Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

Screenshot_2

(Door: “rommel”)

De voormalige Zweedse minister van Financiën, Anders Borg, heeft in 2013 verklaard dat hij hoopt dat Zweden er over ongeveer tien jaar uitziet als Afrika. Hij zei dat hij er voordelen inziet dat Zweden steeds meer multicultureel wordt en Afrikaans oogt.

Tijdens een bezoek in Lagos, Nigeria, deelt hij zijn gedachten met het publiek en vertelt hoe wondermooi de Afrikaans vrouwen in hun prachtige kleuren gekleed gaan en bekritiseert hoe saai en gereserveerd de Zweedse vrouwenkleding is. In een interview met het Zweedse dagblad Expressen bezweert hij dat in tien jaar tijd heel Europa eruitziet als Afrika, en Europa op een hoger niveau komt dan het nu is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, hersenspoeling, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

34 reacties op Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

 1. Vederso zegt:

  D’r zal toch echt iemand deze Anders Borg moeten aanklagen wegens landsverraad. Ze zijn helemaal van het padje af.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Juist omdàt ze van het padje af zijn zal hij nooit aangeklaagd worden. Maar dat brengt mij meteen iets anders in herinnering:
   Toen het vorige jaar een voormalige mede-reaguurder van ons (geen Nederlander), vooruitlopend op zijn/haar volstrekt eenzijdige Oostblokpropaganda, allereerst begon, Nederland ongunstig te vergelijken met zijn/jaar ‘tweede vaderland,’ het gaandeweg totaal de grond inboorde en het een DDR-land noemde, ben ik woedend geworden -en dat gebleven, mede omdat hij/zij er nooit ook maar één woord van terugnam, maar er integendeel mee dóórging. Ik heb wel de indruk, dat sommigen onder ons toen vonden, dat ik me er te druk over maakte.
   Maar dat was dus precies hierom: Wat er ook mis mag zijn met je eigen land, je probeert het te verbeteren en blijft dat proberen,maar je valt het niet af, noch sta je toe, dat ànderen dat doen.
   En als je dat wèl doet, als je het veracht, of toestaat, dat anderen het verachten, zoals deze ‘voormalige minister’ en het gros van zijn landgenoten……Dan ben je inderdaad van ‘het padje af,’ of kortweg gesteld: Dóódziek.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Uiteraard is dit een persoonlijke zienswijze.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Je zou ook eens het bord voor je kop kunnen wegnemen,en en gaan inzien dat het verbeteren gezien de mentale toestand van de bevolking volkomen en definitief onmogelijk is binnen de door de democratie gestelde grenzen.

    Ach, gewoon een persoonlijke pragmatische realistische mening, gebaseerd op het aangedragen feiten materiaal.

    Hilarisch je eigen land !

    We zijn een melkkoe in een uithoek van de eu..

    Like

 2. Cathja zegt:

  Sjonge, wat kun je toch een hekel hebben aan je eigen land! Wat een landverrader(s)! Wel, als deze ‘heer’ dan zo graag meer Afrika in Zweden wil zien, dan heeft hij er uiteraard geen problemen mee als ook de Afrikaanse ziektes geïmporteerd worden. Ja toch? Je wilt meer Afrika, nou, dan krijg je de lusten én de lasten. Die lasten hebben ze inmiddels al en ze kunnen er volop van genieten.

  Ongelofelijk, wat een vreselijke figuren die hun land totaal afschrijven, het afnemen van de Zweden die Zweden wél voor de eigen bevolking willen bewaren, en het doodleuk ter beschikking stellen aan een volk dat onderontwikkeld is, primitief in denken en doen, en een geloof aanhangt met principes die 1400 jaar terug in de tijd gaan.

  Je zult wel een ONTZETTENDE HEKEL aan je land moeten hebben om zó te praten!

  Like

  • BertG. zegt:

   Als ze aan dat hele Afrika nooit geen enkele aandacht aan hadden besteed dan liepen ze er nou nog rond in hun blote reet en met een stokje gaatjes in de grond te prikken uit verveling. Het is maar wat je ontwikkeling noemt.
   Geen enkele geschiedenis is daar terug te vinden behalve dood en verderf.
   Helemaal niets komt daar van de grond.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat Zweden voor Afrikanen een Hel op aarde is , het is veels te koud en te nat.en te wijnig zon.Alleen hun huid is hier tegen niet geschapen.En niet vergeten de middernacht zon, dat voor iedere Ramadan dodelijk zijn kan.

