Leefbaar Rotterdam moskee uitgejaagd

Screenshot_16

Essalam moskee in Rotterdam-Zuid

Tja, de stand van de integratie. Er is al veel over gezegd. Sommigen zouden zeggen ‘teveel’ en dan hoop je toch altijd ergens dat ze gelijk hebben en dat we met z’n allen in de stad op de goede weg zijn.

Integratie is essentieel voor een veilige, stabiele samenleving. Integratie is geen assimilatie. Met behoud van eigen levensovertuiging en individualiteit kun je werken naar wederzijds begrip. Een basis voor een sterke stad waar men elkaar in de buurten ondersteunt.

Tot zover Utopia.

Afgelopen vrijdag 4 juli werden we als Leefbaar Rotterdam uitgenodigd om deel te nemen aan een debat over de islam en politiek in de Essalam Moskee op Zuid – zoals we dat op z’n goed Rotterdams zeggen – tijdens de Iftarmaaltijd. Het debat werd georganiseerd door het programma Dichtbij Nederland van de NTR en werd op landelijke radio uitgezonden.

Screenshot_17

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

30 reacties op Leefbaar Rotterdam moskee uitgejaagd

  1. Pieter zegt:

    kolere, waarom sodezandstralen ze nou niet weer op naar die zandbak waar ze thuishoren? ze zijn niet verplicht hier te blijven ofzo, dr staat geen hek om het land…. toch?

    Like

    • tjonge zegt:

      ja, maar van wie krijgen ze dan een uitkering ?

      Like

      • Pieter zegt:

        euh… haal maar uit griekenland, dan verrekenen we het wel met de hoofdsom + rente waar onze gewaardeerde financien hotshot Ploffie de Jager het toen over had.
        Of uit Egypte, of was die 5 miljard voor de mosjlimbrüder geen lening, maar meteen goed gemikt in de bodemloze put? Dat zou in dat geval voor de verandering wel van realiteitszin getuigen trouwens!

        Like

    • Driek zegt:

      Ik lees””We vinden het belangrijk om de dialoog aan te gaan en zijn op de uitnodiging ingegaan, ondanks het feit dat wij de enige deelnemers waren zonder Islamitische achtergrond. Het debat werd op een prettige toon gevoerd, waar nodig scherp, maar altijd met respect voor elkaars verschillende standpunten. Het viel me op dat de eeuwige slachtofferrol van migranten regelmatig terugkwam in de discussie. De overheid heeft de verantwoordelijkheid om voor hen te zorgen. Doordat de overheid dat onvoldoende doet, ontsporen hun jongeren en kan het zelfs zover gaan dat ze zich geroepen voelen
      om de wapens op te pakken en moord en doodslag te plegen – “.

      Wat een gezwets allemaal, er zijn al zo vaak pogingen gedaan om “de dialoog”aan te gaan, ik word een beertje onpasselijk van dat woord ‘dialoog’zo langzamerhand – , het heeft geen enkele zin om met die lui te gaan ‘dialogen’, dat moeten ze maar in die zandbak van ze gaan doen. Ik heb geen enkel medegevoel voor die mohammedanen, ik denk maar aan één ding: Wanneer flikkeren jullie op naar waar je vandaan komt, ga daar maar dialoogjes voeren, met die andere achterlijke lieden. Ik heb zo verschrikkelijk genoeg van jullie, ik word al agressief als ik een hoofddoek of zo’n wijf in een tent zie naderen. Wie gaat er nou een dialoog voeren met een stel debielen.

      Like

      • Driek zegt:

        Ja, en het woord “RESPECT” ben ik vergeten te melden, daar word ik ook niet goed van, ik kan het woord niet meer horen!!

        Like

      • koddebeier zegt:

        Vroeger leerde ik thuis…respect…moet je verdienen.

        Of ze dat wel of niet verdienen is toch wel duidelijk !!

