Ik stel het me zo voor . . .

Screenshot 73

(Door: Guus Velraeds)

Islamitische terreurcellen zitten inmiddels in elk Europees land. Reken maar. De geheime diensten werken op volle toeren, maar wat op ons afkomt kunnen ze niet tegenhouden. De vijand van het Avondland zit lang en breed op uitnodiging in ons midden. Vanmiddag een jonge moslima in vol ornaat, hijab, voorbij zien lopen. De trots en zelfverzekerdheid die ze uitstraalde was opvallend. Dit zijn tekenen die we niet willen zien, maar ze zullen op enig moment in ons gezicht exploderen. Zodra de cellen het sein krijgen en kans hebben, zullen ze toeslaan. De ideologische vorming hiervoor hebben ze de afgelopen 30 jaar met hulp en geld van het naïef tolerante Westen kunnen afronden. Deze cellen zullen willekeurige Europese burgers van straat plukken. In een gesloten bestelwagen sleuren en naar een afgelegen tevoren zeker gestelde plek rijden. Op deze plek zullen ze hun islamitische eisen voor een draaiende videocamera opsommen en stukken uit de koran voordragen. Voor hun op de grond zit de willekeurig van straat geplukte Europese burger vastgebonden en geblinddoekt op zijn knieën. Wat daarna gebeurt met deze Europese burger hoef ik niet te schetsen. Dat weten we of we dat willen of niet.

Mohammed deed aan chantage en terreur en zijn volgelingen zullen dat ook doen. Dit concept kunnen ze niet loslaten. Een islam die in vreedzame co-existentie leeft met andere overtuigingen is in strijdt met de kerndogma’s van dezelfde islam. Dat is gelijk als van een katholiek vragen dat hij het geloof in de drie-eenheid opgeeft. Elke moslim heeft de geloofsplicht mee te helpen aan uitbreiding en het alleen heersen van zijn geloof. Een tussenweg is er niet en bestaat alleen in de hoofden van westerse multiculturalisten. Nadat een paar van deze onthoofdingvideo’s op de diverse Europese nieuwsnetten zijn verschenen, zal in elke Europese huiskamer de angst toeslaan en men zal zich afvragen: wat overkomt ons nu? Hadden we dit kunnen zien aankomen? Jazeker, dat hadden we kunnen zien aankomen, tenminste als de Europese burger fatsoenlijke en waarheidsgetrouwe voorlichting had gekregen over de islam en diens methodieken van strijd, manipulatie en onderwerping. Onderwerping is het hoofddoel van de islam en elk middel tot dit doel is geoorloofd. Lees de koran, lees de overleveringen van de profeet. Het staat er letterlijk en in de wereld om ons heen zien we wat er staat gebeuren.

Waarom moet ik er dan nog aan twijfelen. Geboren moslims die zich willen inpassen in de Europese samenleving spelen in deze processen helemaal geen rol. Kortom, zij doen er niet toe. De geboren moslim die zich wel wil aanpassen, gaat ook voor de bijl als hij niet bijdraait. Dit zal tot gevolg hebben dat uiteindelijk ook zij zich zullen neerleggen bij de islamitische terreur. Een groeiende islam in Europa betekent automatisch een groeiende terreur. De terreur heeft door de eeuwen de groei van de islam verzekerd en bevorderd. De islam is de ultieme voedingsbodem voor deze terreur. De islam en de terreur is als de kers en de pit. De kers brengt de pit voort en de pit een nieuwe boom met kersen. De islam en zijn vrucht de terreur zijn twee grootheden die niet zonder elkaar kunnen. Beide functioneren op elkaar als een perpetuum mobile. De Jihadist is niet iemand die de islam perverteert. Het is de islam die de Jihadist perverteert en niet andersom. Aangezien voor de gelovige moslim de koran het geschreven woord is van Allah, is deze dus onaantastbaar verankerd voor de eeuwigheid. Hieraan tornen staat gelijk aan het afschaffen van de islam. De wereld zal niet anders overblijven dan vroeg of laat de islam te vernietigen, want uit zichzelf zal de islam niet stoppen. Ook al willen we niet, we zullen er niet aan ontkomen de wapenen opnieuw op te pakken. De moslim leeft in dat opzicht in geleende tijd, het moet hem alleen nog aan het verstand gebracht worden. Dat zal veel bloed kosten, vooral onschuldig bloed.

