ACTUEEL: Interview met Hans Jansen!

Hans Jansen

Hans Jansen

Tip: Vanavond om 23.00 uur op Nederland 1 een interview met Hans Jansen bij Knevel en Van den Brink!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

43 reacties op ACTUEEL: Interview met Hans Jansen!

 1. delamontagne zegt:

  Hoop wel dat er dan wat pittiger vragen worden gesteld dan in ,t radio-programm van 20.20 op radio 1.
  Die interviewster behandelde hem, vonden wij, als een onmondige schooljongen……..

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Hans Jansen kreeg mijn stem de afgelopen EU parlement verkiezingen. Helaas krijgt hij geen zetel. Stond op plek 7 meen ik te herinneren. Dankzij de thuisblijvers heeft Nederland een schril contrast met de rest van Europa. De Europa vernietigende EU vloedgolf wordt vanuit Nederland in elk geval niet meer gekeerd. De demonisering van Geert Wilders en de desinformatie over de EU heeft in Nederland in elk geval haar vruchten afgeworpen. Vandaag met een man gesproken die in de plaatselijke moskee was geweest. Prachtig dat hij het allemaal vond dus ook de desinformatie over de islam heeft goed gefunctioneerd. Vraag me soms een seconde af of ik het fout zie maar kom dan gelukkig weer vrij snel bij mijn positieven.

  Like

 3. Liesbeth de Vries zegt:

  Hmn….ik kijk al een jaar of twee geen policor programma’s meer en mijn kwaliteit van leven is daar met sprongen op vooruit gegaan maar misschien dat ik als kleinste grootste fan van prof. Jansen een uitzondering maak vanavond. Om met Brigitte Kaandorp te spreken: “als ik het maar niet met Andries Knevel hoef te doen” https://www.youtube.com/watch?v=2J2bdsRySec

  Like

 4. Liesbeth de Vries zegt:

  @guusvelraeds prof. Jansen stond op 4 en is er in gekomen hoor! Er gebeurt ook nog wel eens iets goeds in NL.

  Like

 5. Liesbeth de Vries zegt:

  Hooggewaardeerde tevens diepgeliefde EJ Bron, laat die moderatie maar zitten, ik ben goed volk en ik kom in vrede.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Beste Liesbeth,

   Iedereen komt in de moderatie!!! Het kan gebeuren dat het iets langer duurt dat een comment wordt doorgelaten. De webmaster zelf is namelijk ook vaak bezig met vertalen van belangrijke artikelen! Ik kijk niet iedere 5 minuten naar de comments! Dit even ter info.

   Webmaster E.J.

   Like

 6. Liesbeth de Vries zegt:

  Moet ik nog een poosje naar Bert-familiediner-van-Leeuwen kijken ook, wat ik al niet over heb voor prof. Jansen, de mannen in de derde wereld zouden blij en dankbaar zijn met zo’n zorgzame vriendin.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een beschamende vertoning zojuist. De behandeling die Geert Wilders bijna overal ten deel valt, was nu ook bestemd voor prof. Hans Jansen. Er werd alleen maar geprobeerd hem te “vangen” vanwege de samenwerking met het FN. En wat hij ook probeerde uit te leggen, steeds kwamen weer dezelfde vragen. Hans Jansen bleef bewonderenswaardig kalm. Maar K&vdB moesten hun ogen uit hun kop schamen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Calvinistische zenuwlijer “Knevel” heeft nu tezamen met de man met het eeuwig ijzingwekkend vertrokken gezicht “van den Brink” het uitgespuugde bot toegeworpen gekregen van de “Vara-charlatans”, met de merkroepnaam: “P&W”.
   Het links niveau is daardoor niet alleen nog een keer bevestigd maar óók wéér, en hiermee opnieuw in NL, tot een nòg absólúter dieptepunt gezonken.
   Op zich best een aardige prestatie. We moeten objectief blijven in deze.
   Arme Jansen. Gelukkig is een hele rustige man.

   Like

 8. Monalisa zegt:

  Hans Jansen ge zien een zeer nete man met een goed verhaal maar die turkse kon ik wel schieten met haar nee schudden maar wat Hans Jansen daar vertelde is gewoon de waarheid, alleen dat wil de moslim niet zien en ook de rooien niet.ook zij word onderhouden van de nederlanse staat een WAO

  Like

  • Giny zegt:

   Midden in het gesprek wilde ze de aanval al inzetten, totaal geen fatsoen!
   Ze heeft een poos columns in de Telegraaf geplaatst, altijd willen ze een
   slachtoffer rol spelen en maken zichzelf daarom zo gehaat!
   Vond beide heren zeer onbeschoft tegen Hans Jansen!!!

