De islam shit vinden, is geen racisme!

Screenshot_1

(Door: Kaya Cahit –Vertaling: E.J. Bron)

Het enige racisme dat door onze door de staat gesubsidieerde beroeps antiracisten nooit echt duidelijk aangesproken of bestreden wordt, is het islamitisch racisme. Vanuit mijn optiek is het ook het meest weerzinwekkende en agressieve racisme en ondanks de minderheidspositie van de moslims tref je dit racisme veel vaker aan dan bijvoorbeeld het “Duitse” racisme (dat bestaat en eveneens afgewezen moet worden).

En nee, de islam shit vinden, is geen racisme, omdat het ook geen racisme is om primitieve idioten shit te vinden. Ook dan niet als het bij de primitievelingen gaat om moslims. Om je mond te houden op zulke momenten (als het foutieve gedrag te maken blijkt te hebben met migratieachtergrond)spreekt iedere oproep tot het tonen van meer burgermoed tegen en is net zo racistisch, omdat men de afkomst van een mens er als basis voor neemt hoe hij moet worden behandeld. Wie dus alleen maar bij Duitsers racisme wil zien en dit aan de kaak stelt, is zelf een racist.

Men kan moslims verdedigen, op voorwaarde dat ze openstaan voor de wereld en modern leven en hier ook voor staan (dan moet men dit zelfs, als ze ten onrechte worden aangevallen!), maar de islam kan men vanuit mijn optiek niet verdedigen, omdat de islam alles wat wij hier aan vrijheden waarderen, veroordeelt.

Het gaat zelfs zo ver, dat moslims op andere moslims jagen, omdat deze zogenaamd de “verkeerde islam” zouden volgen. Zelfs een moslim is niet veilig voor de islam. Vooral moslims zullen hieronder lijden, omdat zij zich aan alle voorschriften moeten houden en bij overtreding bestraft worden. In de islam wordt zelfs voorgeschreven dat men bij het betreden van het toilet een gebed moet opzeggen en met welke hand men daarna zijn achterste afveegt. Deze voorschriften bestaan voor om het even welk terrein van het leven dan ook.

Consequent geleefde islam is het volledig onmondig maken van de mens en de onderwerping onder de wil van een seniel type, die nu niet echt door zijn menselijkheid in herinnering bleef, maar door zijn meedogenloze jacht op andersdenkenden, die zich niet ondergeschikt wilden maken aan zijn wil en zijn wetten.

PS 1: Of er destijds mensen, die betrapt werden op het afvegen van hun achterste met de verkeerde hand, terechtgesteld werden, is niet overgeleverd.

PS 2: De getto-islam van de onopgeleiden is gewoon niet de islam. De islam is de islam van de islamgeleerden en die zullen het waarschijnlijk beter weten dan de analfabeten in onze straten, die zichzelf ware moslims noemen, maar in hun hele leven nog nooit een boek hebben gelezen.

“In de islam geldt iedereen die de heerschappij van de islam afwijst als Kafir en bezit geen rechten. Vaak ook niet het recht om te leven. Wanneer Kafirs de islam verdedigen, is dat daarom net zoiets wanneer een Jood Hitler zou verdedigen.”
(Cahit Kaya)

Bron:
http://koptisch.wordpress.com
Auteur: Cahit Kaya

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamkritiek, Racisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op De islam shit vinden, is geen racisme!

 1. jantje zegt:

  Een door de duivel gefabriceerd geloof. Dit blijkt in de praktijk door het elkaar uitmoorden, liegen en bedriegen, onderdrukken, slavernij, kleineren, het niet respecteren van andersdenkenden enz.

  Like

 2. Jean zegt:

  Islam is veel erger dan shit, het is puur dodelijke kanker, ik wil nooit met die smeerlapperij in contact komen, nooit en nergens.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik ben het absoluut niet met deze Kaya Cahit eens wat betreft haar/zijn stelling dat óók het zogenaamde: “Duitse racisme” tegenover moslims moet worden afgewezen en bestreden!…
  Los van het feit dat een dergelijke stellingname altijd het gevolg is van het absurde bescherming zoeken van de schrijver t.o.z van de kritiek van links, vind ik e.e.a. niet alleen bijzonder hypocriet maar tevens uitermate onjuist. De islam vernietigd namelijk zichzelf.
  Door haar wereldwijde weerzinwekkende activiteiten van de laatste decennia en duidelijke overheersingswil die door de islam met dood en verderf moet worden bevochten, heeft zij elke vorm van bescherming verloren! De islam is het grootste gevaar voor onze culturele en fysieke existentie! De islam is de vertegenwoordiging van het absolute kwaad en moet ten koste van alles worden vernietigd! Het zal duidelijk zijn dat tegenover de islam (net als tegenover het Fascisme tijdens WOII) geen sprake kan zijn van enige vorm van discriminatie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat ook al. En bovendien rammelt zijn/haar artikel, geloof ik, wel op meer punten: Zie mijn comment van 20.00 uur.