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

55 reacties op Ik stel het me zo voor . . .

  • jitskesez zegt:

   Jan dat is zo erg. Waren ze nog maar onze kolonien. Toen hadden ze het beter. En het zou zo fijn zijn als we Atjeh aan de Molukkers gaven. In plaats van aan de Islam.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Atjeh en de Molukkers Jitske? Wat zeg je nu?….. Dat is hun stekkie toch niet?
    Molukkers vind je met name op de eilanden Ambon, Ceram, Buru, Halmahere, Ternate en nog heel wat andere eilanden. Dat eilandenrijk ligt zo ongeveer tussen Sulawesi (vroeger Celebes) en de Filippijnen. De Athjeërs zien ze al komen. Totaal andere bevolkingsgroep!

    Like

   • jitskesez zegt:

    Sorry, ik ben daar niet zo bekend mee 😦 Wel weet ik dat ik het zat ben te horen over ons koloniale beleid en ook van Engeland, wij brachten beschaving en geld en handel, infrastructuur etc., en toen ze onafhankelijk werden werden het moslimlanden.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Na het dekolonisatieproces was het al snel gedaan met de rust en de (betrekkelijke) welvaart van de betreffende bevolkingen in die ‘zelfstandig’ geworden landen. Het islamiseringsgebeuren dat we daarna meemaakten verergerde dat. De duizenden miljarden die er nu al meer dan 50 jaar ingepompt werden en worden waren en zijn daarbij verloren geld. Beter heeft men het niet gekregen, wel slechter. Behalve de machthebbers (machtnémers!) dan, en hun vriendjeskliek, maar ook de wapenhandelaren en de ‘bemoeiers’ uit al die ‘hulpvaardige’ kringen. Je hebt op dat punt volkomen gelijk, Jitske.

    Geliked door 1 persoon

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het moet voor moslims vreselijk zijn geen toekomst te hebben, hun toekomst zit verpakt in een boek van 1400 jaar oud dat niet veranderd, alles blijft zoals het is want allah’s woord. Over 10.000 jaar zitten zij nog steeds opgescheept met datzelfde boek, wat een intriest vooruitzicht.
  Het zou in Westerse landen verboden moeten worden om kinderen religieus op te voeden, dat zou pas mogen als de kinderen zelf kunnen beslissen of wel of niet te geloven zo rond het 15de jaar of zo.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Bob dan mag je wel eens in Nederland gaan rondkijken en vooral de biblebelt niet vergeten.

   Like

   • jantjeuitnl zegt:

    Ik ken geen biblebelter die een aanslag in Saudi-Arabië heeft gepleegd. Moslims die hier aanslagen plegen heb je aan de lopende band. Omaatjes bestelen of kinderen de mobieltjes afpakken of met meerderen een meisje in elkaar slaan zijn ook aanslagen.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, maar helaas i s dat in westerse landen niet verboden. Dat heet “Godsdienstvrijheid.”
   Dat gaat zelfs zó ver, dat volwassenen kinderen in principe tot hun meerderjarigheid kunnen dwíngen, aan deze of gene religie deel te nemen. In het kader van de “Godsdienstvrijheid.” Daar krab je je wel even van achter het oor…..
   In feite komt het er op neer, dat kinderen tegenwoordig weliswaar door bemoeienis van Jeugdzorg en dergelijke voor een héleboel ouderlijke willekeur worden behoed, maar op het gebied van religie tot hun meerderjarigheid nog steeds als een soort lijfeigenen van de ouders worden beschouwd. In het kader van de “Godsdienstvrijheid…….”
   En als je tegenwerpt, dat die kinderen toch de vrije keuze moeten hebben, wordt er gezegd, dat ze die keuze juist níet hebben als je ze niet ergens mee laat “kennismaken.” Ook alweer zo schijnheilig, want het is zelden of nooit vrijblijvend.
   Je snapt niet, dat die gelovigen steen en been klagen, dat ze tegenwoordig zo in een hoek worden gedrukt, want er wordt ze werkelijk geen strobreed in de weg gelegd: Zelfs het tiranniseren van hun kinderen is ze in dit opzicht toegestaan.
   Allemaal vanwege de “Godsdienstvrijheid.” Je reinste waanzin!
   Stamt allemaal nog uit de tijd, dat het vanzelfsprekend was, dat je geloofde. Meneertje -hij ruste in vrede- zei ooit nog in een comment, dat de gelovigen er nog steeds aan moeten wennen dat die vanzelfsprekendheid er niet meer is.
   En gelijk had hij……

