Dominee eist gratis hoerenbezoek voor asielzoekers

Screenshot_1

Ulrich Wagner

(Vertaling: E.J. Bron)

De evangelische geestelijke Ulrich Wagner heeft geëist asielzoekers gratis bezoeken aan prostituees aan te bieden. “Deze mannen hebben een seksuele behoefte. Daarvoor sluiten we echter onze ogen, zo ver denkt niemand”, motiveerde de gepensioneerde dominee zijn voorstel tegenover de “Merkur” uit München.

“Ik kwam op dit idee toen een vriend me vertelde dat er 100 asielzoekers in zijn dorp komen en veel mensen nu bang zouden zijn dat zo veel mannen de vrouwen in het dorp lastig zouden kunnen vallen. Of deze angst nu gemotiveerd is of niet: ik wil iets aan deze angst doen. Want ze bestaat”, zei Wagner.

Bordeelhouders moeten solidariteit tonen

Hij weet nog niet precies hoe de bordeelbezoeken gefinancierd moeten worden. “Mijn eerste gedacht is helemaal niet wie dat betaalt. Maar er was immers ooit een ontvanger van Hartz-IV, die via de rechter probeerde zijn bordeelbezoeken betaald te krijgen. Die had uiteraard geen succes.” Wellicht zou er echter een groep ondersteuners te vinden zijn die dit wil betalen. “Misschien is er ook wel een bordeelhouder bereid om een goede daad te doen. Voor de middag is het daar niet echt druk vermoed ik.”

Bang voor kritiek is Wagner niet. “Wie mag dan zoiets nog zeggen als een evangelische dominee dit niet mag?”” Hij is ook niet bang voor de evangelische kerk. “Ik vind de nieuwe trend in de kerk heel erg, namelijk aan anderen voorschrijven welke mening ze dienen te hebben. We zijn niet in Noord-Korea.”

Wagner leidde ongeveer 40 jaar lang de Carolinekerk in het Beierse Obermenzing.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, linkse gereformeerden, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

63 reacties op Dominee eist gratis hoerenbezoek voor asielzoekers

 1. bobzelf zegt:

  was machen sie dort mit “”ANNA “” ????

  Ich mache “” ANNA NASS “” ,

  GRUSS GOTT !!

  NEE ZO HOOG GAAN WE NIET !!

  KUSSIE X X X

  BOB

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  En wij dan maar denken dat die Duitsers geen gevoel voor humor hebben…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Zoals ik elders al schreef:

  Ik stel voor om die wellustige gore zand-apen zonder uitzondering te castreren en anders nemen ze de ‘handkar’ maar:

  Die gekke dominee zegt:
  “Ik vind de nieuwe trend in de kerk heel erg, namelijk aan anderen voorschrijven welke mening ze dienen te hebben. We zijn niet in Noord-Korea.”

  Zou hij wel beseffen wat-ie hier staat te verkondigen?
  Wie schrijven wie hun mening en hun ‘religie’ nou het meest voor?

  Antwoord:
  ‘socialisten’ en islamieten!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 21:41

   Dit plaatje is ook al eens door Sjaak geplaatst, maar hij blijft leuk! Deze man krijgt hier wel een tennisarm van als ‘ie niet oppast!

   Die ‘dominee’ is behoorlijk de weg kwijt zeg! Het valt me mee dat hij geen plannen maakt om ’s zondags een extra collecte voor deze hoerenlopers te houden!
   Trouwens, wie heeft die vreemdelingen uitgenodigd naar Europa te komen? Als ze in eigen land waren gebleven, hadden ze vrouwen bij de vleet gehad!
   Ze moeten van de Europese vrouwen afblijven! Die asielzoekers brengen allerlei ziektes mee, zoals de mazelen, en als we niet oppassen verspreidt deze ziekte zich door hun aanwezigheid hier ook.

   ‘Lekker’!

   Like

 4. Wachteres zegt:

  Getverderderrie, je zou zo’n enge baardaap in je bed krijgen.

  En mogen ze dan na de daad de hoertjes ook afslachten? Je moet toch iets doen, als deze vrouwen je tot zonde hebben verleid?

  Als ik deze dominee hoor, dan begrijp ik weer waarom ik niet meer in de kerk kom.

