Waar blijft het protest van de ‘gematigde’ moslims tegen ISIS?

Screenshot_17

(Door: Joost Niemöller)

Zo. We hebben de propagandafilmpjes van ISIS gezien. We zijn overtuigd, toch? ISIS spreekt in naam van de islam, heel hun onmenselijke wreedheid is in lijn met de sharia, en ze schreeuwen het zelf ook van de daken: Wij zijn de islam!

Tel daarbij op het beklemmende zwijgen van de moslimbevolking in Europa. Nergens ook maar de kleinste demonstratie te zien van Europese ‘gematigde’ moslims tegen de ISIS wreedheden. Tel daarbij op dat ISIS geronseld wordt onder diezelfde Europese moslims, en dat daarbij gebruik wordt gemaakt van een doodsfilosofie die naadloos past binnen de het moslimidee over de dood en die even naadloos aansluit bij de frustratie onder moslimjongeren in Europa.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op Waar blijft het protest van de ‘gematigde’ moslims tegen ISIS?

  1. Tom Hendrix zegt:

    Er bestaat GEEN gematigde islam, heeft de oppermoefti ERDOGAN, van Turkije zelf gezegd! Islam is islam, en DAAROM komt er GEEN PROTEST, want de gematigde islam bestaat niet!

    Like

    • leefbarbaar zegt:

      Juist. Dat er geen protesten komen zou toch een teken aan de wand moeten zijn. De gematigde islam bestaat alleen in de kringen van oude politiek.

      Like

  2. windwens zegt:

    Gewoon de fik in al die kut korans tot de laatste is afgefakkeld. Dit is toch geen verrijking voor de mens ook in de hele verre toekomst heeft men dit niet nodig. Gewoon totaal vernietigen z’n geschrift. De zielen in 4025 missen niks aan dit idiote boek.

    Like

  3. roger catrysse zegt:

    Er is geen gematigde islam en ten andere 73 % is akkoord met al die moorden

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Gematigden Moslims geeft het niet !
    Wie zwijgt ! Stemt toe !
    En daarom komt de dag dat we ze zonder
    pardon Europaver alle eruit sodemieteren !
    ALLE MOSLIMS !!!!
    Zo zeker als het amen in de kerk !

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Sjaak: 18.49. uur, op 22/6. Beste Sjaak, laten we het hopen!

      Like

    • Harry zegt:

      Nou , dat Amen in de kerk is tegenwoordig niet meer dan een beetje zacht gepiep van een handjevol verdwaalden in een hoekje .
      Sorry Sjaak , slecht voorbeeld .
      En waar blijft het verzet uit die hoek ???

      Like

  5. paulzwueste zegt:

    Ja, wèl demonstraties vóór ISSIS!!!! Daar zijn ze goed in en voor de rest steken ze hun moslimstrontkop in het zand van hun eeuwige woestijnen. Er bestaan GEEN gematigde moslims! De benaming “gematigde moslim” is ontsproten aan van hersenkoorts zwaar aangetaste linkse koppen!!!!!! Landverraders, zwakzinnige idealisten en staatsvijanden nummero UNO!!!!!!!

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Laat ik iedereen uit de droom helpen……..Er bestaan geen gematigde moslims !!!!
    Net zo min als Sint Nicolaas en de Kerstman !!
    Er zij wel drie soorten moslims:
    1. De terroristen.
    2. Hun supporters..
    3. De zwijgenden, zij zeggen niets, maar juichen het inwendig toe. Bedoelen ze hier soms de gematigde mee??????
    Als deze zwijgenden ooit in hun haathut het groene licht krijgen dan doen ze net zo hard mee en zijn de rapen gaar. (voor ons).

    Like

    • koddebeier zegt:

      En verwacht dan niet dat de overheid u en uw kinderen zal redden, want die landverraders kijken dan de andere kant heen.

      Like

      • Scarlatti Bombatti zegt:

        de ‘overheden’ hebben allang alle eventuele geheime belangrijke documenten mèt de snelle gympies boven op in hun rugzak, klaar om te overhandigen aan de vijand in de hoop zelf gespaard te worden en zitten al bij de vijand tegen die tijd…

        Wij zullen ons ZELF moeten beschermen… dit is allemaal geen nieuws meer voor ons, als wij niets ondernemen wacht ons hetzelfde lot en erger…

        laten wij als wetenden ons verenigen en ons voorbereiden zodat wij óp kunnen staan.

