De politiekcorrecte goedmensch en zijn racistische gekleurde medemens

Screenshot_18

(Door: Erik60)

Moest het zwarte piet incident niet zo ernstig zijn, zou ik me doodlachen. En toch is er een heel klein lichtpuntje in heel deze dwaze zaak. De politiekcorrecte goedmensch is zichzelf aan het vernietigen door zijn toegeeflijkheid aan de gekleurde medemens. Ze zullen het ook nooit leren. Onze zo zelfverklaarde goedmenschen, die graag alles van de kaart willen vegen wat ook maar naar een Nederlandse traditie ruikt. Dit allemaal om onze gekleurde medemens te plezieren. De Marokkaanse Syriëgangers zijn verzetshelden in hun ogen en dat terwijl zij elke christen die zij daar tegenkomen verkrachten, vermoorden of levend kruisigen. Zij hebben zelfs medelijden met onze zwarte medemensen die zich gediscrimineerd voelen door een oud volksfeest, waarin zwarte piet de hoofdrol speelt. Hoe gek wil je het hebben. En ja, het kan nog gekker.

Neem nou Margriet Oostveen, een columniste van de NRC. Zij vindt het erg dat Moezdalifa, een meisje van 15 dat naar Syrië wilde vertrekken en in Duitsland is onderschept, nog steeds vastzit. Want zij vindt dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd. Er zijn natuurlijk nog geen strafbare feiten gepleegd, maar het meisje wordt in hechtenis gehouden voor haar eigen veiligheid. Margriet Oostveen vindt het waarschijnlijk niet erg dat dit meisje naar Syrië vertrok om haar te laten gebruiken door een bende pedofielen. Geen woord over haar lieve moslimvrienden die het meisje geronseld hebben voor de seks-jihad in Syrië. Maar wel afgeven op de veiligheidsdiensten, die het meisje voor zichzelf in bescherming nemen. De ouders van het meisje hadden toen ze plotseling verdween direct aan de alarmbel getrokken.  Deze mensen willen niet dat hun dochter vertrekt naar het pedofielenparadijs van ISIS. Deze columniste is de stereotype politiekcorrecte goedmensch die alles, maar dan ook alles, wat niet Nederlands is goedpraat. Deze vrouw is niet gek, maar knettergek. Als vader kan ik mij om zulken mensen kwaad maken. Je gunt het toch niemand dat jouw kind geronseld wordt voor de seks-jihad van een bende pedofielen met baarden.

En zo moddert Nederland verder. Is het niet zwarte piet die eraan moet geloven dan is het wel de slavernij of iets anders. Voor alle stomme dingen trekken ze naar de rechter. En waarom trekken deze mensen naar de rechter? Omdat de rechterlijke macht in Nederland zo politiekcorrect en links is dat zij toch altijd gelijk krijgen. Maar er is een kentering gaande in ons kikkerlandje. Hoe meer van deze stommiteiten en hoe meer de politiekcorrecte goedmensch met het opgeheven vingertje naar ons wijst, des te meer Nederlanders dit politiekcorrecte linkse beleid de rug toekeren. En ik voorspel dat er binnen nu en tien jaar enkele moedige Nederlandse politici zullen opstaan en de politiekcorrecte linkse rechterlijke macht volledig zullen opkuisen. Want om dit land terug normaal te krijgen, zul je alle wereldvreemde D66-rechters eruit moeten schoppen. En laat ons a.u.b. nu eerst beginnen met de uitkering van de tegenstanders van zwarte piet in te trekken. Want dit is weggegooid geld, omdat deze mensen ons zo haten dat zij zich toch niet willen integreren in onze maatschappij. Laat staan dat ze gaan werken.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op De politiekcorrecte goedmensch en zijn racistische gekleurde medemens

 1. vrijheid7 zegt:

  De Politiek in Nederland is slap, ze willen graag de buitenlander plezieren, kussen de grond in dat land, en kwijlen van genoegen!