  Like

  • Harry zegt:

   Vrouwen zijn soms rare wezens , Wachteres .
   Er zijn er die dat geheel vrijwillig doen , met zo,n barbaarbaard .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat klopt doodgewoon. Als je het aspect ‘islam’ maar weg laat.
    Laat ik even proberen, het aanschouwelijk te maken:
    Met zo ’n figuur als Captain Jack Sparrow uit Pirates of the Carribean zou ík het zonder meer doen!
    Het gaat dan niet zozeer om schoonheid, maar om karakteristiciteit! En dàt hebben die oosterlingen regelmatig óók!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hij zal zichzelf anders wel héél modern en ruimdenkend vinden!
   En in zekere zin zit daar nog wel iets in ook: Vroeger durfde de geestelijkheid dergelijke onderwerpen niet in de mónd te nemen, tenslotte. (Doen was nog wat anders, maar het bleef onuitgesproken.)

   Like

 5. Jean zegt:

  Toch opvallend dat die eikels met die witte bandjes om hun strot ALTIJD WAANZIN ORAKELEN, die hebben blijkbaar toch ergens iets te kort of te veel? Hoogtijd te stoppen met die achterlijke bullshit te subsidiëren want het wordt kotsmisselijk met die parasiterende eikels.

  Like

  • treintrien zegt:

   die bandjes sluiten de bloedtoevoer naar de hersenen af.
   Allemaal afgestorven weefsel daarbovenin, denk ik.
   (ik wel, denken. Draag geen stropdas en geen befje ; ) )

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Deze ds. is een schande voor het gehele christendom!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Typisch een uitspraak van de geestelijkheid, zelf notoire hoerenlopers. En dan ook nog eens gratis bezoek aan de hoeren. En wie gaat dat betalen ? De Kerk, nee dus ! De belastingbetaler word het dus weer. De katholieke pedokerk is het meest aktief in dit hoerenspel. De pastoor die in de kerk de absolute kuisheid preekt. En anders komen de gelovigen in de Hel ! Maar als de (on)gelovigen de kerk uit zijn, stopt er laat in de avond een taxi achter de pastorie, en brengt onze pastoor naar de hoeren toe ! Een hele gangbare praktijk !

  Like

  • Wij hadden in Schiedam een pastoor van de Liduinakerk,die langs kwam ,als de man van het stel onvruchtbaar was en zich opofferde,hun kinderwens vervulde,uiteraard tegen geldelijke vergoeding, een grote gift aan de kerk,helaas was de verwekte zoon in 1943,homoseksueel, dus kwamen en geen kleinkinderen.

   Like

 8. Geert zegt:

  Kan die hufter zijn vrouw en kinderen niet aanbieden.

  Like

 9. Pegidafan zegt:

  Ja hallo en wij dan hebben wij geen behoeftes , lijkt me ook wel wat hoor 2x per maand gratis prostituee bezoek , die man is echt de weg kwijt , koop maar een tomtom voor hem hoor.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Like

 11. Driek zegt:

  Ik behoor weliswaar niet tot de kerk van dominee Ulrich Wagner, en gelukkig maar, zou ik zeggen, maar zijn plan om die vluchtelingen af en toe naar de prostituees te sturen slaat nergens op, tenminste, voor een dominee is het hoogst merkwaardig.
  En omdat ik nogal een Bijbelse muggenzifter ben – hoewel ik mij van die Bijbelteksten helemaal niks aantrek, want mijn leven is inmiddels toch al een en al zonde – wil ik het hier toch even gezegd hebben. Ik hoop de lezers van E.J. Bron hiermee niet in het harnas te jagen.

  Want, in Romeinen 8, 5 – 8: staat toch zeer duidelijk geschreven:
  Zij die leven volgens het vlees, zinnen op wat het vlees wil. Die geleid worden door de Geest, zinnen op dingen van de Geest. Het streven van het vlees loopt uit op de dood, het streven van de Geest op leven en vrede. Want het verlangen van het vlees staat vijandig tegenover God. Het onderwerpt zich niet aan Gods wet, het kan dit niet eens.

