Het deficit van de overheid

Screenshot 11

(Door: Marcel)

Nounou, poepoe.

Onze overheid heeft weer eens wat. We weten natuurlijk allemaal al lang dat de overheid voornamelijk bestaat uit lafhartige watjes. Wegkijkers levend in hun eigen droomwereld die burgers maar voornamelijk lastig belastingvee vinden. Dat ze totaal geen visie heeft op de problemen van deze tijd, en geen strategie of idee waar we naartoe moeten met dit land. Elke vorm van staatsmanschap ontbreekt en we worden geregeerd door de waan van de dag. Het ambtelijk apparaat ontbeert tegenwoordig elke servicegerichtheid, en ambtenaren lijken er alleen nog maar te zitten met een –ach ja je hebt werk hè- mentaliteit. Eind van de maand geld op de bank en verder maken ze zich niet druk.

Al met al, langzaam bij beetje, verandert ons land in een politiestaat-achtige dictatuur. Bij iedere waan van de dag is er wel iemand die roept om wetgeving of regels. Hetgeen gretig gehonoreerd word door de dames en heren politici. Wat dan weer helemaal niets verbetert aan het probleem an sich. Maar wat wel als resultaat heeft dat onze maatschappij totaal dicht gereguleerd is. Kompleet kapot gemaakt met de meest onzinnige regeltjes voor de meest onbenullige dingen.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, EUSSR, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het deficit van de overheid

 1. Dr.Kwast zegt:

  http://worldunity.me/vladimir-poetin-over-moslims/

  Vladimir Poetin over moslims
  Kraven 29 september 2014 Vladimir Poetin over moslims2014-09-29T21:55:33+00:00 Buitenland 14 Comments

  Geen wonder dat hij door Forbes werd gekozen als de machtigste persoon in de wereld !! Dit is zoals het hoort. Politici maak aantekeningen!

  Dit is een van die momenten, dat onze verkozen leiders aandacht zouden moeten besteden aan het advies van Vladimir Poetin. Ik stel voor dat niet alleen onze leiders maar elke burger aandacht besteed aan dit advies. Hoe eng is dat? Het is een trieste dag wanneer een communist zinvollere uitspraken doet dan onze leiders, maar hier is het !!!! Vladimir Poetin’s speech – De kortte speech ooit!!!

  Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:

  Verder lezen—–

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ja hopeloos.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Zoal Rutte

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Commissie De Wit onderzoekt de kredietcrisis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s