  Like

  • Rick zegt:

   Hetgeen “De Politiek” mogelijk wordt gemaakt door het stemgedrag der “Burgers”. Ieder volk krijgt de leiders die het verdient 😦

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Rick: 23.04. uur, op 4/7. Precies Rick, als ik kijk naar het stemgedrag van onze ZOMBIE KIEZERS, met het IQ van een pinda, dan is het om te janken, en zie ik GEEN LICHT aan het einde van de tunnel. Men blijft maar stemmen op: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,SP. Er is geen schijn van een oplossing in zicht, en deze genoemde partijen WILLEN DEZE MULTI-CULTI ROTZOOI NIET STOPPEN!

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Rick zegt: 4 juli 2014 om 23:04. Tom Hendrix zegt 5 juli 2014 om 07:39.

    Ik ben er echt van overtuigt dat er gesjoemelt word met de uitslagen.
    Dat is al vaker gebeurd.
    Wij kunnen dan wel stemmen op de juiste personen, maar als ze gaan frauderen met de uitslagen dan heb je er geen vat op.
    Er word ‘volgens mij ‘al van te voren besloten wie de MP wordt.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    correctie. overtuigt moet met een, d

    Like

 2. windwens zegt:

  Ja en dan te bedenken dat zowel de Surinamer “zegt” dat Antillianen afval-slaven zijn en anders om. En de rechtelijke macht die weet alles beter. Wordt tijd dat die lui eens met de poten in de kei gaan staan dan weten ze ook wat er werkelijk leeft in deze maatschappij.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Niet netjes als ze dit zeggen( afval-slaven ), maar het is een feit dat er onderling ook (WEL) diskremenasie voorkomt.
   Ik denk eigenlijk dat die groter kan zijn dan dat wat meneer Quincy Querulant van de NL-ers zegt.
   Die Q zoekt alleen aandacht.

   Like

   • Jan zegt:

    Pijnlijke feiten voor de polcorcommune:

    In Amerika waren ook negers slavenhouders en slavenhandelaren. De bevrijding van hen kwam van blanken en van de tegenstanders van de Democratische partij.
    De eerste slavenhouder was een neger, Anthony Johnson die Casor als persoonlijk bezit had.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Johnson_(colonist)
    America’s first slave owner was a black man.
    http://topconservativenews.com/2012/03/americas-first-slave-owner-was-a-black-man/

    The fact is large numbers of free Negroes owned black slaves; in fact, in numbers disproportionate to their representation in society at large. In 1860 only a small minority of whites owned slaves. According to the U.S. census report for that last year before the Civil War, there were nearly 27 million whites in the country. Some eight million of them lived in the slaveholding states.

    The census also determined that there were fewer than 385,000 individuals who owned slaves (1). Even if all slaveholders had been white, that would amount to only 1.4 percent of whites in the country (or 4.8 percent of southern whites owning one or more slaves).
    http://americancivilwar.com/authors/black_slaveowners.htm

    Conclusie: links volk bestaat uit zelfhaters en ziekelijke leugenaars, willen de feiten niet erkennen omdat zij graag aardig gevonden worden. Zien in de neger nog steeds de ‘edele wilde’, van alle smetten vrij terwijl zij ergere racisten zijn dan blanken, zeker in de VS waar de haat van de zwarte beroepsraciisten er van af druipt.

    Like

   • Q zegt:

    Ik ga er maar van uit dat u het niet over mij heeft. 😉

    Like

 3. peterselie1 zegt:

  Het ene na het andere bericht sijpelt binnen, wat de MSM willens en wetens verzwijgen, het lijkt er veel op dat de EU er vaart achter zet. Met het grootste verraad aller tijden, half jaar geleden riepen zij in koor dat er nooit meer oorlog moest komen daar zorgde de EU wel voor.

