Donkere tijden voor Joden

Screenshot_2

(Door: Martin van Vliet)

Een vriend van mij vertelde dat zijn dochter van 24 jaar er niet meer voor durft uit te komen dat zij joods is. Nederland anno 2014: in Amsterdam en Den Haag wordt door ISIS-aanhangers opgeroepen Joden te doden. Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag doet niets, bang om de gemoederen in de Schilderswijk verder aan te wakkeren. Virulent moslim-antisemitisme en angstige Nederlandse politici zijn een extreem gevaarlijk mengsel. Heel Europa staat in brand. Moslims belagen Joden in Parijs, Berlijn en Londen. Joden doen niemand kwaad. Het is een aangepaste, goed geïntegreerde groep, dankbaar aan het land dat hen opnam. Joden bidden bijvoorbeeld wekelijks in hun gebedshuizen voor het welzijn van de Koning.

Wat hebben moslims tegen Joden?

Iedereen die iets tegen Joden heeft, is een racist. Wat hebben moslims eigenlijk tegen Joden? Mohammed heeft 1400 jaar geleden de Joden van Mekka en Medina uitgemoord en omdat moslims hun leven willen leiden naar het voorbeeld van Mohammed menen zij ook zijn werk met de Joden te moeten voortzetten. Zij kleden zich in vormloze zakken met een hoofddeksel. Het verminken van vrouwelijke genitaliën is een must. Homo’s moeten worden vermoord en handen moeten worden afgehakt. Deze leer wordt door ISIS dagelijks in praktijk gebracht en heeft grote aantrekkingskracht op de moslims in Nederland. Velen van hen zijn naar Syrië gegaan om te vechten tegen de Alawieten, sjiieten en christenen. Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de Nederlandse moslims de Syriëgangers ziet als helden.

Democratie legt het af tegen de islam

Alle goede Nederlandse opvoeding en scholing ten spijt legt de democratie het af tegen de leer van de islam. De kostbare moderniteit en de bekende tolerantie van de Nederlanders spreekt de Nederlandse moslims niet aan. Wel de barbaarse leer uit de 7e eeuw. In tegenstelling tot vele anderen reken ik dit Mohammed niet aan. Wel dat zijn tegenwoordige volgers zijn leer niet willen aanpassen aan de moderne tijden. Hierdoor krijgen wij een botsing tussen culturen, zoals Samuel Huntington al voorspelde.

De democratische, moderne mens kan niet begrijpen wat er gebeurt in de moslimwereld. Tienduizenden christenen zijn weggejaagd uit Mosul door ISIS, die trots de onthoofdingen en massamoorden toont. En de meeste soennitische moslims hebben daar eigenlijk geen enkele moeite mee. Integendeel, zij vinden het prachtig. Andere volkeren overwinnen en de sharia implementeren is mooi.

Ethnic cleansing

Ethnic cleansing door ISIS of in Soedan: geen problem. Noch voor de moslims noch voor de Europeanen of de Amerikanen. Heeft u Juncker hierover gehoord? Of Obama? Rutte en Timmermans zijn druk met andere dingen. Zij sturen de marechaussee naar de Oekraïne. Niets op tegen natuurlijk, als zij ook de marechaussee naar de Haagse Schilderswijk zouden sturen om het virulente moslim-antisemitisme de kop in te drukken. Maar daarover zijn zij muisstil.

Integratie

De Nederlandse politici hebben boter op hun hoofd. Zij hebben de poort wijd opengezet  voor mensen uit een andere cultuur, met normen die niet stroken met onze moderne normen en waarden. Namelijk gelijkheid van man en vrouw en tolerantie jegens de medemens. De imams houden de moslims voor dat hun geloof uniek is en superieur aan de Nederlandse cultuur: ‘Jij moet je niet kleden zoals zij en jij moet hun denkwijzen niet overnemen. Dat is haram en jij wordt net zo bedorven als zij.’ En dit wordt dagelijks, vaak in perfect Nederlands, over de moslims uitgestort. Bottom line: integreer niet, jij bent beter dan de Nederlanders. En toegegeven, een modern leven is moeilijk. Het belooft je geen wonderen, geen maagden, geen macht en ook geen machtige positie in de maatschappij. Je moet alles op eigen kracht bereiken. Studeren, werken, een vrouw vinden en een gezin stichten. Als je de islam aanhangt, gaat alles veel sneller en beter. De prijs is wel dat je een civilisatie van 1400 jaar gaat missen en dat je niet in staat bent een moderne, eerlijke en gelukkige staat te runnen. Dat is geen enkele moslimstaat gelukt. Dat is ook niet nodig, want als je in Gaza zingt, word je door Hamas gestraft. Onderwerping is het devies. Of het nu gaat om de dictatuur van een leider als Saddam Hoessein of om de sharia-dictatuur zoals van ISIS en Morsi.

