Hoe moslims “chillen”: Barbecueën en bidden

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Op eerste pinksterdag kwam het in het moslimgetto Bonn-Tannenbusch opnieuw tot een inzet van de politie. Daar hadden buurtbewoners de politieagenten en ook de afdeling Burgerzaken van de stad gealarmeerd, omdat ze zich door een barbecuefeest met ongeveer 100 moslims in hun zondagsrust gestoord voelden.

De linkse Lisa Inhoffen berichtte vandaag in de General-Anzeiger:

Buurtbewoner Hans Helbach had ´s ochtends al gezien hoe mannen stenen aan de kant wilden rollen om met hun voertuigen het grasveld op te rijden. “Ik vroeg ze of ze toestemming hadden. Hierop antwoordden zij bevestigend, maar konden geen vergunning laten zien. Toen heb ik gedreigd een aanklacht tegen ze in te dienen”, zei hij. De mannen hadden de stenen laten liggen.

Het was de hele dag een komen en gaan geweest, deels hadden de chauffeurs van de voertuigen met allerlei verschillende kentekens hun auto´s gewoon minutenlang met draaiende motor geparkeerd. Bovendien werden er tenten opgebouwd, waarin zich blijkbaar alleen maar vrouwen bevonden. “Daarna werd er een geluidsinstallatie op vol volume gezet om mededelingen te doen en om te bidden”, vertelde de buurtbewoner verder. Hij en andere buurtbewoners hadden vanwege ordeverstoring aangifte bij de politie gedaan. Helbach heeft bovendien schriftelijke bezwaar ingediend bij burgemeester Jürgen Nimptsch en de raadsfracties. In zijn brief beschuldigt hij de stad Bonnen van “aarzelend gedrag”. Volgens hem hadden de medewerkers van de afdeling Burgerzaken de manifestatie moeten verbieden. “Het was immers ook niet de eerste keer dat er hier met Pinksteren zo´n groot barbecuefeest plaatsvond”, zei hij.

De politie bevestigde gisteren dat het bij het feest tot ordeverstoringen was gekomen. “We hebben de deelnemers opgeroepen zich rustig te gedragen, maar geen aanleiding gezien om in te grijpen”, antwoordde een politieagent op vragen van de General-Anzeiger. Of er door de stad Bonn toestemming was gegeven voor het feest, kon men pas dinsdag vaststellen.

Het antwoord van de burgemeester luidt vermoedelijk ongeveer als volgt: “Beste burgers van Tannenbusch, Bonn is kleurrijk, multicultureel en tegen racisme, want Bonn heeft moed en strijdt tegen rechts. Als u dat niet aanstaat, dan moet u ergens anders gaan wonen!”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoe moslims “chillen”: Barbecueën en bidden

 1. Anneke zegt:

  Bonn is NIET tegen discriminatie van de autochtone bevolking….Deze ‘ziekte’ overheerst in heel Europa. Vol liefde voor de islam, maar vol haat tegen de eigen (christen)-bevolking. De GEHELE autochtone Europese-garde is fig.bont en blauw geslagen, opnieuw opnieuw, keer op keer weer. Door een WANBEHEER…een wanbeleid door ARBEIDS-ONGESCHIKTE politici. Slapjanussen, personen zonder ruggegraat, vol spasme…Hebben zich laten overheersen door de zgn. NWO-idealen. Hun religie….die een ieder ‘straks’ maar moet volgen. Opgedrongen, onder (indirecte) DWANG. Democratie…laat me niet lachen. Wij burgers hebben géén recht van spreken, generatie’s lang volop gehersenspoeld door MISLEIDENDE PRIET-PRAAT….Onze grootouders, ouders, wijzelf en onze kinderen blijven blijkbaar maar ‘vol vertrouwen’. “Alhoewel….dankzij (o.a.) internet zijn er velen aan het ontwaken en ervaren een nachtmerrie die hyper-actief is”.

  Like

 2. Vederso zegt:

  Vermoedelijk zullen ook veel oorspronkelijke inwoners van Bonn nu idd. ergens anders gaan wonen. Goed ingeschat door PI.

  Like

 3. Urbanus zegt:

  Waarom ben ik niet uitgenodigd? Heb een heel bbq-pakket, flessen Chardonnay, speklapjes, braadworst enz…

  Like

 4. Vederso zegt:

  Dit is Malmö, al een ietsje verder; van Avpixlat, een Zweedse website, een Google-vertaling;

  Hello again! I have received emails and letters in which some of you readers are worried about me. To you I would say that I’m ok. I moved from Seved last summer and it was lucky. Then I moved the thugs on Seved and Rasmusgatan embarked on innocent people in the most terrible way.

