Imam Nordine Taouil: “Ik heb hetzelfde gevoel als na 11 september”

Screenshot 28

Imam Nordine Taouil

“De islamitische organisaties in dit land moeten van zich laten horen.” Dat zegt de Antwerpse imam Nordine Taouil vandaag in Knack. “De mensen zijn bang. En dat kan gevaarlijk worden.”

Het is al lang geen klein probleem meer, van een klein groepje radicalen dat naar Syrië trok om er president Assad te verjagen, zo begint imam Nordine Taouil in gesprek met Knack: “Ik zie in de moskee geregeld ouders van wie een kind naar Syrië of Irak is vertrokken. En ik kan u vertellen: de moeders huilen tot ze geen tranen meer hebben. Het is verschrikkelijk om je kind op zo’n manier te verliezen. En het ziet er niet goed uit: de Islamitische Staat zal nog lang een magneet blijven. Steeds meer jongeren, van overal ter wereld, gaan vechten met de IS – ze komen uit Europa, uit de Arabische landen, uit de Filipijnen, uit Indonesië.”

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Desinformatie, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Imam Nordine Taouil: “Ik heb hetzelfde gevoel als na 11 september”

 1. Driek zegt:

  Volfens Taouil wordt de situatie gevaarlijk. Ten eerste omdat er ook in onze steden jongeren rondlopen die IS steunen. Ten tweede omdat de haat tegen moslims steeds groter wordt, na elke gruweldaad van IS. “Ik heb vandaag hetzelfde gevoel als na 11 september: de haat tegenover moslims wordt groter”, zegt hij. “En daar is niemand bij gebaat. Alle Vlamingen, ook de Vlaamse moslims, willen gewoon een gezonde samenleving waarin onze kinderen goed kunnen leven.”

  IK GELOOF ER GEEN PEST VAN.
  Dat had die imam Taouil wel eens wat eerder zijn mond open kunnen trekken, en dat geldt ook voor zijn collega’s. Nooit Niks van gehoord. En nu ineens, nu er hoofden worden afgehakt, heeft de man een naar gevoel. Nou, dat hebben wij al heel lang. Sodemieter toch op met die islam. mmed.

  Like

  • D.DAY zegt:

   Driek, helemaal mee eens. Met dat zinnetje van die imam dat de haat tegenover moslims groter wordt zegt al genoeg. Hiermee legt hij de schuld bij de ongelovigen. En zoals het bij moslims al 1400 jaar gaat: de schuld ligt altijd bij de ander. Dus ik zeg ook: weg met dat tuig en weg met de islam.

   Like

  • Cathja zegt:

   Als het gaat om haat, hebben we het over de islam richting de ongelovigen, en niet andersom! Met zalvende woorden proberen ze ons om de tuin te leiden, maar als de vrijheid zoals wij die tot nu toe kennen/kenden omarmd wou worden door de moslims, die hier soms al decennia lang leven, dan hadden de imams, de buurtvaders, de ouders van radicaliserende jongeren de handen ineen moeten slaan, en mét elkaar moeten opkomen voor de vrijheid zoals wij die hier gewend zijn, en waarvan zij (schaamteloos) profiteren!

   Uit de moslimhoek komt (nog steeds) geen reactie, behalve als het gaat om Israël/Gaza etc. Dan hebben ze ons wel iets ‘te zeggen’!

   Like

 2. BertG. zegt:

  Maar maak het nou maar eens de rest van NL duidelijk. Dat dat zo is.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik bedoel deze kunst van taqiyya uiteraard.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat zal inderdaad weer een hele kluif worden.
    Maar…..aanvankelijk geloofde de hele goegemeente ook niet de helft van wat er in het Midden-Oosten allemaal plaatsvond en nu, nu IS zo oerstom met die filmpjes zit rond te strooien, m o e t e n ze het wel geloven en gaan er wat ogen open, nietwaar?
    Ook al heeft het op het eerste gezicht niet alles met elkaar te maken, dat kàn een eerste stap zijn: Niemand geloofde, waar de islam toe in staat was en nu wèl. Niemand geloofde -en nu waarschijnlijk nog niet- dat zoiets als taqiyya bestaat, maar nu ze achter dat àndere gekomen zijn, gaan ze zich misschien wel bedachtzamer achter de oren krabben.
    Om te beginnen het begrip nog maar eens aan zoveel mogelijk gesprekspartners uitleggen en zó trachten, er bekendheid aan te geven, lijkt mij. Ze hebben nu ook de Is vlaggen in Den Haag gezien, ze weten nu, waar het tuig toe in staat is -wat ze eerst niet voor mogelijk hielden.
    Nu, de volgende stap is wijzen op de mogelijkheid van taqiyya.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Bert, de rest van Nederland snapt het pas na de eerste bomaanslag met een paar honderd doden in Nederland !

