Taboebreuk: Grootste Duitse dagblad “BILD” wijst op verband tussen islamitisch terrorisme en de koran!

Screenshot_42

(Door: Buntlandinsasse – Vertaling: E.J. Bron)

Tot enkele maanden geleden waren we het nog gewend dat “BILD” een van de weinig Duitse systeemmedia was die in ieder geval af en toe islamitische folklore in Duitsland openlijk bekritiseerd heeft. Paralleljustitie, eermoorden, parallelsamenlevingen, moslimkorting voor Duitse rechtbanken enz. werden wel degelijk scherp bekritiseerd. Ook eisen naar officiële islamitische feestdagen, zoals door de Groene Jürgen Trittin, werden afgedaan als absurde ideeën. Sinds de zaak van Nicolaus Fest is de blokpartijen blijkbaar elke kritiek op de islam verboden.

Nadat een van de heel weinige journalisten in Duitsland, die hun ruggengraat nog niet hebben verruild voor gekookte spaghetti, miljoenen mensen met zijn commentaar over de islam uit het hart sprak, volgden de islamofiele hoofdredacteurs Kai Diekman (die uiterlijk nog nauwelijks te onderscheiden is van een Taliban-commandant) en Marion Horn (die ik niet eens van kwaadaardigheid wil beschuldigen, maar die blijkbaar tot de naïeve, goedmenschelijke blokfluitfractie behoort) elkaar snel op met het afstand nemen van Nicolaus Fest en spraken de islam officieel vrij van alle verdenkingen. Nicolaus Fest is inmiddels vertrokken uit zijn functie als plaatsvervangend hoofdredacteur bij de “Bild am Sonntag” en heeft de uitgeverij Springer verlaten. 100% vrijwillig en op eigen wens, dat spreekt voor zich.

Des te verbazingwekkender is dit artikel bij BILD Online. Voor het eerst wordt in de verslaggeving over IS de “het-heeft-niets-met-de-islam-te-maken”-route verlaten en er ondubbelzinnig op gewezen dat het onthoofden van “ongelovigen” gefundeerd is in de koran. Zo staat er bijvoorbeeld:

IS laat zijn gegijzelden in oranje kleren zien. Voor de onthoofding moet de journalist een tekst voorlezen. Daarna richt zijn moordenaar zich rechtstreeks tot de Amerikaanse president Barack Obama en zegt: “… zolang je door blijft gaan met het bombarderen van onze mensen, zal ons mes de kelen van jouw mensen blijven doorsnijden.”

Een gelijksoortige formulering is in de koran te vinden. In soera 47, vers 4 staat: “Wanneer gij de ongelovigen (in oorlog) ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast…”

En verder:

Ook in soera 8 en soera 9 van de koran zijn passages te vinden over de onthoofding van ongelovigen: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.” (soera 8, vers 12)  evenals: “Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.” (soera 9, vers 5).

Dat de journaliste tenslotte tot de conclusie komt dat men daar aan herkent “hoe perfide de terroristen de Heilige Schrift van de islam voor hun cultus misbruiken” doet weliswaar vermoeden dat zij haar eigen artikel niet begrepen heeft, wat echter van secundair belang is. Belangrijk is dat wellicht enkele mensen, die hun informatie uitsluiten uit “BILD” halen, voor het eerst op het idee komen dat de islam misschien toch iets met de islam te maken zou kunnen hebben. Constant druppelend water holt de steen uit, ook al druppelt het water verdomd langzaam.

Mocht er in de loop van het weekend iets bekend worden over seismische activiteit in het gebied rondom Aken, dan zou dat wel eens aan de goed doorvoede would-be kalief van Duitsland, de voorzitter van de Centrale Raad van de moslims Ayman Mazyek kunnen liggen, die woedend op de grond stampt. Hij moet namelijk vrezen dat de overname van Duitsland door de krijgers van Allah integratie van de vreedzame moslims door deze informatie opnieuw wordt vertraagd. Vermoedelijk zal hij weer gaan klagen en jammeren bij de Duitse Persraad, die dan binnenkort wel een berisping zal geven. Wellicht zou de schrijfster van het artikel, Carly Laurence, alvast bij Nicolaus Fest kunnen gaan vragen hoe men “vrijwillig” zijn functie verlaat. Persvrijheid geldt per slot van rekening niet voor de waarheid over de islam, maar alleen maar voor de leugens over hem.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Buntlandinsasse

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Islam, Islamofilie, Linkse media, mainstream-media. Bookmark de permalink .

14 reacties op Taboebreuk: Grootste Duitse dagblad “BILD” wijst op verband tussen islamitisch terrorisme en de koran!

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wha-ha, “blokfluitfractie” en de streep-outs

  Like

 2. Jean zegt:

  Ze komen er allemaal stilaan achter en diegenen die de ogen blijven sluiten staan zwarte tijden te wachten, Gerald Celente zijn voorzieningen worden met de dag meer en meer bewaarheid nl. Tegen eind 2016 is Europa verlost van die gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd en elke baardaap of bewegende pinquin die nog durft te spreken over die vuiligheid zal het aan den lijve ondervinden want er volgt dadelijk een enkele reis richting zandbak.

  Like

 3. aafke zegt:

  Eindelyk een kentering, hopende dat die als een sneeuwbal door elk europees land rolt, vernietigende de pislam

  Like

  • Maria zegt:

   OCH morgen een rechtzetting in die BILD dat het een vergissing was en islam de religie van vrede is… WEDDEN ???

   Like

   • aafke zegt:

    Och ja, het is missch ydele hoop, maar laat me blyven hopen tegen beter weten in. Verandering heeft ook tyd nodig. Ik ga niet met jou wedden Maria, denk dat ik verliess …

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Niet direct zo negatief: Wacht dat eerst nou eens af.
    Het is immers langzamerhand wèl zo, dat de media om bepaalde dingen niet langer héén kunnen!

    Like

   • Maria zegt:

    het blijft een linkse krant!!!! zij zijn de oorzaak mee van onze hel hier!!! daarom zullen ze wel binnenkort de konten terug likken van de moslims want zij zijn het kiesvee van de linksen!!!!

    Like

 4. Theodoor zegt:

  Zullen er echt nog mensen in Duitsland zijn die de Islam vredelievend vinden?
  Dat kan ik echt niet geloven. Bang zullen ze wel zijn net zo als de meeste politici daar en hier natuurlijk ook, maar dat weet iedereen wel.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Bild HET schijthuiskrantje van de Arbeider die nu van midden naar rechts
  driften, hebben herkent dat er buiten de naakte vrouwen die af en toe in
  staan een werkelijk schijthuiskrantje is en laten massaal dit prutblaadje liggen !
  En online zijn dit de laatste pogingen om de ondergang te voorkomen ! TE LAAT !
  Want jullie 180 grade kontelikkerwending komt als mosterd na de maaltijd !

  Like

  • Maria zegt:

   inderdaad Sjaak, eerst de boel verzieken jaren en jaren en jaren leugens verspreiden pro islam en nu 180 graden draaien, sorry dat ze hun bullshit in hun reten streken !!!!

   Like

 6. dgneree zegt:

  “Goedmenschelijke blokfluitfractie” 😀 goed getroffen.

  Like

 7. Wim Peters zegt:

  Wij hopen ook vurig op een sneeuwbal effect in heel verstandig en vrijheidslievend Europa !
  Er uit met die boeven !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s