   Like

 9. Monalisa zegt:

  Maar dat deet even zeer bij die twee heren dat zij de waarheid om hun oren kregen door een wijze man van 71 jaar

  ma 26 mei 2014, 23:45| lees voor
  PVV’er Jansen: liever Le Pen dan Hamas

  DEN HAAG –
  Arabist Hans Jansen, die voor de PVV in het Europees Parlement komt, kiest liever voor Jean-Marie Le Pen dan voor de Palestijnse beweging Hamas. Hij zei dat maandag in het tv-programma Knevel en Van den Brink. Volgens hem hebben de Joden meer van Hamas te duchten van „een oude baas van in de 80”, zoals hij Le Pen omschreef

  Jean-Marie Le Pen is de oprichter van het Franse Front National, de partij die nu geleid wordt door zijn dochter Marine. De PVV wil op Europees vlak samenwerken met het FN. Le Pen raakte in het verleden in opspraak door antisemitische opmerkingen. Zo noemde hij de Holocaust een detail van de geschiedenis.
  Volgens Jansen heeft Nederland te kampen met „beroepsmoslims“: fanatieke aanhangers van de islam, die de sharia willen invoeren, de islamitische rechtspraak.

  Like

  • Jan Van zegt:

   “Zo noemde hij de Holocaust een detail van de geschiedenis.””
   Ja? Monalisa?
   Bestond 80% van de 2e WW uit de holocaust?
   Nee? Dan was het dus een detail! Niet een “klein” detail, een detail.
   Een onderdeel…….
   Verder mag ik hem ook niet….

   Like

 10. Ik heb de uitzending gezien.
  Jansen werd lullig behandeld.
  Knevel was onbeschoft, vervélend, vijandig, .
  Elke zwakbegaafde sporter, freak die een kunstje kan of zomaar toevallig in het nieuws is, kan erop rekenen met de meeste égards in zo’n programma behandeld te worden.
  En als je dan ook nog Stalinist bent, sorry collaborateur, sorry politiek correct, dan kan je al helemaal niet meer stuk.
  Maar die boerenlul Knevel vond het gepermitteerd zo’n beetje de beste islamkenner van het land te vragen: “Weet u dan iets van de islam?”
  Ja, het was grappig bedoeld, maar toch.

  De kern van de zaken kwam pas aan de orde toen de vraag gesteld werd of Hans Jansen problemen had met de samenwerking tussen het Front National en de PVV.
  “U kunt zomaar naast Jean-Marie le Pen komen te zitten.”
  Jansen deed het in zijn antwoord voorkomen of je alleen de islam en Hamas kon bestrijden als je je als PVV met het FN verbond.
  “Jean-Marie le Pen bestaat en Hamas bestaat.”
  Maar zo is het natuurlijk niet.
  Dat is de keus niet.
  Jansen kan in het euro-parlement ook zonder samenwerking met het FN de islam en Hamas bestrijden en Israël steunen.
  En als die samenwerking met het FN en de FPÖ en het VB niet aangekondigd zou zijn geweest, dan zouden er wel eens 2 zetels méér voor de PVV ingezeten kunnen hebben dan nu het geval is.
  En zou ook zijn binnenlandse positie sterker zijn geweest.

  Like

  • Je kunt ook nog toevoegen:
   Hans offert een stukje imago, integriteit op, maakt enigszins vuile handen uit plichtsbesef.
   Ik denk, hoop, dat hij desgevraagd niet zou hebben gekozen voor die samenwerking met het FN.
   Nu hij voor het feit staat dat Wilders die samenwerking nu eenmaal is aangegaan, is hij bereid een stukje integriteit voor Wilders keus op te offeren.
   Want hij weet dat Wilders geen verkeerde vent is, maar iemand die alleen soms wat ondoordachte keuzes maakt.
   Ik denk, hoop, dat het zo zit,

   Like

  • Jan Van zegt:

   Links mag Hamas knuffelen en een PVV-er mag niet Le Pen verdrágen??
   Inderdaad artikel 50-achtig, met een halvezool als leider….