  A neighbor of mine who lived in the same house as I did last winter, a hand grenade thrown into the apartment. So it was a family with three children who has not done something that got a grenade Inca who then detonated. That was just the beginning. More grenades have been detonated there and even car bombs. A neighbor I met the other day said that a car bomb destroyed nine cars.

  It is not only in Seved this progress. A car bomb detonated at bergsgatan about a week ago and it is centrally located. It is uncomfortable to stay in Malmo. I feel more like just like I want to move from Malmö due of all violence. Malmo receives a lot of asylum seekers. This has led to a new subclass. Poverty leads to crime. Nobody wants to be poor so then engaged in a large proportion of immigrant boys to crime.

  Now I live quietly and never go near Seved. Consider it to be like this. But where should you move? More Swedes than ever, leaving Sweden and I would do the same. But I currently have it quiet, so quiet you can now have it.

  Hera Lamppu Maduro

  P.S.
  Hera Lamppu Maduro was previously a columnist at Avpixlat but had to stop writing after she was subjected to threats and harassment of immigrant criminal gangs in their neighborhood and hatred, slander and reprisals from political opponents.

  Like

 5. tjonge zegt:

  dus je mag in bonn niet rechts zijn want dan moet je oprotten ? lijkt me toch discriminatie !!

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Nazisme is terug in Bonn en un heel Europa thanks to the EU en de Barroso bende.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 21.53. uur, op 10/6. Precies wat U zegt! Rechts=Slecht. Links/Rood+ Politiek COrrect is Goed! Zo denken de onnozele bevolkingen momenteel. Door meer dan 40 jaar RODE AGITPROP, overal in Europa, maar met name in Duitsland- zitten we met deze booslims in de maag! En het is gloeiende nog aan toe, ongelooflijk, dat de politie agent zei: ………” maar geen aanleiding gezien, om in te grijpen”. MOSLIMPOLITIE bestaat dus al, in Duitsland!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Moslims of Roma, het maakt qua mentaliteit ook geen ene moer uit!
  En waarom moesten de vrouwen nou weer die tenten in? Bij gebrek aan een keuken in de open lucht zeker!
  Voor mij was de lol er dan meteen af geweest, maar zij vinden het kennelijk een onderdeel van hun ‘bevrijding’ om zich apart te laten zetten. -Wat ik bedoel: Kijk op die islamitische sites, waarop moslima’s vurig betogen dat ze in hun geloof véél beter af zijn dan de westerse vrouwen, die worden “uitgebuit” en “geprostitueerd” en ze beginnen altijd over hun eigen “bevrijding.” Helaas halen ze daar dan ook steevast hun “eerbaarheid” en hun “kuisheid” bij, die voor óns weer dwangmatig aandoen, maar nou ja……
  Die twee culturen gaan immers niet samen! Nooit!

  Like

 7. Urbanus zegt:

  @vederso,, iedereen hiudt van Ikea maar Malmo is een ver van mijn bed show.

  Like

 8. hans zegt:

  Ze vragen om burgeroorlog, lekker zo doorgaan!
  Ongelofelijk! Is natuurlijk zoals een eerdere reageerder al zei wereldwijd dat eeuwige gelik en knipmessen-gedrag van onze “elite” tegenover die lui. Het is eigenlijk een soort surrealistische nachtmerrie. Beschuldigt worden van racisme en discriminatie, terwijl die lui het ondertussen tot in het kwadraat zelf doen en praktiseren.

  Like

 9. jans zegt:

  Socialistische gutmensch, NSDAP, de partij van hitler was ook socialistisch.

  Like

 10. Jan zegt:

  Vervolgens jammert Navi Pillay (zou zij menen dat zij een ‘navi’ is) dat de hekel en vijandigheid in Europa tegen vreemdelingen (binnenstromers, zou ik zeggen) steeds groter wordt. Tja, hoe zou dat komen? Of dat iets te maken heeft met het hand ophouden, zeuren, jammeren, janken, chanteren, stelen, eisen, niets doen, moorden, geweldplegingen, de vernielzucht, de haat tegen de autochtonen?
  Pilay meent dat de oorsprong ligt in ‘religieuze intolerantie’ van de Europeanen! Je moet maar het lef hebben (en de plaat beton voor de kop) Dat laatste blijkt uit haar opmerking over de moordpartij in het Joods museum in Brussel die zij toeschrijft aan de aanhangers van de Europa-kritische partijen.
  Menschenrechtskommissarin: Pillay beklagt Fremdenhass in Europa
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/uno-europa-wird-immer-fremdenfeindlicher-a-974365.html