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar ze zijn alweer druk aan het lobbyen. Vanwege die vrijheid.
    http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/09/godsdienstonderwijs_op_openbar.html

    Like

   • Ekster zegt:

    Helemaal mee eens. Het is ook voor een groot deel aan de Christenen in dit land te wijten dat het met de islam zo gigantisch uit de hand kon lopen. Het CDA stond altijd recht achter de hen hatende moslims, want tja, die godsdienstvrijheid hè, die moet altijd en voor iedereen gelden.
    Ik vind het pervers dat kinderen op school geïndoctrineerd worden met religieuze prietpraat. Scholen zouden zich alleen met kennis overbrengen bezig moeten houden. De kinderen moeten leren rekenen en schrijven etc, maar religie heeft niets met kennis maar alles met aannames zonder bewijzen te maken. Dit hoort dus niet op school!
    Maar Theresa, de moslims vinden het allemaal wèl heel vanzelfsprekend dat ze krijgen wat ze willen, hoe idioot hun eisen ook zijn. En tot op heden wordt er niet veel tegen gedaan.. islamitische scholen en moskeeën schieten als paddestoelen uit de grond, ondanks 9/11, al-Qaida, ISIS enz. enz. enz.

    Like

 2. Dit artikel is eigenlijk al beschreven in de bijbel… De profetieën komen gewoon uit, onontkoombaar. In de bijbel kan je de toekomst zien als je wilt. Zelf ben ik niet religieus opgevoed, ben ook echt niet bijbelvast, maar ben bovenmatig geïnteresseerd in religieuze stromingen. Dit artikel beschrijft ons wat er komen gaat. Je zou er depressief van worden. Er is geen ontkomen aan dat we zullen moeten strijden om deze duivelse barbaren te stoppen, wat er na komt baart me de grootste zorg.

  Like

 3. cat zegt:

  Moslims zeggen zelf: kijk en luister naar t clipje.

  Maar, nee, deze filthy muslims gaan t niet winnen. okey wij gaan bloeden, maar moslims !!
  MEER

  F@ck them all.

  Like

 4. Dr.Kwast zegt:

  Als ze beginnen hoop ik en wens ik dat zij die daar toe de gelegenheid hebben gegeven, het eerst aan de beurt zijn. Want eerlijk is eerlijk de bazen hebben de onder geschikten onder controle, zij maken de dienst uit, zij wijzen hoe wij kunnen leven, zij stellen de wetten samen, zij innen de belasting. Hoe eerder deze laag verdwenen is des te eerder zal het voetvolk om zijn. Met al hun geld zal er geen plek zijn om achter de steen te kruipen. De redding voor hen als voor ons betalen of mossel, gekookt of rauw maakt niet uit. De belasting jizya zal voor hen zo hoog zijn dat ze redelijk snel door hun vermogen heen zijn. Koning, admiraal en het hele rijtje wat er na komt. Op het sterf bed ( plaats ) zal Jan met de pet nog even een glimlach kunnen laten.

  Like

 5. Pingback: DANKZIJ DE EU MOET EUROPA ZICH NU VOORBEREIDEN OP TERRORISTISCHE AANSLAGEN! | eunmask

 6. Vederso zegt:

  Goed stuk. Ja, er zijn links en rechts te veel signalen dat er iets goed fout gaat.

  Like

 7. Rick zegt:

  Maarreh…beetje vooruitlopend op de komende ontwikkelingen; wáár is heden ten dage nog aan illegale proppenschieters te komen?? BE of F ??

  Like

 8. Wachteres zegt:

  We zijn net naar een lezing van Sietse Fritsma [PVV] geweest en ik ben bang dat je helemaal gelijk krijgt.Guus.

