Men denkt weer iemand van de PVV te pakken te hebben

Screenshot_11

Marjolein Faber

(Door: Martha N.)

In diskrediet brengen, mensen bang maken en afschrikken. Dat is waar onze regering op uit is, want deze bedriegers zijn ongelooflijk bang dat de mensen eens niet meer op hen willen stemmen, dat de ogen van de kiezer open zijn gegaan. Volgens het AD gaf de Gelderse fractie van de PVV in 2012 en 2013 bijna € 8.500,-  uit aan kosten voor de website van de PVV-fractie. Mevrouw Faber van de PVV, zo staat in het AD, maakte eerder naam door fel van leer te trekken tegen Co Verdaas. Die kwam als Gelderse gedeputeerde onder vuur te liggen, omdat hij onjuiste declaraties zou hebben ingediend.

Er is een heel groot verschil tussen werken voor de eigen partij, dat geld komt uit de partijkas, en de heer Co Verdaas, die onjuiste declaraties indiende. Onjuiste declaraties worden door de bevolking betaald! PVV´ers MOETEN in opspraak worden gebracht. Wie de daders zijn? Kunnen zelfs leden van andere partijen zijn die in opdracht handelen. Ja de politiek is smerig!

Lees het hele verhaal: www.ad.nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

15 reacties op Men denkt weer iemand van de PVV te pakken te hebben

  1. rinus zegt:

    Ik las ook de naam v.Kampen. Dat is de man die laag op de PVV-lijst is gezet in Gelderland waar juist Faber de scepter zwaait. vKampen is door die lage plek uit de PVV gestapt en heeft zich aangesloten bij het rancuneuze VNL van Bontes en Johan Driessen. Zij spelen vaak info door naar NRCer Tom Jan Meeus. Dat is weer de grote PVV/Wildershater die in 2013 in Buitenhof de politiek (en met name Pechtold) opriep om Wilders te demoniseren en kapot te maken. Meeus is ook degene die steeds vlak voor verkiezingen een ware kruistocht begint tegen alles wat PVV is. Die stukken worden uiteraard weer overgenomen wordt door de rest van de media. Er wordt alles aan gedaan om de PVV in discrediet te brengen. Om vlak na de verkiezingen zogenaamd verbaasd te reageren dat de PVV ”weer verloren heeft”.

    Like

  2. Scarlatti Bombatti zegt:

    Het PVV-bashen is begonnen hoor; ‘PVV-lijsttrekker huurde bedrijf zoon in’

    Moet je deze KOP, die gebruikt wordt voor het artikel, alleen al zien!!

    Duidelijk er op uit om de PVV te beschadigen nu #VVDfiguren zo de mist in zijn gegaan!

    Wat is er trouwens MIS mee als dat bedrijf het kan?

    Daarbij heeft de co-vennoot van haar zoon ook nog eens het werk gedaan

    “Faber benadrukt dat de co-vennoot van haar zoon al het PVV-werk deed.
    “Wij hebben mijn zoon buiten het werk gehouden.”
    Faber gaf NRC vrijdag zelf inzage in het oordeel van Elzinga hierover.
    Ze zei niet wat zij met het advies gaat doen.”

    Wat is er op tegen een bedrijf in te huren dat je vertrouwen kunt?

    Er is toch geen sprake van GELD VERDUISTERING door FRAUDEREN OP GROTE SCHAAL zoals bij de VVD en de PVDA en GL en god weet welke andere poco partijen nog meer, aan de orde van de dag is?!

    En als je dan OOK nog eens weet dat dat bedrijf het KAN waarom niet?
    Wie doet dit niet?
    ‘hé luister ik zit met het beheer van onze website en jullie bedrijf kan dat goed, zouden jullie mijn website willen beheren?’ Je hoeft dat niet voor niets te doen omdat toevallig de moeder van 1 vd CO-PARTNERS bij de PVV zit hoor!

    Daarbij is er vanaf het begin al meteen rekening gehouden dat de aasgieren hiermee aan zouden kunnen komen om HUN eigen misstappen te maskeren!

    Waar staat trouwens dat je subsidie geld niet zou mogen aanwenden om diensten te laten verrichten? Is dat geld niet juist waar het voor gekregen wordt? Ter ondersteuning toch?

    €8500,00 subsidie uiteindelijk betalen voor UITGEVOERD WERK is nog wel fftjes wat ANDERS dan

    OPZETTELIJK FRAUDEREN zoals VVD’er Mark Verheijen heeft gedaan en mèt hem nog verschillende ànderen VVD’ers die in dit bedenkelijke voetlicht staan en dus moet daarom de PVV gebashed worden.

    èn pas onlangs nog
    ‘werk/VRINDENdienst’ van TE VOREN BETAALD zònder dat het uitgevoerd is,
    en nog steeds niet uitgevoerd is doordat of all people, ‘seniele Opstelten’,
    een VRIND heeft aangenomen die ook nog eens INCAPABEL bleek voor het ICT werk
    maar tot 2x toe TOCH EXORBITANTE BEDRAGEN uitbetaald kreeg!

