18 januari 2015: Bijeenkomst in Parijs om de uitzetting van alle radicale islamieten uit Frankrijk te eisen

Screenshot_40

(Door: Pierre Cassen & Christine Tasin – Vertaling: delamontagne)

De situatie in de wereld en in Frankrijk wordt met de dag erger, waar steeds meer aanslagen en baarbaarse misdaden worden gepleegd door radicale islamieten. In een video van de radicale islamieten van de “Islamitische Staat” (IS) worden de moslims in Frankrijk ertoe opgeroepen om de “ongelovigen” aan te vallen, met name door hen aan te rijden of met messen te vermoorden. De dramatische gebeurtenissen in Joué-lès-Tours, Dijon en Nantes hebben bewezen dat deze oproepen opgevolgd worden.

De regering probeert systematisch, deze gebeurtenissen ontkennend, de islamitische terroristen te laten doorgaan voor onevenwichtige personen of “eenzame wolven”. Het Franse volk kan niet passief blijven toekijken en deze gewelddadigheden ondergaan.

Daarom stellen wij voor om iets te beginnen dat een reeks patriottische bijeenkomsten en demonstraties kan worden, een volksbeweging naar het voorbeeld van “Pegida” in Duitsland, die alle mensen verenigingen en politieke partijen bij elkaar brengt en zich kenmerkt door de weigering om ons land te laten islamiseren, met alle gevolgen van dien.

Wij heten de inwoners van Parijs zondag 18 januari hartelijk welkom op de Place de la Bourse om 14.30 uur voor een eerste bijeenkomst met toespraken van verschillende Franse en Europese sprekers, die zich bewust zijn van de dodelijke gevaren waardoor onze landgenoten worden bedreigd en te eisen dat alle radicale islamieten Frankrijk worden uitgezet.

Wij wensen alle Fransen, die zich Frans voelen, van ganser harte een goed 2015 en twijfelen er niet aan dat zij zich aan onze zijde zullen scharen.

Pierre Cassen (oprichter van “Riposte laïque”)
Christine Tasin (presidente van “Résistance républicaine)

Screenshot_30

Bron:
http://ripostelaique.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Counterjihad, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Patriottisme, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op 18 januari 2015: Bijeenkomst in Parijs om de uitzetting van alle radicale islamieten uit Frankrijk te eisen

 1. Roni zegt:

  WOW, het begin is er….in steeds meer WestEuropese landen. Zal het faciliteren van de Sekte van Satan dan eindelijk gaan ophouden?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  TJAKKA ! Langzaam maar zeker komt er beweging in !

  Like

  • Sjaak zegt:

   En dit is een van de reden daarvoor heen te gaan !

   Like

   • delamontagne zegt:

    Meestal als ik die kerels in zo,n “kefiyah” zie ( ook de meer elitairerer, waarmee b.v. zo,n NL-keuning ook wel contact mee heeft ), scroll ik gauw verder. Hoef het niet te zien. Zal wel door ,t vooroordeel komen dat ik heb opgedaan.
    Deze keer wel even gekeken. Wel ik laat ,t maar aan de vele anderen hier op site over, met verwensingen aan zulk muslim-volk, ik kan het niet.
    Heb met vele nationaliteiten gewerkt maar wat ik van arabs/moslims vind ? ……………….nee, ik kan er geen uitdrukking aan geven.

    Like

  • Maarten zegt:

   Ja, er komt beweging, mooi zo. Puik.
   Maar…iedereen ziet dat moslims in onze ‘wereld’ totaal niet passen, ook de dames en heren politici moeten dat door hebben! Ik vraag mij af: is het niet juist de bedoeling van ‘ze’ dat het ‘het volk’ in opstand komt? Dat ‘het volk’ wanorde creëert zodat er maatregelen genomen moeten gaan worden door de heersers…Wat dan, zo vraag ik mij, zijn dan de plannen?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Maarten: 23.41. uur, op 01/01. Je zou inderdaad kunnen denken, dat de politici bewust erop uit zijn, dat de bevolking van Frankrijk en Europa, in opstand komt, Maarten. Want wat velen niet weten, de BOJAREN van de EUSSR, hebben een EIGEN POLITIEMACHT opgericht, EUGENDFOR! En in mijn beleving, zie ik ze in staat deze MACHT TEGEN HET EIGEN VOLK IN TE ZETTEN!