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Het was eigenlijk al niet veel beter dan zijn interview op radio 1, eerder op de avond. Kreeg in ieder geval wel de gelegenheid z,n zegje te doen over de gevaren van de islam. Het was natuurlijk “toeval” dat er een seculiere Tukse ook was uitgenodigd om hem aan-te-vallen. VERDER, maar doordrammen over de vader van M. le Pen. Dat bleef maar doorgaan………

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 00.20. uur. Bij de rode en politiek-correcte omroep is nooit sprake, van toeval. Ze hebben expres deze Turkse trut erbij gehaald, om Hans Jansen het vuur aan de schenen te leggen!

   Like

  • Monalisa zegt:

   delamontagne, we kunnen hier uren over tikken hij werd in een hoek gedrukt de reactie van de turkse hebben we gezien ,maar laten we het eens anders formuleren, ik draai het nu even om, hij had ook kunnen zeggen U kunt zomaar naast een zekere Bernhard van Lippe-Biesterfeld kunnen te zitten.”want dit was ook een fout manneke geweest de brieven zijn wel ineens allemaal weg, (een Zoon van een oud verzetsstrijder)

   Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Martien Pennings:

  Meer zetels hadden er voor de PVV misschien ook wel ingezeten, als Art50 niet had gedacht dat ze in Brussel iets te zoeken hadden. Nota bene een club waar in eigen land geen hond van heeft gehoord, zou dan ineens in Brussel hoge ogen moeten gooien. Veel meer dan de PVV in de weg zitten hebben ze niet gedaan.

  Grenzeloze zelfoverschatting met ver strekkende gevolgen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 13. Republikein zegt:

  Knevel in Israël, had God ontmoet, moest er van huilen.
  Weg met die vent, denkt dat ie heel wat voorstelt, het is 3x niks noppes nada.
  Zijn maat moeten ze door de plee trekken, afschuwelijk!

  Like

 14. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv onbeschoft duo @KvdBtv,wie denkt knevel wel wie hij is om op dergelijke toon en woordkeus tegen Hans Jansen te spreken!

  @geertwilderspvv @KvdBtv Ik zou m een draai om zijn oren hebben gegeven en gezegd hebben; ‘wàt wil je nou druiloor?

  @geertwilderspvv @KvdBtv Hou eens op met dat gedram n gedraai n t maar NIET benoemen v wèrkelijke levens- en vàderland bedreigende gevaren

  @geertwilderspvv @KvdBtv onbeschofte turkse trolmoslima dacht Hans Jansen nr willekeur te kunnen onderbreken! ‘puur toevallig’ uitgenodigd?

  Like

 15. laura van der storm zegt:

  Sorry, maar Hans Jansen is te oud om nog mee te doen. Ik ben ervan overtuigd dat het een zeer islam deskundig persoon is, maar hij is te traag met antwoorden. Zodoende wordt hij steeds overruled.door knitwits, die niets van de islam afweten of doen alsof ze niets van de islam afweten.

  IK zou wel eens een vuist op tafel willen zien….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zijn ‘vuist’ heet FEITENKENNIS. Waarmee hij zowel Wilders als Tim Burton (van LibertyGB) heeft helpen vrijpleiten. Vergeet U dat niet!
   Als zo iemand overruled dreigt te worden door nitwits, dan zou het zaak moeten zijn, die NITWITS aan te pakken, zodat ze deze man, die wel degelijk iets te zeggen heeft, rustig zijn statement laten maken.
   Eenvoudigweg stellen: Ja, maar dat gebeurt toch niet, dús zetten we die oude man maar bij het grof vuil (Direct gesteld, ik weet het, maar zo komt uw opmerking wèl over) is een verkeerde benadering.
   De man is bij zijn volle verstand! Ik begrijp niet goed, hoe U hier op deze manier mee aan durft te komen…….
   Wat meer respect voor de persoon Hans Jansen is hier wel op z’n plaats!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Zolang Hans Jansen nog bij zijn volle verstand is, mag hij wat mij betreft, doorgaan tot zijn 100ste! Ik ben blij dat we vertegenwoordigd worden door een wijze ‘oude’ man.
   Er zou meer geluisterd moeten worden naar wijze ouderen, net zoals vroeger bij de indianen. Wat heb je aan jonge oppervlakkige ‘snelle’ brutale nitwits?