  Iraakse christenen zien Westen als verraders en Rusland als redder

  ‘Aansluiting De Krim bij Rusland goed nieuws voor alle onderdrukte christenen’ – ‘Het Westen heeft het christendom vernietigd door steun voor islamisten’

  Putin de beschermer van christenen? Ondanks de forse kritiek op Amerika werden er sinds 2003 honderdduizenden Iraakse christenen tot de VS toegelaten. Sinds het aantreden van Obama zijn de grenzen voor vluchtende christenen echter stapsgewijs gesloten, en voor moslims juist verder geopend.
  Na 10 jaar ernstige discriminatie en vervolgingen door moslims, die talloze kerken in brand staken en grote aantallen gelovigen vermoordden, is ongeveer twee derde van de circa 1,5 miljoen christenen in Irak weggevlucht. Hoewel de moslims de daders zijn geven veel christenen de Verenigde Staten de schuld, omdat die de vervolgingen mogelijk zouden hebben gemaakt. De Russische president Putin wordt door sommigen juist als hun mogelijke (aardse) redder gezien.
  IT-technicus Ramy Youssef heeft het zo lang mogelijk geprobeerd uit te stellen, maar inmiddels ziet hij geen andere mogelijkheid meer dan eveneens te emigreren. ‘Ik wil niet weg. Ik wil niet dat het deze terroristen lukt om Assyriërs uit hun historische land te verjagen, iets wat niemand ooit eerder heeft gedaan. Maar zo kan ik niet meer werken.’
  ‘Dit is de schuld van Amerika en het Westen’
  Een maand geleden kreeg Youssef doodsbedreigingen, reden waarom hij met zijn zaak in Baghdad moest stoppen. De rest van zijn familie is het moslimgeweld reeds ontvlucht en zit in het buitenland. Voordat hij hen achterna reist, wilde hij nog een keer zijn hart luchten.
  ‘Dit is Amerika’s schuld. De moslims vermoorden ons, maar dat zou nooit gebeurd zijn als het Westen onze levens niet op zijn kop had gezet,’ fulmineerde hij. ‘Misschien kunnen we op een dag terugkeren als we de juiste bondgenoten hebben.’
  ‘Rusland enige verdediger christenen’
  En daar komt Vladimir Putin in beeld. Volgens Ashur Giwargis, leider van de Assyrian Patriotic Movement (APM) die de afgelopen 2 jaar energiek bij het Kremlin heeft gelobbyd om steun voor een onafhankelijke Assyrische christelijke staat in het noorden van Irak, heeft ‘Rusland in de geschiedenis bewezen dat het de enige verdediger van christenen is.’
  Giwargis is net als veel zijn collega’s verbannen en verblijft in Beiroet. Na het escaleren van de situatie in Oekraïne werd hij plotseling in Moskou ontboden voor een gesprek met overheidsofficials. ‘Ze verzekerden ons hun steun voor de Assyrische zaak, maar wij vragen om een serieuze Russische opstelling op het internationale speelveld,’ voegde hij eraan toe.
  ‘Alleen Rusland beschermt kwetsbare minderheden’
  De APM staat dan ook onomwonden achter Rusland. ‘Door de groeiende Amerikaans-Europese opruiingen om Oekraïne lid van de EU te maken… kwam het besluit van het parlement van de Krim om zich aan te sluiten bij de Russische Federatie als plezierig nieuws voor de onderdrukte christenen over de wereld,’ schreef de organisatie in maart aan de Russische ambassade in Libanon.
  ‘Professionele Russische diplomatie is in staat gebleken om complotten tegen kwetsbare volken en staten te bedwingen,’ stelde Giwargis in een andere brief.
