Zwijnenstal asielzoekerscentrum: Ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast het toilet

Screenshot_36

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Een heel goede vriend komt voor zijn werk in meerdere asielzoekerscentra in Duitsland. Hij omschrijft deze centra als volgt: Het is er smerig, het stinkt er naar uitwerpselen. De asielzoekers die daar ondergebracht zijn, gedragen zich als varkens, ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast de toiletten. Zelfs de eigen slaapzalen zijn vreselijk smerig. Hier en daar liggen gebroken voorwerpen.

Niemand van de asielzoekers maakt er schoon. Daarom komt er eenmaal in de week een schoonmaakploeg om iedere week opnieuw deze zwijnenstal uit te mesten. Uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Op de vraag waarom ze hun eigen onderkomen niet schoon houden, zeiden enkelen: “Wij zijn mannen, waarom zouden wij moeten schoonmaken? Daar zijn toch vrouwen voor.” Helaas is het niet mogelijk foto´s te maken en deze naar buiten te smokkelen, omdat er sprake is van een absoluut fotografeerverbod en eveneens op mobiele telefoons. Men wil gewoon geen slecht licht op onze asielzoekers werpen. Ook zijn gewelddadigheden onder de asielzoekers aan de orde van de dag. De sporen van dit geweld vindt men in het hele asielzoekerscentrum.

Als de pers op bezoek komt, wordt er natuurlijk bijzonder grondig schoongemaakt. Afhankelijk van de opnames worden daar asielzoekers bijgezocht, die dan hun meelijwekkende verhalen vertellen. Wat mijn vriend echter zeer verbaast, is dat iedere asielzoeker een mobiele telefoon heeft waarmee hij gratis contact kan opnemen met zijn familie in het buitenland. Mijn vriend vertelde me dat enkele asielzoekers een training hadden gehad hoe ze moeten reageren op vragen van verslaggevers.

Het geheel toont duidelijk aan hoe we bewust gemanipuleerd worden. Zodra mijn vriend een mogelijkheid heeft om foto´s of video-opnames te maken, zal ik ze publiceren.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Censuur, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

108 reacties op Zwijnenstal asielzoekerscentrum: Ze schijten en pissen in het trappenhuis, in de douches en naast het toilet

 1. Theresa Geissler zegt:

  Fijne mentaliteit, hè, die ‘asielzoekers…..?’
  Vooral dat: Wij zijn mannen. Waarom zouden we schoonmaken, daar zijn toch vrouwen voor?” bevalt me bijzonder!
  Gooi die klootzakken er toch uit, liever vandaag dan morgen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Dit alles hebben WIJ te danken aan politici uit partijen als: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en uiteraard christen-democraten. Dit is ook gaande in ONS NEDRIGLAND/ABSURDISTAN!

  Like

  • Mark zegt:

   Geachte heer Hendrix,

   U zei:

   “Dit alles hebben WIJ te danken aan politici uit partijen als: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en uiteraard christen-democraten”.

   Hetgeen wat u beweert, dat het voornamelijk links/christen-democraten is helaas niet juist; dat zou je dan makkelijk kunnen voorkomen door massaal op rechts te gaan stemmen.

   Ook de rechtse partijen waren/zijn JUIST voor het binnenhalen van vluchtelingen/arbeidsmigranten, zodat men de arbeidsmarkt nog verder onder druk kan zetten (voor jou 10 anderen!) en i.v.m. de toenemende vergrijzing in Europa.

   Dat deze vluchtelingen/arbeidsmigranten b.v. na een paar maanden asperges steken later tot het einde van hun leven in de bijstand belanden doet niet ter zake; immers, de gewone burger betaalt de kosten wel d.m.v. belastingverhogingen.

   Zie deze link:

   Arbeidsmigratie uit de jaren 70 en nu gebeurt EXACT hetzelfde met het toelaten van grote hoeveelheden vluchtelingen, terwijl die vluchtelingen veel beter en goedkoper kunnen worden opgevangen in de regio.
   Opvang in de regio is stuken goedkoper, je kunt dus meer vluchtelingen helpen en men hoeft ook niet bang te zijn dat de vluchteling “verhollandst”, waardoor die vluchteling “uiteraard” niet meer terug kan naar het land van herkomst.

   http://www.heemland.nl/hl14-Boek_Lakeman.htm

   P.S.

   Exact! O.a. de Bilderberggroep zit achter deze georganiseerde vluchtelingenstromen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Mark: 14.04. uur. Beste meneer Mark, wat ik duidelijk wilde maken is het feit, dat de hele gevestigde politiek, schuld heeft aan de massale instroom vanuit Afrika, en uiteraard met inbegrip van de moslimlanden. U ziet, dat ik daarin zowel zogenaamd LINKS, als zogenaamd RECHTS deze gang van zaken aanreken. En juist de Bilderbergbende bevestigd de “dubbele agenda”, van de betreffende politici.

    Like

 3. koloth zegt:

  Zo zien we maar weer: Het is een bewuste opzet om het land te destabilaseren, het moet overal een chaos worden zodat de NWO plannen uitgevoerd kunnen worden.
  Het barst dus van de verraders onder ons.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koloth: 21.16. uur, op 16/11. Inderdaad, de plannen van Bilderberg en de NWO, hebben met deze massale instroom van deze immigranten, te maken.