Wij zouden zeer blij moeten zijn met al-Sisi als president van Egypte, maar zelfs dat hebben wij niet door. Obama niet en Europa zeker niet. Terwijl wij de desintegratie van Joegoslavië hebben verwelkomd, spelen wij nu gevaarlijk spel met Poetin om de Krim. In plaats van de oorlogsmisdaden van ISIS te bestraffen, houden wij ons bezig met Rusland, een atoommogendheid. Als in de Krim vooral Russen wonen en zij zich bij Rusland voegen, wat is het probleem? Dat is het gebrek van onze leiders, te beginnen met Obama, om onderscheid te maken tussen belangrijke en onbelangrijke zaken.

Israël

En dan Israël. De protesten tegen Joden werden mogelijk door het conflict tussen Gaza en Israël. De moslims identificeren zich met Hamas, een terroristische organisatie. Zij zijn boos op Israël, heel erg boos. Zij refereren aan de slachtoffers van de oorlog. Meer dan duizend Palestijnen in totaal, als je de media moet geloven. Geen verdriet om 150.000 Syrische doden of alle doden die ISIS veroorzaakt. Ook niet om meer dan 500.000 doden in Soedan.

Zijn zij hypocriet? Nee, zij zijn echt boos. Een soort primaire boosheid, veroorzaakt door krenking. Wij zijn superieur en die vervloekte Joden kunnen wij niet vernietigen. Er zijn maar zes miljoen Joden en toch kunnen zij 220 miljoen Arabische moslims aan. Zij houden stand en zijn onoverwinnelijk. Dat is onverteerbaar, krenkend en onbegrijpelijk. Toch is het simpel.

Hamas bestookt Israël al drie weken lang met 2300 raketten. Vergis je niet, het zijn geen zelfgemaakte, simpele raketten, maar modern precisiewapentuig uit Iran. Indien Israël geen Iron Domes had, zouden deze raketten tot op heden meer dan twintigduizend Israëlische doden veroorzaakt kunnen hebben. Dan zouden de moslims zeker niet demonstreren, maar feest vieren. Dat het de Israëli’s gelukt is zichzelf te verdedigen tegen deze rakettenregen is eerder een technisch wonder dan iets anders. Dit is nog geen ander land gelukt. Hierdoor zullen de ayatollahs twee keer nadenken voordat zij Israël aanvallen.

Israël heeft zeker het vermogen om binnen 24 uur met Hamas af te rekenen. Maar dan moeten zij doen wat elk ander volk zou doen na een dergelijke, massale aanval van de vijand. Gewoon zonder pardon de plaatsen van waaruit de raketten worden afgeschoten, plat bombarderen. Nee, dat doet Israël niet. In de zestig jaar oorlog tussen Israël en de Arabische landen vielen minder doden dan in een half jaar oorlog in Syrië. Israël heeft Gaza in 2005 verlaten en Hamas verdreef na een bloedig gevecht Fatah, met wie zij na de verkiezing gezamenlijk een regering vormden. Vanaf die tijd gijzelt Hamas Gaza en tart het Israël dagelijks met raketbeschietingen.

Tribale identificatie

Dit weerhoudt tienduizenden moslims in Europa er niet van om Israël van genocide te beschuldigen en zich met Hamas te identificeren. Ik noem dat primitief en psychopathisch. Tribale identificatie met een terroristische organisatie als Hamas. En zij contamineren Nederland en Europa. Inmiddels zijn er 44 miljoen moslims in Europa en volgens de berekeningen wordt dit aantal binnen tien jaar verdubbeld. Natuurlijk zijn niet alle moslims extremisten, maar je hebt geen honderd procent van een bevolkingsgroep nodig om hun wil aan het geheel op te leggen. En als het merendeel van de moslims de radicale groep gedoogt of steunt, zoals nu het geval is, dan is het volstrekt hopeloos.

Ondertussen zijn onze politici bezig met de EU en provoceren zij Poetin. Zij werken aan een ideaal Europa, terwijl het continent in brand staat. De Nederlandse elite is vervreemd van elke realiteit. Het zijn donkere dagen. Wij hebben het moslim-antisemitisme geïmporteerd en het loopt niet goed met ons af. Dit is slechts een begin.

Screenshot_3

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Donkere tijden voor Joden

 1. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Mijn naam is vrienden Jozias
  wat ‘n schande dat ‘k zo’n dhimmi was
  maar méér nog dat ‘k volhardend BLIJF
  vloek mij maar lens…vloek mij maar stijf
  besmeur mij met wat ik verdien…
  en leer me zó het licht te zien !