  En verder lezen wij in 1 Korintiërs 7, 15 – 17: Gij weet toch dat uw lichaam ledematen zijn van Christus? Zou ik dan wat Christus toebehoort wegnemen en aan een deerne geven? Dat nooit! Of weet gij niet dat hij die met een deerne omgang heeft, één lichaam met haar wordt? De schrift zegt immers: De twee worden één vlees. Onthoudt u van hoererij.

  Nu kan ik hier met nog meer toepasselijke teksten aankomen, doch dat wil ik den lezer besparen. En ik vraag mij tevens af, of die prostituees daar zo blij mee zijn. Daar hoor ik die dominee niet over. Die man is niet goed snik. Maar dat geldt voor al die lieden die zich zo druk maken om asielzoekers. Die dominees moeten zich eens wat meer inspannen voor hun eigen mensen.

  Like

  • treintrien zegt:

   Die man maakt zich ook niet druk om het zieleheil van de immigranten want die horen toch niet bij zijn club. En die hoeren waarschijnlijk ook niet.
   Die meneer heeft zelf waarschijnlijk niet door hoe fascistisch die is.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 22.22.uur, op 07/03. ” De dominees moeten zich eens wat meer inspannen voor hun eigen mensen”. Nou, vergeet dat maar, meneer Driek. Ze zijn allemaal zo SCHIJNHEILIG en SOCIALISTISCH als “de pest”. Ze hebben allang afstand genomen, van “de gezonde leer”. Huichelaars en Farizeeërs zijn het geworden, de enkele niet te na gesproken. In Nederland zijn de meeste voorgangers afgestudeerd in de theologie, aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Nu, RODER kun je ze niet krijgen!

   Like

  • Begin eens met wat geiten beschikbaar te stellen, dat zijn deze ongehuwde mannetjes toch gewend in de zandbakken.

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Ze kunnen die lui bij aankomst in zo,n AZC toch ook “libido”-verlagende middelen geven!.
  Of anders een placebo, weten het verschil toch niet. !
  Maar ik moest bij dit artikel eigenlijk denken wat ik van een “kennis” hoorde.
  Die had het weer van een bevrinde arts-ontwikkelings-medewerker;
  ………….
  Een afrikaan vraagt aan de blanke geneesheer:
  “Wat is dat voor iets,…… Viagra? ?”
  Antwoordt de GENEESHEER :
  “Dat zijn pilletjes die u tot 8 maal per dag de liefde laten bedrijven”.
  De Afrikaan zegt:
  ” Ah……Het is dus een kalmeringsmiddel”.

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  Skandal Im Sperrbezirk

  In München steht ein Hofbräuhaus
  doch Freudenhäuser müssen raus,
  damit in dieser schönen Stadt
  das Laster keine Chance hat!
  Doch jeder ist gut informiert
  weil Rosie täglich inseriert
  und wenn dich deine Frau nicht liebt
  wie gut, daß es die Rosi gibt!
  Und draußen vor der großen Stadt
  stehen die Nutten sich die Füße platt!
  Skandal (Skandal)
  im Sperrbezirk
  Skandal (Skandal)
  im Sperrbezirk
  Skandal
  Skandal um Rosie!
  Ja Rosie hat ein Telefon
  auch ich hab’ ihre Nummer schon.
  Unter 32-16-8
  herrscht Konjunktur die ganze Nacht.
  Und draußen im Hotel d’Amour
  langweilen sich die Damen nur,
  weil jeder den die Sehnsucht quält
  ganz einfach Rosies Nummer wählt.
  Und draußen vor der großen Stadt
  stehen die Nutten sich die Füße platt!
  Skandal (Skandal)
  im Sperrbezirk
  Skandal (Skandal)

  im Sperrbezirk
  Skandal
  Skandal um Rosie!
  Ja Rosie hat ein Telefon
  auch ich hab’ ihre Nummer schon.
  Unter 32-16-8
  herrscht Konjunktur die ganze Nacht.
  Und draußen im Hotel d’Amour
  langweilen sich die Damen nur,
  weil jeder den die Sehnsucht quält
  ganz einfach Rosies Nummer wählt.
  Und draußen vor der großen Stadt
  stehen die Nutten sich die Füße platt!
  Skandal (Skandal)
  im Sperrbezirk
  Skandal (Skandal)
  im Sperrbezirk
  Skandal
  Skandal um Rosie!
  Moral
  Skandal
  Moral
  Skandal
  ..
  Skandal um Rosie!

