Antisemitische hooligan verdient geen respect maar een opvoeding

Screenshot_2

Rachid el Ghazaoui vergelijkt zijn verzet met dat van Hamas

(Door: Afshin Ellian)

De rapper Appa, oftewel Rachid el Ghazaoui, krijgt ten onrechte een podium van de publieke omroep om zijn grofheid en lompheid te verspreiden. CIDI-voorzitter Esther Voet toont zich heel wat moediger dan deze onbeschaafde extremist.

De weerzinwekkende aanslagen op de redactie van Charlie Hebdo en de Joodse supermarkt brachten het Midden-Oosten naar Parijs. Het Europa van vrijheid, gelijkheid en solidariteit blijkt plotseling een belangrijk doelwit voor mensen die slechts solidair zijn met zichzelf en met een abstractie.

De aanslagplegers wilden de eer van de profeet wreken. Eerwraak op een terroristisch niveau.

Solidariteit met een abstractie is gevaarlijk. Wie zo handelt, voelt zich diep verbonden met de profeet Mohammed en daarmee met Allah. Daarnaast zijn ze vooral op een selectieve wijze solidair met elkaar.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Antisemitische hooligan verdient geen respect maar een opvoeding

  1. Aegolius cs zegt:

    Uiterst beschaafde reactie hetgeen de kern raakt over het verschil van onze culturele opvatting in dezen is.

    Like

  2. danny zegt:

    Laat Appa definitief vertrekken naar Gaza als hij de Palestijnen zo warm hart toedraagt en het hem hier niet bevalt. Wat doet hij hier dan nog meer dan de boel opruien?

    Like

  3. Philippine zegt:

    Geen Pegida’s in Nederland maar dit mag wel.

    Like

  4. harrylacroix zegt:

    In tegenstelling tot de schrijver, die ik zeer hoog acht, ben ik van mening dat je deze mensen juist wel een podium moet geven. Het is het toppunt van de vrijheid van meningsuiting. Mocht hij dingen zeggen die niet stroken met onze waarden en normen, dat we hem dan hiervoor strafrechtelijk vervolgen. Het is goed als heel Nederland weet en ziet dat er onder ons zulke mensen zijn, die we met ons belastinggeld op de been houden. Laten we ons gelukkig prijzen dat we in Nederland dit mogen zeggen. Ja, ik heb ook respect voor mevr. Voet.

    Like

  5. lucky bee zegt:

    Wat kunnen eigenlijk politike Hooligans die zonder na te denken alles wil veranderen?bvb de Spoortreinen. Zinds hun revolutie in dit gebied , hebben wij de ene rotzooi na de andere.De veroorzakers waren toch niemand anders als onze Almeerse burgemeester Annemarie Joritsma, van de VVD en de Italiaanse gekke weif Tineke Netelenbos van de PvdA. hebben wij de waardeloze Fyra te verdanken.Haal ze uit hun bekwame redouten en haal ze ter verantwoording, voor wat ze hebben gedaan?voor het gerecht.Voor de overlast dat vele moeten ondergaan.

    Like

  6. R.Kroonenberg zegt:

    .
    Nee, dit soort hooligan verdient geen grein respect
    hij is alleen on-opgevoed en grofgebekt
    en krijgt daarbij wat dwepers op zijn hand
    dit soort verpest de Vrijheid in ons Land…
    maakt misbruik van compassie en fatsoen
    en ONZE PERS laat ‘m dat vrijuit doen !

    maar ONZE PERS zou beter moeten weten
    waarbij dus óók…dat WIJ dit niet vergeten !

    Like

  7. Marc zegt:

    Ik heb de pest aan Mohammed.

    Like

  8. Marc zegt:

    Apa schoffie spreek slech apa atisemietje gadverdamme appa hoe kan jij kijken naar christelijk meisjes van 13 die onthoofd worden, godverdomme vuile huichelaar hypocriet ongelooflijk ga de straat op om wereldwijd te late sien dat jullie islam nie deugen wil. We verzetten ons tegen jullie onderdrukking. Lieve mensen, wij hebben het internet, we staan hier ongeacht kleur, het doet er allemaal niet toe, wij zijn tegen deze terroristische moordenaars, tegen deze oorlogscriminelen, tegen appa, tegen de islam, donder toch op kutjoch Dat is toch niet te doen ons te laten provoceren, door mohammedje, door appaatje, door moordenaars op Hebdo. minder islam, minder, minder, minder. Sta op, sta op, rechtgeaarde anti-moslims., vecht voor wat je waard bent. allah krakbar. Er is geen God dan de God van Israël. Dank jullie wel. En blijf vechten voor de goede strijd. Zoek de kracht en de moed bij jullie buurman en buurvrouw, En blijf niet rustig, dames en heren. Strijd tegen de islam met alle kracht die in jullie is. Dank jullie wel. Dank jullie wel.

    Amen!

