Cijfers! Hoe zeldzaam is moslimfundamentalisme?

Screenshot_51

(Door: Van Rossem)

De cijfers over ISIS-minnende Turken en shariafähige Marokkanen in Nederland die vandaag naar buiten kwamen en waardoor PvdAsscher zich genoodzaakt zag sorry te zeggen voor decennia ongebreidelde import te mompelen dat het allemaal erg ‘verontrustend‘ is, spreken weer boekdelen: Islam is veel, maar niet per se vrede. Maar in plaats van ongefundeerd uit de onderbuik braken, wenden we ons tot rekenmeester K. Regenjas (vzmh), die zich meldt met onderbouwing in de vorm van keiharde wetenschap & dito cijfers. Kom maar weer door! “

Als we ervan uitgaan dat moslims per definitie gevaarlijk en radicaal zijn, dan wordt er langs religieuze lijn een gevaarlijke scheiding in de samenleving aangebracht.” Dit liet vicepresident van de Raad van State Piet-Hein Donner onlangs weten. Tegen deze dooddoener is natuurlijk weinig in te brengen. Niemand beweert dat moslims per definitie radicaal zijn. Er is ook niemand die beweert dat rokers per definitie longkanker krijgen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Cijfers! Hoe zeldzaam is moslimfundamentalisme?

 1. Willie zegt:

  Geen beter plaatje dan die apekop ???

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hier kan hij soliciteren !

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +
  ‘Toen ik eerder dergelijke cijfers noemde, lachte iedereen me uit.’ Wilders zei eerder dat volgens onderzoek driekwart van de moslims in Nederland jihadstrijders in Syrië helden vindt. ‘Maar het is dus nog erger’, constateert de PVV-leider.
  +

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Heel zeldzaam. Alleen maar te vinden met een elektronen-microscoop (!)

  (!) sarcasme – alarm

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  De ontwikkelingen gaan steeds sneller, ieder jaar 10x sneller dan de 10 jaar ervoor! Heel fucking europa zit vol met IS-aanhangers, ook Nederland. Zie het onderzoek van Motivaction van afgelopen dagen, maar ga maar lekker thee drinken hoor Ascher met alle import ellende, achterlijke idioot!!
  Nu nog dagelijks bus/treinladingen vol met booslim immigranten op het platteland onderbrengen en we raken helemaal omsingelt door dit tuig.
  Wie stopt in hemelsnaam die geschifte idioten van het COA ?? Wat is hun adres en dan denken aan coctails van een bekende naam Molo!!!

  Like

 6. Jean zegt:

  En wat komt er constant uit die openstaande rioolput? Vuile rotte smerige stront.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wát een ongelofelijke ROTKOP! Ja, sorry hoor, maar dit soort figuren wil ik nooit van mijn leven ergens tegenkomen; kennelijk is dit heerschap ontsnapt uit een groep wilden ergens in de rimboe!

  Bah! Ik kijk er niet meer naar.

  Like

  • Igor zegt:

   Cathja, het is gewoon een gedegenereerde inteelt primaat, waarvan er helaas in de Randstad vele duizenden rondlopen en gewoon steeds meer macht krijgen omdat zij heel stilletjes op democratische wijze(waar ze eigenlijk zwaar op tegen zijn) onze linkse maar ook liberale partijen aan het overnemen zijn. Dit kan probleemloos omdat de echte Nederlanders totaal geen interesse meer hebben in die van binnenuit verrotte politieke partijen en die denken dus “na mij de zondvloed”, totdat het te laat is.
   Dit zal en kan NOOIT gebeuren met de PVV, simpel omdat zij geen leden kennen en dus niet over te nemen zijn.
   Dus hier alweer het bewijs, dat Wilders als ware een goede schaker, diverse zetten vooruit denkt.

   Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  We hebben het hier dus al snel over 500.000.000 soortgenoten in de wereld die steeds meer druk op hun mede tapijt vreters gaan uitoefenen.

  Dat moet je toch wel even aan het denken zetten, tenminste als dat binnen de gegeven mogelijkheden behoort.

  Wat nu ? een geestelijke voorbereiding op wat ons te doen staat of gewoon maar even nu nog heel voordelig wat islamitische Parafernalia aanschaffen bij de klep.

  Nu in de aanbieding kniebeschermers en but pluggen met 20 % korting .

  Like

 9. Avidia zegt:

  Je schrikt je toch kapot, wat een rot kop, je zult hem tegenkomen in je huis, krijg je meteen hartaanval.

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Zo ziet nou een authentieke woestijnzandhapper eruit..

  Like

 11. Trucker zegt:

  Dit specimen is bekeerd tot de “religie van de vrede” (ga hierna even men mond spoelen), dat hij met een bijltje inhakt op politiemensen is louter toeval.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s