   Like

   • shobian zegt:

    juist helemaal waar ,zij willen goedkopen migraten voor HUN bedrijven ,en dat doe je zo dus ,hollanders verzieken door kankerverwekkende stoffen in het voedsel doe nl crepeert het volk vanzelf wel

    Like

 4. Willie zegt:

  Zie je nu dat dit echte vuile zwijnen zijn ??? In hun eigen str*nt rond wentelen

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Waarom ben ik nou helemaal niet verbaasd? Er word ons nooit iets gevraagd, ik denk soms ik wou dat ze eens een enquete hielden en iedereen zijn mening vroegen over asielzoekers maar dat durven ze niet. Tijdens de verkiezingen word je nog wel eens aangesproken maar zodra ze merken hoe je erover denkt is dat gesprek snel afgelopen want de waarheid willen ze niet horen, daar komt natuurlijk bij dat ik mijn sympathie voor de PVV niet onder stoelen of banken steek.

  Geliked door 1 persoon

  • Mark zegt:

   Geachte heer de Koning,

   U zei:

   “Er word ons nooit iets gevraagd, ik denk soms ik wou dat ze eens een enquête hielden en iedereen zijn mening vroegen over asielzoekers maar dat durven ze niet”.

   Er wordt ons wel wat gevraagd.

   Ik denk dat dit het probleem is:

   Bij de laatste Tweede kamer verkiezingen was de opkomst 75,4% en dan heb je ook nog de vele sukkels die blanco stemmen of op (ruziënde) splinterpartijen.

   Bron: https://www.kiesraad.nl/nieuws/offici%C3%ABle-uitslag-tweede-kamerverkiezing-12-september-2012

   Stemde deze blanco stemmers of splinterpartijen stemmers op grote politieke partijen dan kreeg je een heel andere, duidelijke meerderheidspolitiek… En geen zwalkende gedoogconstructie-politiek.

   Like

 6. Drs.P. zegt:

  Helaas, het zijn en blijven vieze vuile luie flikkers en parasitaire uitzuigers.

  Oprotten naar jullie fucking homeland

  Like

 7. D.DAY zegt:

  Dit soort geteisem komt dus ook naar Nederland. En de goedmenschen maken ons al jaren wijs dat wij dit soort figuren nodig hebben voor de vergrijzing en dat ze een verrijking voor onze cultuur zijn. Ik zit niet op deze criminelen, die zich nog moeten evolueren tot menselijke wezens, te wachten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  We worden besodemieterd waar we bij staan! Smeerlappen, huichelaars en leugenaars, dát zijn die asielzoekers! Ik zou ze in hun eigen drek laten zitten. Zak maar in je eigen stront, wij ruimen jullie rotzooi niet op!
  Stom dat er schoonmaakploegen ingeschakeld worden. Laten ze maar leren dat in het vrije westen mannen gelijk zijn aan vrouwen. Als men ze dit niet van ’t begin af aan duidelijk maakt, begint de blanke slavernij hier ook al! Dus: aan het werk met je luie jatten, en schoonmaken die troep! Als je niet beseft dat je je behoefte op een toilet behoort te doen, dan hoor je thuis in de rimboe! Apen piesen en poepen ook overal waar het ze uitkomt.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Hangt ervan af: Schoonmaakploegen hebben toch ook mànnen in dienst? Dacht ik?

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa 16/11 22:23

    Wat ik bedoelde te zeggen was dit: als ze moedwillig de boel bevuilen ruimen ze hun eigen drek maar op ook, en vervolgens reageerde ik op de uitspraak van die smeerlappen toen ze zeiden dat mannen niet hoeven te poetsen omdat ‘daar vrouwen voor zijn’.
    Uiteraard hebben schoonmaakbedrijven zowel mannen als vrouwen in dienst, maar die neerbuigende woorden richting de vrouwen schoot me in mijn verkeerde keelgat! Alsof het normaal is dat vrouwen de smeerlapperij van mannen moeten opruimen. Wij zijn in de westerse wereld aan elkaar gelijk, en dat moet hen beslist worden ingewreven!
    Als ik bij een schoonmaakbedrijf zou werken en deze opdrachten zou krijgen, zou ik dat werk weigeren!

    Like

   • susan zegt:

    Ja mannen zijn ook schoonmakers hier,dus waarom zij niet,gewoon in hun eigen drek laten liggen, doen ze in dit land met bejaarden ook en die hebben hun leven lang er dan nog voor gewerkt.

    Like

  • Bart Lauwaars zegt:

   Dat is niet correct. Dieren bevuilen niet hun eigen nest en de meeste dieren hebben het besef om hun eigen ontlasting op te ruimen door het te begraven.
   In water werkt dat uiteraard niet.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Bart Lauwaars

    Klopt meestal. Maar apen in de rimboe laten het overal vallen waar het hen uitkomt; ik heb nog nooit een aap zijn uitwerpselen zien opruimen.
    Als je in de rimboe rondloopt kun je niet spreken van een ‘eigen nest’, dus laten die smeerlappen daar hun tentjes maar opzetten. Niemand heeft dan last van ze.

    Like

  • A J. zegt:

   Ja kijk,JUIST,en DAT mag je weer niet zeggen,dan ben je racist

   Like

   • Cathja zegt:

    Okee, @ A J.,

    dan ben ik maar een racist! Die moeten er tegenwoordig ook zijn. Misschien wel om onze cultuur te beschermen…?

    Like

 9. Hijfoezer zegt:

  Oerwoudkakkers !

  Like

 10. Hans zegt:

  De dag dat we deze kakkerlakken zelf gaan opruimen komt snel naderbij.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  En straks moeten we zelfs meerdere van die stinkende zwijnen in onze huizen opnemen!

  Like

  • Tistochwat:ik heb 3 honden die een bloedhekel aan moslims hebben;ik denk niet dat ze graag bij mij zouden komen wonen!Of ze moeten zelfmoordneigingen hebben!

