Theedrinken met terroristen heeft geen zin

Screenshot_20

(Door: Frank Verhoef)

We moeten terroristen oppakken en zo lang mogelijk achter de tralies stoppen. Er is niks effectievers.

Verrassing! Uit promotieonderzoek naar de effectiviteit van terrorismebestrijding blijkt dat slechts één ding helpt tegen terrorisme, of het nou links, extreemrechts of islamitisch terrorisme is, en dat is… *tromgeroffel*… terroristen in de cel stoppen. Yep. De Haagse jihadronselaar Abou Moussa zal er niet blij mee zijn, maar het arresteren van terroristen is buitengewoon effectief, aldus Teun van Dongen in zijn promotieonderzoek:

Van Dongen stelde een lijst met genomen maatregelen op, gebruikt tegen onder meer de IRA, de ETA, de RAF en de jihadistische beweging in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. “Van alle maatregelen is het arresteren en berechten de enige maatregel die tegen alle drie de soorten terrorisme werkt,” concludeert hij.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Theedrinken met terroristen heeft geen zin

 1. Brandende kaars zegt:

  Ayan Hirshi Ali sprak al dat gezellig koffiedrinken met moslims niks inhoudt
  ‘Glimlach tegen de ongelovigen, maar veracht hen in uw hart’. zo zegt een Hadith.
  Zie:
  Ben kok islam en waarheid intro.mov

  Het opsluiten en het doden van moslim terroristen is nog steeds een symptoom bestrijding.

  Heb de moslims lief maar haat de islam!
  Ook veel moslims zijn slachtoffer van de islam. Moslim zijn is door geboorte geen keuze. Wanneer van kinds af aan al bent volgegoten door ouder /imam en docenten op islamitische scholen met haat tegen Joden en christenen en andere niet-moslims, de Westerse samenleving enz., hoe kunnen wij dan van moslims een ander gedrag verwachten? Natuurlijk moeten wij de moslims aanspreken op hun afkeurenswaardig gedrag. Daarnaast moeten we beseffen dat de waarden en normen van de islam haaks staan op onze westerse waarden. Moslims geven aan begrippen als vrede, barmhartigheid, geloofsvrijheid en vrijheid ook een heel ander betekenis.
  Anderzijds worden veel jongeren misleidt om moslim te worden, door dat hen de vriendelijke Mekka verzen zijn voorgeschoteld. Deze Mekka verzen zijn allemaal door het ‘Vers van het Zwaard’ op geheven en dus niet meer geldig.
  Zie The Quranic deception doctrine of islam

  Wist u:
  Dat Islam geen 5 geloofspijlers heeft, maar eigenlijk 7 geloofspijlers heeft?
  5 geloofspijlers klinkt heel aannemelijk voor de niet moslims, maar is eigenlijk Taqiyya.
  Hoor over Taqiyya:
  Three things you (probably) don’t know about islam.

  Dat naast de bekende 5 pijlers er nog een 6e pijler is met de naam: ‘Al Daawah’ wat
  uitnodiging betekent? Het uitnodigen van niet-moslims om moslim te worden?
  Dat dit één van de instrumenten is om het Westen te islamiseren?
  Dat ook al doe je alle 6 pijlers van de islam nog zo goed, dat je als moslim dan nog in de hel zult branden? Dat Allah dan zijn ‘grote’ genade zal tonen en er slechts enkelen er uit te halen?
  Dat er één pijler (pijler nr. 7) die je echt de garantie geeft om in de paradijs van Mohammed te komen, de Jihad (Heilige Oorlog) is, het vechten en sterven in de fysieke oorlog tegen ongelovigen voor Allah?
  Het islamitisch geloof is een angstig en onzeker geloof! De ‘weegschaal der gerechtigheid’ en de glibberige afgrond en de hel is iets dat veel gelovige moslims dagelijks zeer nabij staat en ook onzeker maakt.
  Bedenk ook: Dat uiten van kritiek (hoe onbeduidend ook) op de islam of de sharia, en op het verlaten van de islam de doodstraf staat. Dat hoeft niet door de overheid te gebeuren, maar iedere moslim kan jou doden om daarmee Allah te behagen. Een islamitische moordenaar/moordenaares hoeft ook niet schuldig te voelen. Tenslotte is het Allah die door jou handen heen deze moord heeft gepleegd.