   Like

 16. schnoebel zegt:

  FN heeft in Frankrijk een glorieuze overwinning behaald. Ik neem aan dat die winst niet te danken is aan antisemieten. Fervente jodenhaters stemmen links. Het feit dat de PVV dat niet heeft klaargespeeld in Nederland heeft m.i. dus niets te maken met Wilders’ samenwerking met mevrouw Le Pen. De meeste PVV-stemmers hebben niet alleen vanwege het EU-standpunt op die partij gestemd maar ook vanwege het anti-islamstandpunt.

  Like

  • janwouda zegt:

   Correct .. Idd. ook jammer dat we zoveel van die kleine partijtjes hebben die de 5 % kiesdrempel niet of nauwelijks haalden en halen .. dus debet waren aan succes en nederlaag van grote partijen . Optrekken die drempel 😉

   Like

 17. laura van der storm zegt:

  Een figuurlijke vuist dan uiteraard.

  Like

 18. topsporter zegt:

  Een kleine opmerking t.a.v. Martien Pennings. Martien je hebt natuurlijk gelijk als je zegt dat dat de keus niet is. Wel is het dat Hans jansen op eigen kracht het europarlement niet zou hebben bereikt.
  Jouw kritiek zie ik dus eigenlijk feitelijk gericht op de PVV, die in het bijzonder zich strategisch zou moeten verbeteren.
  Wat betreft die constante inbreng van de hr. Jean Marie Le Pen door de journalistiek, ik vermoed dat er in alle politieke partijen politici zoals Le Pen actief zijn, een duidelijk voorbeeld goed waarneembaar is D’66 natuurlijk, die nog steeds geen afstand heeft genomen van de zo genoemde Armeense genocide.

  Like

 19. Liesbeth de Vries zegt:

  Die Knevel is nog net zo’n naargeestige man als ik mij herinner van toen ik nog wel MSM keek. Zo iemand gun je 15 soorten buikgriep en dat die Turkse muts dan in geen velden of wegen te bekennen is om te voorkomen dat hij doorlig wonden krijgt. Wat een nare vent, ik zou er nog geen koffie verkeerd van aanpakken. Het is een mirakel dat ik nog best lekker heb kunnen slapen na het horen van die griezel. Je zal er mee getrouwd zijn, brrrrr

  Like

 20. manna zegt:

  geen goede beurt . maar ook geen ramp. tijd voor een paar mediacursussen voor hans.

  Like

 21. Theresa Geissler zegt:

  Ik vrees, dat Hans Jansen er zelf te wellevend voor is, maar het was miischien niet zo gek geweest, als hij op een gegeven moment op vriendelijke toon aan Funda Müjde (of hoe je de naam van het mens ook schrijft) had gevraagd: “Kunt U mij misschien ook vertellen, waarom U zo diepzinnig met uw hoofd zit te schudden?”
  Kijk, wat je hier zag, raakt nu precies de kern van het probleem:
  Als westerlingen, zelf niet gelovig of verlicht-gelovig, zouden meemaken, dat een bepaalde groep Christenen zich zouden ontpoppen tot zúlke fanatiekelingen, dat ze, ook al was het incidenteel, een gevaar voor de samenleving begonnen te vormen, zouden ze dat onderkennen en zich tegen de fanatiekelingen keren aan de zijde van de waarnemers. Oosterlingen niet. Die kijken de andere kant uit, doen er het zwijgen toe en schieten in de verdediging zodra iemand het aankaart. En altijd maar weer dat: Oh, maar het zijn er maar een pààr…….
  Ja, maar wie zich er niet voldoende van distantiëert, maakt zich net zo goed mede-verantwoordelijk!
  Ach je ziet het ook hier weer: islam=islam. Ze laten die schoften toch nooit helemaal vallen, zolang ze een vergelijkbare achtergrond hebben!
  Net als met familiebanden: Je ouders zijn je ouders, wàt ze ook uitvreten!
  Iedereen mag daarvan denken wat-ie wil, maar IK vind dat slaafs. Doodgewoon slaafs.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Deze Knevel, een arrogante adept der rode omroepen, kan wat integriteit betreft niet tippen aan Hans Jansen. Ik ben helemaal klaar met de rode omroepen en pers!

  Like

 23. Monalisa zegt:

  Tom daarom kijk ik niet naar 1 2 3 maar ik wou het toch even zien, geef mij maar betaalde zender achte een kastje geen reclame en geen stomme actuele tv programma’s.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Monalisa: 10.33. uur. Geldt ook voor mij beste Monalisa! Ik kijk niet naar RADIO en TV HANOI!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s