zien, maar het zou om CV-90 infanterie gevechtsvoertuigen (soort lichte tanks) kunnen gaan. Op alle voertuigen waren de merktekens bedekt, waardoor de afkomst niet vaststaat. Volgens bronnen van het Contra Magazine zou het om onder andere Nederlandse pantserwagens gaan.

    Dat deze in Wenen zijn gefotografeerd is opmerkelijk, aangezien Oostenrijk officieel nog steeds neutraal en geen lid van de NAVO is. Volgens de Oostenrijkse wet mogen andere landen uitsluitend na een resolutie van de VN-Veiligheidsraad oorlogsmaterieel door het land transporteren. Tot nu toe was de enige keer dat dit gebeurde tijdens de Golfoorlog in 1991.

    ‘Amerika wil nu oorlog met Rusland’

    ‘Maakt u zichzelf niets wijs,’ aldus Stadler tijdens een toespraak. ‘In Amerika zijn er invloedrijke kringen die een oorlog met Rusland willen, en wel nu, niet over 15 jaar, als Rusland sterker is geworden. Rusland is volgens hen al veel te sterk en stabiel geworden, dus willen ze nú die oorlog.’

    Dan laat hij een smartphone video zien van het railtransport van honderden pantserwagens door Wenen. ‘De media zeggen dat het maar om een paar honderd soldaten gaat, maar het gaat om véél grotere troepentransporten. Ook stellen ze raketten op in bijvoorbeeld Polen, zogenaamd tegen Iran. Maar die zijn duidelijk tegen Rusland gericht.’ Lees verder >>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Oostenrijkse-politicus-Nederlandse-pantserwagens-richting-Oekrane-gefilmd

    Like

  8. Leo zegt:

    Obamha, wants WAR !! for the US economy.

    In Tunesie is dat niet gelukt, in Libie ook niet, in Syrie ging het feest ook niet door, daar stak
    Poetin een stokje voor, Dan maar in Oekrine proberen of ie de beer uit zn hol kan lokken.
    Maarrrrrr….. beren zijn slim, en sterk daar moet je niet mee dollen.
    Je kan een beer lang sarren, maar als ze een poot uitslaan kan je het de beer niet kwalijk nemen.

    Like

Plaats een reactie