   Like

  • Tempelier zegt:

   Laten we maar hopen dat u gelijk heeft paulzwueste. En eerlijk gezegd , als iemand mij een racist vind omdat ik islam shit vind, dan veeg ik met beide handen mijn k*nt daarmee af. het gebruik van het woord racisme is tegenwoordig een compleet zwaktebod.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Toch zou ik eigenlijk wel eens willen weten, wat de auteur bedoelt met ‘de ghetto-islam van de onopgeleiden:’ Men ziet vaak genoeg, dat juist die ‘onopgeleiden’ -vaak zelfs analfabeten- de ‘zuivere’ islam minutieus praktiseren, met consequente toepassing van de islamitische wetten, die ons dus barbaars aandoen, maar die, bij nalezing in de koran, daarin wèl gedetailleerd beschreven worden.
  Natuurlijk niet omdat men de koran dan zo precies gelezen heeft, maar waarschijnlijk wel door zeer frequent moskeebezoek, waarin elk gesproken woord gretig ingedronken wordt, ook al omdat dit voor het gevoel van de ongeletterde het enige houvast is, wat hij heeft.
  Zo was men er indertijd als de kippen bij om de moordenaars van Lee Rigby als ‘ongeletterden’ af te schilderen, teneinde te kunnen benadrukken, dat hun gruweldaad ‘niets met de ware islam te maken had.’ Het is echter waarschijnlijk, dat zij gelijk hadden, toen zij de rechter verontwaardigd in het gezicht slingerden, dat hij ongelijk had met wat hij beweerde en dat integendeel HIJ geen verstand van de koran had. -Dat is zelfs zéér waarschijnlijk!

  Like

  • fleckie zegt:

   Men kan de ayatollah’s..en.imams gewoonweg beschouwen als ‘DE’ clerus van de islam…………
   Zij zwepen immers ook op tot fanatisme,( al wordt dat door…niet- moslems begrepen, onderkend)

   Like

 5. duinsnip zegt:

  Wat ook Merkel weer met de moed der wanhoop over Pegida zegt, is een totaal omdraaien van de feiten. De Pegida wordt verweten niet tolerant genoeg te zijn tegenover een vervloekte afgodische moordenaarscultuur. Ik zou zeggen, ga zo door Merkel, met je indoctrinaire linkse drammerige ivoren torengeleuter, en je zal nog een zware pijp gaan roken. Men gaat wakker worden!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hier ook nog een die je door de pijp kann roken !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ duinsnip: 20.13. uur, op 31/12. Inderdaad, Merkel cum suis zijn van slag, omdat er vaderlandslievende Duitsers zijn, die terecht opkomen voor hun Duitsland, hun cultuur, en hun overtuiging. En dat demoniseert Merkel, en alle EUROFIELE PARTIJEN, omdat hun fascistische droom, “aan diggelen gaat”.

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Juist, Theresa , men hoeft niet geletterd zijn om de koran te kennen, daar gebruiken ze recitatie voor. In de begin perioden van de islam was bijna iedereen ongeletterd, en waarschijnlijk kon die mohammed zelf nog eens niet schrijven en lezen.

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Ach mevrouw Geisler ongeletterden hebben vaak een gezonder verstand dan ,geletterden’. Of vindt U dat de zittende politici in de wereld de ongeletterden als domme schapen kunnen wegzetten. Met zo’n zienswijze wordt het nooit wat en blijf het tuig aan het bewind.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat vind ik dan ook niet, maar dat is wèl wat die zittende politici dóen.
   Als je het zó bekijkt, heeft Geert uiteindelijk nog meer achting voor radicale islamieten dan welke andere politicus dan ook: Hij neemt ze serieus en wijst ze aan als zijnde islam, waar alle anderen er lacherig over doen en blijven volhouden, dat dat “niets met de ware islam te maken heeft.”
   Niet alleen dom, maar in feite ook zéér geringschattend.

   Like

 8. In de 14 jaar dat ik in de Dom Republiek mijn winter verberg,heb ik OOIT 2 jr geleden 3 moslima’s hier gezien,die vanuit Canada kwamen.Behalbe rondlopen met lange mouwen en hoofddoeken,hadden ze ook weinig voedselketen,omdat bijna overal varkensvlees in zit,bovendien viert de alcohol hoogtij!…Ik heb nooit weer dit soort mensen hier gezien!

  Like

 9. Avidia zegt:

  In mijn plaats is de enige winkel waar je terecht kunt met computer problemen de eigenaar een moslim. Toen ik voor het eerst bij hem kwam, zag ik aan zijn gezicht dat hij met afgrijzen mijn computer ging doorspitten. Innerlijk was er een duiveltje dat daar genoegen in had. Nu moet ik weer naar hem toe, ooooo jeetje wat hij nu weer allemaal tegenkomt, mijn computer is gehackt, met veel moeite kan ik hier komen, mijn mail is volkomen van slag af, de meest vreemde dingen komen binnen, dus na nieuw jaar mag hij zich opnieuw verbijten. Wat een toestand, het voelt alsof je een inbreker in huis had, ik ben beveiligd door Ziggo en een virusscanner, wat moet je nog meer doen???

  Like

  • Igor zegt:

   Kijk eerst eens even op je configuratiescherm, want daar staat meestal een herstelprogramma. Dan kan je je PC naar een eerdere datum terugbrengen. Is echt simpel, want ook ik ben een digibeet, en mij lukt het ook. Scheelt je nog een hoop geld ook.
   In het uiterste geval kan je je PC opnieuw opstarten met de fabriekswaarden die op een verborgen partitie op je harde schijf staat.

   Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Ben ik helemaal met je eens.

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Islam is de akeligste uivinding die de mensheid ooit heeft gedaan, een verwerpelijke ideologie die elke vorm van beschaving de strot over snijdt, een totaal onverdraagzame ideologie, die ons terugvoert naar de steentijd. Noem een geldige reden om die ideologie niet te met alle middelen te bestrijden en zelfs te verbieden. Eens was het Midden-Oosten de wieg van de beschaving! En eens, binnen hoogstens 10 jaar, zijn wij aan de beurt.

  Like

 12. win zegt:

  “Wanneer Kafirs de islam verdedigen, is dat daarom net zoiets wanneer een Jood Hitler zou verdedigen.”

  een schitterende zin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s