   Like

   • Frerik zegt:

    Ja dat vond ik ook al zo typisch aan onze hond [schotse Collie is eigenlijk ook een herdersoort] Bij het tegen komen van een asielzoeker stond zijn complete vacht recht omhoog en leek wel 10 cm hoger op zijn poten te staan, en daarbij was hij woest en liet grommend zijn tanden zien. en bij gewone mensen en kinderen deed hij dat niet en was dan de vriendelijkheid hemzelf. Wat is dat dan wat voelt een hond meer aan dan een mens?? zelf weet ik dat niet te verklaren.

    Like

   • Frerik,zal wel instinct zijn,want ik heb ze dat niet geleerd!Maar….ze zullen wel hetzelfde voelen als ik:diepe afkeer;alleen zij laten het zien!

    Like

   • Antoine Bäumler zegt:

    ha ha ha ha lieve hondjes dus, en wel goed opgevoed!

    Like

 12. Het zijn nog minder dan beesten,want die scheiten niet in hun eigen nest!En dat vraagt dan om respect?Voor wat in hemelsnaam!Te beroerd om hun eigen vuiligheid op te ruimen,dus wordt dat op kosten van de burger gedaan:Alle Europese regeringen.kamerleden en bestuurders,korpschefs en burgemeesters zouden uit hun werkplek geknuppeld moeten worden en vervangen door realisten!Want het is niet alleen dat en daar;het is alles bij elkaar en door heel Europa!Er moet een volksopstand in gang gezet worden van ongekende omvang,tot dat het linkse schorem de benen heeft genomen en vervangen kan worden ;de weg-met-onsers weg,en de eigen-volk-eersters erin!Genoeg is genoeg!

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WAT EEN VERRIJKING DAT MULTICULTURALISME! EN ZE WILLEN DAT WIJ DEZE PRIMATEN IN ONZE HUIZEN OPNEMEN!!!

  Like

 14. Jade zegt:

  Verbaast mij niets, want we hebben hier nou éénmaal te maken
  met een gedegenereerde ondersoort van de homo sapiens.
  Die mobiele telefoon is trouwens echt niet voor contact met familie,
  maar eerder voor het bevel van het Muslim/Führer hauptquartier…

  Like

 15. tijluylenspiegel zegt:

  Er is een afdoende remedie namelijk NIET schoonmaken, als zij zo willen leven moeten ze dat lekker doen, vooral niet ingrijpen dat wordt gezien als betuttelend en neo-kolonialistisch gedrag.
  Wel als consequentie eraan verbinden dat iedereen die het centrum wil verlaten eerst met een desinfecterend middel wordt afgespoten.
  Dat moet kunnen in het kader van de volksgezondheid en het voorkomen van epidemieën buiten het centrum.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ tijluylenspiegel 17 november 2014 om 00:51

   Maar wat te doen tegen het vliegende insecten-ongedierte dat daar een plaag zal gaan vormen? Dat houd je niet tegen en zal gaan uitzwermen over geheel Nederland.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Kijk, dát is nog eens een goed doordacht idee, Tijl !
   Binnen én buiten worden meegenomen in dit plan.
   Mogelijk hoort er nog bij dat het mensen ‘van buiten’ verboden wordt om ook maar éne klauw uit te steken voor het opruimen en schoonmaken van die viezigheid.
   Waarmee dit tevens een opvoedkundig plan wordt. Althans bedoeld als zodanig.
   Werken zal het wellicht niet, waardoor het dagelijks desinfecteren het speerpunt wordt in het streven om tóch enige zelfredzaamheid bij de smeerlappen te implementeren.

   Like

  • Harry zegt:

   Een desinfecterend middel is wat te zwak , dat werkt te traag .
   Het is effectiever om ze met ongebluste kalk te reinigen .
   Schoon tot op het bot !

   Like

 16. Waarom schoonmaken laat dat schorem in hun eigen drek wegrotten als ze het verdommen hun stront op te ruimen.

  Like

 17. windwens zegt:

  Het is zoals ander ook al aangeven klink klare onzin, dat deze woestijn bewoners niets weten over hygiene en dat overal uitwerpselen lozen de normaalste zaak van de wereld is. Ik ken dit gedrag al van 25 jaar geleden toen was het niet anders met smerige asielzoekers. Toen werd het afgedaan als ze weten niet beter dat je op een toiletpot moet staan, het is heel normaal dat ze als kleine kinderen de muren onder de faces smeren. Toen konden ze mij dit al niet wijsmaken nu helemaal niet meer. Het is gewoon smerig volk wat letterlijk schijt heeft aan alles wat niet moslim is en met stront aan de muren geven ze hier mee ook hun statement af. Ze zijn hier in het Westen alleen om de boel af te breken, het zijn al zo wie zo geen echte vluchtelingen gewoon weg met deze varkens terug naar de stal waar ze horen en vandaan komen. Corrupte bende we hebben er meer dan genoeg in Europa en doen nog steeds wat er van ze verwacht woord onrust zaaien, jennen en mensen de kop in hameren voor de lol.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ windwens 17 november 2014 om 03:45

   “Het is gewoon smerig volk wat letterlijk schijt heeft aan alles wat niet moslim is en met stront aan de muren geven ze hier mee ook hun statement af.”

   Ja, daar heeft u een punt.
   Des te meer reden om nog meer hekel te krijgen aan de linkse ‘politici’ die deze allochtone viezeriken importeren.
   We zitten letterlijk en figuurlijk door toedoen van anderen in de str*nt!