        Cor Lauwerijssen en ik hebben een forum opgericht waar wij ‘veilig’ zaken kunnen bespreken… stuur een pbtje en ik geef de link en meld je bij ons aan zodat we voorbereid zijn…

        Like

      • koddebeier zegt:

        Scarlatti Bombatti zegt:23 juni 2014 om 00:12 ???? stuur een pbtje HOE ??

        Like

      • Yvonne van Cleef zegt:

        Lukte mij ook niet!

        Like

  7. Jan zegt:

    Gematigde moslim is meeloper en stille genieter, laat voor zich moorden

    Like

  8. Yvonne van Cleef zegt:

    Koddebeier:de overheid en het koninklijk schuim hebben dan al lang ons land verlaten en zitten in veilige,zonnige oorden hun [ons!]geld te tellen,achter een luxe diner met uitgelezen wijn!
    En Jan:gematigde moslim is hetzelfde als linkse kiezers,alhier!

    Like

  9. M.A.L. Sion zegt:

    Het is echt niet de vraag of de 5e colonne in actie komt. Het is veeleer de vraag WANNEER dat zal zijn. Is er nog tijd om ons te organiseren tot voldoende krachtdadig tegenwicht?

    Like

  10. Avidia zegt:

    Jan zegt:
    22 juni 2014 om 19:31
    En houdt in gedachten zelf schone handen te hebben, zoals zovelen, ook Nederlanders!!

    Like

  11. Jan zegt:

    ISIS: “Wij hebben het recht ongetrouwde vrouwen te verkrachten”

    On June 12, only two day after capturing Mosul and other territories in Iraq, the Islamic State of Iraq and Syria issued a decree ordering the people to send their unmarried women to “jihad by sex.” In the proclamation ISIS threatens to impose Sharia law on all who fail to comply with the decree.
    http://www.aina.org/news/20140621162728.htm

    Like

  12. Jan zegt:

    Geen toekomst voor Hans Klok in Nederland

    Al-Qaeda gunmen have killed two people in southeast Yemen because they believed they were practising witchcraft and sorcery, which are forbidden under Islam.
    http://www.globalpost.com/dispatch/news/afp/140622/qaeda-kills-2-yemeni-sorcerers

    Like

  13. Jan zegt:

    Vijfjarenplan ISIS:

    Like

  14. delamontagne zegt:

    Zolang je in NL nog “hoog-geplaatsten” hebt, die dingen zeggen zoals enige jaren geleden een hoge NL-militair:” Taliban is geen is=lam, want is=lam betekent VREDE.
    Geloof ik daar dus NIETS VAN………………..

    Like

  15. Tempelier. zegt:

    Wat maakt het uit of ze protesteren of niet, om te kijken of ze iets van menselijkheid in zich hebben? Iedere moslim, praktiserend of slapend is voor mij een potentiële vijand door hun opvoeding met het koran boek. Makkelijker kan ik het niet zeggen.

    Like

  16. lucky bee zegt:

    Protesteren tegen ISIS is de zelfde als protesteren tegen de Islam. Dat doen ze nooit hoe gematigd ze ook mogen zijn.

    Like

  17. Jan zegt:

    Wel eens van een ‘gematigde’ socialist gehoord?

    Like

  18. Jan zegt:

    ISIS laat van zich horen:

    Like

  19. Jan zegt:

    Islamitische moordenaars en terroristen doen alsof zij dood zijn maar in werkelijkheid komen zij heimelijk GB weer binnen.
    Binnenkort kan ieder land zijn lol op.

    BRITONS fighting for the brutal Islamist group terrorising the Middle East have faked their deaths on the battlefield in an attempt to return to the UK undetected, according to security sources.
    In one case, the martyrdom of a fighter in Syria was announced by his colleagues on social media, only for police to arrest the “dead” individual at Dover.
    The use of such tactics emerged just days after David Cameron warned that jihadists with the Islamic State in Iraq and al-Sham, or Isis, are planning attacks on British soil.
    http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/National/Terrorism/article1425551.ece?CMP=SOC-appshare-AAAA002285845-other-and-1.9

    Like

Plaats een reactie