CARTOON: “Medeleven”. . .

Screenshot_11

Cartoon: Toon van Driel

Tekstballonnen: “Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op CARTOON: “Medeleven”. . .

  1. Cathja zegt:

    Grrrrrrr………..!!

    Like

  2. luckybee zegt:

    Ik zag een linkse idioot die in tranen uitgebarsten is en zegt:’ ze hebben helemaal niets.”
    Hij bedoeld natuurlijk na de betaling van zijn vaart naar Europa, eerst hebben ze wel meer als de anderen die de vaart niet konden betalen.

    Like

  3. Driek zegt:

    Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

    Duizenden bootvluchtelingen gered bij Libië

    ROME –
    Bij een reddingsactie op de Middellandse Zee zijn zaterdag en zondag bijna 3700 bootvluchtelingen gered. Naar verwachting worden zondag nog meer vluchtelingenboten onderschept, omdat mensensmokkelaars gebruik lijken te maken van de kalme zee, zei de Italiaanse kustwacht.

    Twee vermoedelijke mensensmokkelaars zijn gearresteerd, schrijft de Duitse krant Die Welt.
    Het merendeel van de vluchtelingen dobberde voor de Libische kust. Ze worden overgebracht naar het Italiaanse vasteland en de Italiaanse eilanden Lampedusa en Sicilië.
    De vluchtelingen werden door zestien marineboten gered. Het was voor de Fransen de eerste reddingsoperatie sinds de EU-lidstaten besloten om meer op zee te patrouilleren. De Franse boot Commandant Birot plukte 217 mensen van zee.
    Onder de naam Operatie Triton, zoals de EU-missie heet, is er meer budget vrijgemaakt voor het redden van vluchtelingen. Verschillende landen boden extra patrouilleschepen aan, nadat in april een schip met naar schatting achthonderd mensen aan boord was vergaan.
    Het komt zelden voor dat in zo’n korte tijd zo veel vluchtelingen worden gered. Door de crisis in Libië en Syrië is het aantal bootvluchtelingen de laatste maanden enorm toegenomen. Dit eerste maanden van dit jaar kwamen al meer dan 1750 vluchtelingen om het leven. Dat is dertig keer zo veel als in dezelfde periode vorig jaar.

    Like

  4. toestroom zegt:

    Tja daar kunnen we het maar mee doen, Het word straks de werkelijkheid. maar bij mij mag je wel even je tent op zetten Tistochwat” ruimte zat.

    Like

  5. Jade zegt:

    Die kant gaan we straks wel op…

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    En de tekst bovenaan is ook van mij; Toon van Driel is hieraan niet schuldig.

    Like

  7. Thoth zegt:

    Tja, het zijn vaak donkergetinte asielzoekers die in krakkemikkige huisjes leven. En ja, wanneer ze hier komen krijgen ze een echte woning, een cursus Nederlands en een opleiding hoe ze hier hun geld moeten verdienen, tenminste wanneer ze het willen, anders blijven ze gewoon in de bijstand. Dat is ook een aardig zakcentje…

    Like

  8. Thomasson zegt:

    GEWELDIG en vooral waarheidsgetrouw

    Like

  9. louis-portugal zegt:

    N.a.v. deze cartoon nogmaals de bijbehorende song.
    Apostates and infidelss, brandnew leatherjacket.

    Like

  10. Robby E. zegt:

    Het wordt dus een stuk goedkoper voor de mensensmokkelaars, duw dat bootje van de kant, een paar liter brandstof is genoeg om buitengaats te komen en de rest van de reis wordt verzorgd door die domme Italianen!

    Like

  11. Buffalo Bill zegt:

    Allemaal naar Zweden, daar zijn ze toch zo gek als een deur!

    Like

  12. A3K zegt:

    Ik ken nog een liedje uit de middeleeuwen van Eddie Cristiani “Vaar je in je bootje”. Google er maar op.
    Mijn titel : ‘Vaar je in je bootje op de Middellandse zee”.
    De rest mag je er zelf bij verzinnen
    Wereldhit???

    Like

Plaats een reactie