  Het Kremlin, dat vanwege zijn positie in Syrië toch al geen beste reputatie heeft in veel Arabische landen, zal echter huiverig zijn om nog meer olie op het vuur te gooien door openlijk de APM te gaan steunen. Bovendien staat slechts 10% tot 15% van de Iraakse christenen achter het streven van de APM naar een eigen staat in Irak.
  Woedend op het Westen
  Desondanks kijken steeds meer christenen naar Rusland, omdat velen een onvoorstelbare woede tegen het Westen zijn gaan koesteren. ‘Het Westen is niet christelijk,’ zei Aziz Emmanuel al-Zebari, woordvoerder van een Chaldeese katholieke kerk, ronduit. ‘Zij hebben ons vernietigd door een regering te installeren die gebaseerd is op islamitische sekten, en waar wij geen plek in hebben.’
  Na de Amerikaanse invasie van Irak in 2003 kozen veel christenen aanvankelijk de kant van Amerika. ‘Moslims dachten daardoor dat wij net als de Amerikanen waren, en dus werden wij steeds minder populair en namen onze problemen toe,’ legde Ramy Youssef, wiens familie werd verbannen uit Baghdad, uit.
  ‘Toen het geweld explodeerde kregen de Shi’iten hulp uit Iran en de Soennieten van de Golfstaten. Maar wij? Wij werden onbeschermd aan ons lot overgelaten,’ aldus een andere christen, een technicus die om veiligheidsredenen zijn naam niet bekend wilde maken.
  Honderdduizenden geëmigreerd naar VS
  Helemaal kloppen doet dat echter niet, aangezien een paar honderdduizend Iraakse christenen gebruik maakten van de versoepelde immigratiewetten en naar de VS verhuisden. Alleen al de staat Michigan ontving meer dan 120.000 Chaldeese en Assyrische christenen.
  Maar ook die verwijten de VS een lakse houding. ‘Door het openzetten van de poorten verzwakt Amerika degenen die achterblijven,’ aldus al-Zebari. Daarentegen wordt Vladimir Putins aanhoudende steun voor de Syrische president Bashar Assad als een bewonderenswaardige demonstratie van de Russische zorg voor de rechten van minderheden gezien.
  Sinds het aantreden van Obama zijn de Amerikaanse immigratieregels vooral voor christenen fors verscherpt, en voor moslims juist versoepeld. Eerder dit jaar besloot de regering om de grenzen voor vluchtende christenen zelfs vrijwel geheel te sluiten. Zo werden de asielverzoeken van 20.000 Koptische christenen uit Egypte geweigerd (zie hyperlink onderaan, 12-03-2014).
  Blijven er nog christenen over om te helpen?
  Al-Zebare is er van overtuigd dat Rusland nooit zou hebben toegestaan dat de Iraakse regering zo over de rechten van de christenen in het land zou zijn heengelopen. ‘Zij (de Russen) zijn altijd voor christenen opgekomen. Ik weet zeker dat zij in onze voorouderlijke landen meer voor ons zouden hebben gedaan.’
  Maar zelfs als Rusland actieve hulp zou gaan bieden, dan is het maar de vraag of er nog christenen zijn overgebleven om die hulp te ontvangen. Door de opmars van de islamitische terreurbeweging IS(IS) dreigt namelijk een nieuwe exodus uit Irak op gang te komen.
  Dit soort gruwelijke filmpjes (waarschuwing !!!), waarin een moslima met een hamer de schedel van een man inslaat, en een tiener met een mes de hersens van een andere man letterlijk tot moes stampt, wakkeren de angst voor de wreedheid van de islamisten namelijk alleen maar verder aan. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Iraakse-christenen-zien-Westen-als-verraders-en-Rusland-als-redder