  Like

  • luckybee zegt:

   Ik geloof dat Löki maar weer tegen Thor rebelleerd.

   Like

  • Cathja zegt:

   Nou @ luckybee, ze komen anders met enorme aantallen tegelijk naar Zweden, dus het zal wel meevallen met die “hel op aarde”. En niemand kan mij wijsmaken dat ze van tevoren niet hebben geweten wat voor land Zweden is. Ze zijn beter geïnformeerd dan u en ik!

   Like

 4. Giny zegt:

  Niets weerhoud hem ervan om te gaan emigreren naar Afrika!
  Wellicht zit hij in een mum van tijd in een gammel bootje
  richting Europa als vluchteling!

  Like

 5. BertG. zegt:

  En dit noemt dat mannetje dan saai en gereserveerd.
  Nee, dit kan inderdaad niet op tegen al die kleurige tafelkleden.

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Wat een volksverraad en een naïeve gedachten dat Zweden er beter van word als je een kleurwedstrijd organiseert.

  Like

 7. Marc zegt:

  Dat soort ideeën blijf je tegenkomen, ook in Brussel en Den Haag. De enige echte remedie om dit soort psychiatrisch feilbare gestoorden de adem te ontnemen is door grondwettelijk vast te leggen dat verraad van de eigen natie bestraft zal worden met ten minste veertig jaar isoleercel. Of verbanning naar het land van isis.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Als Anders Borg de Afrikanen zo prachtig en geweldig vindt, wat let hen dan om naar Afrika te verhuizen? Dan kan hij de hele dag kijken naar gekleurde gewaden.(de stommeling)

  Dat die vrouwen in gekleurde doeken lopen wil niet zeggen dat ze verstand hebben en een verrijking en aanwinst zijn voor de westerse landen.

  In tegendeel!
  Ze maken van hun landen een vuilnisbelt en vreten andere volkeren kaal. Overal waar dit volk leeft en zich binnendringt stagneert de economie, is en komt er armoede, achteruitgang, ellende, geweld en onderdrukking. Hoe moeten deze mensen een land draaiende houden en hoe moeten ze iets op poten kunnen zetten als ze een broertje dood hebben aan werken en liever lui dan moe zijn?

  Het enige waar ze goed in zijn is in paardje dek me, spelen en 5x daags met hun kont omhoog liggen. Meer dan dit komt er niet voort uit hen.

  Geef Zweden aan de Afrikanen, en binnen enkele decennia is het land EEN grote stinkende vuilnisbelt waar de armoede en het geweld heerst.
  Als DAT een kleurtje waard is?

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Correctie.Als dat een kleurtje waard is moet zijn: Is dat alles ‘de vernietiging van Zweden’ een kleurtje waard?

  Like

 10. Hans zegt:

  afrikanen kun je net als arabieren helemaal niks mee.
  Lui, wars van cognitief denken en primitief.
  Het primitieve kun je aflezen aan de grove gezichten en doorgaans onbetrouwbare danwel achterlijke uitstraling.
  Volwassen negertmannen hebben het IQ van een 11 jarig wit kind. Onderzocht en bewezen.
  Als kind zag ik al aan de deur hoe mijn moeder zilverpapier meegaf voor afrika. Dat kwamen ze dan aan de deur ophalen.
  Het heeft niks geholpen. De waterpompen niet (het wordt gebruikt tot het kapot gaat en daarna gaan ze weer naar de rivier) , de rijstdroppings niet (komt in handen van warlords die het verhandelen), de mechanisatie niet (sinds de zwarte boeren het met geweld van de witte boeren overnamen is de productie met 85% gedaald) etc.
  Maar er zijn wel 10x zoveel afrikanen inmiddels want neuken lukt wel.
  We gaan naar de kloten zo, en ’s lands gemiddeld IQ zal rap dalen.
  Wij worden de nieuwe 3e wereld.

  Like

 11. realist zegt:

  zo een mensen horen thuis in een gesloten psychiatrie of het gevang

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Die man hoort in een psychiatrische inrichting thuis met minstens tweemaal per dag een ijskoud bad.

  Like

 13. Jan zegt:

  In de tweede alinea tussen ‘niveau’ en ‘komt’ in het zinsdeel ‘op een hoger niveau komt dan het nu is’ is ‘in de criminaliteitsstatistieken’ weggevallen 🙂

  Like

 14. JCC zegt:

  Het land van Bergman en Abba, helemaal krankzinnig zijn ze daar geworden.