        Like

    • lucky bee zegt:

      Heeft de leefbaar Rotterdammer geluk gehad, in Pakistan hebben ze een Hindoe met stokken in de moskee dood geranzeld.

      Like

  2. Pingback: Leefbaar Rotterdam moskee uitgejaagd | Nikontino's Blog

  3. treintrien zegt:

    http://dichtbijnederland.nl/page/detail/796610
    Rumoer rond de 46e minuut, muziek begint op 47e minuut.
    Ik kan geen stukjes audio knippen, jammer genoeg.

    Like

  4. treintrien zegt:

    Zie mail, knippen toch gelukt!

    Like

  5. Is onbegonnen werk;respect moet van 2 kanten komen en dat kun je bij die zandbakvlooien wel vergeten!Die eisen en nemen alleen maar!En van ons wordt verwacht te geven en hun eisen in te willigen!

    Like

  6. Theresa Geissler zegt:

    “We zijn er nog lang niet met de integratie…….”
    Nee, en die integratie zal nooit gaan lukken ook. Wat denken jullie nou eigenlijk?
    Kijk, om dan maar even min of meer op jullie terrein te blijven: Leefbaar Nederland heeft Fortuyn destijds geroyeerd omdat hij té onverzoenlijk naar de islam toe was, vond men. Zo ver wou men niet gaar; men wou ‘de dialoog’ blijven aangaan…..
    En nu, zoveel jaar later, blijkt dat nog steeds niet mogelijk.
    Moslims verstaan onder ‘de dialoog aangaan’ slechts, dat de anderen op alles ja en amen knikken en naar hun pijpen dansen. Anders is het einde oefening en worden ze nog agressief op de koop toe.
    Fortuyn had indertijd doodgewoon gelijk, zoals Wilders nu gelijk heeft.
    Maar blijf het gerust proberen; jullie zullen nog tegen eindeloos veel meer frustraties aanlopen.En dat allemaal omdat LN indertijd al weigerde te luisteren naar degene die gelijk had!
    Wanneer gaan uw ogen definitief open, Leefbaar Rotterdam?

    Like

  7. Avidia zegt:

    Moslims integreren???? Een verzonnen ideologie, zij hebben hun pad uitgeprint, weten precies waarheen ze willen gaan: een uitkering, absolute overgave aan de islam, een zekerheid over hun bestaan, overheersing, heel Nederland moet leven volgens de islam, totale overwinning. Totale overwinning over hun inkomen, ( de ongelovigen moeten ons onderhouden) enz, enz,

    Like

  8. Giny zegt:

    Wil er niet veel over kwijt, alleen begrijp ik niet zo goed dat Leefbaar Rotterdam daar in trapt!
    Ze blijven het nog proberen ook!!!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Nou ja, dat isdan ook precies de reden waarom hun ‘roots’ partij, Leefbaar Nederland,Fortuyn destijds heeft uitgekotst.
      HIJ had het allang gehad met de islam; ZIJ waren dan wel kritisch maar wilden het blijven proberen.
      En dat doen ze dus tot op heden nóg……..

      Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    Leefbaar Rotterdam, blijven jullie nou nog ” in het sprookje”, geloven, van de mogelijke integratie van moslims? Hou er nou eens mee op: MOSLIMS INTEGREREN NOOIT,DAT MAG NIET VAN DE ISLAM. En daarbij het gezeik van deze bevolkingsgroep, dat WIJ en de OVERHEID hen buiten sluiten, dat doen ze echt zelf, DOOR HUN GEDRAG!