  Like

  • windwens zegt:

   Zoals ik al eens eerder aan gaf Mister Poetin is zo dom nog niet. Straks heeft iedereen het nakijken.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie: 22.30. uur, op 4/7. Ook ik zie in dat we meer van Poetin en Rusland kunnen verwachten. De VERRADER en RENEGAAT, en MOSLIM, OBAMA wil de vernietiging van het Christendom, en de vernietiging van Israël!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Tsa Tom & windwens de Trans-Atlantische betrekkingen begint Europa langzaam de das om te doen in mijn optiek. Het trans-Atlantisch handels- en investeringspartnerschap (TTIP) Leden van het Europees Parlement hebben actief deelgenomen aan de dialoog van de EU met de VS en Canada. Geeft alleen aan dat de handel van de VS en Canada naar Europa prioriteit moet genieten, wat inhoud dat Amerikaans ‘beef’ vol met groeihormonen op de Europese markt gedumpt worden, ook de genetisch gemanipuleerde gewassen en zaden van Montsanto, waar veel en terecht over te doen is. De Trans-Atlantische partners van Europa zijn bang dat de opkomende en niet te stuiten groei van Azië roet in hun eten gooit, en daarbij komt dat zij liever zien dat de Russische federatie geen deel van hun snode handelsbetrekkingen uit maakt. Immers de koude oorlog is mijns inziens niet gestopt na de val van de Berlijnse muur. Dank zij de moslimbroeder Obama trekt de VS Europa misschien een oorlog in (Oekraïne) zoals al eerder op kleine schaal is gebeurt met George Bush zijn schoothondje Balkenende, die Nederland een oorlog in Irak in rommelde.

    Like

 4. Qvic zegt:

  Het zwarte pieten verhaal is wel erg lachwekkend, want ze schijnen er niet van bewust te zijn dat de oorsprong van deze uit de tijd van rond het jaar 700 tot 1300 in wat nu het Midden Oosten is heeft afgespeeld. In die tijd werden alle mannelijke Afrikanen, die tot slaaf werden gedegradeerd door de Arabieren gecastreerd voor dat ze verhandeld werden. Deze slaven werden ook verhandeld naar Europa in het toenmalige Ottomaanserijk. Hiermee kunnen we ook beweren dat er geen nakomelingen van de slaven kunnen zijn (wat nu wel wordt beweerd) en dat niet de Europeanen de slechterikken waren, zoals nu wordt beweerd. Het meest lachwekkende is wel dat ruim 700 jaar na dato het in eens racistisch is geworden. Toentertijd was het zuidelijke deel van Spanje ook onderdeel van het Ottomaanserijk.
  Later na dat de Arabieren weer door de Spanjaarden het land uit werden gewerkt, kregen we een katholieke wereld overheerser nu vanuit Spanje, daar werd door de katholieke kerk het mythische verhaal van St.Nicolaas bedacht en is later verbasterd in Nederland tot een kinderfeest. Wat we elk jaar vieren. Vandaar dat St.Nicolaas nog steeds zogenaamd uit Spanje komt.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Het zou natuurlijk al helpen als alleen mensen die bijdragen aan de pot mogen stemmen. De “rechter” Het ” internationale” verdrag. Het zegt mij allemaal niets meer. Hebben wij dat EVRM goedgekeurd? Dacht het niet! Hebben wij die rechters gekozen? Echt niet.

  Pak de hooivorken en tieft die rechters het land uit, allemaal. Het zijn dé vijanden van de Nederlandse volkswil.

  Like

 6. sam zegt:

