‘Pas op, anders overkomt jullie hetzelfde!’ Verdreven aartsbisschop uit Mosul waarschuwt Westen

Screenshot 31

(Door: Pamela Geller – Vertaling: Wringer)

De verdreven Chaldese katholieke aartsbisschop uit Mosul in Irak waarschuwt westerse landen voor het nog steeds verwelkomen van de alsmaar groeiende stroom moslims op grond van de naïeve veronderstelling dat ook deze in democratische principes geloven. “Ons huidige lijden is de voorbode van dat van jullie”, aldus Amel Shimoun Nona in een interview. “Europese en Westerse christen zullen in de nabije toekomst ook lijden. Ik ben mijn bisdom kwijtgeraakt. Mijn werkterrein is veroverd door radicale islamieten die ons ‘bekering’ of de dood voorhielden. Mijn geloofsgemeenschap zelf bestaat echter nog.” De verdreven Nona verblijft momenteel in Erbil, in Koerdistan.

De aartsbisschop waarschuwt: “Luister alsjeblieft naar wat we zeggen. Jullie liberale en democratische principes zijn hier waardeloos. Kijk nog eens goed naar wat ons in het Midden-Oosten overkomt. Jullie laten in je landen nog steeds een groeiend aantal moslims toe. Maar jullie lopen ook gevaar. Jullie moeten moedige en ingrijpende beslissingen nemen, zelfs wanneer die tegen jullie eigen principes indruisen. Jullie denken wel dat iedereen gelijk is, maar dat is niet zo. De islam leert dat. Moslims huldigen jullie waarden niet. Als dit niet gauw genoeg tot jullie doordringt, zullen jullie het slachtoffer worden van de vijand die jullie in eigen huis hebben toegelaten.”

De Chaldese katholieke kerk gaat terug tot Thomas, een van de twaalf discipelen van Jezus Christus.

Bron:
http://pamelageller.com
Auteur: Pamela Geller

Bewerkt en vertaald uit het Engels door:
Wringer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Genocide, Immigratie, Irak, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

49 reacties op ‘Pas op, anders overkomt jullie hetzelfde!’ Verdreven aartsbisschop uit Mosul waarschuwt Westen

 1. De tegenaanval op de islam wordt tegengehouden door collaborerende elementen in de regering. VVD, CDA, PvdA, D’66, GroenLinks, Socialistische Partij en ChristenUnie zijn allemaal oorzaak van de oprukkende islamitische kanker in ons land. De regenten van die partijen moeten dan ook verantwoordelijk gesteld worden voor dit volksverraad. Zij moeten boeten voor hun verraad.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ U.G. Kempenaer: 22.41. uur, op 21/8. Inderdaad waren deze partijen accoord met de motie Halsema, om de islamisering NIET tegen te gaan in Nederland.

   Like

  • Driek zegt:

   “Eerst is het niets dan een zacht geruis dat voorbij trekt als een zwaluw voor de storm, zacht, heel zacht, maar het zaad is rondgestrooid. Het oor vangt het geluid op, een mond begint te fluisteren, zacht, heel zacht. Het onheil is geboren, het strekt zich uit en vindt zijn weg, sneller, steeds sneller. Plotseling, God weet waarom en hoe, richt de laster zich op en blaast en fluit en tiert en krijst, de hel en alle duivels zijn losgebroken”.
   Stefan Zweig

   Like

 2. Trucker zegt:

  Point of no return is reeds jaren overschreden en de enige vraag die nog rest is : wanneer is de kritische fase aangebroken of om het in mensentaal te duiden wanneer gaat de fucking islam(iet) total loss in eurabia.

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Duidelijk hoef hier niets aan toe te voegen enkel ….zeg het voort!