    Like

  10. leefbarbaar zegt:

    Doen ze wat de linxe kerk altijd eist; in gesprek gaan met het haatgeloof voor wederzijds begrip, worden ze er uit gejaagd. Het bekende moslimpraatje, we moeten geld voor (moslim)buurthuizen anders hebben onze kinderen het zo moeilijk. Wat al veertig jaar niet blijkt te werken, maar door de oude politiek nog steeds wordt toegepast in ruil voor stemmen.
    LR heeft hier een mooi statement gemaakt: dialoog met moslims kan niet. De oude politiek bestaat ook uit moslims. De omroep NTR brengt het nieuws van alle foute kanten, het is dan ook niet de omroep van ons, maar van de linxe kerk. Ze staan toe dat leden van het debat worden weggejaagd en geven zendtijd voor leugens om het mislukken van het debat te camoufleren.

    Like

  11. Jan zegt:

    Iets verderop aan het front: Bennett physically attacked at Ha’aretz Peace Conference

    Economy Minister Naftali Bennett was allegedly punched in the back by an attendee at the Ha’aretz Peace Conference in Tel Aviv Tuesday.
    Bennett had to stop several times during his speech to the conference, as the audience shouted “murderer” and “fascist.”
    When Bennett left the stage, dozens of people ran toward him. Some were removed from the room by his bodyguards.
    However, one person managed to get close to the Bayit Yehudi leader and punched him in the back.
    http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Bennett-physically-attacked-at-Haaretz-Peace-Conference-361963

    Even later zou dit volk in paniek de zaal verlaten omdat een Hamas-raket in de buurt zou inslaan. Kenmerkend voor laf links volk, wegrennen en gillen en anderen de kastanjes uit het vuur laten halen, waarna zij weer een grote bek hebben om die personen die hen beschermden te veroordelen van misdaden.

    Like

  12. Jan zegt:

    Interfaith outreach heet feitelijk inteelt outreach.

    Like

  13. leefbarbaar zegt:

    Besten
    jullie missen het punt. Leefbaar heeft hier wel een iets bereikt:een debat met moslims is nutteloos. Bedenk hierbij dat wanneer je een politicus van LR bent, je altijd en overal kunt worden aangesproken door moslims, die iets van je willen weten (en soepsidie eisen) en dat je altijd bereid moet zijn om LR-standpunten te verdedigen. Zelfs in het duistere hol van de leeuw.
    Er is maar 1 minpunt. De meeste oude media zullen dit verzwijgen of het dusdanig verdraaien: “blonde mevrouw zonder hoofddoek van de PVV verstoort gebed in moskee”, zoiets dus, want linxe propaganda is alle schaamte voorbij..
    Er is niks fout aan een eerlijk debat, je kunt dat LR niet verwijten.
    Respect weer voor de heer Bron, die het bericht gewoon plaatst.

    Like

  14. Frans Brassens zegt:

    Op de site van Leefbaar Rotterdam reageer ik soms onder de naam ‘Waarnemer’.
    Oktober vorig jaar signaleerde ik al een verkeerde insteek op de islam bij de lijsttrekker, Joost Eerdmans. Sindsdien is Leefbaar nog altijd naïef gebleven, om niet te zeggen totaal onwetend.
    Of het zou moeten zijn dat Eerdmans zich niet al te duidelijk wenste te profileren, maar ook dat is een op misvatting berustende fout.
    Moge de in het kop-artikel beschreven ervaring de partij die ik als Rotterdammer altijd stem bij gebrek aan beter (op dit punt), er een wijze les uit trekken en de desbetreffende onnozelheid inruilen voor realiteitszin.

    Door Waarnemer op 13:31 – Woensdag, 16 oktober 2013

    “Van mij zul je niet horen: de islam moet Rotterdam uit. Wie dat zegt, is niet van deze tijd. We gaan voor integratie, niet voor desintegratie”.
    -Deze zinnetjes van Joost Eerdmans geven mij te denken.

    -Ik vraag mij af of hij voldoende op de hoogte is van de imperialistische doeleinden van het mohammedanisme.