  Heel die heisa rond zwarte piet is gewoon belachelijk. Dit is een volkstraditie.
  Waar je wel vragen bij kan stellen, is de oorsprong van de klacht. Een paar gestoorden die voor de VN werken, trekken op eigen initiatief en ZONDER MANDAAT. Heel de wereld rond om van alles aan de kaak te stellen (o.a. zwarte piet).
  Zij rapporteren dit aan de VN, die met die klacht kan doen wat zij wil.
  Naar alle waarschijnlijkheid reageert de VN niet op zulke onzin.
  Ik ken het Nederlandse rechtssysteem niet, maar in België dien je het “eigenbelang” te kunnen bewijzen EN aan te tonen waardoor je gediscrimineerd wordt. Alsook wat de PERSOONLIJKE SCHADE is.
  Zulks soort klachten en rechtszaken maken in België geen schijn van kans. Dus hier kan en MAG zwarte piet zeker blijven bestaan.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ik wed dat als wij naar de VN hobbelen en daar klagen dat Bach (J. S. ) een antisemiet was omdat hij de anti-Joodse/antisemitische evangeliën muzikaal heeft verwoord en dat deze dus niet langer mogen worden verkocht en in concertzalen mogen worden uitgevoerd, dat de polcorkliek er zich serieus over zal buigen, immers de evangeliën spreken bepaald niet vleiend over Joden en wie het Evangelie van Johannes iets nader bekijkt merkt dat de haat er van af druipt en dat ook Jezus zijn eigen volk, die hem niet volgt uitmaakt voor afstammelingen van duivels en Abraham uitmaakt voor leugenaar:
  39 Zij antwoordden en zeiden tot Hem: Abraham is onze vader. Jezus zeide tot hen: Indien gij Abrahams kinderen waart, zo zoudt gij de werken van Abraham doen.
  40 Maar nu zoekt gij Mij te doden, een Mens, Die u de waarheid gesproken heb, welke Ik van God gehoord heb. Dat deed Abraham niet.
  41 Gij doet de werken uws vaders. Zij zeiden dan tot Hem: Wij zijn niet geboren uit hoererij; wij hebben een Vader, namelijk God.
  42 Jezus dan zeide tot hen: Indien God uw Vader ware, zo zoudt gij Mij liefhebben; want Ik ben van God uitgegaan; en kom van Hem. Want Ik ben ook van Mijzelven niet gekomen, maar Hij heeft Mij gezonden.
  43 Waarom kent gij Mijn spraak niet? Het is, omdat gij Mijn woord niet kunt horen.
  44 Gij zijt uit den vader den duivel, en wilt de begeerten uws vaders doen; die was een mensenmoorder van den beginne, en is in de waarheid niet staande gebleven; want geen waarheid is in hem. Wanneer hij de leugen spreekt, zo spreekt hij uit zijn eigen; want hij is een leugenaar, en de vader derzelve leugen.
  45 Maar Mij, omdat Ik u de waarheid zeg, gelooft gij niet.
  46 Wie van u overtuigt Mij van zonde? En indien Ik de waarheid zeg, waarom gelooft gij Mij niet?
  47 Die uit God is, hoort de woorden Gods; daarom hoort gijlieden niet, omdat gij uit God niet zijt.
  http://www.statenvertaling.net/bijbel/joha/8.html

  (Pijnlijk voor sekteleider Ben Kok, maar zijn selectief winkelen in NT en Tenach is hiermee wel verklaard)

  Met al die zelfhatende, linkse gekken moet het lukken een ruime meerderheid van hen over de streep te trekken Bach neer te zetten als iemand als Wagner. Kan links ons haten zoals wij hen haten vanwege Sinterklaas en Zwarte Piet.

  Als hierover de discussie is afgerond gaan door met zemelen, etteren, zaniken en jennen en beginnen over de de sculpturen in en buiten kathedralen. Ecclesia die gekroond is en Synagoge geblinddoekt terwijl de Thora uit haar hand glijdt dienen te worden verwijderd of in ieder geval afgedekt want het is niets anders dan anti-Joodse propaganda van de kerk
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ecclesia_and_Synagoga

  Linkse gekken genoeg die direct achter je aan lopen als je dit voorstelt.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Waarom ben je dan nog hier ?
  En wat hindert jou eraan op te rotten ?
  De soziale voorzieningen ?
  Ga maar naar je Boko Harum racismusvrienden klootzak !

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Erik60:

  “En ik voorspel dat er binnen nu en tien jaar enkele moedige Nederlandse politici zullen opstaan en de politiekcorrecte linkse rechterlijke macht volledig zullen opkuisen.”