    Like

  9. R.Kroonenberg zegt:

    en zo trachten wij… met ons selecte clubje vrinden…
    in deze heksenketel doelbewust ‘n weg te vinden
    dat valt niet mee, er zijn veel beren op de weg
    én ronduit schoften dus hé… zonde da’k het zeg…
    maar 1 ding blijven we toch als noodzakelijk beschouwen :
    de grootste bekken hebben ‘m gewoon te houen …! 😛

    Like

  10. De Kruisvaarder zegt:

    Het is een schande,dat men in een land als Nederland deze mensen een mogelijkheid geeft hun gif te spugen. Te meer omdat, in tegenstelling tot wat men aan zou mogen nemen, dit heerschap niet meer shockeert, althans zijn uitspraken zijn en worden getolereerd.
    Ik heb de uitzending waarin hij “optrad” ook gezien. Met veel afgrijzen en verbazing over de aperte stupiditeit en achterlijkheid van dit sujet.
    De enige die zich weerde op een acceptabele wijze was Annabel Nanninga. Waarvan akte.
    We zijn in ons land al zo gewend aan de kreet ” vrijheid van meningsuiting” dat het de facto een holle kreet is geworden en als mantel der liefde wordt gedrapeerd om de schouders van de mensen die zelf niet willen of kunnen nadenken en slechts roepen wat hun vileine,bekrompen visie op de wereld hen ingeeft.
    Vrijheid van meningsuiting is slechts noch een zwak excuus om mensen te kwetsen en valselijk te beschuldigen, mensen die, zoals de Joodse nederlanders part noch deel hebben aan wat Israel zogenaamd verkeerd zou doen.
    Mi is er wel degelijk sprake van racisme,maar dat betreft weer slechtsde joden. Ook 70 jaar na Auschwitz mogen mensen joden bedreigen, doden en uit maken voor rotte vis.
    Helaas…

    Like

  11. Theresa Geissler zegt:

    Het is maar net zoals je het bekijkt: Esther Voet verdient respect voor haar beschaafde opstelling, aldus Afshin Ellian en dat zal dan wel: Het doet denken aan ‘de andere wang toekeren,’ waar altijd wel iets voor te zeggen is, al blijft het dan vaak bij een puur morele overwinning, die door de tegenstander lang niet altijd als zodanig wordt gevoeld, laat staan erkend. Bovendien kan men ook doorslaan in deze houding -wat zij doet- hetwelk weer kan ontaarden in eindeloos begrip blijven opbrengen voor hen, die dat absoluut niet verdienen en, anderzijds, in het onverdiend afwijzen van diegenen die feitelijk juist àchter haar staan, zoals Wilders en de PVV. Onversneden respect voor de ‘waardige’ houding van Mw. Voet kan men misschien opbrengen als men, om welke reden dan ook, geen PVV ‘er is. Ik kan het, eerlijk gezegd, niet.

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    Door de smerige RODE OMROEPEN en MEDIA, en de RODE PERS krijgen deze haatfiguren vrij toegang. Alles mogen deze figuren schreeuwen, zoals ” Hamas,Hamas alle Joden aan het gas”. Maar als Wilders de uitspraak bevestigd krijgt dat WIJ minder invasie van criminele Marokkanen wensen, dan liggen verdorie de voorgedrukte aangifteformulieren klaar! En zo’n RODE TERINGLIJDER RIESSEN, mag oproepen tot het vermoorden van Wilders, en het deporteren van meer dan 1 miljoen Nederlanders die PVV stemmen. Alle partijen die ingestemd hebben met de MOTIE HALSEMA KLAAG IK AAN, en BESTEMPEL IK ALS NSDAP PARTIJEN. Kom maar op RODEN!

    Like

    • Marc zegt:

      Je hebt gelijk, Tom. Overigens ben ik nog steeds van mening dat de PVV in een tijd als deze weliswaar de grootste partij in de peilingen mag wezen, maar het heeft het zetelaantal niet verdubbeld. Sterker, de PVV heeft over de laatste twee weken twee zetels verloren in de peilingen.

      Ik vind dat niet kunnen. De PVV moét in staat zijn ten minste 45 zetels te halen. Dat moet mogelijk zijn. Dat is geen zelfoverschatting. Daarvoor moet het wellicht spindoctors inschakelen of andere wijsheden toepassen.

      Zorg ervoor dat je een breder publiek aanspreekt, Geert!

      Like

  13. Marc zegt:

    Mohammed is een killer. Rutte een landverrader. Er dient een arrestatiebevel uitgevaardigd te worden tegen Rutte. Er moet een impeachmentprocedure tegen hem gestart worden. Het volk moet zich bewust worden en het recht weer in eigen hand nemen: grenzen sluiten en afval buiten zetten!

    Like

  14. Ben het wel bijna eens met Harry.
    Ik vind namelijk ook dat dit soort ‘uitschot’ niet buitengesloten moet worden.
    Zij mogen best hun zegje doen maar alleen een podium bieden gaat veel te ver. Er moet ook een weerwoord/tegenspraak zijn.
    Veel te vaak zien we nog van dit soort figuren alleen in een uitzending zonder dat er een opponent bij betrokken wordt.
    Het is net wat Afshin Ellian zegt; Als je zo’n randfiguur in een uitzending hebt, zet er dan iemand tegenover die ook zijn/haar mannetje/vrouwtje staat.