    -Of hij ook wel op de hoogte is van het feit dat Democratie en islam ten enen male ónverenigbaar zijn en dat integratie vanuit de islam-wereld niet écht plaats zal vinden. De islam is een totalitaire ideologie overgoten met een religieuze saus voor de (daardoor gehoorzame) eenvoudige ‘gelovigen’. In de praktijk van alledag bewijzen zich deze woorden. Wereldwijd!

    -Of hij beseft dat ook al die aardige moslims (ik ken ze goed, velen zíjn aardig) er -voor hun ‘zieleheil’ of uit angst voor de gevolgen als ze niet zouden gehoorzamen- uiteindelijk voor zullen kiezen de oproepen van hun leiders, de imams, te volgen óók als die tegen de autochtone burgers gericht zouden zijn.

    -Of hij weet dat moslims verplicht zijn te liegen en bedriegen als dat in het voordeel van de islam is (taqyya genoemd in de religieuze geschriften)

    Volgens mij heeft Joost nog veel te leren om zijn (gespeelde?) naïviteit dienaangaande kwijt te raken.
    Dat zal zijn idealistisch verhaal op dit punt weliswaar pijn gaan doen, maar plaatst hem wél in een reëlere wereld.

    (kopie vanaf http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/interview_joost_eerdmans_42_dit_is_het_moment_om_de_handrem_eraf_te_halen )

    Like

  15. leefbarbaar zegt:

    Beste Waarnemer,
    Leefbaar Rotterdam is een partij zonder toekomst en zal vaker in de problemen komen wanneer er keuzes gemaakt moeten worden. De vermeende zegeningen van de islam zijn bekend, maar er iets van zeggen kost stemmen. Of je zou zo maar gezien kunnen worden als PVV-en dat wil het bestuur van LR niet. Dus steken ze het hoofd in het zand als het moet en roepen wat zinnigs als het kan.
    De achterban van LR heeft het echt wel gehad met de moslim en die moet LR blijven stemmen, dus er moet wel iets gedaan worden. Moeilijk, moeilijk. De geit en de kool sparen enzo. Maar wel intussen zoveel mogelijk lucratieve baantjes inpikken.
    Ik heb LR jaren geleden al vaarwel gezwaaid. Het bestuur zit er alleen voor het geld en gezien de allochtone geboortecijfers heb ik ook de stad maar verlaten.
    Over Eerdmans niets dan goeds? Kijk even hier na: http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/achtergrond/achtergrond/labrador-in-capelle.863268.lynkx
    en oordeel zelf.

    Like

    • Frans Brassens zegt:

      Op wie slaat ‘Over Eerdmans niets dan goeds’ Leefbarbaar? Op Leefbaar Rotterdam waarschijnlijk en dan ga ik daar volop mee akkoord. Want J.E. werd inderdaad binnengehaald als een messias.
      ‘Kolen en geiten’ eveneens akkoord. Die spaarzin is erg onverstandig van Leefbaar/Eerdmans. Dat schreef ik dus ook al met zoveel woorden -zij het zonder nadere uitleg omdat de bedoeling wel duidelijk zou zijn- (….’dat Eerdmans zich niet al te duidelijk wenste te profileren’).
      Maar in het stuk dat je mij liet lezen kom ik als ‘hoofdcritici’ Jaliens, een PvdA figuur, tegen alsook de LPF-mol Herben. Dat zijn nou net de beoordelaars die je niet moet hebben. Ik lees er nogal wat kleinburgerlijke en insinuerende verhalen van.
      Een en ander neemt niet weg dat ik betreffende Eerdmans én (wegens enkele merkwaardige gebeurtenissen) nog enkele anderen bij Leefbaar Rotterdam) wel degelijk mijn bedenkingen heb.
      Maar in de Rotterdamse gemeentepolitiek vind ik geen enkel alternatief voor L.R. ‘Vaarwel zwaaien’ is daarom ook geen optie voor mij.
      Zeer positief dat Leefbaar won: eindelijk de stadvernielende PvdA weer aan de kant en opnieuw de mogelijkheid tot puinruimen. Een mogelijkheid die ik zal blijven volgen in de uitvoering ervan. De (helaas noodzakelijke) coalitiegenoten zullen wellicht als remblok fungeren.