   Like

 18. VROEGER WAS NEDERLAND GEDICIPLINEERT ,NETJES ,WAARDIG ,BLANK , WAT IS DAAR VAN OVER? DE DECADENTIE/NEERGANG IS COMPLEET , NATUURLIJK KRIJGEN DEZE SMEERLAPPEN SNEL EEN SOCIALE HUURWONING DE NEDERLANDER MOET NOG 10 JAAR WACHTEN , JE ZAL ZO,N SMEERLAP IN JE TRAPPEN HUIS , HET IS ONBEGRIJPELIJK DAT DE NEDERLANDER DIT ACCEPTEERT DE NAIEVE LINKSE DWAZEN WERKEN GEWILLIG MEE AAN HUN EIGEN ONDERGANG , NEDERLAND ? OP WEG EEN 3 WERELD LAND TE WORDEN

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Mag ik het afdoen dat dit nu de felbegeerde pure verrijking van links is.
  Het is zo PvdA, zo CDA, zo VVD, zo D66, zo Groenlinks en zo ChristenUnie.
  Dus weg uit de grachtengordel en op naar Berlijn. Kan allemaal tegenwoordig wonen in het ene land en werken, nou ja werken, in het andere land.
  Goed zo kinderen, jullie doen ook je best met de mogelijkheden die er zijn.

  Like

 20. Laten we nu eens beginnen met een netter taalgebruik, dat dwingt meer respect af dan al het gescheld.
  Meest belangrijk is FOTO’s ! Zorg dat we foto’s krijgen van de rommel en als het echt zo ongelooflijk is als er wordt gesteld dan gaan we deze foto’s elke dag publiceren en/of verstrekken, bijvoorbeeld op en rond het binnenhof en andere plaatsten waar politici komen, inclusief bij spreekbeurten van de politici.
  Louis Indepels

  Like

  • Theodoor zegt:

   U bent ongetwijfeld een nette persoonlijkheid, met alle respect schrijf ik dit.

   Maar de geschiedenis heeft mij geleerd dat de Nederlandse politici niet (willen) luisteren naar hun volk. Ik bedoel hiermee gewoon de klachten aanhoren onder welke woonomstandigheden mensen moeten leven, opgedrongen door onze gekozen politici. Er zijn inmiddels vele voorbeelden te noemen, maar de politici hebben een eigen dubbele agenda, het meest aansprekende voorbeeld is wel Rutte hierin.

   Dus wat krijg je dan in al je machteloosheid, je hart gaan luchten op deze manier van schrijven, verbale opstand dus en dat is altijd nog beter dan de knuppel gaan gebruiken.

   Like

   • Willie zegt:

    Ondanks dat alleen die knuppel nog wat kan uithalen ,de rest is gewoon stoom aflaten hier , maar daar komen er geen zoden mee aan de dijk Theodoor

    Like

  • Harry zegt:

   U wordt toch geen Luis in de Pels ?

   Like

 21. Exact zoals ik al tig x heb geschreven: Nederland is verpauperd door al die massa-immigranten! En dan willen ze ons verplichten om asielzoekers in huis te nemen! Over my dead body! Al moet ik 10 hangbuikzwijntjes tijdelijk als huisdier nemen, want die zijn voor hen toch onrein, dus dan zullen hier geen stap willen zetten!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Realpredictor 17 november 2014 om 07:45

   Die 10 hangbuikzwijntjes moet u vanzelfsprekend op last van de ‘overheid’ uit uw huis verwijderen. U zult uw woning eerst ‘halal’ moeten maken. Er zal wel een legertje ambtenaren worden benoemd die het ‘halal-keurmerk’ zullen gaan verstrekken.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Ha, ha, ha… Dan zal ik de hut halal in de hens steken! Ik niks, maar zij ook niet!

    Ik zie het al gebeuren, ik vijf dagen per week werken en bij thuiskomst zo’n knul op de bank treffen in één grote puinbak en de koelkast leeg… Nee, dat hadden we al eens gedaan, met een vervelende afloop voor de relatie; dat dan weer wel.

    Like

 22. Jan zegt:

  Wie Spaarnwoude na een mooi weekend heeft bezocht en nadat Turken er hebben gebarbecued kan zich een voorstelling maken hoe het in die opvangcentra uitziet. En dan hebben deze ‘Ottomanen’ nog wel voor de ‘civilisatie’ in ‘Al Andaluz’ gezorgd.

  Like

 23. Martha N zegt:

  Ze komen niet naar onze landen om te werken. Ze hebben letterlijk en figuurlijk “schijt” aan ons.
  Niet alleen in Duitsland. Maar wij buigen nederig voor deze aanwinst aan cultuur, omdat ze zielig zijn en omdat de EU dat wil. Misschien moesten de dames die in de EU meeregeren eens een tijdje schoonmaken in deze asiel tehuizen. Daar zijn vrouwen toch voor? Misschien tussen het schoonmaken door een verkrachtinkje..?

  Like

  • Cathja zegt:

   Goed idee, @ Martha N. Meehelpen schoonmaken heeft een hoog educatief gehalte. En je krijgt wat meer ‘begrip’ voor die o zo zielige gelukszoekertjes!

   Like

 24. Tempelier zegt:

  Als schoonmaker zou ik pertinent weigeren om dit op te ruimen, gezondheidsredenen. Bovendien vervuilen ze ook de huurhuizen en de daarbij behorende straat, gemeenten groenstroken. En natuurlijk de tuin en de stoep van de buren, en ik kan het weten.