  Lamenielache! Binnen nu en tien jaar is de overlast veroorzaakt door de islam alleen maar veel groter geworden. Er wordt namelijk niet tegen opgetreden. En wie er wat van zegt is ogenblikkelijk een racist, een fascist of een xenofoob. Daarmee wordt elke discussie doodgeslagen en het gezwel kankert lustig verder.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 10. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Laten wij ook Walt Disney aanklagen met zijn smerige sprookjes zoals Sneeuwwitje en de 7 dwergen en wat dacht u van de Kerstman in de VS de grootste pedofiel ter wereld die al die kinderen op schoot neemt terwijl de ouders erbij staan! Direct verbieden wat een smeerlapperij! En dan hebben we ook nog de sprookjes van duizend en 1 nacht ook direct verbieden, kijk maar naar Ali Babba en de 40 rovers ik dacht dat homofilie verboden was bij de Islam!!!
  Het is natuurlijk te gek voor woorden dat door een minderheidsgroepje een decennia lange Nederlandse culturele tradite een KINDERFEEST gebruikt wordt om rascisme onder de aandacht te brengen, zielig gewoon.
  Ga de Arabieren aanklagen de hedendaagse Moslims want zij waren de grootste slavenhandelaren in Afrika zij hebben hele dorpen en stammen weggeroofd uit de Ivoorkust etc.

  Like

 11. Infidel Pride zegt:

  Sorry Jan maar hier sla je de plank volkomen mis.
  Jezus heeft het hier tegen een groepje mensen wat bij elkaar staat in de Tempel die Hem willen laten doden en die beweren in God te geloven (gelijk Abraham deed) maar dat niet doen.
  En het is erg waarschijnlijk (ze staan met hem te discussiëren in de Tempel) dat Hij hier spreekt tegen de elite. Schriftgeleerden en farizeeërs die de hele dag net doen of ze met God bezig zijn, de hele dag neuzen in de Schriften maar er niks van hebben begrepen. Hun status in de maatschappij is belangrijker dan het Woord van God. Door hun volharding in hun eigen inzichten worden niet de Vader en de Zoon verheerlijkt maar hun eigen ego.
  (Let ook even op het verschil ‘het zaad van Abraham’ waarover Jezus sprak; Biologisch gezien zijn zij wel nazaten van Abraham maar geestelijk gezien niet.)
  Jezus heeft schijt aan dit soort mensen die de hele dag in de boeken zitten te neuzen maar de woorden van de profeten niet geaccepteerd hebben. Zelfs niet als Hij voor hen staat in Levende lijve zoals de profeten hebben laten opschrijven.
  Hij noemt die groep heel vaak ‘adderengebroed’ en ‘werkers voor de satan’ omdat zij het (Joodse) volk afhouden van de Blijde Boodschap die Hij hun ter plekke openbaart en waarvan alle profeten gesproken hebben en waarmee zij de hele dag bezig zijn maar het niet willen zien.

  En ja, die mensen waren Joods. Nazaten van Abraham maar in geestelijke zin niet.
  Jezus was daar heel fel tegen terwijl Hij (menselijk gezien) Zelf ook een Jood was.
  Hij heeft het tegen die elite van Schriftgeleerden en farizeeërs die Zijn Woord niet hebben begrepen/aangenomen heeft maar naar de buitenwereld overkomen alsof zij de waarheid in pacht hebben.
  Jezus scheert hier niet het hele Joodse volk/de Israëlieten over één kam.
  Alleen hen die zeggen in God te geloven maar dat eigenlijk niet eens doen.

  (Excu voor dit stukje reli-typ-werk maar dit moest ik even kwijt. Over het werk van Bach kan ik niet zoveel zeggen. Daar ga ik mij nog een keer in verdiepen.)

  P.s.
  Toch nog een tip voor Jan.
  De Bijbel is een Boek met heel veel verschillende boeken/brieven/verhalen/psalmen die naadloos op elkaar aansluiten. Het is echter wel essentieel te begrijpen tegen wie het Woord het heeft (de verschillende verdelingen).
  Soms gaat het Woord over de Joden (die teksten zijn voor hun bedoeld). Maar soms gaat het over de volgers van Jezus en hoe zij zich moeten handhaven in deze wereld.
  De Bijbel is de koran niet waaruit je zo maar een passage kunt halen en zeggen; That’s it!
  De context is zo essentieel maar helaas hebben velen (ook/vooral uit het verleden) alles maar tot hunzelf aangerekend of juist alles op ‘de ander’ neergelegd.
  Maar zo werkt Zijn Woord niet. Vandaar ook dat Hij kan zeggen; “Die uit God is, hoort de woorden Gods; daarom hoort gijlieden niet, omdat gij uit God niet zijt.”