  Pillay is overigens een verdediger van de Durban-conferenties en heeft bewondering voor moordenaarsbendes als Hamas: “In August 2009, she issued a report that lauded Hamas for having “made public statements that it is committed to respect international human rights and humanitarian law.”. Over ‘tolerantie’ gesproken.
  http://www.nydailynews.com/opinion/meet-anti-israel-anti-discrimination-czar-navi-pillay-article-1.945254

  Like

 11. Jan zegt:

  Met mooi weer gaan ook mohammedies zonnebaden. Een momentopname:
  http://files.newsnetz.ch/story/1/2/5/12575021/13/311927.jpg?time=1402459280

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Tsia zo te zien zijn Mohammedaners nog steeds een nomadicerende volk.Ze horen hier niet thuis wij zijn een zedelingen volk, en zijn hier Thuis.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Volgens mij staat het iedere inwoner uit Bonn vrij om ook zo iets te regelen.
  Massaal een buurt BBQ regelen. Soms gebeurde zo iets wel eens in mijn buurt maar dan is ’t al haat en nijd. Met geluid installatie en al.Maar die lol is er ook alweer af. Weg BBQ.
  Die buurman heb weer wat tegen die buurman en een ander wil niet met weer een andere buurman praten omdat iemand 5 jaar geleden iets wat vreemd deed naar weer iemand anders. En iemand uit een andere straat mag er dan weer niet bij zijn want die heeft niet betaald ondanks dat diegene wel wat meeneemt. En zo blijf je aan de gang. Elk ploegje blijft zo bij elkaar.
  Het wordt 1 en al schijnheilige gezelligheid. Niets is gemeend. En maar stiekem lullen over mekaar.
  En daar ontbreekt het nou net aan hier. Saamhorigheid, belvermogen, organisatie.
  Het is er niet meer. Iedere voor zich en alles voor ons eigen.
  Of ging het weer puur om de zondags rust. Ik doe op zondag ook wat ik wil en heb daar ook weinig mee te maken.
  Voordat we hier weer ooit 1 volk worden zijn we alweer 20 jaar verder. Het zit er niet meer in.
  Iedereen heb wel aan iemand een hekel ergens om. Rare gezichtjes naar mekaar trekken zijn we hier goed en roddelen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   LOL! Jij weet die dingen altijd zo beeldend te vertellen, Bert!
   Net als die discussie vorig jaarr zo tegen de troonswisseling weet je nog Dat je “de halve supermarkt achter je aan kreeg.” In een déuk heb ik gelegen, echt!

   Like

   • BertG. zegt:

    En dan zijn er ook nog mensen die zeggen dat ik soms iets wat overdrijf.
    Maar vaak lok ik het zelf uit om te kijken hoe mensen reageren. Schitterend vind ik dat.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 10.44. uur. Bert, de saamhorigheid is inderdaad naar de knoppen in Nederland. Als ik terugga naar de jaren ’50 van de vorige eeuw, dan kan ik wel janken, als ik zie wat er van Nederland is geworden.
   En inderdaad een verbetering zie ik ook niet.
   En of we ooit weer een volk worden, en er weer een vorm van saamhorigheid komt, ik weet het echt niet Bert.

   Like

   • BertG. zegt:

    Kijk, nou kan ik me levendig voorstellen dat een groots georganiseerde BBQ iets wat vervelend kan zijn voor andere maar je ziet ’t ook als iemand een feestje heb wat uitloopt tot midden in de nacht. Altijd belt er wel iemand de politie. Zelfs al heb je de hele buurt geïnformeerd. Mensen gunnen mekaar het licht niet meer in de ogen. Mensen praten niet meer met mekaar maar alleen nog over mekaar.
    Gelukkig woon ik in een buurt waar het leven en laten leven is. Ik kan dus ook om 3 uur ’s nachts keihard 1 of 2 plaatjes draaien. Iedereen heeft daar wel eens goede reden voor.
    Maar waar het werkelijk om gaat, is niet een BBQ maar een grote groep mensen die ze liever niet zien maar ze grijpen dan een BBQ aan als reden. Dan ben je al te laat.
    Je had daar zelf als complete buurt moeten/kunnen staan met je BBQ.
    Spreek mekaar aan en organiseer iets. Ik weet het, het is bijna onmogelijk.
    Hoe kan je anders een gezamenlijk doel bereiken.
    Even naar de stembus rennen en gauw weer de TV thuis aanzetten en verder mopperen op de buren?

    Like

 14. Tistochwat zegt:

  Van al deze ellende hebben deze ‘levensgenieters’ totaal geen last; die weten ook heel goed wat prettig ‘chillen’ is:
  http://www.ad.nl/ad/nl/10784/Koning-Willem-Alexander/article/detail/3670341/2014/06/11/Ophef-om-Griekse-privehaven-koningspaar.dhtml

  Like

 15. Pingback: Bonn: Barbecuefeest was bijeenkomst van Salafisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s