    Like

   • hannah zegt:

    Idd martin ben ik ook wel bang voor. Zolang de kerkleiders je door de strot duwen dat er islamitische liederen gezongen moeten worden tijdens kerst, de paus de koran staat te kussen etc. Hoef je vanuit die hoek geen steun te verwachten. En zolang de politiek laf blijft duiken, zgn de vrijheid van geloof verdedigen, eraan voorbijgaand dat geloof slechts een onderdeel van de totalitaire ideologie is die juist geen enkele andere mening of religie accepteerd. Zal niet snel de foto vergeten waarin PECHtold mee liep in een demonstratie met op een meter afstand de borden waarop stond dat de islam de wereld gaat domineren en Nederland onder de sharia moet. Dus vanuit de politieke leiders ook nul op request.
    Natuurlijk is het belangrijk om een tegengeluid te laten horen en de mening van het overgrote deel van hel volk uit de sfeer te halen van huiskamers, een discussie met een enkeling of reacties op een site als deze. Maar dan wel op een vreedzame manier. Ook als er tegenacties komen, laat maar zien van welke kant de agressie komt. Chaos zou een spekkie naar het bekkie van de “tegenstander” zijn. Krijg je politie optredens en beperkingen van vrijheden die je nu nog hebt. ‘Orde uit chaos’ zal dat genoemd worden.
    Ook lijkt me dergelijke bijeenkomsten geschikt om informatief te zijn over geschiedenis en teksten uit koran waar velen nog geen weet van hebben, te verspreiden. Vanuit islam gebeurt dat ook, folders in de bus met mooie teksten uit koran, ze vergaten er alleen bij te vertellen dat deze niet meer geldig zijn maar herroepen om plaats te maken voor de meer geweldadige en oorlogzuchtige teksten. Mensen zoalsRobert Spencer en David Wood hebben wat dat betreft een hoop voorwerk verricht.

    Like

   • JCC zegt:

    Ja waarschijnlijk gaat het erop neerkomen dat de demonstraties uiteindelijk verboden worden en men met scherp op de eigen autochtone bevolking gaat schieten.

    Like

   • koloth zegt:

    Maarten dat heb je goed gezien.
    Er zit idd. een groter plan achter: de N.W.O. betekend iedereen slaaf van de rijken.
    éérst wordt er een grote chaos gecreëerd en als het volk uitgeput is komt de redder in nood: de NWO: iedereen krijgt een chip en wordt slaaf en anders gaat je kop er af.
    google maar op NWO dan kom je er vanzelf achter.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Maarten e.a. ik vrees dat jullie veel politici te hoog inschatten.
    De meesten van hen hebben een niveau dat men met vroeger Mulo zou noemen.
    Ze kijken niet verder dan enkele maanden en enkelen tot de volgende verkiezingen.
    Overzien wat ze veroorzaken hoort er bij de huidige opportunisten al helemaal niet meer bij.
    Mensen als o.a. Wilders die tegen hun voormannen ageren probeert men te difameren, demoniseren enz.
    Bij den Uyl werd ons duidelijk gemaakt dat je kritiek,
    Eerst moest negeren Als dat niet meer lukte ging je
    Ontkennen. als dat niet meer lukte ging je
    Bagatelliseren en als dat niet meer lukt ga je de brenger
    Demoniseren enz.
    Er gaat echter een moment komen dat mensen het recht in eigen hand gaan nemen en dan zijn ze GESCHOKT, zoals nu al vaker gebeurd.
    Ik vrees dat het naar een punt gaat waar de toestand volkomen onbeheersbaar wordt.
    We zullen het wel zien gebeuren.

    Like

   • Willie zegt:

    De plannen ?? Ons ELIMINEREN,dixit UITROEIEN

    Like

 3. Pegidafan zegt:

  Hehe er komt schot in de zaak ,het lijkt er nu sterk op dat het gaat lopen.Als ze in Frankrijk nu ook al gaan demonstreren , en hopelijk ook hier in Nederland (Ons eens zo mooie land) dan geloof ik , dat we iets kunnen bereiken . Kom allen uit je luie en muffe stoel en ga met je luie en angstige donder de staat op, laat je horen . Geef jezelf een stem en wees trots op jezelf en je land en je landgenoten. We hebben het lang genoeg gepikt , over het algemeen hebben wij ,de EJ BRON lezers het alzolang aanzien komen en geweten hoe het werkelijk zit . Maar nu is de tijd om er wat aan te doen. Mobiliseer elkaar, je vrienden ,kennissen,de mensen op je werk , LAAT JE STEM HOREN.
  We zijn allemaal nette hard werkende mensen die het lang genoeg gepikt hebben . Vrienden ,EJ BRON lezers . We laten het nu toch zeker niet meer glippen ,AKTIE,AKTIE,AKTIE.

  Like

 4. Yes!Het verzet begint zo’n beetje overal van de grond te komen!Misschien wordt 2015 toch nog een goed jaar,als we eindelijk grote schoonmaak kunnen houden!Dat hoort toch in het voorjaar?Dat is nou eenmaal onze traditie!

  Like

 5. Philippine zegt:

  Angela Merkel heeft over haar anti Pegida rede complimenten gekregen van Saoedi-Arabië.
  Gaat de EU nu alle islamkritiek verbieden?

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Er waren eens een stel mensen die in vrede leefden in hutjes op de hei.
  Toen kwamen de mieren. Ze vraten de helft van de voorraadkasten leeg, en beten je in je slaap, hell, zelfs als je de krant zat te lezen beten ze je. Op een dag waren ze de overlast van de mieren zat, en besloten ze om alle mieren die ze konden betrappen op het stelen van iets uit de voorraadkast, en alle mieren die ze beten, individueel op te pakken, en uit het raam te gooien.

