Merkel, Hitler en de islam

Screenshot_31

(Door: Dr. Hans Penner – Vertaling: E.J. Bron)

Zeer geëerde mevrouw Dr. Merkel, in uw Nieuwjaarstoespraak discrimineerde u burgers die zich verzetten tegen de voortschrijdende islamisering van Duitsland. De critici van de islam zijn geen nationaalsocialisten, want Hitler was een bewonderaar van de islam. Critici van de ongrondwettige islam willen het behoud van de liberale democratische rechtsstaat. De islam is geen ras, zoals de politici denken wanneer zij islamcritici “racisten” noemen, maar een totalitaire ideologie.

“Ook het regime van de Arabieren in Spanje was iets oneindig voornaams: de grootste wetenschappers, denkers, astronomen, wiskundigen, een van de meest menselijke periodes, gelijk een kolossale ridderlijkheid. Toen daar dan later het christendom kwam, kan men alleen maar zeggen: de barbaren. De ridderlijkheid, die de Castiliërs bezitten, is in werkelijkheid Arabisch erfgoed. Als Karel Martel niet gewonnen had bij Poitiers: Hebben we de joodse wereld al op ons genomen – het christendom is zoiets slaps – we zouden nog veel eerder het Mohammedanisme hebben overgenomen, deze leer van de beloning van het heldendom: alleen de strijder bezit de zevende hemel! De Germanen zouden de wereld veroverd hebben, alleen door het christendom werden we hiervan afgehouden.” (Adolf Hitler, 27-08.1942)

Hitler en de islam werden verenigd door de Jodenvijandigheid. Hitler werkte samen met de grootmoefti van Jeruzalem (foto boven). “Mein Kampf” en “De Protocollen van de wijzen van Sion” worden door moskeeverenigingen verspreid. Onlangs eisten aanhangers van de islam openlijk de vergassing van de Joden. Vanwege de islam moest de woordvoerder van de scholen in Offenbach zijn functie opgeven, omdat hij Jood is. Vanwege de islam moeten joodse scholieren hun identiteit verbergen. Vanwege de islam kunnen Joden in Berlijn geen winkels meer openen – net zoals in de nationaalsocialistische staat.

We hebben al een islamitische parallelsamenleving. Er bestaan stadsdelen, die ontrokken zijn aan de Duitse jurisdictie. Met uw historisch foutieve bewering dat de ongrondwettige islam bij Duitsland zou horen, opent u de poorten voor de islamisering van Duitsland.

Het is deprimerend dat u de discussie weigert over belangrijke vragen van ons volk aangaande zijn bestaan. Politiek betrokken burgers, die de belangen van Duitsland vertegenwoordigen, zijn bij u ongewenst. Ik hoop op een grote verbreding van dit schrijven.

In ontsteltenis

Hans Penner

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Joden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op Merkel, Hitler en de islam

 1. Jean zegt:

  Ik zie fuhrer Merkel al hangen, op de brandstapel is ook goed.
  Het zal de foto van de eeuw worden, ze wordt ingekaderd en beschouwd als een relikwie.

  Like

 2. GO ! PEGIDA, GO ! You are the Working CLass Heroes !

  Like

 3. Theo Prinse zegt:

  Frank Verhoef @fverhoef · 5h 5 hours ago
  “Geert Wilders en zijn NSB-partij doen mij denken aan de Jodenvervolging.” #terreurdemo

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Penner U heeft gelijk. Maar gelijk hebben en krijgen, zijn 2 paar verschillende schoenen. De hele linkse kerk, en de politiek-correcte elite, zullen MERKEL steunen. En ook de gehele gelijkgeschakelde pers, en MSM zullen PEGIDA blijven demoniseren. Trouwens ADOLFA MERKEL voert gewoon uit wat FÜHRER JUNCKER en de EUSSR- het VIERDE RIJK- haar opdragen.

  Like

 5. Je zou je bijna verheugen dat mevrouw Merkel vandaag of morgen door een of andere moslimgek zou worden dood geschoten en hiermede een koekje van eigen deeg krijgt! Joodse mensen zijn door haar optreden bewust of onbewust vogelvrij verklaard!Deze mevrouw is in mijn ogen knettergek! Shalom van Léon van Duren.(mijn opa en oma zijn op 19 november 1943 vermoord in Auschwitz)

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Léon van Duren 21:24

   U heeft gelijk. Mevrouw Merkel is een groot gevaar voor Duitsland, maar ook voor Europa, daar zij wordt beschouwd als één van de machtigste vrouwen binnen Europa. Zij hoort ervoor te zorgen dat de Joodse gemeenschap zich in Duitsland veilig voelt en veilig is. Door haar gevlei met de islam laat ze duidelijk zien aan wiens kant zij staat.
   De WOII heeft haar totaal niets geleerd! Zij is een wolf in schaapskleren, die we goed in de gaten moeten houden wat haar uitspraken en haar daden betreft!

   Like

  • brigitte zegt:

   deze dame zit in de illuminatie

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Léon van Duren: 21.24. uur, 02/01. Wat vreselijk dat uw opa en oma, vermoord zijn geworden in Auschwitz, Léon. Dat maakt madam Merkel nog schuldiger, omdat zij moet weten wat toen gebeurd is met de Joodse bevolking van Europa. Maar ook de politieke-elite maakt zich schuldig aan het anti-semitisme wat NU weer de kop opsteekt.

   Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Wat een smerig wijf is die communist. Support voor de islam maakt haar tot een vijand van alle Europese volkeren. Het is voor Merkel te hopen dat de helden van Pegida met geen vinger aangeraakt worden…. Dan kan ze wat mij betreft een revolutie op der lelijke bek krijgen.