  Like

 25. Zilvermeeuw zegt:

  Beetje jammer dat deze kakkerlakken worden vergeleken met varkens. Deze laatsten doen hun behoefte het liefst op een en dezelfde plaats, zodat ze binnenshuis makkelijk getraind kunnen worden om – zoals een kat – op de bak te gaan. Daarom zijn er in Nederland heel wat mensen die een minivarkentje als huisdier houden. Het zijn van zichzelf schone en slimme diertjes.

  Like

 26. Rolf zegt:

  Laat de regering eens een kijkje nemen geheel onverwachts, ze halen overal hun schouders voor op, of lachen het weg met de “Rutte grijns”

  Like

 27. Frans Brassens zegt:

  ‘Netter taalgebruik’, Louis? ‘We’? Tegen wie heb jij het eigenlijk? Ben je misschien uit een wat te keurig nest gevallen en op de harde grond van een duidelijke wereld terecht gekomen? Een EJBRON-wereld dus bijvoorbeeld?
  Vergeet maar dat ‘net taalgebruik’ respect afdwingt. Zelfs netjes róepen werkt niet.
  En verwar je ‘net’ niet met ‘dúidelijk’?

  Wat betreft je voorgenomen foto-aktie, publiceren van betreffende foto’s zit bij de webmaster natuurlijk al lang in de werkmap. Hij houdt die ‘Janina’ en haar vriend vast goed in de gaten. Maar die foto’s zijn er dus nog niet. En ze ‘verstrekken’ zal bij de meeste politici problemen geven, omdat ze, wáár ze ook zijn of rondlopen ‘niet thuis’ geven. Op toetsenbordniveau hébben we die ervaring al: héél weinig mailtjes worden beantwoord.

  Like

 28. Daiyu-ninja zegt:

  En dat volk noemt zich superieur aan ons en het beste volk dat op aarde bestaat!?
  Deze genetisch misvormde levensvorm is niet in staat om een beschaving op te bouwen.
  Alles wat hun ‘god allah’ heeft geschapen vernietigen ze.

  Like

 29. Dot zegt:

  Een afrikaanse vrouw in Parijs overdag in een drukke straat doet…zoals thuis. http://www.youtube.com/watch?v=5CmcLfwymBc

  Like

  • delamontagne zegt:

   Typisch “Parisien”, dat-dan-weer-wel.!
   Zij was ,t toch niet

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Dot 17 november 2014 om 12:51

   En daarna gewoon doorlopen zonder de handen te wassen.
   Staat ze straks mee aan appels te voelen die een ander koopt.

   Like

  • Getverdegetver!En ze veegt nog de verkeerde kant op ook;kan iedere arts je vertellen:bah!En hier krijg je [terecht]een vette betattering voor wildplassen!?

   Like

   • Harry zegt:

    Zo ” metselen ” ze die andere ingang dicht , in verband met een strakkere passing .
    En kleurverschil is er ook niet , geen mens die het ziet .
    En dat wil vanavond misschien ook nog wat orale seks ???
    Geen wonder dat die lui de meest smerige ziektes onder hun leden hebben .
    Zo gaat dat in Afrika ook . En als de daar de andere kant op vegen , zit hun hele rug er onder en zitten er zo dertig van die grote bromvliegen op .
    Ze dragen ook naakte babies op hun rug met een lap tegen hun lijf gebonden , dan loopt de urine en shit ook gewoon langs hun rug naar beneden .
    VIEZERIKKEN !

    Wie riep er nou pas dat alle mensen \ rassen gelijk zijn ?

    Daar zouden we op z’n minst een klacht tegen in moeten dienen .

    Like

  • Cathja zegt:

   OOOOH……, DIT IS GOOR ZEG!!!! Je zou haar toch het liefst met een mattenklopper een ongenadige klap voor haar blote kont geven?
   Sjonge, wát een ‘beschaving’ is er Europa binnen gekomen!
   Niet te geloven! Totaal geen schaamte!!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Dot: 12.51. uur. Dat zijn nu de vrienden van RUTTE (VVD).

   Like

 30. Winnie zegt:

  Je ziet hier al dat ze lui zijn en waarom wil je ze binnen laten?

  Like

 31. Mark zegt:

  De heer Afshin Ellian geeft een aardig beeld hoe de “ingeburgerde” westerse moslims denken:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/8/Yasmina-Haifi-gelooft-halsstarrig-in-islamitische-superioriteit-1577613W/

  Zie ook hoe een geïntegreerde moslima op een hoge positie binnen het ambtenarenapparaat denk;
  de vijfde colonne is dichterbij dan de meeste mensen denken…

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/08/ministerie_schorst_ambtenaar_o.html

  Like

 32. Jay zegt:

  Ik woon op kamers en een aantal jaar geleden is het pand overgenomen door een zeer lakse man. In een mum van tijd zat het vol oostblokkers, marrokanen en kampers legaal en illegaal en is het al snel een zwijnenstal geworden. Vandalisme, ranzige wc’s, een wietkwekerij en er zijn meerdere politie invallen geweest en zelfs de ME kwam wat mensen ophalen die vuurwapens verhandelde in het pand. Dan nog te bedenken dat ik niet eens in een grote stad woon.
  De gemeente en politie hebben hier een stokje voor gestoken en het is gelukkig weer rustig en schoon zoals het hoort.
  Natuurlijk zijn het niet allemaal van die varkens, maar droevig genoeg is de meerderheid dat wel.