  De oorzaken van al islamitisch geweld zijn dus:
  – de koran en de Hadith,

  – de aanbidding van de Allah, (Al-Ilah =dé god of de grootste god. Dit woord is dat al in de pre islamitische tijd al door de Arabieren samen gevoegd tot ‘Allah’) de aloude maangod Sin van de oorlog en alle heidense gebruiken binnen de islam.
  Zie:
  http://www.verhoevenmarc.be/_allah-maangod.doc
  Veel mensen weten ook niet dat de islam en de demonische nazi’s historisch zeer nauwe hadden en ook nu zeer veel ideologische overeenkomsten hebben.
  Zie:
  Zie The Nazis and the Palestinian Movement

  – hét idool voor moslims: de valse, profeet Mohammed (als mens een zeer gebroken mens).

  Deze bronnen moeten worden bestreden door voorlichting, voorlichting, voorlichting over de ware aard van de islam!. Islam moet worden ontmaskerd! Vraag: Wie denkt en helpt mee?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   Brandende Kaars: 15.12. uur. Heel simpel, wijs al uw kennissen en vrienden, op dit blog, waar WIJ dagelijks met onze schrijfsels reageren TEGEN de PERVERSE ISLAM!

   Like

  • windwens zegt:

   De moslims zelf hebben zo enorm grootsheid ideeën opgebouwd de laatste decennia dat is er echt niet even uit te halen met voorlichting. Trouwens het is van alle tijden zolang de Islam bestaat. Ze voelen zich superieur en dat superioriteits gevoel is fijn en het kan de blanke die ze niet kunnen uitstaan onderdrukken. De moslim is niet onwetend over zijn geloof ze weten donders goed wat er wel en niet in thuis hoort. Ook de nieuwe aanwas wordt niet geronseld met de mekka editie van de koran zie de IS gekken die hebben juist het Medina stuk wat ze graag vertegenwoordigen omarmd als een wurgslang om de nek van de mens. De moslim weet wat hij doet en heeft geen heropvoeding nodig het hele K*T geloof moet in het westen verboden worden omdat het, zo nazistisch is als de pest.

   Like

 2. peterk2014 zegt:

  Eh wag nou effe, de jihadisten hebben maar een opdracht en dat is om ongelovige honden, kristenen vermoorden. Wij slappehap hebben maar twee oplossingen, of jaag de moslims weg of breng hen om. Willen wij dat Nederland van ons blijft, dan zullen wij daar iets aan moeten doen. Vergeet van Rutte en zijn kliek. Zij hebben ons allang uitverkocht.

  Like

 3. windwens zegt:

  Er zijn nog effectiever maatregelen maar daar spreekt men schande van de doodstraf zou deze lui niet misstaan als je zoveel dood en verderf tracht te zaaien dan nog liever de doodstraf dan opsluiten. Want als je er een opsluit komen er twee voor terug, want het zijn net lemmingen als er een zijn plaats afstaat worden er dubbel zoveel aangesproken om de broeders te wreken. Laat ze de oorlog in gaan en niet meer terug laten komen van deze wanstaltige mensen dat is de aller best oplossing of daar er aan maar nooit meer hier een poot in het land. Ze gaan er als schapen met een verknipte geest heen en komen terug als moordmachine.

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  De veste promovendus maakt een basisfout. De terreurgroepjes die hij aanhaalt, staan in schril contrast met de honderden miljoenen moslims die opgesloten zouden moeten worden. En is in sommige gevallen niet mogelijk. Immers, Quatar, Saudie Arabie in zijn geheel gevangen zetten?

