Wetteloosheid Letland is topje van de ijsberg

Screenshot 40

De vlag van Letland

Gisteren heb ik gesproken met John Christmas, een Amerikaanse bankier-klokkenluider die een boekje open deed over massale corruptie en fraude in Letland.

De ontmoeting vond plaats ten kantore van onze collega’s van 925.nl, die deze zaak aan het licht hebben gebracht en mij hadden uitgenodigd voor een exclusief interview met deze (ex) bankier. Indien u een luchtige column wilt lezen, dan kunt u deze beter overslaan.

Het relaas van Christmas (45) leest als een spannende thriller in de beste Hollywood traditie. Het vertelt het verhaal van een door-en-door corrupt régime, corrupte bankiers, frauderende rijke Russen, een falende Europese Commissie en een even falende EBRD (European Bank for Reconstruction & Development), die bedoeld is om de overgang te bevorderen van de voormalige communistische landen in Centraal- en Oost-Europa naar markteconomieën, met speciale aandacht voor democratische ontwikkelingen. Het tegendeel is het geval. Leest u maar even mee.

Screenshot 41

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wetteloosheid Letland is topje van de ijsberg

  1. bobzelf zegt:

    google gewoon Draghi en Monti !!!
    het vuil der aarde,
    het echte geteisum op de wereld,
    omkopers van greece , tijdens hun werkzaamheden bij Goldman Sachs !
    kijk waar deze viezerikken die schijt hebben aan 500 miljoen europese burgers nu huishouden !
    Ongekozen, maakt niet uit ,
    Ik hoop dat het oude russische gezegde uit 1942 battle of Stalingrad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL , EEN KOGEL ACHTERHAALD HEM WEL !!!

    eerdaags waarheid zal worden !!

    Like

  2. Vederso zegt:

    Naar aanleiding van dit artikel hoor ik zojuist van een kennis dat het in Estland van hetzelfde laken een pak is. Vriendjespolitiek en men schuift elkaar regelmatig wat toe.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Bedankt idioten van PvdA,VVD,CDA en D66, dat jullie vanaf 1992 eraan mee hebben gedaan, ons in een COMMUNISTISCH GEDROCHT EUSSR te plaatsen. Lak hebben jullie, vuile schoften gehad, aan de eigen Nederlandse bevolking. Jullie zijn het slechtste volk dat er bestaat.

    Like

Plaats een reactie