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  Schenk die asielzoekers een kunstvagina van latex en dermatologisch neutraal glijmiddel, internet verbinding naar Pornhub of XLPorn, of what the fuck ook, en laat ze zelf die rotzooi maar doorspoelen.

  Watte Fok en Fokke Dok
  vonden eenden in het kippenhok.
  “What the fuck,” zei Fokke Dok.
  “Fuck a duck”, zei Watte Fok.

  Like

 15. Jan zegt:

  Het bijzondere is dat deze linksmens zijn voorstel ook nog normaal vindt.
  Iedere keer denk je dat dit volk het absolute, geestelijke dieptepunt heeft bereikt, maar nee. Verbazingwekkend, het kan nog erger.
  Op naar de volgende idiotie.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Een gat in de markt voor iedere fabrikant van opblaas poppen om eens een praatje met deze man te maken voor een op te zetten handeltje.
  En voor de kosten gaat hij nog maar eens rond in ze kerkje om te bedelen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Nog een schandaal

  Pfarrer ULRICH WAGNER im Altarraum der Obermenzinger Carolinenkirche bangt um den Zuschuss des Dekanats in Höhe von rund 25 000 Euro. Das Dach ist undicht und muss saniert werden.

  Für evangelische Christen gibt es derzeit einigen Grund, sich zu ärgern: Das evangelisch-lutherische Stadtdekanat wird von einen Finanz-Skandal erschüttert, es hat bis zu 5,5 Millionen Euro in riskanten Anlagegeschäften verloren. Das gesamte Geld war in Anleihen von nur vier mittelständischen Unternehmen investiert worden – offenbar begünstigt durch lasche Kontrollen im Kirchengemeindeamt. Die Firmen sind mittlerweile insolvent, Dekanin Barbara Kittelberger hat den zuständigen Abteilungsleiter beurlaubt und angezeigt. Gegen ihn ermittelt die Staatsanwaltschaft wegen Verdachts auf Untreue.

  Um das Image der Kirche fürchtet auch Ulrich Wagner, Pfarrer in der evangelischen Carolinengemeinde in München-Obermenzing. Er geht in vier Monaten in den Ruhestand und spricht offen.

  http://www.sueddeutsche.de/muenchen/finanzskandal-der-evangelischen-kirche-abgezockt-1.1882513

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 08.17. uur. En dan maar janken- de gevestigde instituten der kerken- dat mensen massaal deze kerken verlaten, de huichelaars. Op deze farizeeërs is het spreekwoord van toepassing: ” Wie wind zaait, zal STORM oogsten”.

   Like

 18. rs zegt:

  Laat die azielige zoekers hun leuter maar in de gratis MIELE wasmachine stoppen……….Hoogste snelheid centrifugeren!!!!!!!!!!!!!

  Like

 19. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 20. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Andere vrijgezellen moet ervoor betalen, ik Denk dat ik mijn ID weg gooi en asiel aanvraag bij de Duitse autoriteiten “ik hoeft maar te zeggen ‘ich verstehen kein Deutsch”lol!

  Like

 21. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Deze multi-culti pamperrage is de nieuwste epidemie! Straks mogen ze ook onbeperkt pinnen om overvallen te vermijden! Welke preventie krijgen ze straks voor het vermijden van aanslagen?

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  De evangelische geestelijke Ulrich Wagner eist dat asielzoekers gratis bezoeken aan de hoeren kan afleggen. Nou mijn mening hier over is dat hij zijn vrouw en dochters aan deze gore, godvergeten, takke ‘asielzoekers’ óók maar moet aanbieden, deze smerige christelijke huichelaar vindt het heel normaal dat de hoeren wel goed genoeg zijn voor het het moslimtuig om hun lage lusten op westerse vrouwen te botvieren. Maak geen onderscheid tussen ‘gewone vrouwen’ en prostituees en óók zijn de zogenaamde ‘loverboys’ gewoon pooiers niets meer of minder, want in de media wordt steevast over loverboys gesproken wanneer ze vaak Nederlandse autochtone meisjes voor hoer laten spelen en deze gore smeerlappen die van de diensten van zo’n ellendig stuk vreten van moslimtuig gebruik laten maken. Deze nette burgers, vaak getrouwde vaders van kinderen die hoereren of het hun lust en leven is. Nee dominee Ulrich Wagner val maar ter plekke dood, je zal zelf wel gebruik hebben gemaakt van de diensten die deze vrouwen aanbieden, smerige schijnheilige tering idioot, flikker op om zo in de media in het nieuws te komen…