    Like

  3. leefbarbaar zegt:

    Tja, mijn netbeheerder was drie keer zo duur. Wat is het probleem?
    Feit is dat de PVV zelf mag beschikken over zijn eigen geld.
    En natuurlijk moet je niet je eigen familie inhuren, zoals zuurbitch Verver (VVD) uit Schiedam, maar er zelf mee stoppen maakt dat dit gebeuren geen nieuwswaarde meer heeft.
    En stel dat de PvdA dit zou doen. Dan zou het miljoenen kosten; een netbeheerder met veel excuusallochtonen, een raad van commissarissen, een raad van toezicht, managers en adviseurs. Nee. het mag duidelijk zijn, de elite vreest de verkiezingen. En als straks een moskee de hens in gaat, weet dan dat Rutte en Samsom er achter zitten met geen ander doel dan hun poen behouden en de PVV er buiten te houden.

    Like

    • Igor zegt:

      En wat dacht je van die voormalige VVD wethouder deSwart in Schiedam. Dankzij zijn innige betrekkingen als voormalig makelaar met het bouwbedrijf ABB, Sliedrecht, heeft hij in een periode van 3 maanden waarin hij interim wethouder was, de gemeente Schiedam een schadepost bezorgd van in eerste instantie 3 miljoen.
      Nu is dit bedrag i.o.o. gereduceerd tot een half miljoen Euro.
      Niemand in de pers die daarover valt, niemand die uitzoekt hoeveel die deSwart in zijn zak heeft laten glijden, terwijl € 570.000 toch iets meer is dan € 8.500 n.l. het zeventig voudige.
      Een paar maanden na zijn einde als interim wethouder verliet hij de Schiedamse politiek.
      Dus alweer mijn eerdere opmerking De meeste politici zijn minderwaardige schoften.
      En daar bedoel ik dan zeker niet Marjolijn Faber mee, die werkelijk niemand heeft benadeeld. Maar ja NRC hé, de vroegere elite krant, nu verworden tot de vroegere CPN krant De Waarheid.
      Mijn God, wat moet ik toch kotsen van dat rooie tuig.

      Like

  4. leefbarbaar zegt:

    o ja, best kans dat de PVV eerdere pogingen deed om een andere netbeheerder te vinden, maar dat deze niet wilden. Want policor. Het komt wel meer voor dat de PVV geen zaal kan huren of niet kan adverteren vanwege de linxe kerk.

    Like

    • Scarlatti Bombatti zegt:

      ah! Aan die mogelijkheid had ik nog niet eens gedàcht!
      Wat is t toch allemaal een grote smeerlapperij, t is om verdrietig van te worden…

      petje af voor de PVV dat zij deze ‘roeping’ hèbben om maar door te blijven gaan om ons land en ons volk weer te kunnen laten ademen in alle vrijheid!

      Like

  5. toestroom zegt:

    Marta een mooie lijst dit heeft een blogger hier ergens ander neer gezet ik heb hem doorgestuurd naar de telegraaf kijken of ze er wat mee doen, zal wel niet.

    Het Boek Der Foutlinxen.

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    En het zijn dezelfde huichelaars van partijen zoals: VVD,PvdA,CDA,D66,GL,CU,SP, die IEMAND als RIESSEN de RODE FASCIST beschermen, die opgeroepen heeft om WILDERS te vermoorden, en meer dan 1 miljoen PVV kiezers te DEPORTEREN! Deze vuile huichelaars, deze echte FASCISTEN zijn diegene die Churchill voor ogen had, toen hij zei: DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI-FASCISTEN NOEMEN!

    Like

  7. Frans de Wit zegt:

    Ach hier gaat eigenlijk het srpreekwoord ook weer op: Hoge bomen vangen veel wind”
    Ze proberen met die beschuldigingen iemand op een dwaalspoor te zetten en de klem op de bek.
    Nu zijn de 18e maart die verkiezingen maar volgens mij zit de PVV helemaal niet meer in Zwijndrecht? Weet iemand het? En dan kan ik dus weer niet op de PVV stemmen, vorige verkiezingen waren er allerlei kiespassen niet opgestuurd hier in Zwijndrecht.

    Like

  8. Scarlatti Bombatti zegt:

    Martin Bosma @Martinbosma_pvv 4 uur4 uur geleden pic.twitter.com/ECH2P8cxTn
    Vier man met vlag op moskee. Asscher boos, boos, boos.
    Huizen beklad van PVV’ers. Geen woord. Want geen moslims.

    Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 min 2 minuten geleden
    @Martinbosma_pvv SCHAAM JE @LodewijkA
    Wel moslims ‘troosten’,maar niet PVV’ers ‘troosten’ met BESMEURDE EIGENDOMMEN?

    Like

  9. Martha N zegt:

    Scarlatti zo gaat dat, wij PVVers worden het liefst dood verklaard, een schande en een smet op het blazoen van de Nederlandse politic, dat zijn wij, wij de mensen die Geert Wilders steunen.

    Like

  10. alidas1 zegt:

    Frans de Wit
    je kunt ook een pas op het gemeente huis of stadhuis aanvragen waar je wel kunt stemmen.
    Heb ik ook wel eens gedaan kon niet stemmen in mijn dorp.

    Like

Plaats een reactie