  Er is in feite geen rem op de immigratiestroom, in Noord-Afrika zitten tienduizenden te wachten op mensensmokkelaars die hen voor duizenden euro’s naar Europa brengen en die worden zonder meer toegelaten.

  Vanuit bepaald landen die oorlogsgebieden zijn [Syrië bijvoorbeeld] mag iedereen die dat wil naar hier komen en zij mogen niet worden geweigerd, als zij zich maar registreren als vluchtelingen.

  Niemand weet of het ‘goede ‘of ‘kwade’ moslims zijn.

  De instroom door middel van ‘familieleden’ is net een draaikolk en levert de grootste aantallen immigranten op.

  Mannen mogen rustig tot 8 vrouwen binnen laten komen, daar wordt niet naar gekeken en die hebben weer ‘familie’ die binnen komt. ook deze binnenstromenden hebben opnieuw ‘familie’. enzovoort, enzovoort.

  Nederland heeft een ‘vluchtelingenverdrag’ ondertekend en daar moeten wij ons aan houden.

  http://www.amnesty.nl/mensenrechten/encyclopedie/vluchtelingenverdrag

  Als je alles tot je door laat dringen, dan weet je: we storrmen af op een ramp van ongekende omvang.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Wachteres 00.19. uur. Daar ben ik ook van overtuigd, Wachteres!

   Like

   • cat zegt:

    Ik hoorde gisteren op de CNN, dat ook de EU de deuren “wagenwijd” open moeten zetten voor de vluchtelingen uit
    Syrie. Ieder vluchteling uit Irak/Syrie krijgt automatisch een verblijfsvergunning + alle voordelen. Dus duizenden zijn er te verwachten.
    Mensen, het oude Europa is aan het verdwijnen. Het brokkelt af. Letterlijk. We krijgen het nooit meer terug. Tenzij de wetten aangepast en veranderd zullen worden. Islam verbieden. Dat scheelt een hoop.

    Like

  • Furry zegt:

   Ja, de eerste wolken zijn al verschenen en de zachte bries neemt toe.

   Like

  • BertG. zegt:

   Elk verdrag kan opgezegd worden. Met de kennis van nu.
   Een verdrag is volgens mij niet iets wat geldig blijft zolang Nederland zal blijven bestaan.
   Net zo als er een artikel 50 bestaat om uit de EU te treden waar je nooit meer iemand over hoort verder.

   Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Niemand weet of het ‘goede ‘of ‘kwade’ moslims zijn. Maakt dat iets uit dan? Het is akelig maar islam met al z’n aanhangers dient vernietigd te worden geen kiem mag er overblijven, helaas U en ik weten dat maar degenen die de dienst uitmaken weigeren hun gutmenschliche wensdroombubbel op te geven. Wat Gij niet wil dat U geschiedt doe dat de ander voordat de ander het U doet. Dat is eigenlijk de regel voor deze tijd.

   Like

 9. Avidia zegt:

  Ik kan er ook depressief van worden, als ik aan mijn jeugd terug denk (en dat is nog niet zo lang terug) zo vrij en vrolijk, de duren gingen eigenlijk nooit op het nachtslot, nu moet je van alles aanschaffen om je een beetje veilig te voelen. Gelukkig ben ik een nachtmens, dus altijd licht op. Er zijn wel een aantal keren geprobeerd in te breken, maar niet gelukt. Dus ze hebben pech dat ik op ben en niet voor een kleintje vervaardigd.

  Like

 10. luckybee zegt:

  De oproep van de Splinter nieuwe Kalief Ibrahim, was duidelijk geweest; alle moslima’ s Europa moeten naar zijn Kalifaat reizen om daar hoeri’s te worden voor zijn mujahedins. Wij noemen zulke meiden gewoon sletten.want integenstelling met de Hoeri’s in het Paradijs worden ze niet meer automatisch op nieuw maagden. Ontmaagd is ontmaagd.Hoe wel een kalief de hoogste autoriteit bij de islam op aarde is, is ons land nog steeds vol met moslima’s. Ra ra ra hoe komt dat?

