Timmermans durft niet te zeggen dat ISIS genocide pleegt

Screenshot 11

(Door: Herman Meijer)

Timmermans schrijft aan de Kamer dat hij in grote lijnen achter de Amerikaanse aanvallen op ISIS staat. Ook stelt Nederland 400.000 euro beschikbaar voor humanitaire hulp. Het woord genocide durft hij echter niet in de mond te nemen.

Zelden zal een Amerikaanse interventie met zoveel applaus over de hele wereld zijn ontvangen dan de aanvallen van Amerika de afgelopen dagen op ISIS, of, zoals het kalifaat liever genoemd wordt, op de Islamitische Staat. Ook Nederland heeft zich inmiddels uitgesproken. In een brief aan de Kamer schrijft Timmermans dat hij het een goede zaak vindt dat Amerika Irak te hulp schiet.

Vraag is dan natuurlijk of Nederland ook militaire steun gaat verlenen. Nu stelt onze defensie niet zoveel meer voor, maar een aantal aanvallen op doelen in Irak moet haalbaar zijn. Het lijkt erop dat dit kabinet daar niet aan denkt. Wel onderzoekt Timmermans of Nederland misschien kan helpen met het transport van goederen. Ook komt er 400.000 euro vrij die bestemd is om humanitaire hulp te leveren aan mensen die dat nodig hebben.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frans Timmermans, Genocide, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Timmermans durft niet te zeggen dat ISIS genocide pleegt

 1. Het is altijd makkelijker met [andermans]geld te strooien dan daadwerkelijk actie te ondernemen en laten zien waar je staat!Halfslachtige zak!

  Like

 2. Jean zegt:

  Die linkse klootak moet zo snel mogelijk uitgeschakeld worden, ik heb een voorstel, laten we hem naar Gaza sturen samen met die vetbaal en die idioot uit Gent, verafstoot.

  Like

 3. Wim Peters zegt:

  Eerste keer dat iemand van de Partij van de Arabieren iets zinnigs durft te zeggen,maar pas op hr Frans, ze roepen je zo op het ,,matje,, dat tuig in Brussel!!!!!

  Like

 4. Willie zegt:

  De vuile lafaard , kom s langs en make my day , hoerenjong

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik ben helemaal klaar Timmermans, zelden zo’n minkukel gezien.
  Verder hou ik het maar netjes.

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Hij moet naar de schilders wijk gaan en zeggen dat ze zich beter moeten gedragen .
  Dat als ze dat niet doen hun Nederlands paspoort ontnomen wordt en ze de grens worden overgezet.
  Kijken of hij er nog levend uitkomt

  Like

 7. tjonge zegt:

  als ik die tronie van timmermans zie, zie ik een ontzettend schijnheilig mens, instinctmatig heb en had ik altijd al een heel raar gevoel bij die man, en dat gevoel is alles behalve positief.

  hij zou het m.i. in 40/45 perfect gedaan hebben, voor een nsb-er…..

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Alle aanhangers van de Partij van de Allahtonen, zijn met hetzelfde sop overgoten. Ze zijn compleet islamofiel en eurofiel, en hebben niks meer over voor de geboren Nederlander. TimmerfranSS buigt liever voor de MOSLIM-OLIELANDEN dan dat hij het lef heeft om de Islam aan te pakken, de bron van alle ellende in de wereld.

  Like

 9. breget zegt:

  Als een echte islamiet verkondigd Timmermans met een stale smoel de leugens over Israël en is nog trots op zijn verdorvenheid als nazivriend.

  Like

 10. johannes zegt:

  0870654043209;’/90ogtriuj5674&%/.,.90))(8*%&$#@

  Like

 11. Avidia zegt:

  Als alle mannen eruit zouden zien als Tinnermans ging ik naar een klooster, hoe hij eruit ziet komt ook zijn mond uit, walgelijke onaantrekkelijke man, zou hij een vrouw hebben??? Kan het me niet voorstellen. Alles aan hem is onaantrekkelijk.

  Like

 12. Jan zegt:

  Timmermans moet er nog eens over slapen maar Franciscus wil tegen de moordende moslims optreden:

  Chaldean Patriarch calls for ARMED RESPONSE to defend Christians from Genocide
  http://www.catholic.org/news/international/middle_east/story.php?id=56510

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s