      Like

      • leefbarbaar zegt:

        Beste Frans Brassens,
        de link naar Binnenlands Bestuur somt wel mooi op hoe Eerdmans als jobhopper door het leven gaat. Van CDA naar LR met wat tussenstops. Het is verder wel een aardige vent, maar als hij alleen wethouder is geworden vanwege het geld en het wachtgeld, zullen zijn prestaties wel tegen vallen. Rotterdam heeft aanpakkers met idealen nodig.

        Like

      • Frans Brassens zegt:

        Politiek jobhoppen hoeft op zich geen kwalijke zaak te zijn als er sprake is van voortschrijdend inzicht in plaats van zelfzucht. Vergelijk wat dat betreft bijvoorbeeld Pim Fortuyn met Jan Nagel. Toch wel een aanzienlijk verschil.

        Like

  16. paulzwueste zegt:

    Wat een ontstellend gezeur! Je kunt niets anders verwachten van dit islam-ongedierte.
    Leefbaar Rotterdam moet pappen en nathouden en heeft een waarnemingsfunctie MEER NIET!
    Om te veranderen heb je macht en rugdekking nodig. Beide hoofdzaken ontbreken nu eenmaal in NL bij de partijen die verandering claimen. Momenteel kunnen ze niet verder komen dan loze verkiezingsbeloftes, meer niet. Wilders kan daardoor alleen aan de macht komen als hij die macht ook werkelijk heeft. Dat betekent dat meer dan 45% van de NL-bevolking achter hem zou moeten staan. Tel uit je winst. Dat wordt dus wachten op moord en doodslag in de naaste toekomst!

    Like

  17. pauline zegt:

    De moskee op zuid heeft op zolder. Een zogenaamde meisjes internaat. Is wel illegaal. Ik denk dat wel weet wat er met de meisjes gedaan wordt. Is bekend dat moslims pedofielen zijn. En ja sinds we in rotterdam een Marokkaanse burgemeester is het behoorlijk vermarokkaans om het zo te zeggen. En hij wil graag nog een volgende termijn. Ik moet er niet aan denken.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Alweer zo ’n dickensiaanse Madrassa? Gadverdamme! Die ouders wonen allemaal gewoon in de stad zelf, maar trappen hun kinderen het huis uit om een zogeheten ‘islamitische’ opvoeding te krijgen! (Zeg maar rustig: Jihadistisch, natuurlijk.) Zo direct worden die meiden nog klaargestoomd om in Syrië hun ‘diensten’ aan te gaan bieden!
      Maar afgezien daarvan: Je stópt geen kinderen in internaten als ze thuis kunnen opgroeien. En zeker niet op illegale, brandgevaarlijke zolders. Illegaal dus? En wanneer wordt het dan eens ontruimd? Ach ja, die Aboutaleb maakt geen haast, natuurlijk. Al is-ie nog zóóóóó voor integratie. (Ja, ja, het zal wel: Het Projèct…..!

      p

      Like

    • leefbarbaar zegt:

      Beste,
      de haatinternaten zijn legaal. Ze waren 10, 12 jaar illegaal en alleen Aboutaleb en de PvdA-wethouders waren ervan op de hoogte, dat ze bestonden. Sinds het gebeier van de klokkenluider kon het bestaan ervan niet meer worden ontkend en werden ze vervolgens gedoogd. Jammer dat politici, die op de hoogte zijn van strafbare feiten, nimmer vervolgd worden. Dat kan beter. En eerlijker.
      Het is natuurlijk wel een schande dat haatinternaten bestaan, met instemming van de gehele oude politiek. We geven miljarden uit aan integratie en steunen de islam overal. Absurd.

      Like

Plaats een reactie