Geert Wilders: Neem voorbeeld aan Zwitserland

Screenshot_33

Nederland moet uit de Europese Unie en handel drijven zoals Zwitserland. Dat zei PVV-leider Geert Wilders zojuist tegen Frits Wester in het programma Campagne op Z.

Volgens Wilders toont Zwitserland aan dat het economisch alleen maar beter gaat als Nederland uit de Europese Unie stapt. “Nederland heeft economische krimp en een groei van werkloosheid. Landen als Zwitserland, maar ook Noorwegen, hebben economische groei en minder werkloosheid”, zei hij tegen Frits Wester.

Zwitserland is volgens Wilders goed met Nederland te vergelijken omdat het in het hart van Europa ligt. “Ik wil ook dat Nederland in het hart van Europa blijft. We moeten nergens met de rug naartoe staan. We moeten handel blijven drijven via die interne markt, met alle andere Europese landen maar ook met de groeimarkten van de wereld. De groei zit niet meer zozeer in Europa maar in Azië, in Afrika en in Zuid Amerika.”

“Zwitserland is hét voorbeeld”, vindt de PVV-leider. Ook wat betreft immigratiebeleid heeft het land geen ‘last’van andere landen, zo stelde hij. “Het is echt niet zo dat je daar rijen voor de grens hebt staan.”

Klik hier voor het artikel van RTL nieuws

PVV normale grootte

Bron:
PVV
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

5 reacties op Geert Wilders: Neem voorbeeld aan Zwitserland

  1. Harry zegt:

    Volgens Asscher gaat Wilders samenwerken met “griezels” !
    Nou zie ik Marine le Pen duizend keer liever dan die Joodse landverraders als een Asscher en Cohen .
    Die verraden niet alleen ons land maar ook hun eigen ras .
    Als dát niet griezelig is …………………………. ?

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Nou, zeg dàt! En over griezels gesproken: Weet je wat ík griezelig vind?
      Een vent (Asscher dus) die uiteindelijk de bàllen niet heeft om die Dickensiaanse Madrassa’s aan te pakken!
      Eerst stoere taal uitslaan en dan te schijterig zijn om door te zetten.
      Gewoon sluiten,die brandgevaarlijke keten, kinderen terugsturen naar huis en de ouders waarschuwen voor de gevolgen als ze hun kind nóg eens in zoiets stoppen, zou je zeggen.
      Maar nee, Asscher durft het kennelijk niet goed aan, bij nader inzien:
      Het gaat tenslotte om de Islam, hè; die laat je begaan, wat ze ook uitvreten…..

      Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Harry: 22.16. uur, op 15/5. Helemaal met U eens, Harry. We zijn en worden “in de steek gelaten”, door deze PvdA, maar ook door de rest van de politieke bende, van links tot rechts. Alleen op de PVV kunnen we momenteel rekenen.

      Like

    • Monalisa zegt:

      Harry je hebt twee soorten joden No 1, de goede joden No 2 de verraders! en die namen die u noemt hoort in de categorie no 2

      Like

  2. lucky bee zegt:

    Alleen door de ligging van Nederland in Europa zal Nederland beter gaan als de Zwitsers.Als wij onafhangig zal worden.Laat de Serviers binnen Europa, en Rotterdam wordt ook de enige poort naar de Zwarte zee.Als de Turken de Dardanella en Bosporus zullen sluiten voor alle westelijke scheepvaart.

    Like

Plaats een reactie