Boten met illegale migranten moeten teruggesleept worden naar plaats van vertrek

Screenshot_48

(Door: Tom Van Grieken)

Enige manier om levens te redden is grenzen consequent bewaken

Voor het Vlaams Belang symboliseert de scheepsramp in de Middellandse Zee van dit weekend de totale mislukking van het immigratie- en asielbeleid van de Europese Unie. De lakse aanpak van de illegale immigratie via de Middellandse Zee zorgt ervoor dat steeds meer illegale migranten de oversteek wagen, met steeds meer drenkelingen en mensenlevens tot gevolg.

Het Vlaams Belang wil dat de binnen- en buitengrenzen daadwerkelijk en consequent bewaakt worden. Enkel als het voor iedereen duidelijk wordt dat illegale immigratie en asielmisbruik niet meer beloond worden, zal de toevloed stoppen en zullen er dus veel minder doden vallen. Dat betekent dat boten met illegale migranten moeten teruggesleept worden naar hun plaatsen van vertrek. De Europese landen moeten samenwerken om voor de kust van onder meer Libië te patrouilleren.

Op dit moment is het zo dat de zuidelijke buitengrenzen van de EU niet meer bewaakt worden. Italië is gestopt met het systematisch registreren van asielzoekers om haar verplichtingen in verband met Dublin II (de opvolging van elk dossier) te kunnen ontlopen.

“Het zogenaamde EU-grensbewakingsagentschap Frontex is in de praktijk een veredelde veerdienst.”

Screenshot_50

Het gebeurt regelmatig dat mensensmokkelaars Frontex of de Italiaanse kustwacht opbellen met de melding dat er een schip vertrokken is. Het EU-beleid maakt met andere woorden deel uit van het “businessmodel” van de mensensmokkelaars. De kustwacht van o.m. Italië en Frontex moeten het maar oplossen, en als dat niet lukt, moet de Europese Unie weer eens “meer doen”. De Italiaanse ‘Mare Nostrum’-operatie van vorig jaar heeft er alleen maar toe geleid dat de stroom van de illegale immigratie beduidend groter is geworden, met alle gevolgen van dien.

Australië als gidsland om malaise op Middellandse zee op te lossen

De boodschap moet duidelijk zijn: illegale immigratie wordt niet langer beloond. De Australische regering heeft met ‘Operation Sovereign Borders’ aangetoond dat deze consequente aanpak de enige juiste is. Niet alleen worden de grenzen beschermd, maar er wordt ook veel menselijk leed vermeden.

Screenshot_49

Door:
Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Bron:
www.vlaamsbelang.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Europa, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaams Belang, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Boten met illegale migranten moeten teruggesleept worden naar plaats van vertrek

 1. Scheerzeep NU zegt:

  Waarom nemen ze die boten niet in beslag. ‘Pluk ze’ geldt zeker alleen voor de nederlandse wetgeving. Als die illegalen met zwart geld betalen zijn die boten dus belasting schuldig en omdat ze dat niet betalen moeten die boten in beslag worden genomen. De smokkelaars arresteren wegens belasting ontduiking.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Ik ben het volledig eens met de Australische aanpak. Wat betreft de flapdrollen in de Europese politieke arena, zij proberen d.m.v. quasi-immigratie de oorspronkelijke bevolking een extra-laag knechting in de maag te splitsen. Zij voelen nattigheid en zullen wis en zeker niet ontsnappen aan de zelfdenkende Europese bevolking. Vanochtend op de radio van Baalen gehoord, die na een vraag van een journalist of hij bang was voor, ik dacht Amerikaanse tv-makers die een soort House of Cards over het politieke spel in Brussel willen gaan maken, hij ontkende maar viel door de mand. Hoe? Hij had problemen met de uitspraak van een erg eenvoudig woord, en was dus even zijn zgn. zekerheid kwijt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze man niet deugd.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dit vind ik een geweldigd plan allemaal terug naar Lybie.en ander moslim landen.

  Like

 4. um shmum zegt:

  Laat ze daar svp als de sodemieteren wetgeving voor maken, desnoods per land! Ondertussen varen ze ongehinderd binnen …

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  De ware schuldigen zitten in Brussel, destijds de bende van Barroso en de naïeve Navo-lingen die Libië in de chaos hebben gestort. En nu ‘genieten’ ze van hun dik betaalde stommiteiten, en zijn tegenover niemand verantwoording schuldig.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Volledig eens met het artikel.
  Ik vermoed dat de EU expres geen haast maakt met maatregelen nemen die ervoor zorgen dat massa’s mensen de oversteek maken. Misschien bestaan er wel geheime afspraken tussen de regeringsleiders in het Midden-Oosten en Europa, en heeft men een deal gesloten met de Arabische wereld. Dat gejank van de VN e.a. over al die verdronken mensen neem ik met een korrel (nee, een pak) zout, want ze weten al heel lang dat dit gebeurt. Nooit wordt er actie ondernomen om de mensensmokkelaars de poot dwars te zetten.
  Nederland heeft een controlevliegtuig in de lucht, om zo drenkelingen op te sporen. Dat is toch geen bewaking van de buitengrens en dat is toch ook geen ontmoedigingsbeleid? Men komt steeds dichter bij de Afrikaanse kust, en pikt buiten de territoriale wateren de vluchtelingen al op.

  Wat een beleid! Ik ben benieuwd wat de vergadering met alle EU-leiders over dit onderwerp vandaag zal opleveren. Nóg meer illegalen binnen laten? Vergeet niet dat de kans dan zeer klein is dat ze ooit weer uitgezet zullen worden, want ze zijn ‘zielig’!

  Hóe zielig, dat zullen we gauw genoeg merken!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Dat zal de hoofdpipo uit Rome niet goed bevallen.
  Wij moeten erbarmen tonen, het is een gave van God, het zit in ons, soms moet het nog tot ontwikkeling komen, iets met wangen!
  Ik geloof niet dat het goed gaat komen.
  Daarom ga ik niet[meer] naar de kerk.
  Als dit de wil is van God ga ik koster worden, zorgen voor het Huis, de twijfelaars en de koffie met koekjes en cake.
  Geloven of zeker weten zijn verschillende dingen, het blijft mensenwerk.
  Uh, ik wens niemand dood, ook geen dobberneger!
  Wat een energie zit er in Brussel, het wordt me vaak te veel en te machtig.
  Tijd voor de verdere ontwikkeling van de tijdmachine, kan misschien wat versneld afgesteld worden naar de toekomst!

  Like

 8. Pingback: Boten met illegale migranten moeten teruggesleept worden naar plaats van vertrek |

 9. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s