   Like

 3. Dot zegt:

  Als zij maar DAAR blijven, de rest laat mij koud.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  En ik kan u vertellen: de moeders huilen
  tot ze geen tranen meer hebben !
  —————————————————-
  WOHAAAAAA !
  OMDAT DE UITKERINGEN EN EEN
  ENKELE REIS TERUG RICHTING
  ZANDBAK KAN VOLGEN ??
  VIEZE VUILE HUICHELAARS !

  Like

 5. GT zegt:

  Belazer een ander, of ….voel de de hete adem in je nek.

  Like

 6. Een moslim liegt bij voorkeur tegen een niet-moslim. Dat IS een magneet voor moslims is, kan gezien worden als een voordeel bij een nadeel. Maximaal aanmoedigen om te vertrekken en dan Assad, de Koerden en de Sjiieten tot de tanden toe bewapenen en ondersteunen om IS-leden te bestrijden. Vervolgens Europa islamvrij maken.

  Like

 7. Rick zegt:

  Over 11 september gesproken…:
  “12 verkeersvliegtuigen in Libië vermist, mogelijk voor nieuwe aanslagen”
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/mike-adams/military-intelligence-bestaetigt-zwoelf-verschwundene-verkehrsflugzeuge-koennten-jetzt-als-waffe-ei.html
  Misschien “vieren” ze volgende week wel het jubileum…13 is een mooi ongeluksgetal.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Rick, 3/9 21:47 uur
   Dit bericht gaf mij een erg vervelend gevoel, want ik zie die misdadigers er serieus voor aan dat ze een vliegtuig vol ‘enge stoffen’ zomaar ergens kunnen laten neerstorten! Met alle gevolgen van dien. Er zijn er genoeg die hun leven op willen offeren voor ‘de goede zaak’, want de beloning wacht op hen in het paradijs!
   Ik hoop dat mijn (voor)gevoel nooit zal uitkomen!

   Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Als die moeders het zo verschrikkelijk vinden wat hun zonen en dochters doen, dan zouden ze wel uit de islam stappen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Gevalletje zielig!

  Like

 10. cat zegt:

  imam Nordine Taouil vandaag in Knack. “De mensen zijn bang. En dat kan gevaarlijk worden.”

  Meneer de Islamiet Taouil, wilt u uw k $#@! T volk de islamieten terug roepen, dat wij GEEN islam willen in de EU. Wij zijn jullue zat en kotzen jullue uit.
  Rot op naar jullie moslimlanden en val ons niet meer lastig met jullie walgelijke, satanische ideologie die gebasseerd is op de leugens van Satan uit de hell !! En jillie Pefo Mo, moordenaar, pedofiel en een sychopat !!
  Rot op of jullie worden echt vernietigd hier, echt. We hebben een lange adem, geduld, maar…als wij zeggen Nee…is het ook Nee…heeel nuchter, maar waar. Laat jullie je niet midleiden door onze liberale leftwing theeleuterende kabinet. Het volk is klaar met jullie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik kan het niet genoeg herhalen, Cat’je: De islam is zo ongeveer alles, behalve “satanisch.”
   Véél te gemakkelijke conclusie ten dienste van àl te steile christenen, dame! De waarheid ligt iets gecompliceerder.
   Lees het artikel maar eens na, dat i k er vorig jaar over geschreven heb: De islam, ‘gewelddadig, hypocriet, pervers. Maar satanisch…..? Tik het woord “satanisch’ maar in, in de zoekbalk, dan vind je het wel.
   Oh ja: En je kunt me altijd vragen, als je iets niet begrijpt. Be my guest!