  Like

 23. leefbarbaar zegt:

  Femke, werk aan de winkel!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat hier al rekening mee gehouden is met de verklaring van femke om ze niets in de weg te liggen.
   Het was alleen nog niet zo duidelijk zwart op wit vast gelegd. Dat zou iets wat al te opzichtig zijn, dat zou geheid vragen opleveren.
   Maar de bedoelingen waren gelijk.

   Like

 24. Bij alles wat wij al voor hen moeten betalen,verplicht!,komt dit er dus ook nog bij.Nog meer wensen van die baardapen?Zover ik weet zijn ze ook tegen condooms,dus dat wordt,als bonus,ook nog eens ziektes verspreiden!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Yvonne van Cleef zegt:
   8 maart 2015 om 13:38

   Helemaal mee eend, Yvonne.
   Hele volksstammen krijgen al alles voor niks: bel te goed, kleding, energie, zorg, vervoer, inrichting, een woning waar ze geen huur voor hoeven te betalen, etc. En dan moeten ze ook nog voor niks naar de hoeren kunnen!?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @daiyu-ninja: 15.36. uur, op 08/03. Als het aan de socialisten, en de “goedmensen”, ligt zeker, daiyu!

    Like

 25. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 26. Frerik zegt:

  Gebeurt dit nu allemaal echt??? het is niet te geloven dat de islam zo’n vooruitgang boekt met de complete medewerking van links + aanverwante idioten. Deze wereld i s van de zotte . echt krankzinnig , het lijkt wel of iemand de regie in handen heeft van al deze keer op keer achter elkaar ontwikkelende gebeurtenissen. Je zou denken alles op deze site is nu wel eens behandelt. Er komt gewoon in overheersende trappen geen einde aaan. Hoe hoog wordt die trap eigenlijk!! Het is toch echt allemaal niet te geloven.

  Like

 27. Scheerzeep NU zegt:

  Er zijn trouwens genoeg jonge asielzoekers die het wel met een oudere man willen doen. Echt waar! Zo gek is dat helemaal niet en ook oudere mannen hebben hun seksuele behoefte dus dat kan dan mooi samen, toch?
  Er zijn genoeg blanke mannen die het recht eisen op een neukobject achter het aanrecht. Kunnen zj die ook niet importeren? Is iedereen blij. We moeten de vrouwenmarkt hervormen dan komt alles weer goed.

  Like

 28. en onze prostitués ziektes oplopen zekers lekker hoor

  Like

 29. olivier mareschal zegt:

  Eerst wordt ons door het huidig kabinet geld afhandig gemaakt, en nu nog de asielzoekers? Het moet niet gekker worden.

  Like

 30. Tistochwat zegt:

  Kan Jetta Klijnsma haar diensten niet aanbieden?
  Desnoods trekt ze eerst een boerka aan om de ‘asielzoeker’ niet al te veel af te leiden.
  En Femke H., één van de grootste islam-knuffelaars, zou ook wel geschikt zijn voor deze job.

  Like

  • Af te leiden???Af te schrikken,zult u bedoelen!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het Famke Femke in ieder gevàl…….Maar die vógelverschrikker…..
   Ze zeggen dan wel, dat het die moslims niets uitmaakt, maar volgens mij is dat vooral het geval in oorlogssituaties, als ze euforisch zijn over het “winnende terrein.”
   Die asielzoekers, daarentegen, nemen nou ook weer niet met àlles genoegen, als je het mij vraagt.
   En in een geval als dít kan ik het ze niet kwalijk nemen!

   Like

 31. richard zegt:

  En dan ook een kado mee geven in de vorm van wat enge en wat flink zeer doet

  Like

 32. Anneke zegt:

  Domineeke, ge zijt géén kuis menneke!!! ! !!! “Zelf eveneens ervaring als hoeren-loper??? En hèdde genôte….”???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s