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Het artikel is volkomen correct met betrekking tot de Islam. Alleen de politieke kliek, “van links tot rechts”, wil dat niet erkennen. Alleen de PVV is er wat dat betreft volkomen helder in.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Het enige wat ons nog kan redden is dat wij van onze regenten eisen dat die suicidaire ideologie wordt verboden stante pede. Met een ‘religie’ die zoveel haat, destructie, rituele slachterijen van mens en dier, zoveel psychopaten voortbrengt is er iets fundamenteel verkeerd. Het nazisme is peanuts in vergeljking met deze collectieve psychose die de mensheid teistert sinds 622. Het is de bloederigste epidemie die elke vorm van beschaving vernietigt.

  Like

 13. Dr.Kwast zegt:

  De moslima’s hier in Europa lopen toch al te koop. Het bewijs is geleverd. Zij die de kopvod draagt, wordt in de oude geschreven geschriften als hoeri’s waargenomen. Met treinladingen vol kunnen ze daar naar toe gebracht worden. Minder, minder kinderwagens.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  En een waarschuwing.

  “Wij zijn niet voorbereid. Ik zeg u al maanden dat we schrik moeten hebben. Ik ben bezorgd. Ze zullen komen. Als een eenzame wolf of in een roedel. Maar ze zullen komen.

  Dit zijn geen amateurs, ze zijn experts in het doden, in het vermoorden op de meest gruwelijke wijze. Ze geloven in het kwaad. In naam van hun god. Ze kennen onze zwakheden en onze kracht. Ze weten dat onze grenzen niet alleen open zijn, maar ook dat we hen verwelkomen – zelfs zonder papieren.

  Herinner u 9/11. Herinner u hoe u zich toen voelde.

  Niemand neemt deze dreiging ernstig genoeg. Anders zou onze regering de grenzen sluiten. Onze president denkt dat hij het beter weet dan de militaire experts. Wees gewaarschuwd en wees voorbereid.” (http://www.golfbrekers.be)

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Nederland, Europa staat er erg slecht voor.
  Economisch en Islamitisch wordt het de das omgedaan door de VS die sinds jaar en dag meer geld uitgeeft dan het verdient. Europa volgt hierin de VS in de voetsporen.
  Ook voor de VS is Nederland maar gewoon een landje zoals zovele in de wereld. Ik zie nog zo een verlegen Balkenende op bezoek bij de president daar.
  Afijn het zal net zolang doorgaan tot de toekomstige grootmachten de oliedollar niet meer als betalingsmiddel accepteren en dan……..dan is de puinhoop compleet.

  En de bewoners van Nederland ………………… wel die hebben de regering gekregen waarvoor ze voor gekozen hebben, die denken nog steeds dat de linkse kerk en het linkse kabinet hun zal redden.
  Zo zullen ze er ook volkomen mee eens zijn dat oa het huis van de linkse minister van buitenlandse zakenwel extra beschermd wordt en daar tegenover de Nederlandse dames op straat niet, die moeten het met ook weer een links advies van een amper gelezen dagblad doen.

  Mooi Nederland toch?

  Like

 16. cat zegt:

  http://shoebat.com/2014/09/22/isis-spokesman-supporters-kill-europeans-americans-canadians-way-possible/

  Wordt door IS opgeroepen Amerikanen , Canadezen, Australiers, Europeanen te doden.
  Burgers.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens.
  Precies Guus het is de islam die de jihadist perverteerd en niet andersom ondanks dat allerlei schertsfiguren als Bush, Obama, Cameron en vele anderen proberen te beweren dat het niet zo is.

  Like

 18. cat zegt:

  The Pope believes that World War Three had already begun. But unlike WWI and WWII that happened all at once, the current war is happening in stages

  (Bron:walidshoebat.com)

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Als dit ons ooit te wachten staat komt misschien de Allochtone Nederlander eindelijk in verzet !!

  Like

 20. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Zo lang er hier moskeeen staan en moslims vrij rond wandelen lopen wij gevaar. ISIS heeft dit onomstotelijk bewezen. De Islam is een verschrikking en we moeten zo gauw mogelijk van de terreurcellen hier, af, met massale uitzetting.