  Dat hielp niet veel. Zeg maar: niets. Wat wel hielp? ALLE mieren met een grote bezem het huis uitvegen, en daarna met een kan vol benzine naar de mierenhoop lopen waar ze vandaan kwamen, en dat TOT DE GROND TOE AF TE BRANDEN.

  Like

 7. hannah zegt:

  Ik zie dat ik hel volk heb geschreven i.p.v. het volk. Vreemde typefout maar ook niet meer dan dat…

  Like

 8. beatsme zegt:

  De EU te Brussel zit er warmpjes bij. Die regio staat niet voor niets als hoogste gemiddelde inkomen in de EU genoteerd! M.a.w. de EU-ambtenaren (30.000?), de bedrijfslobbyisten die daarom heen hangen (20.000?), worden goed beloond voor het idealisme om voor de EU te strijden.
  Ik ben bang dat die echt geen moeite zullen doen om eens de Islam te bestuderen. Dat zullen ze alleen doen als ze er goed voor betaald worden. Zoiets zie je vaak bij idealisten: je moet ze vaak heel goed betalen voor hun idealen…?!?

  Like

 9. Martha N zegt:

  De gebeurtenissen in, Nantes, Dijon etc in Frankrijk… zwaargewonden bij Kerstmarkt… de man is uiteraard gelijk psychisch onwel verklaard. Nu zijn veel moslims uiteraard psychisch niet normaal,… maar we hebben er wel mee te maken en ook hier in ons land loert het gevaar, zeker tijdens onze feestdagen… Dit wil niet zeggen dat we ze af moeten maken, maar we moeten wel een halt toe roepen!
  Dat mag niet van onze regering, de Eu is voor NOG MEER en dan hebben we Merkel nog die zegt dat onze harten koud zijn… Wij Nederlanders verlagen ons niet tot moordenaars van moslims! We hebben echter wel een natuurlijk recht om ons te verdedigen en te beschermen, ons land te sluiten tegen nog meer!
  DAT IS DEMOCRATIE EN DAAR HELPT DE PVV ONS BIJ!

  Like

  • Joshua zegt:

   Waar haalt merkel de gore moed vandaan de harten van de autochtone bevolking koud te noemen, terwijl de overheden niets met de bevolkingen op heeft en alleen aan zichzelf denken.
   De harten van de moslims zijn koud en dodelijk, dat behoord te zij noemen, vele regeringen zijn er op uit de autochtone bevolking uit te roeien.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Fransen. Prachtig volk. Ze hebben wel eens eerder laten zien het niet meer te pikken en ruimden hun elite op.
  Het uitzetten van kwaadwillende moslims gaat natuurlijk niet, want het zijn juist de goede moslims, die voor de ellende van de islam zorgen. Zeggen ze zelf. Je komt dan in conflict met de liberté, egalité enzo.
  Maar het uitzetten van iedere Aboutaleb met een strafblad kan natuurlijk wel.
  Nog een effect van het uitzetten is het opnieuw handhaven de landsgrenzen om het effectief te maken.
  En natuurlijk moeten wij uitkijken dat de linxe kerk hier, niet iedere crimineel met open armen (en stembiljet) ontvangt. Dus ook wij moeten onze grenzen herstellen.
  Vive la France!.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Juist leefbarbaar jij weet het ,die lui gebruikte de guillotine ,een heel effectief apparaat voor lieden als pechthold,samson en kompanen ja zonder hoofdletter uiteraard he. Die ons prachtige land naar de donder helpen door al die malloten binnen te laten.In al die moslim landen en afrikaanse landen zetten ze de gevangenissen en gekkenhuizen open om ze allemaal hier naartoe te laten emigreren.En wat doen onze linkse veraders die nemen het voor ze op en laten het eigen volk stikken.stelletje nog erger dan NSBers.
   Lang leve het EIGEN VOLK en VADERLAND , En PATRIOTEN van EUROPA.

   Like

 11. Tempelier zegt:

  Geweldig nieuws, ik zeg meer,meer en nog meer van zulke actie groepen !

  Like

 12. WATERGEUZEN zegt:

  Als de democratie echt zo sterk is als altijd is beweert dan ontwaakt straks een macht die niet te stoppen is. Want WIJ zijn het volk! WIJ en wij zijn het zat om constant onderdrukt en bedreigt te worden door vreemde en geweldadige figuren, kennelijk gedoogt door met een slappe lul geboetseerde overheid. Het is tijd…

  Like

  • WATERGEUZEN zegt:

   NIET BANG ZIJN VAN DEZE OVERHEID! Wij zijn Nederlanders en zijn eerder in de geschiedenis beschimpt met woorden als dat wij ‘bedelaars’ (geux= geuzen) zouden zijn. Prima…WIJ ZIJN TERUG en zullen onrecht en onderdrukking- net als onze voorvaders deden- bestrijden. Accepteer dat ook net als toen, criminelen en vagebonden onze weerstand komen versterken want WIJ zijn het volk. Laat je niet meer intimideren door wie dan ook! Wij zijn geen facisten en racisme is ons een gruwel…net als verraders, op welke stoel ze ook zitten…want WIJ zijn het volk!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s