Yes we can? Barack Obama verkwanselt de westerse belangen

Screenshot_4

(Door: Afshin Ellian)

De opmars van ISIS heeft het Midden-Oosten in brand gezet: het islamitische terrorisme is vitaler dan ooit. De grootste verliezer? Het Westen, met dank aan de man van ‘Yes we can’.

Hoe zou de toekomst van de kalief van Mosoel eruitzien? Abu Bakr al-Baghdadi heeft de afgelopen jaren een groot gebied veroverd. Het grootste deel van dit door ISIS veroverde gebied ligt in Syrië. De laatste tijd kon ISIS terreinwinst boeken, doordat de strijders van Al-Nusra, een lokaal departement van Al-Qa’ida, zich aansloten bij de winnaars. Als de sjiieten hen niet tegenhouden, kunnen ze hun opmars voortzetten naar Saoedi-Arabië.

Volgens Saoedische autoriteiten verlieten de Iraakse grensbewakers recentelijk hun posten – niet onbegrijpelijk. De sjiieten denken: de ISIS-terroristen hebben het recht om een bezoek te brengen aan hun ideologische geestverwanten, de Wahabieten.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Obama, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Yes we can? Barack Obama verkwanselt de westerse belangen

 1. lucky bee zegt:

  Abu Bakr al Baghdadi heet tegen woordig Kalief Ibrahim, hij nodigde alle moslima’s uit Europa om bij hem Hoeri’s te worden.De sharia beslist wie kalashnikof mag dragen. vrouwen mogen andere spuitjes van de Mujahedins maar geen Kalashnikof dragen.En natuurlijk op de Hijra naar Mekkah.Veel plezier meiden!!!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Nog meer nieuws uit de VS, het masker van moslimbroeder Obama wordt van zijn gezicht weggerukt.

  Obama zet grenzen VS wijd open voor miljoenen illegalen
  Illegalen zonder ID-bewijs worden op luchthavens toegelaten tot Amerika

  Duizenden illegalen worden voorlopig opgevangen in dit soort kampen. Anderen worden onmiddellijk op de bus of het vliegtuig gezet en naar elders in de VS overgebracht.

  We waarschuwden er enkele jaren geleden al voor, en anno 2014 is het realiteit geworden: president Barack Hussein Obama is de volgende fase van zijn doelbewuste ondermijning van de Amerikaanse samenleving begonnen door de grenzen wijd open te zetten voor miljoenen illegalen. In landen zoals Honduras en El Salvador spreken de media en de mensen al over het krijgen van ‘Obama-amnestie’. Er is zelfs een speciale overheidswebsite waarop illegalen zich kunnen aanmelden voor het krijgen van een toelage of uitkering.

  Illegalen krijgen flyers uitgedeeld waarop hen wordt beloofd dat de regering hun status niet zal checken als ze voedselbonnen aanvragen. Een jonge moeder vertelde onlangs tegen journalisten dat er wordt verteld dat ‘als je naar Amerika gaat, je niet zult worden teruggestuurd’.

  In een andere video zegt een kleine jongen uit Centraal Amerika dat Obama hem ‘toestemming’ heeft gegeven om in de VS te komen wonen. Inmiddels komen er al 12 x meer illegale kinderen de grens over dan een paar jaar geleden.

  ‘Gevlucht voor geweld bendes’

  Om te worden toegelaten hoeven de illegalen bij hun binnenkomst in de VS enkel het van te voren gerepeteerde antwoord te herhalen dat ze ‘vluchten voor het geweld van (drug)bendes’.

  Probleem is dat de achtergrond van de illegalen niet of nauwelijks wordt gecheckt. Van illegalen die per vliegtuig arriveren hoeven sommigen niet eens een identiteitsbewijs te laten zien (3). Dat veel van hen zelf crimineel zijn en/of tot (drug)bendes behoren, blijkt onder andere uit het feit dat 30% van de gevangenen in de VS illegale immigranten zijn.