  Like

 4. windwens zegt:

  Hoor het ze al roepen in Den Haag deze man bazelt maar wat, die is voor IS op de vlucht, maar niet alle moslims zijn zo. Zouden ze dat ook gezegd hebben toen men onder de voet werd gelopen om het Groot Ottomaanse rijk voor elkaar te boksen. De geschiedenis herhaald zich altijd zeker als men er niets van geleerd heeft.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Hoor het ze al roepen in Den Haag deze man bazelt maar wat, die is voor IS op de vlucht, maar niet alle moslims zijn zo.” Inderdaad zo denkt men zeer ten onrechte maar al te vaak men wil dat ook graag denken omdat anders het gutmenschliche wereldbeeld ineenstort. Maar een ieder die vrij is van linkse koprot weet dat wel alle moslims zo zijn, reken maar. Verwarrend is natuurlijk dat moslims oppervlakkig gezien soms wel wat op mensen lijken terwijl ze dat zeker niet zijn, men kan niet zowel mens als moslim zijn. De moslim is een kwaadaardige mensenvernietigende wilde. Een wilde die zelfs binnen de eigen biotoop niet in vrede kan bestaan. Dat is de akelige realiteit die voor de gutmensch onaanvaardbaar is en door een gutmenschliche reflex onzichtbaar wordt gemaakt.

   Like

  • Scooter zegt:

   De geschiedenis leert, dat men niets leert van de geschiedenis…….

   Like

 5. Driek zegt:

  Het is natuurlijk wel een klein stapje vooruit, nu een verdreven katholieke bisschop uit Mosul de westerse landen waarschuwt voor de islam. Meer van dit soort lieden en de ogen gaan misschien eens een klein beetje open. Want je kunt moeilijk volhouden dat die man onzin staat te verkopen. Maar ja, er zullen wel weer mensen zijn, en ik denk aan al die bevlogen christenen, die zeggen: “maar dat zijn niet de echte volgelingen van Mohammed, de islam is heel anders, want ik heb een islamitische buurman, en die man is altijd reuze vriendelijk”.
  Maar goed, alle beetjes helpen.

  Like

  • Trucker zegt:

   “…want ik heb een islamitische buurman, en die man is altijd reuze vriendelijk”.

   Yep in mijn actieve jaren waren er collega’s die zo spraken, “lekker gaan eten naar de pita” of “ik heb moslimvrienden”…tja en dan eens polsen of ze naar egypte gingen…jawel want leuk goedkoop en blabla maar Luxor kenden ze niet neen en toeristen op een stoel vastgebonden één na één de keel overgesneden “dat weet ik niet was zeker niet in egypte zo’n veilig land” en moslimbroeders kenden ze ook niet neen.
   Wat moet je met zo mensen (retorische vraag).

   Like

   • windwens zegt:

    Mijn vrienden gingen naar Egypte, ja boulevardje wilde ze wel nemen maar de zijstraatjes zijn ze niet in gegaan. Nee we waren bang dat we ergens naar binnen getrokken zouden worden en nooit meer thuis kwamen.Maar wel lekker hoor alles all in mooie kamer, schoon en hele dag lekker langs het zwembad met een boek en een borrel. Fijne vakantie jongens.

    Like

   • Trucker zegt:

    “…Fijne vakantie jongens…”

    Ja wat moet je daarmee 😉

    Like

   • marjan zegt:

    Dat zijn mensen die altijd zo zullen blijven wat je hun ook zegt. Ze zullen altijd op vkantie gaan naar moslimlanden omdat het zo lekker goedkoop is. Ook zullen ze moslimwinkels blijven bezoeken. Er is geen kruid tegen gewassen.

    Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “maar dat zijn niet de echte volgelingen van Mohammed, de islam is heel anders, want ik heb een islamitische buurman, en die man is altijd reuze vriendelijk”.” Die bevlogen christenen hebben dan nog nooit van sudden jihad syndroom gehoord maar ze merken ’t vanzelf wel als die aardige buurman opeens hun koppen en die van hun vrouwen en kinderen wil afhakken. Iedere moslim dient immer keihard gewantrouwd te worden.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Driek zegt:
   21 augustus 2014 om 22:49

   en ik denk aan al die bevlogen christenen, die zeggen: “maar dat zijn niet de echte volgelingen van Mohammed,……………………………………

   Dat is de grote denkfout die ze keer op keer maken, want alle moslims zijn ECHTE volgelingen van mo.
   Want ze vinden en keuren alles wat mo deed – vrouwen en kinderen verkrachten, niet-moslims afslachten, mensen beroven etc – goed.
   Erger: ze vinden dit wrede monster de meest perfecte mens.
   Iedereen die mo aanhangt is een gevaarlijk en gewetenloos en wreed sujet.