  Like

 33. Claudia M. zegt:

  Ruim 25 jaar geleden, zelf was ik al acht jaar woningzoekend en inmiddels drie keer verhuisd, kreeg een Joegoslavisch asielzoeker gezin een woning toegewezen van de woningbouwvereniging. Dit spiksplinternieuwe huis was binnen een jaar compleet uitgewoond en vanwege overlast moest het gezin vertrekken. Alles, maar dan ook alles wat los kon, hebben ze meegenomen en alles wat vast zat trouwens ook; van de keuken tot aan de verwarmingsketel. Zelfs het toilet, de deuren en licht- en elektra knopjes waren weg. In het huis een ware ravage, het heeft klauwen met geld gekost dit weer in orde te brengen.

  Wat had ik dat huis toentertijd graag willen hebben, maar ja… Alles wat niet Nederlands is, gaat voor in dit land en wij…, wij kunnen de bietenbrug op!

  Like

 34. Claudia M. zegt:

  Nabrander; ik zou ze lekker in hun eigen drek laten zitten. Wat nu, “wij mannen hoeven niet schoon te maken” ik dacht van wel. Gelijk melden bij binnenkomst, zelf schoonmaken en zelf koken. Kom nu toch ze hebben hele dagen de tijd!

  Bijkomend voordeel, dan vallen ze westerse vrouwen tenminste niet hele dagen lastig op straat!

  Like

 35. de vries zegt:

  Wat me opvalt zie geen vrouwen op die boot , ze laten ze thuis die vieze vuile zwijnen

  Like

 36. koddebeier zegt:

  Ook al zet je varkens in een villa, het blijven natuurlijk wel varkens.

  Like

 37. vERHOEVEN zegt:

  1 Woord: BURGEROORLOG !!!!

  Like

 38. Stradi zegt:

  Het kan niet genoeg herhaald worden dat we een totaal verkeerde koers varen gestuurd door ontkenners van de waarheid en misleide humanisten die overtuigd zijn van hun eigen groot gelijk, van hun eigen intellect en inzicht en daarbij het gedrag van fanatici goedpraten met allerlei drogredenen waarvan de grootste leugen er in bestaat te verklaren dat het maar uitzonderingen zijn. Het is onbegrijpelijk dat zoveel naïviteit kan bestaan in deze tijd waar informatie overal verkrijgbaar is. Het is ook onbegrijpelijk dat een groot deel van de bevolking zich hierdoor laat beïnvloeden en in slaap wiegen. Het is even onbegrijpelijk te denken dat moderne democratie kan gebracht worden daar waar de bevolking al eeuwenlang een primitief bestaan leidt. Dat volk opnemen in onze gemeenschap en hun “Cultuur” laten behouden is vragen om problemen, ik kan wel beter zeggen stammentwisten, want daar gaat het stilaan naartoe, de islamideologie doet er nog een totalitair sausje bovenop.

  Like

 39. Tom Hendrix. zegt:

  @Stradi:07.11. uur. Dat ben ik met U eens. En onze bevolking slaapt rustig verder. Op een groot deel van onze bevolking, is het gezegde van toepassing: ” Geef het volk brood en spelen”. Dat hadden de oude Romeinse heersers al goed door. Totdat de doorsnee Nederlanders, het eten niet meer kunnen betalen, en de hypotheek niet meer kunnen aflossen. Makke schapen zijn wij geworden.

  Like

 40. Collin zegt:

  Vind het raar dat de meeste mensen verbaasd reageren. Dit is toch al jaren bekend.

  Like

 41. dutchess43 zegt:

  “Wij zijn mannen, waarom zouden wij moeten schoonmaken? Daar zijn toch vrouwen voor.”
  Je zou ze met hun gore koppen door hun eigen stront sleuren.

  Like

  • shobian zegt:

   ja ,kan je nagaan dat ,dat door hun strot word geduwd door de geestelijke leiders dat hun alles zijn .en een vrouw alleen er is voor de, schoonmaak ,kinderen baren en verkracht te worden .want vrouwen hebben geen enkel recht in die moslim landen ,en dat komt de lamzakken goed uit ..grote bek en luie donders .meer zijn ze niet en zullen ook niets anders worden .dat het er anders aan toe gaat in ons land ,dat willen ze niet horen ,omdat ze opgehitst worden door de leiders van de moskeeen .dat de moslims Nederland over gaan nemen .

   Like

 42. Maroelle zegt:

  Vraag me dan wel af waarom alleen de mannen hier naar toe komen, als het zo erg is in hun land en je bent een fatsoenlijk iemand laat je eerst je kinderen en vrouw gaan, dus het zijn allemaal moslims die hier weer misbruik van maken.

  Like

 43. jaques Niederrhein zegt:

  Hallo, ik ben uit Duitsland, woon sinds enkele jaren in NL, ik was mijn hele leven in de grensstreek dus ik kan wat Nederlands, maar excuus voor mijn slechte grammatica, toch ga ik het even proberen iets te schrijven:
  Me viel hier op dat er iemand was die het bovenstaande verhaal in twijfel trok, maar ik geloof er helaas alles van want ik werd bij dit verhaal aan iets herinderd uit mijn kleine stad (30.000 inwoners ergens am Niederrhein) wat meer dan 20 jaren terug ligt.
  Ergens begin jaren 90 raakte ik in een fitnescenter in gesprek met een jonge man uit Oost-Duitsland en hij vertelde me een verhaal waar ik boos om ben geworden.

  Hij is toen onmiddelijk naar West-Duitsland vertrokken toen de grensen open ging, zoals asielanten kwamen de eerste Oostduitsers in Brandweerkazernes en andere openbare gewbouwen terecht terecht tot voor hun woonruimte was gevonden. Daar had hij bijna twee lange jaren met andere Ossis gewoond tot hij eindelijk huisvestiging konde krijgen.