  Helaas, bul ingetrokken.

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  veste=beste

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @ E.J. Bron: 16.22. uur. LOL. Thanks, Bert!

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Zo luidt Van Aartsen de noodklok over jihadisten in gemeenten

  Gemeenten waar veel teruggekeerde Syriëgangers en tegengehouden jihadisten wonen, zeggen het toezicht niet meer aan te kunnen. Daarom moet de Staat volgens hen hulp bieden.

  Dat schrijft de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) aan de gemeenteraad in zijn stad, meldt het AD donderdag. Hij doet dit namens burgemeesters van andere steden die met soortgelijke problematiek te maken hebben.

  Screening
  In zijn schrijven somt hij op wat zoal de problemen zijn. Gemeenten zijn nu verantwoordelijk voor de opvang van jihadisten, maar ze schieten tekort in de risicoscreening van mensen die terugkeren vanuit het Midden-Oosten.

  De VVD’er wil dat jihadisten direct na terugkeer worden gescreend door een speciale gedragsdeskundige, die desnoods tegen de wil van de radicale moslim moet ingaan.

  Die dwang dient ook te gelden bij een eventuele behandeling, bijvoorbeeld wanneer iemand een ‘deradicaliseringstraject’ betreedt. Ook het behandelen van (oorlogs)trauma’s ‘vergt specifieke kennis die niet op alle plaatsen aanwezig is,’ schrijft Van Aartsen.

  Er zijn ‘geen instrumenten om mensen aan te pakken die hulp weigeren. De hele nazorg staat of valt nu met vrijwillige medewerking van de betrokken terugkeerder die op elk moment in het proces kan afhaken zonder dat enige consequentie heeft.’

  Centraal
  De betrokken gemeenten pleiten ervoor om de opvang van teruggekeerde Syriëgangers centraal te organiseren, want dat zou doelmatiger en doeltreffender zijn. Minister Ivo Opstelten (VVD, Justitie) bekijkt de plannen van Van Aartsen.

  Volgens het AD overweegt hij gevaarlijke terugkerende jihadisten onder te brengen in een Inrichting voor Stelselmatige Daders. Dat is een speciaal cellencomplex voor zogenoemde draaideurcriminelen.

  Reis
  Vorige week zei minister Ronald Plasterk (PvdA, Binnenlandse Zaken) dat er vanuit Nederland naar schatting 160 mensen naar het Midden-Oosten zijn gereisd om deel te nemen aan de jihad. Of om zich aan te sluiten bij terreurbeweging Islamitische Staat. Een vorige schatting ging nog uit van 140. Volgens Plasterk komen er per maand zo’n tien bij.

  Het is niet uit te sluiten dat er nog meer radicale moslims naar landen als Syrië en Irak zijn vertrokken. Niet iedereen is namelijk in beeld bij de overheid. Tot dusver zijn twintig jihadisten en terroristen met een Nederlands paspoort om het leven gekomen.

  De dreiging die van jihadisten uitgaat, blijft substantieel, meldde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid in een woensdag gepubliceerd Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland. >>>

  http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/11/Zo-luidt-Van-Aartsen-de-noodklok-over-jihadisten-in-gemeenten-1642584W/?masterpageid=158493

  Like

 8. Jean zegt:

  Voor dergelijk uitschot is maar een remedie effectief en dat is tegen de muur en ze de kogel geven dat is goedkoop en doeltreffend want opsluiten kost geld en ze kunnen verder braken.
  Wij zullen de kogels wel betalen op voorwaarde dat ze voor dat doel gebruikt worden.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Met TERRORISTEN, en zeker de smerige VARKENS van IS ONDERHANDELT men niet, die zet men gelijk tegen de muur, voor het vuurpeloton. Geen genade voor deze SMEERLAPPEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s