  Import van ziekten

  De afgelopen weken doken er ook berichten op dat de illegalen allerlei ziekten, zoals TBC en hondsdolheid, met zich meenemen. Bijna alle illegalen mogen blijven; velen worden voorlopig in kampen opgevangen, terwijl anderen gelijk op bussen en vliegtuigen naar andere plaatsen in het land worden gezet.

  Torenhoge werkloosheid

  Tegen Amerikanen die demonstreren tegen de massale, vrijwel ongecontroleerde import van illegalen wordt de M.E. ingezet. De regering in Washington zegt dat de illegalen banen krijgen ‘die Amerikanen niet willen doen’, maar de statistieken wijzen uit dat het met de werkgelegenheid nog altijd bijzonder slecht gesteld is. Volgens het onafhankelijke ShadowStats is nog steeds ruim 1 op de 5 Amerikanen werkloos, veel hoger dan het Witte Huis toegeeft.

  Sociale zekerheid overbelast

  De miljoenen illegalen zullen de druk op de toch al zwaar overbelaste sociale zekerheid onhoudbaar maken. Nu al leeft meer dan 20% van alle Amerikaanse kinderen onder de armoedegrens. 49 miljoen Amerikanen hebben niet genoeg geld om voldoende eten te kopen. Bijna net zoveel (47 miljoen) hebben voedselbonnen nodig. Er zijn inmiddels zelfs meer vrouwen die afhankelijk zijn van voedselbonnen dan vrouwen die een baan hebben. (1)

  Met andere woorden: de overheid kan niet eens voor de eigen bevolking zorgen. Waarom laat Obama dan miljoenen kansloze illegalen het land binnen, naast het voor de hand liggende gegeven dat immigranten massaal op de Democraten stemmen?

  VS ondermijnd door amnestie voor miljoenen illegalen

  In april 2011 schreven we al dat ‘uit onderschepte Arabische radio uitzendingen in het Midden Oosten blijkt dat de moslimwereld ervan overtuigd is dat president Obama amnestie wil voor de 12 miljoen illegale Spaanstalige immigranten in de VS. Deze moeten de weg bereiden voor de volgende golf die zal bestaan uit tientallen miljoenen moslims uit het Midden Oosten, waardoor er vóór het einde van zijn tweede termijn in 2016 50 tot 100 miljoen moslims in de VS zullen wonen.’

  In de bestseller, ‘Fool me Twice (zoiets als ‘Bedrieg me weer’ / 2012): Obama’s schokkende plannen voor de volgende 4 jaar’, deden auteurs Aaron Klein en Brenda J. Elliott uitvoerig alle plannen van Obama voor zijn tweede termijn uit de doeken. Behalve forse bezuinigingen op defensie en het eenzijdig nucleair ontwapenen zou de president van plan zijn om miljoenen illegalen in de VS amnestie en stemrecht te geven. In juni van dat jaar maakte Obama daar reeds een begin mee door een uitvoerend bevel te geven dat veel jonge illegalen niet meer mogen worden uitgezet (2).

  Obama’s anti-Amerikaanse verleden

  In heel zijn verleden is Obama nauw verbonden geweest aan mensen en groepen met uitgesproken anti-Amerikaanse en anti-Westerse denkbeelden. Zo was hij als tiener bijna 10 jaar lang in de leer bij Frank Marshall Davis, een Stalinist en lid van de Communistische Partij in de VS (CPUSA), en volgens sommigen zelfs Obama’s echte vader.

  In zijn woonplaats Chicago werd Obama actief in de linkse ‘gemeenschapsorganisatie’ ACORN, die was opgezet door de eveneens in Chicago wonende Marxistische anarchist-satanist Saul Alinsky, die in zijn aan Lucifer (de duivel) opgedragen boek ‘Rules for Radicals’ exact beschreef hoe de Verenigde Staten door infiltratie en misleiding stap voor stap kan worden vernietigd. Dat plan lijkt Obama tot in de puntjes uit te voeren. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Obama-zet-grenzen-VS-wijd-open-voor-miljoenen-illegalen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s