   Like

   • cat zegt:

    @Theresa, ik heb zo onwijs met je gehad. Jou gekanker over Christenen! Mens, ga fijn naar een arts om je opgelopen jeugdtrauma op te lossen. Wat is er vroeger met je gebeurd? Jij heb echt oud zeer van vroeger. Wellucht hebben ze zwaar gewongen naar de kerk te gaan. Het zit bij jou heeerl diep. Iedere keer, raakt het je gevoelige snaar. Christedom, kerk.
    Christen en niet christenen, iedereen hier, wat je ook bent (behalve moslims) hebben hier 1 ding gemeen: We zijn tegen de Islam.
    Bovendien ben ik geen kerkganger en ben nergens lid. Ik wil het ook graag zo houden.
    Ik ken de Bijbel goed. En ik ken ook de geschiedenis van Christendom. Bijbekennis helpt me enorm om de gebeurtenissen goed te begrijpen.
    Islam is Satanish.
    Jij mag er anders overdenken.
    Maar he…kappen nou. Laat ieder hier in zn waarde.

    Like

 11. Tempelier. zegt:

  Dus die kinderen zijn naar Syrië vertrokken, nou dan heeft die imam toch goed werk afgeleverd, anti westers etc. dus nu niet zo janken.

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Wat bedoeld deze imam Nordine Taouil met : “Ik heb hetzelfde gevoel als bij 9/11 ” ? Vreugde omdat er zoveel slachtoffers vielen en de actie geslaagd was ,..of verdriet en medelijden met de talloze slachtoffers en hun nabestaanden ?

  Like

 13. Pete zegt:

  Tjeetje…huilende moslima’s…die hun zoontjes als kind-terrorist en hun dochters als hoer zien vertrekken naar het beloofde land.

  En dan ook nog eens in de steek gelaten door al die politici en welzijnzorgers van socialistische huize…
  (Zeker te druk met weer nieuwe vergunningen en bouwplannen voor nog meer moskees , madrassa’s en internaten..)

  Maar goeie tip voor die Imaan…”Tis de will off Allaah”

  Like

 14. Jean zegt:

  Laten wij Vlamingen die moslim eikel de EXIT wijzen van Vlaanderen, niet die wat B Dewever voor ogen had want door die exit komen ze nu allemaal binnen, B Dewever denkt dat hij op rozen zit, oei oei wat gaat hij zijn gat scheuren aan de vele doornen. Ha ha ha

  Like

 15. Jade zegt:

  “De haat tegenover moslims wordt groter” is de enige angst van meneer.
  En dat wij vroegtijdig een stok tussen de spaken van “Het Project” werpen.
  Eigenlijk moet ik mijzelf meteen corrigeren, van vroegtijdig is geen sprake meer.
  Er lopen er al zoveel rond, dat ik het niet meer aan kan zien…

  Like

 16. Trucker zegt:

  Deze haatprediker die ergens in een antwerpse (kleine letter want bestuurd door de RAT de wever bart) een haatkazerne bestuurd is een islamiet dus wat hij is hoef ik gen duiding bij te geven, zal het wel doen want er blijven nog altijd lieden (ook op de blog) die denken dat er twee soorten islamiet zijn de “brave” (is de gebuur of collega) en de “foute” de terrorist…
  Geen verschil want er is maar één manual die hun voorschrijft wat te doen of (desgevallend) niet.
  Goed deze haatprediker dus was enige jaren terug de spilfiguur in de kopvodden saga, een groep kopvodden protesteerde tegen het verbod op vodden op hun kop te mogen dragen in de school (wonderwel verbod indertijd opgelegd door de Nationaal Socialist jansens patrick die nu een voetbalploegje bestierd), de rechtoplopende vodden werden bijgestaan door werkschuwe niet schoolplichtige (of spijbelende) islamieten en een van de “onderhandelaars” was die haatprediker, hij vond het niet kunnen en blabla.
  Ik gebruik geen poco schrijf of spreektaal en zal het duiden zoals het is ; dit is een islamiet dus daar is alles mee gezegd.
  Punt aan de lijn.

  PS “…Ik heb hetzelfde gevoel als na 11 september”

  bedoeld hij mee dat er moet feest gevierd worden als op Nine Eleven de openlijke oorlogsverklaring aan de Westerse Wereld, toen dansten de islamieten over heel borgorokko (vroeger Borgerhout) en omstreken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s