  Like

 2. janfreak zegt:

  Ik kan het me heel goed voorstellen dat die vrouw er niet meer voor durft uit te komen dat ze joods is. Er loopt hier in het land vast wel zo’n Isis aanhanger rond die haar vermoord zodra hij dit weet. Maar het is wel diep treurig dat de overheid hier niet harder tegen optreedt.

  Like

 3. Jean zegt:

  De politiekers zijn bezig ons te vernietigen dus is het onze verdomde plicht ze voor te zijn willen we nog een toekomst overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen.
  Ik heb zo een vermoeden dat het politiek zootje bezig is Afrika leeg te maken om het nadien zonder weerstand ingenomen kan worden om het leeg te roven van de grondstoffen. Het is opvallend hoe lief die corrupte Afrikaanse politiekers zijn met het Westers politiek gespuis!

  Like

 4. Trucker zegt:

  dit is wel passend in de context :

  op de redactiebe de webstek van de openbare KRomroep BRT is er een poll waarin de vraag gesteld wordt:

  Zou u rekening houden met een label voor voedsel uit de door Israël bezette gebieden?
  de resultaten (22h12)

  Ja 62,15% (3955 stemmen)

  Nee 37,85% (2409 stemmen)

  Totaal stemmen: 6364

  Dit is de kracht van de media, ze geven hun visie en hoeven zelfs niet veel te manipuleren omdat de kijker/ster te STOM is om kritisch te zijn, te STOM om zelf eens andere nieuwsbronnen op te zoeken en zodoende beter geinformeerd te zijn over hoe het in werkelijkheid is.
  Heb al meer dan eens gepend dat ik een weinig sociaal type ben en me zo ver als mogelijk van de anderen houd, als ik dit lees weet ik dat ik juist handel.

  Like

 5. cat zegt:

  Joden zijn Nederlanders. Onze Legancy is Judeo Christian. Moslims zijn jaloers op Joden.
  Toen pedo Mo bij de Joden langs ging om te vertellen dat hij profeet van god was, zeiden de Joden: “hmmm….al de profeten van de geschriften zijn Joden” en dat bent u niet. Dus sorry for your ass. Vervolgens onthoofde hij eigenhandig 800 joden. Bij de Christenen idem dito. Christen geloven in het Oude Testament en in de Nieuwe Testament. Christenen zeiden:”hmm…Here Jezus Christus heeft het volbracht aan het kruis. So it is finished ! Go home and f*.. yourself. Beiden hebben pedo Mo nier erkent als DE Profeet van God.
  Haat is bij de moslim zo ingeworteld. Ze zijn er mee geboren….maar Joods volk is nog steeds DE Uitverkoren volk. Ze zijn gemaakt om te regeren.

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv AFTREDEN&WEG uit ONS LAND SAMEN MET JE ISLAMIC VRINDEN! LAFBEK VOLK & LANDVERRADER JUDASvanAarStsen http://wp.me/p1O7aM-hwv

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Donkere tijden voor Joden ÈN voor ONS ook, kwestie v tijd, dààrom worden de a.van doorns moslim http://wp.me/p1O7aM-hwv

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wanneer worden we wakker en beginnen bommetjes te gooien op Boko Haram en ISIS etc.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Onze politici zijn laf.
  Ze hebben een steuntje in de rug nodig.
  Als het uit de hand loopt hebben ze geen keus meer en moeten wat doen.
  De vraag is waarvoor ze kiezen.
  Kijk er niet van op dat het ingrijpen anders is dan u verwacht.
  Van Riessen en Samsom hebben jaren geleden al een voorzetje gegeven.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel meneer van Vliet. En dat is nota bene in Nederland anno 2014, schijnbaar heel gewoon geworden.
  ” Een volk dat voor Korannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht, dan dooft het licht….”. Vrij naar Henk Randwijk- verzetsman tijdens de Duitse bezetting van Nederland tussen Mei 1940 en Mei 1945.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Bidden voor de koning an me nooit niet wat doet hij er tegen het is zijn land

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Laat de koning een voorbeeld nemen aan Australie jullie hebben niets te willen als het jullie niet bevalt ga je maar terug en zo hoort het
  Meewerken of wibberen

  Like

 13. wim peters zegt:

  Ik las het hier al eerder,waarom rekend Israel niet in een klap af met dat smerige,steeds maar
  oorlogzoekende tuig ? Zou toch al een beetje rustiger en veiliger worden in onze wereld.
  En daarna dat isis schoelje elimineren ! Wie volgt het kan nu misschien nog ?

  Like

 14. Pingback: COMMENTAAR: De empathie van Von der Dunk voor de Jihad- gangers | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s