  Nu hadden we toen de Joegoslavië oorlog (welke begon in 1991) Duitsland en ook mijn kleine stad werd opeens overspoeld met mensen waarvan ik me afvroeg, wat in godsnaam is dit voor een volk?
  Gewone Kroaten of Serviërs waren het niet, eerder iets wat leek op Albanen of Zigeuners.
  Geen idee, maar ze waren niet echt fris en in de stad kwamen het vaak tot spanningen wegens hun onbeschoft gedrag, gewelddadigheid en ook de winkeldiefstallen explodeerden opeens. deze mensen hadden aan alles schijt.
  Ook de managers van supermarkten werden er toen schijtziek van dat all hun winkelwagens werden meegenomen die dan rond de asielcentras en andere panden waar hun gevestigt waren gedumpt werden. waarom een draagtas als het ook rollend kan? wat een mentaliteit zeg..

  Nadat de Oost-Duitsers uit de brandweerkazerne vertrokken kwamen dus opeens ‘deze vluchtelingen’ daar wonen.

  Hij vertelde me dat hij voor kort daar op bezoek is geweest om nog eens Hallo te willen zeggen tegen de brandweermannen waar hij een goede draat me had opgwbouwd.

  Wat hij daar aantrof konde hij niet bevatten, het maakte hem woedend en verdrietig, de hele Brandweerkazerne was voledig gesloopt, ramen kapot, eten werd tegen de muur gegooid, het was een gigantische bende en alles was smerig, en verwarmingen en brandblussers enzovoort..alles werd van de muren gerrokken, er onstond een schaden welke in de duizenden Deutschmark ging.

  Hij zei, toen wij Duitsers daar tijdelijk moesten leven was het pikkobello schoon, en nu is volkomen uitgewoond en dat binnen enkele weken, het waren echt beesten.
  Ook de Brandweermannen waren geschokt met wat voor een tuig hun daar samen hun ruimtes moesten delen.

  Allen was opvallend dat dit alles “nicht an die grosse Glocke gehängt wurde” als jullie snappen wat ik bedoel.

  Kan me iemand hier zeggen wat je moet doen om bij dit ervaringen geen vooroordelen te krijgen?

  Like

 44. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Hoe wil je ook van een varken, een net mens maken ?
  Onmogelijk

  Like

 45. Erens zegt:

  Het is één grote schijnvertoning……Gratis bellen,eten en verblijven…..en dat van ons belastinggeld !!! EN DAAR MOET IK MEEDELIJDEN MEE HEBBEN ??? En dan spreekt die k….overheid van haat kweken.. Ik meld me vrijwillig om ze in die slechte rubberbootjes

  Like

 46. Paul zegt:

  Waardeloos gewoon met hun uitwerpselen terug sturen die tering asiel zoekers dat ze in hun eigen land die vervuiling produceren

  Like

 47. robin zegt:

  Het is dus gewoon kut volk trug met de boot waar ze mee gekomen zijn geen goed woord voor dat volk ik walg van ze bah

  Like

 48. Rik zegt:

  Gisteren reed ik achter een klein autootje met “gewone Nederlanders” erin die iets uit het raam gooiden. Toen ik dichterbij kwam bleek het een leeg sigarettenpakje te zijn. Te beroerd om even in de uito te leggen en thuis in de afvalbak te gooien!

  Bij de meeste bedrijven waar ik kom is het op de rokersplaats buiten één grote teringzooi. Vol met peuken die gewoon op de grond gegooid worden terwijl er altijd één en vaak meerdere afvalbakken staan. Te beroerd om sigarettenpeuken in de afvalbak op 3 of 5 meter afstand te werpen!

  De meeste mannentoiletten op het werk, in restaurants etc. zien er ook niet uit. Grote remsporen in, maar ook vaak op of naast het toilet. Regelmatig ligt er meer pis naast dan in het toilet. Gore bende. Te breroerd om goed te mikken en vervolgens de rotzooi op te ruimen voor de volgende persoon!

  Gewone Nederlanders! Kunnen we die “gewone Nederlanders” ook ergens uitzetten??

  Like

 49. Jenny zegt:

  Nederland is gestoord we zijn het er zelf mee eens de regering weet het toch zo goed wij worden gebruikt zelfs om de wc potten van deze zogenaamdezielige mensen schoon temaken

  Like

 50. Reinier Jaquet zegt:

  Iedere keer wanneer ik weer lees of hoor dat er zo,n bootwrak in de Middellandse zee gezonken is zeg ik zo daar hebben we gelukkig geen last meer van opgeruimd staat netjes.

  Like

 51. Guido smeets zegt:

  De media en de politiek er is,dat zijn de grootste bandieten,die willen alles in de doofpot houden, mijn vraag is alleen aan hun,hoe lang denken jullie dit vol te houden,mij hebben ze altijd geleerd gehad,als kind al,alles en iedere leugen komt ooit boven water.

  Like

 52. Joe zegt:

  Wat mij betreft mogen ze kiezen.. Of gratis vlucht terug naar land van herkomst.. Of zelf de boel schoon houden.. Of lekker sterven in je eigen stront met je luie kutmentaliteit. Wij moeten iig direct stoppen met het vertroetelen van die lui. Je lokt nu ook heel noord en west afrika hier naartoe. Bah.

  Like

 53. mario zegt:

  ik hoop dat ze allemaal ziektes krijgen en uit worden geroeid!!!

  Like

 54. koen zegt:

  straks breekt de pest weer uit, ik ging er nog niet schoonmaken voor die debielen.. ze doen heledag niks laat ze het zelf doen of de pest krijgen.

