60% van de gevangenen in Frankrijk is moslim

Screenshot_52

(Door: kewil – Vertaling: E.J. Bron)

60% van de gevangenen van Frankrijk is volgens officiële informatie moslim. Hierbij gaat het om ongeveer 40.000 gevangenen, bijna uitsluitend mannen. Dat werd onthuld in een gevangenisrapport van de Franse parlementariër Guillaume Larrivé van de oppositiepartij UMP. Omdat volwassen moslims minder dan 2% van de Franse bevolking uitmaken, toont dit duidelijk aan in welke mate moslims in de Franse gevangenissen oververtegenwoordigd zijn.

Daarbij dient men te weten dat de laïcistische Franse staat officieel geen data over de religie van zijn burgers respectievelijk onderdanen verzamelt. Er bestaat ook geen meldingsregister, alleen maar kiezersregisters, waarin men niet automatisch wordt ingeschreven. Godsdienstsociologen en andere sociale onderzoekers, die zich bezighouden met vragen waarbij religies een belangrijke rol spelen, kunnen het religieuze lidmaatschap van leden van bepaalde bevolkingsgroepen alleen maar afleiden uit hun voor- en achternamen.

Het rapport van de parlementariër Larrivé lijkt des te alarmerender, omdat bekend is dat tot geweld bereide groepen Salafisten hun aanhangers bij voorkeur rekruteren in gevangenissen. Bekende daders zoals Mohammed Merah, die voor een joodse school in Toulouse meerdere kinderen en een rabbi doodschoot, of Mehdi Nemmouche, die in koelen bloede bezoekers van het Joods Museum in Brussel afknalde, gaven tijdens hun verhoor aan in de gevangenis te zijn geradicaliseerd.

Pater Michel Viot, die van 2004 tot 2014 als geestelijke in de gevangenis van Blois werkte, wees er op 27 oktober 2014 in een interview met de oppositionele tv-zender TV Libertés op dat vooral de verleden jaar op initiatief van de socialistische minister van Justitie Christiane Taubira aangenomen wet over het homohuwelijk door islamitische predikers gebruikt wordt als uitgangspunt voor de religieuze en politieke radicalisering van islamitische gevangenen. Larrivé onderstreept in zijn rapport bovendien het feit dat de jongste generatie van de in de gevangenis tot de gewelddadige Jihad bekeerden steeds meer afziet van uiterlijke tekens van haar radicalisering en in plaats daarvan oefent in Taqiyya. In plaats van op te treden met volle baarden en in een lang gewaad, dragen deze jonge mannen steeds vaker een gestreken kostuum en een stropdas…

(Dit wordt vandaag door vele Franse kranten bevestigd!)

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op 60% van de gevangenen in Frankrijk is moslim

 1. Drs.P. zegt:

  De ontwikkelingen gaan steeds sneller, ieder jaar 10x sneller dan de 10 jaar ervoor! Heel fucking europa zit vol met IS-aanhangers, ook Nederland. Zie het onderzoek van Motivaction van afgelopen dagen, maar ga maar lekker thee drinken hoor Ascher met alle import ellende, achterlijke idioot!!
  Nu nog dagelijks bus/treinladingen vol met booslim immigranten op het platteland onderbrengen en we raken helemaal omsingelt door dit tuig.
  Wie stopt in hemelsnaam die geschifte idioten van het COA ?? Wat is hun adres en dan denken aan coctails van een bekende naam Molo!!!

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  In de islam is er geen thora, geen 10 geboden, geen verbod op moord, kinderverkrachting, diefstal, leugen, alleen maar op ji-haat, rituele slacht van mens en dier, incest onder de sluier, afpersing van al wie als kaffer wordt gebrandmerkt. ‘L’islam est une religion carcerale’, een abjecte ideologie zonder enige vorm van moraliteit.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  UIT DEZELFDE KRANT……
  La France deviendra-t-elle une République islamique ?
  Par Ivan Rioufol le 17 octobre 2012 13h01 | 491 Commentaires
  Qui croire? Ceux qui avancent que la France sera une République islamique dans quatre décennies, ou ceux qui dénoncent dans cette affirmation une fable et un recours raciste au bouc émissaire? Un film, projeté par le cardinal Peter Turkson, un proche de Benoît XVI, lors du synode des évêques qui se tient à Rome, fait la part belle à la première hypothèse. La vidéo assure notamment qu’en France “30% des enfants de moins de 20 ans sont musulmans” et qu’en 2027 “un Français sur cinq sera musulman”.
  …………
  Of Fr een Islamitische Republiek zal worden over 40 jaar ?
  Tussen nu en DAN, zal er nog wel een-en-ander gebeuren om dat te verhinderen.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En waar zijn al die anti-religie socialisten en Feministen die ons in de jaren zestig verzekerden, God hoefde niet en dat vrouwen alleen maar kinderen kregen was ook fout? Je hoort ze niet over de Islam, over die vrouwen radicalizeren, over de fabels van hun geloof en hoe idioot hun opvattingen.
  Zucht. Volgens mij gaat dit echt niet lang meer duren, je ziet de boel gewoon barsten aan de voegen. Of is het uit te voegen?

  Like

 5. Johan zegt:

  Een eenvoudige berekening levert het volgende op :
  De islamitische gevangenisbevolking zou ook 2% van het gevangenistotaal moeten zijn. Het is echter 60 %.
  Hieruit volgt dus dat moslims 30 keer crimineler zijn dan de autochtone bewoners van Frankrijk.
  Of zie ik iets over het hoofd, waaruit het tegendeel zou moeten blijken ?

  Like

 6. Nicolàs Frutos zegt:

  In belgie is dit ook het geval , er zitten ook meer dan 100 verschillende nationaliteiten in de belgische gevangenissen .

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Normaal gesproken zou dat politici in Frankrijk en Europa toch aan het denken moeten zetten, over de uitwerking van Islam en Koran.

  Like

 8. sam zegt:

  Ik denk dat het aantal moslims in de Belgische gevangenissen nog hoger is. 60% is Marokkaan, van de overblijvende 40% is zeker nogmaals 20% belg van Marokkaanse oorsprong. Er zitten nog een groot aantal criminelen vanuit de oost-blok landen. De oorspronkelijke Belgische bevolking maakt nog geen 10% uit.
  Er is onlangs een nieuwe psychiatrische gevangenis geopend, 70% van deze gestoorden gevangenen waren illegaal in België. Vele gevangenen krijgen in België voor eerste maal in hun leven 3x daags te eten en hebben een eigen bed om in te slapen.
  Er is onlangs nog een nieuwe gevangenis geopend, Daar hebben de gevangenen de beschikking over een zwembad!
  Probleem is in België geen terugstuur beleid met afname van de Belgische nationaliteit heeft. Er bestaan overeenkomsten met Marokko om Marokkaanse criminelen terug te sturen naar Marokko. Verleden jaar zijn er amper 6 teruggestuurd, Marokko boycot op alle mogelijke wijze het terugstuur beleid van België

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s