   Een gezond denkend en vreedzaam mens zal nooit, maar dan ook nooit respect hebben voor een moordenaar, verkrachter, pedofiel en ordinaire dief.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En als je ze die zaken voor de voeten werpt, beginnen ze te draaien en te beweren, dat dat-en-dat in die-en-die context gelezen moet worden. Bijvoorbeeld dat Aisha geen 9 jaar oud was toen het huwelijk ‘geconsumeerd’ werd maar…..15 of zo.
    Het enige antwoord daarop is natuurlijk: Whatever: Hij was 50, dus het blijft misbruik.
    Eigenlijk gààt het ook niet alleen over pedofilie, maar evenzeer over scheve machtsverhoudingen.-Waaronder je onder meer ook de polygynie kunt scharen.
    Maar voor hún zieke geesten lijkt die scheefheid juist een aanbeveling: Hoe schever, hoe beter!

    Like

   • windwens zegt:

    Dit riep gelijk vragen bij mij op, een christen van uit welke stroming dan ook. Is toch altijd echt een volgeling van God en zijn zoon Jezus.
    Tevens roepen moslims altijd dat wij (even gechargeerd ) nog steeds de kruisvaarders zijn. Waarom zijn christenen dan echte christenen. Maar moslims hebben ook nep-moslims. ???
    Zou dat was het even want ik kom er even niet meer uit.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Ongelooflijk, die Thomas.
  Maar wat doen we er aan, want wij weten het al!

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  De arabieren hebben een tijdreis machine uitgevonden waarmee je 1000 jaar terug in de tijd kan reizen.

  Ze noemen het de islaam !

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Eer we 10 jaar verder zijn is het onze beurt: deze barbaarse psychose is het ebolavirus van de beschaving.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Nou regering nou hoor je het ook eens van een ander, DOE er wat mee!!

  Like

 10. Sylvia Groot zegt:

  Thomas geloofde ook al nix.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Aan Pamela Geller heeft de bischop de juiste boodschap mee gebracht.Ze vecht al heel lang tegen de islam tot zo ver, tevergeefs.eigenlijk net als bij mij.

  Like

 12. Dot zegt:

  Bestaat er een verzetsgroep in NL tegen de islam en de jihadisten want ik wil wel meedoen ?

  Like

 13. helletocht zegt:

  Er zijn 60 miljoen moslims in Europa, genoeg om het vuile werk op te knappen. Doe nog een middagdutje linkse politici!

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Nee DOT die bestaat nog niet want dan wordt je opgepakt en vast gezet.

  Like

 15. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de telegraaf:

  Coalitiepartijen VVD en PvdA en gedogers D66, CU en SGP willen meer geld vrijmaken voor de opvang van vluchtelingen. Ingewijden bevestigen aan De Telegraaf dat minister Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking) hiertoe extra middelen moet krijgen. Vluchtelingen uit door ISIS veroverde gebieden in Irak. Het precieze bedrag is nog onderwerp van gesprek, maar nu al wordt rekening gehouden met vele tientallen miljoenen euro’s. Het geld wordt ingezet om in gebieden waar mensen door oorlog op de vlucht zijn gegaan, noodopvang in de regio mogelijk te maken.

  Ook vloeit er extra geld naar de opvang van asielzoekers in Nederland. De kosten van deze binnenlandse opvang komen in het eerste jaar namelijk voor rekening van Ontwikkelingssamenwerking. Naar verluidt willen de partijen de opvang betalen uit het al gereserveerde potje geld voor noodhulp. Nieuwe internationale rekenregels hebben ertoe geleid dat Nederland in feite 500 miljoen euro extra uit zou moeten geven aan Ontwikkelingssamenwerking. Dat vindt met name de VVD overdreven.
  Partijen bekijken nu of ze een deel van de reservering voor andere zaken dan hulpgeld kunnen inzetten. Vandaag onderhandelen de financieel experts van de partijen over de begroting met minister Dijsselbloem (Financiën).

  Fijn, nog meer van die ellendelingen binnenhalen. Ik kan er echt met mijn verstand niet meer bij.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 12.04. uur. Ik kan er met mijn verstand ook niet meer bij, Driek. Terwijl gloeiende vinketering er mensen in Nederland naar de voedselbanken moeten, hypotheekeigenaren dik in de shit zitten, de Zorg volkomen naar de gallemiezen is geholpen. En dat FAALKABINET RUTTE II, noemt zich het beste kabinet sinds 1945!