  Like

 21. Jan zegt:

  Tony Blair, beroepsimbeciel laat weer van zich horen:

  The religion of Islam is an Abrahamic religion of compassion and mercy. For centuries it shamed Christendom with its advances in science and social development. This is not a clash of civilisations. It is a struggle between those who believe in peaceful co-existence for people of all faiths and none; and extremists who would use religion wrongly as a source of violence and conflict. Our enemies are those who would pervert Islam. Our allies are the many Muslims the world over who are the principal victims of such a perversion.
  (The Way Ahead, Tony Blair, 22 Sep 2014)
  http://tonyblairfaithfoundation.org/religion-geopolitics/commentaries/opinion/way-ahead

  Like

 22. Jean zegt:

  Guus,
  Daarom dat ik al jaren roep, schrijf en smeek om die rotzooi DADELIJK aan te pakken en alles wat hier rondloopt met nog maar een islambloedcel in het lijf hupsakee ermee zo niet staan ons zware tijden te wachten, dat profitariaat in Soesdijk en Laken worden met man en macht beschermd maar wij belastingbetalers mogen het ons zelf opsoppen.
  Nu stemmen en ingrijpen via PVV & VB zodat de exodus van barbaren start, nu nog zonder geweld.

  Like

 23. Even offtopic (of eigenlijk misschien ook niet)
  Dood varkentje neergelegd voor Franse moskee
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23111920/__Dood_varken_voor_moskee__.html

  Verder ben ik nog steeds op zoek naar verschillende maten varkens voor de grote en de kleine…
  Minimaal zo’n 400 stuks. Zoveel schijnen er in Nederland al te staan.
  Ophalen geen probleem. Wie heeft er nog?

  Like

 24. Koddebeier;dan is het te laat,veel te laat!Er zou nu voorlichting moeten komen,op grote schaal:kranten,tv,flyers,posters,enzovoorts.Zo niet,bereik je maar een klein[te klein!]gedeelte van het volk.Als ik geld had,gooide ik dat er zo tegen aan,dat zou het me waard zijn!Maar,helaas….moet ik het doen van dat zeer bescheiden weduwenuitkerinkje;tja,ik ben geen Marokkaanse!

  Like

 25. Pingback: VOLKSVERRAAD! | E.J. Bron

 26. Auke zegt:

  Blijf het altijd merkwaardig vinden dat men echte christenen (mensen die de Bijbel lezen als een historisch waargebeurd verhaal)vergelijkt met mensen die de islamitische teksten letterlijk navolgen. Wanneer iemand een oprecht christen wordt, dan zal hij/zij heel veel over Jezus vertellen, dus het Goede Nieuws. Dat betekend hoogstens dat je er flauw van wordt en denkt: Rot toch op met je geouwehoer.
  Wanneer een moslim zijn teksten letterlijk neemt en denkt dat hij/zij echt bezig is voor zin/haar (af)god, dan kost dit vaak mensenlevens. Verschil tussen deze religies is niet 10%, maar 100%. Dan zijn er mensen die zeggen: alle religies zijn fout. Alleen die vergeten gemakshalve de verschrikkelijke manier waarop atheïsten hebben huisgehouden in de USSR, China, Noord-Korea, Cuba, Vietnam, Cambodja. Wanneer je deze mensen mag geloven, dan hadden deze door atheïstische ideologie geleide landen een paradijs voor alle mensen moeten zijn. Ook dat blijkt niet zo te zijn. Alleen in de landen met een Christelijke achtergrond is er altijd aandacht geweest voor mensen, want: iedereen is een gelijke creatie. Maar ja, Jezus in Zijn mond spugen is een geliefde bezigheid voor afgodendienaars.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hey, daar hebben we Auke de predikant weer.
   Nee hoor, ik vergelijk helemaal niks. Iedereen gaat ze gang maar. Achter ze eigen voordeur. Je mag van mij zo gek zijn als jezelf kan bedenken.
   Je moet natuurlijk niet namens je geloof het idee hebben dat iedereen dan maar dood moet.
   En daar heb je bij christenen nooit last van, gelukkig. Maar vervelend blijven ze allebei, w.b. soms nogal opdringerig zijn, de 1 alleen een stuk erger dan de ander, maar ze hebben het allemaal, die opdringerigheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s