    Voor de ‘Lieve Vrede’ en een goede uitzending zullen ze dat niet snel doen maar dat is wel de weg om de massa ‘de ware aard’ te laten zien.
    Hetzelfde geldt als bijvoorbeeld weer eens een imam in klederdracht aanschuift bij een praatprogramma. Aan het gewauwel van zo’n idioot heeft niemand wat. Het is allemaal misleiding.
    Zet daar een figuur tegenover die weet waarover hij/zij spreekt en de massa krijgt zinnige informatie/inzichten.

    Vrijheid van meningsuiting is een recht wat we moeten respecteren en koesteren.
    Maar het zou wel verrekte fijn zijn als we via dezelfde weg de massa kunnen laten zien dat sommigen daar ge(mis)bruik van maken om een ideologie te promoten die daar helemaal niks van moet hebben.

    Like

  15. fleckie zegt:

    ….’ANTISEMITISCHE .GROEP..WIL…DEMONSTREREN’, … NW.ISR.WEEKBLAD ..6.2,2015
    BRITSE ..ultranationalisten..willen..in..een Joodse wijk in..LONDEN..een demonstratie houden tegen de ‘verjoodsing’ van…GROOT BRITTANNIE’.Een woordvoerder v.d.Londense politie zegt in
    THE Independent dat er nog eenbesluit moet worden benomen over het wel niet toelatend.d.demonstratie. Diverse antifascistische groepen..hebben..al..laten weten dat zij de demonstratie hoe dan ook zullen tegenhouden.”We kunnen een lange verklaring schrijven over
    de gevaren v.h.toestaan van een protest van een degelijke groep, maar we hebben het gevoel dat..dit meer dan duidelijk is”, aldus een verklaring van de North..London..Anti- Fascists.
    Met het..Facebook…evenement ..’Bevrijd..Stanford Hill’ roept Joshua Bonehill Paine..Britse na
    Tonaliteit op om op 22 Maartje demonstreren..in..deze..Joodse..wijk. Bijna zestig mensen hebben aangegeven dat zij willen meedoen aan het protest tegen onder meer de Shomrin, een buurteacht van zo’n 80 Joodse vrijwilligers die zijn opgeleid door de Londense politie om de bewoners te beschermen tegen antisemitisme. De buurtwacht is enigszins omstreden omdat eerder bleek dat
    zij..ook..weleens..controleren..of..buurtbewoners zich aan bepaalde religieuze voorschriften houden. Volgens Bonehill-
    Pain zijn de Shomrim een gevaarvolle de ‘blanke inwoners’ van Londen.-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
    ……………’.PASPOORT..VOOR…VERVOLGDE…JODEN’….NW.ISR.WEEKBLAD6.2.2015………..
    Het Portugese kabinet heeft besloten dat..nazaten van Joden die zo’n 500 jaar geleden uit het land werden verdreven,toch weer een Portugees paspoort kunnen krijgen. Dat meldde de BBC
    vorige week. Veel sefardische Joden werden aan het eind v.d.Middeleeuwen door de inquisitie
    vermoord,gedwongen tot het katholicisme over ge gaan of gemaand te vertrekken. Velen van hen waren eerder al om dezelfde reden vanuit…SPANJE…gevlucht. Het Portugese parlement besloot in 2013 al totdezachtmoedige maatregel, maar dat wachtte nog op uitvoering door h.kabinet.
    De procedure,waarvoor aanvragers niet naar Portugal hoeven af te reizen, zou zo’n vier maanden in beslag moeten nemen,zegt woordvoerder ..Luis..Marqués..Guedes v.d. regering in
    Lissabon. Afstammelingen mogen geen crimineel verleden ..hebben..en..ze..moeten kunnen be-
    wijzen dat ze een historische band met Portugal hebben, om de nationaliteit te verkrijgen. Het
    bewijs kan volgens de regering bestaan uit een combinatie van achternaam,de gesproken taal in de familie of ander bewijs..van..directe..afstamming. Sommige gevluchte Joden bleven in andere
    delen van Europa of in Amerika nog lang een vorm van Portugees spreken. Dat was voornamelijk het geval als er zich complete gemeenschappen van Portugese Joden vestigden, zoals in Amster-
    dam. ……..De Portugese regering erkent dat Joden al lang in de regio woonden voordat het Portugese koninkrijk..in. de 12e. eeuw..werd..gevestigd. Momenteel wonen er nog ongeveer
    vierduizend Joden in Portugal, voornamelijk ..asjkenaziem. In het verleden moet de Joodse gemeenschap in..het..land…tienduizenden leden hebben omvat……Buurland Spanje nam vorig jaar al een vergelijkbaar besluit….Dit wetsvoorstel wacht echter nog op een vervolg om te kun-
    menswording uitgevoerd########################################################

    Like

Plaats een reactie