   Like

   • windwens zegt:

    De laatste regel mag ik even lachen, dan wel van de spanning en boosheid. Ik zou dit rariteitenkabinet met alle liefde nog gisteren naar huis gezonden hebben. Nagenoeg iedereen is uitgekleed, is zijn baan en huis kwijt. Nog nooit leefde er in het naoorlogse Nederland zovelen in armoede die zo uitzichtloos is dat men massaal van de brug springt. In de afgelopen twee jaren is het suicide aantal nog nooit zo hoog gestegen.

    “Uit de nieuwste cijfers ( 2013) van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat gemiddeld 10,5 op de 100.000 inwoners in Nederland zelf een einde maakt aan zijn of haar leven. Veruit de meeste mensen die een eind aan hun leven maken, hebben te kampen met psychische stoornissen. Het ging in 2012 om 872 mensen van de in totaal 1753 mensen die suicide pleegden. De toename is het grootst onder mensen tussen de 30 en 70 jaar. ”

    Ja en dan hebben veruit de meeste mensen een psychische stoornis, het zijn er wel geteld 9 meer dan mensen die niet bekend zijn met psychische stoornissen. Ook dit is de overheid. Goed gedaan jongens we hebben echt een droom kabinet.

    Like

  • koddebeier zegt:

   En laten nou toevallig al die vluchtelingen moslim zijn……. De 5e colonne komt als nu als vluchteling binnen, vroeger werden ze gastarbeider genoemd.

   Like

 16. Een wijs man,die bisschop;door schade en schande wijs geworden!

  Like

 17. de 13de imam zegt:

  Mensen als deze aartsbisschop verdienen een groter podium. Wat mij betreft krijgt deze man een goed uur live op Ned 1,2 en 3 en op alle commerciëlen tegelijkertijd. Ervaringsdeskundigen als deze zijn zo belangrijk, koester ze. Geldt ook voor oa Ayaan Hirsi Ali, Brigitte Gabriel en ” son of Hamas” Mosab Hassan Yousef.

  Like

 18. Jean zegt:

  Die man spreekt vanaf de vloer en niet vanachter een bureau van 50.000 euro, leeglopers van de EU luister naar die man en begin met die rotzooi te verwijderen uit onze samenleving, nu kan het nog zonder bloedvergieten…

  Like

 19. Nee hoor, martelingen, kruisigingen, onthoofdingen, verkrachtingen etc. zoals nu op grote schaal plaatsvindt in o.a Syrie en Irak zullen hier nooit gebeuren.

  Want: “we blijven toch weer neutraal…”

  Like

 20. benesha zegt:

  Bepaalde gebieden zullen niet aan het kalifaat ontsnappen vrees ik. Daarvoor is het al te laat. Je krijgt die jongens niet zomaar weg. En 60 miljoen wilde honden, daar mag je al een flinke strijdmacht van burgers tegenover zetten. Enfin ik mag dan ook al geen 30 meer zijn, geef mij een kalasjnikov en ik doe mee aan het verzet.

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Dat komt er nu van als je tientallen jaren lang moslime reten knuffelt en je bek houdt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 15.35. uur, op 22/8. En dat vooral door de PvdA, het CDA, de VVD en de demonen van D66, Joop. Toevallig zijn dat de partijen, die in het Europees Parlement, al in 1975, ONS verraden hebben aan de Islam. ZIJ stemden voor: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. En waarom: OLIE,GELD en BAANTJES!

   Like

 22. DonnaDolce zegt:

  Je zou toch denken, een gewaarschuwd mens telt voor 2??? Vraag me af of onze overheid dit door die botte hersenen door laat dringen…..

  Like

 23. Faiz zegt:

  Ja, hij heeft echt gelijk
  de moslims zijn heel erg groeien
  en wij zijn christenen vergeten om zondag samen komen om elkaar te helpen in onze geloof
  de wereld loopt gevaar door de alle extreme moslims
  alsjeblieft wereld wakker worden
  groetjes
  Faiz panahe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s