  Like

 7. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  Vind het prima dat ze zo reageerd ,het legt precies de onmacht van dat stelletje tuig bloot.Ze weten gewoon niet wat ze met Pegida aan moeten.Al die Europese burocraten cq aristocraten hebben allang door dat Europa een zinkend schip is.Maar omdat ze alles er door heen gedramd hebben zonder ook maar eenkeer naar het volk te luisteren ,zullen ze nooit toegeven dat ze fout waren.En nu laten ze de boel nog liever ontploffen dan ,dat ze de boel terug draaien .Ieder normaal mens ziet toch dat onze zogenaamde leiders in paniek zijn . dit zijn laatste stuiptrekkingen.
  MAAR PASOP WANT LUI VAN LINKS DIE IN HET NAUW ZITTEN <MAKEN HELE RARA (GEVAARLIJKE) SPRONGEN.

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Alle gevestigde politici in het Westen spuien deze nonsens, niet de Islamieten zijn het probleem nee de oorspronkelijke bevolking is niet tolerant genoeg. Enfin, ze moeten zo maar doorgaan, het Verzet groeit met de dag en wat mij betreft is het allang een kwestie van zelfverdediging en doen wat nodig is, om deze invasie van hakkende, moordzuchtige, achterlijke Islamieten te doen stoppen. Als ik naar kleine kindertjes hier kijk slaat de schrik me om het hart, wat hun te wachten staat omdat het hier zo vol zit met moordzuchtige Islamieten die werkelijk geen enkele grens kennen, niet eens gewoon fatsoen.

  Like

 10. Europese Commissie: “Lidmaatschap eurozone is onherroepelijk”

  Geplaatst op 6 januari 2015 door admin

  En welkom Litouwen! Sinds 1 januari is Litouwen natuurlijk toegetreden (RIP de Litas munteenheid) en terwijl er nu druk sprake is over uittreding van Griekenland en overigens ook het VK, is de Europese Commissie in het nieuws met de volgende warme woorden:

  Het lidmaatschap van de eurozone is “onherroepelijk”.

  Als u nog twijfelde over het feit of u nu in een dictatuur leeft, de Europese Commissie verwees bij hun uitspraak over Griekenland “naar artikel 140, paragraaf 3 van het Europese verdrag. Daarin staat dat de eurolanden en een nieuwe lidstaat onherroepelijk de koers vastleggen waartegen de munteenheid van die lidstaat wordt vervangen door de euro”.

  Tja, als deze uitspraak geen aansporing genoeg is voor Griekenland om zo spoedig mogelijk uit te treden… En wat een heerlijk warm gevoel zal dit de bevolking van Litouwen ook geven, 5 dagen na hun toetreding!

  Wie brengt Merkel op de hoogte?

  Was Merkel toch juist in het nieuws om te zeggen dat de uittreding door Griekenland toch juist prima in orde was? Nu weten we van onze eigen Merkel (Dhr Rutte) en ‘onze’ nieuwe Keizer Juncker natuurlijk dat groot leiders liegen als het ze goed uit komt. Ze zijn er zelfs trots op! Dus Merkel kunnen we nu ook wegzetten als leugenaar?

  Wil iemand Dijsselbloem vertellen dat zijn actie illegaal was?

  Dan wil ik Dijsselbloem en Rutte nog even wijzen op het feit dat hun plan voor de terugkeer naar de Gulden dus ook niet goedgekeurd is door de ongewenste en ongekozen Europese Commissarissen?

  Ook even een briefkaartje naar Rusland?

  Wellicht kan de Europese Commissie dan ook even een briefkaartje naar Poetin sturen, als reactie op zijn uitnodiging aan de lidstaten van de EU om toe te treden tot de Euraziatische Economische Unie? (de EAEU) Poetin nodigde onlangs immers de lidstaten uit om de VS (en dus ook schoothondje EU) te dumpen en lid te worden van hun Euraziatische Unie. Maar ook dat mag dus niet van de Europese Commissie. Wellicht is het goed als Merkel ook hiervan op de hoogte wordt gesteld, dat ze niet in mag gaan op die uitnodiging?

  Wat na de aanstaande ondergang van de euro?

  De euro is uiteraard onhoudbaar, dat valt ondertussen steeds meer mensen op – laat staan de experts die dat al wisten voordat het startte. Laatst was er weer een Duitse econoom die de euro nog slechts een jaar of twee gaf. Hoe dan ook, als lidstaten niet mogen ‘uitchecken’ uit de Eurozone, wat dan na de aanstaande val van de euro? Ook dan dus niet, misschien moet iemand Merkel ook daarvan even op de hoogte brengen?

  Hotel California

  Als ik leider was, zou deze uitspraak voor mij een aanleiding zijn om de uitgang te zoeken uit dit Hotel California. Rutte zal ongetwijfeld in het nieuws komen om de uitspraken van de EC te onderschrijven.

  Maar wees gerust over Griekenland. Willekeurig welke partij ‘gekozen’ wordt, hij zal voor lidmaatschap van de euro en EU zijn. Anders werd die partij immers niet toegestaan te gaan regeren. En mocht het per ongeluk echt mis gaan, dan doet de Europese Commissie wel weer een ‘Berlusconi‘ en wordt Syriza kopstuk Tsipras gewoon vervangen voor een ingeparachuteerde Goldman Sachs bankier. Het betreft dus allemaal slechts weer poppenkast… Tijd wellicht voor een nieuwe false flag terrorisme aanval in Europa?
  (Het artik 50 van Verdrag Lissabon bye bye swaaij swaaij EU)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s