  Like

 55. Franc Tireur zegt:

  De recent (vanaf de zomer van 2015) sterke toename van de migranten in Europa, is geen toeval.
  Het is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU.
  Sky News meldde onlangs over handboeken (Sky Finds ‘Handbook’ For EU-Bound Migrants) die gratis worden verspreid aan migranten in Turkije. Deze handboeken bevatten alle informatie die migranten nodig hebben wanneer ze naar Europa komen, met inbegrip van alarm telefoonnummers in het geval ze in de problemen komen, zowel op land, als ook op zee.
  Het artikel vermeldt 2 websites Welcome to the EU en Watch The Med. Wij deden onderzoek naar de mensen achter de websites en hebben het volgende gevonden: De persoon die de ‘Welcome to the EU’ website heeft geregistreerd (wij gebruikten whois) heet Bernd Kasparek, gepromoveerd in Forensische Oceanografie, en gespecialiseerd inzake migratie en grenscontroles, zoals u kunt zien in deze presentatie: On the boarders of (human) rights. Refugees and the ‘Fortress Europe’. Hij publiceert ook wel met Sabine Hess, Prof aan de universiteit van Göttingen. Hier is een presentatie van haar: Multi-situated Ethnography.
  Deze mensen zijn vooral aan te treffen op communistische en groene websites, zoals in Duitsland bv: interview met Bernd Kasparek . Opvallend is dat er migranten worden gespot met plastic zakken van de groene beweging, zoals hier A Syrian refugee tripped up by a Hungarian camerawoman, die de zak al in zijn bezit heeft bij aankomst in Hongarije. De laatste informatie duidt erop dat de vluchteling overigens voor het radicale Al Nusra Front, de Syrische tak van Al Qaeda en gelieerd aan IS, actief was. De link met links wordt verder ondersteund door oa. dit artikel: Links wil mensensmokkel legaliseren.
  Dezelfde Bernd is ook gerelateerd aan andere websites, websites die zich vaak ‘verrijken’ met termen als ‘antiracistisch’, enz … Een van deze websites is Bayerische Flüchtlingsrat, een raad voor vluchtelingen in München, Duitsland. Interessant is het feit dat het gebouw waar deze raad is gebaseerd, is gewist op Google Street View.
  De ‘Watch The Med’ website is geregistreerd door een man genaamd Lorenzo Pezzani. Een presentatie van hem over refugees and ‘fort Europe’ laat zien dat hij een groot fan is van massa immigratie.
  Meer informatie over hem is bijvoorbeeld te vinden op de website delfina stichting : Hier lezen we: “Lorenzo is onderdeel van het onderzoeksteam over Forensische Oceanografie, een initiatief met Charles Heller, geproduceerd in het kader van het ERC gefinancieerde project ‘Forensische Architecture – Goldsmiths, Centrum voor Onderzoek Architectuur’ “: De ERC is een EU fonds.
  Dat we hier uit komen bij een EU fonds is mogelijkerwijs geen toeval. Peter Sutherland, VN baas voor immigratie, en voormalig EU commisaris, promoot niet voor niets massa-immigratie: EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief. Hij heeft namelijk samen met Cecilia Mälmstrom, EU Commisaris, het beleidsplan opgesteld voor de immigratie binnen de EU: Europe’s Immigration Challenge
  Verder lezend op de delfina fundament pagina citeren we (vrij vertaald): “Forensic Oceanography onderzoekt kritisch het gemilitariseerde grens regime in de Middellandse Zee, en brengt de maritieme rechtsgebieden in kaart om het geweld tegen migranten op zee te documenteren.” Zij zien de grenscontroles dus als geweld tegen migranten. Het artikel eindigt met: “…, en is uitgegroeid tot een instrument in de strijd voor de vrijheid van beweging.” Dus deze mensen zijn voorstander van vrij verkeer zonder controle …
  Lorenzo Pezzani heeft diverse research studies uitgevoerd over migranten die de Middellandse Zee oversteken, bijvoorbeeld: Forensisch Oceanography Report . De informatie uit deze studies wordt waarschijnlijk gebruikt voor de handboeken, omdat deze mensen achter de sites zitten die de handkboeken máken. Tevens kan deze informatie van belang zijn voor de smokkelmafia, bv. van waar vandaan zij moeten vertrekken met de bootjes om op de juiste plek te geraken. Zo gebruiken ze, gezien hun agenda met de handboeken en de welcome websites, diepgaande studies om het voor migranten gemakkelijk te maken naar Europa te komen. Nog wel gesponsord met EU-geld voor hun ‘onderzoek’. Uit verder onderzoek is gebleken dat meer dan 70 domeinen gehost worden op dezelfde server (213.139.76.196). Deze leiden tot verschillende websites met soortgelijke kwesties over migranten, en veel van hen zijn interessant om verder te onderzoeken. Een zo’n website is bv. Border monitoring EU, weer gelieerd aan Bernd Kasparek. Ook de delfina foundation is nader onderzoek waard. Tevens rijst de vraag wie er achter de server zit die al de websites met gelijksoortige doelen een plaatsje op het web hebben gegeven.
  Lees verder: De EU en de Migrantenstroom

  Like

 56. Eva zegt:

  Hup, baarden afscheren, hammetje om de nek hangen, paar keer met hun eigen dadeltrapper slippers om de oren slaan…. Wird wieder zeit das unsere onkel wieder zuruck kommt verdamt nochmaal !!

  Like

 57. Pingback: De aard van het beestje! Hoezo Europa niet verpauperd? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s