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Infidel Pride: 12.47. uur. Ik denk in dezelfde richting, Infidel Pride.

   Like

   • Infidel Pride zegt:

    Ik denk ook niet dat Jan het zo bedoelt heeft maar het wordt wel zo neergepend.
    Het Evangelie is niet anti (Joods of wat dan ook).
    Het is een Blijde Boodschap voor een ieder (niet anti maar voor). Een Jood, een Griek, een heiden, voor iedereen, maar zij moeten het wel leren begrijpen.

    Het Evangelie van Jezus de Christus richt zich op zijn volgers en op de mensen die Hem willen leren kennen.
    In Zijn tijd op aarde had Hij ook te maken met mensen die niks van dat alles wilden weten.
    Zij hielden vast aan de profeten die zij niet eens begrepen.

    -Het is net als en goocheltruc; Alles wordt je uitgelegd en dan nog snappen ze de clou niet.-

    Dat soort mensen vielen Jezus aan.
    Het waren Joden en Hij noemde hen adderengebroed, Het was niet het hele volk van Israël wat Hij veroordeelde.
    Alleen hen die dachten Hem te kennen (wat ze overduidelijk dus niet deden).

    Mensen die dit wegzetten als antisemitisch/Jodenhaat begrijpen niks van Zijn Woorden.
    Het gaat Hem om de mens en wie het is. Niet om een Jood, Griek of wat dan ook.

    -Al ken ik je niet Tom. Ik kan wel nagaan dat jij ook zo denkt. Dat jij de woorden van Jezus wel goed begrijpt.
    Daar wordt ik blij van. Het maakt mijn dag goed.
    Ik wil jou daarvoor bedanken uit Naam van Jezus.-

    Like

  • paulzwueste zegt:

   @Infidel Pride. De Bijbel is inderdaad een groot geheel. Prachtig!
   Daarentegen is de koran ’n ingebonden verzameling opruiende teksten. Niets meer of minder dan een ordinaire gebruiksaanwijzing voor het onderdrukken van anderen en de volledige onderwerping aan ’n fantoom. Daarentegen gaat de Christelijke leer uit van het individu dat zich uit eigen vrije wil tot een God van liefde, begrip en zorg voor anderen wendt.

   Like

 12. Jan zegt:

  Voorbeeld hoe stuitend linkse zwarten in Amerika zijn. Locatie St. Louis. Loop krijsend en gillend door een winkelcentrum, scheld blanken uit en je hebt gelijk.

  Like

 13. Jan zegt:

  Obama moedigt plunderaars, racistische zwarten aan dezelfde koers aan te houden die zij nu al maanden aanhouden, m.a.w. plunder de winkels en vermoord blanken

  Some of the national leaders (lees: racisten, blanken- en jodenhaters) met with President Obama on Nov. 5 for a gathering that included a conversation about Ferguson.

  According to the Rev. Al Sharpton, who has appeared frequently in St. Louis with the Brown family and delivered a speech at Mr. Brown’s funeral, Mr. Obama “was concerned about Ferguson staying on course in terms of pursuing what it was that he knew we were advocating.

  http://www.nytimes.com/2014/11/17/us/groups-in-ferguson-prepare-for-grand-jury-decision.html?partner=rss&emc=rss&smid=tw-nytimes&_r=2

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  @ Infidel Pride: 16.19. uur, op 5/7. Ik heb U nog niet bedankt voor uw reactie, dat doe ik dus nu alsnog. Mooie en bemoedigende reactie van U. Thanks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s