  Like

 15. P.J. Zwart zegt:

  Geestelijk gestoord?

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Q; Europa op een hoger niveau komt dan het nu is…

  Europa zal afglijden naar een derde wereldland. Over 30 jaar is hier alles verpauperd, verworden tot krotten. De dagen zullen bestaan uit rellen en iedereen, maar dan ook iedereen zal dagelijks moeten vrezen voor zijn/haar leven. Je ziet het nu al gebeuren; overal waar die klanten neerstrijken wordt het één grote smerige puinbak. Geniet nog maar even van dit niveau, want dit is het hoogste wat de Ellende Unie ooit zal bereiken.

  Like

 17. Andre L zegt:

  Nestbevuilers, je land zo te koop zetten. Ik zorg voor mijn eigen huisje. De boel een beetje netjes houden enzo. Dan ga ik toch niet de buren vragen of ze daarna ff op tafel komen schijten voor wat meer kleur????
  Ik ga er zo langzamerhand trots op worden om blond haar en blauwe ogen te hebben.
  Zo, nu nieuwe tshirts bestellen
  1x pro israel
  paar laten drukken met autochtoon op de borst
  Infidel tshirt is inmiddels binnen
  Zo, nu mooi in de rij bij een hoofddoekje, nadat ik de speklappen bij de halalmeuk heb gelegd.
  En eenieder die meent er iets van te moeten zeggen kan ofwel een klap op de schouder of ééntje op zijn neus krijgen……tis maar net wat je zegt.

  Like

 18. Nico zegt:

  Je woont in Europa en vindt Afrika helemaal fantastisch, dan kun je twee dingen doen: Je kunt zelf in Afrika gaan wonen of je kunt Afrika naar Europa halen. De eerste optie is makkelijker én je hoeft je wens niet aan anderen op te dringen.

  Like

 19. Wachteres zegt:

  Ja BertG, daar past zo’n kleurige foto met allemaal grijs/grauwe lappen bij.

  Like

 20. Ad de Koning zegt:

  Die landverrader krijgt nog gelijk, het begint inderdaad op Afrika te lijken, we hebben trouwens hier ook nog wel wat landverraders, het gezegd “er lopen meer gekken op straat dan er in het gekkenhuis zitten” klopt inmiddels helemaal.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Ja, met een zooitje zwarte cultuur barbaren erbij die amper kunnen lezen en schrijven kom je echt op een hoger niveau dan nu, dan hebben weer stammenoorlogen en slaan we elkaar de schedel in. (daar zitten natuurlijk geen hersens)
  Nou ja, bij de links menschen zoals Anders Borg zaten daar toch al geen hersens.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Woorden met die strekking zijn ooit gesproken door boer Koekoek.
  Iets met land ophogen en bukken!
  https://ejbron.wordpress.com/2014/12/11/waar-is-god/

  Like

 23. Scarlatti Bombatti zegt:

  de isis idioten zien Zweden als een ‘tussen station RUST land’ voor zij de rest van Europa islamiseren/vermoorden.
  Zij zèggen ook lètterlijk dat zij de Zweden idioten vinden, lafaards, die zich niet eens verzètten maar hen binnenhalen en hen hun gang laten gaan….
  ben het voor n x eens met die isis gekken…
  kijk ook eens voor ‘pittige info’ op deze site http://xandernieuws.punt.nl/

  Like

 24. Jules Vismale zegt:

  Laat deze linkse klootzak van een Anders Borg, als hij zo gek op Afrikanen is, gewoon een stel IS- of Boko Haram-terroristen in zijn huis uitnodigen en gezellig voor hen knielen om daarna uit te toeteren hoe geweldig dol hij op hen is! Deze monsters zullen echter lak hebben aan zijn dubbelhartigheid, hem alleen gaan verafschuwen en de onbetrouwbare “hond” van een Borg alsnog gruwelijk om zeep helpen, net zoals in WO II talloze Russische deserteurs en overlopers te wachten stond!
  Gelukkig krijgen IS en Boko Haram zelfs al in Afrika de gruwelijke pest aan elkaar en nou vechten ze zelfs op leven en dood met elkaar! Dat is het beste nieuws om te vernemen voor alle EU-, islam-, en linkse haters en dat zwijn van een Borg zal, net als zijn walgelijke soortgenoten, zijn zin toch nooit krijgen want als zijn wens in Zweden zou uitkomen dan vervloekt hij de dag dat hij ooit werd geboren om Afrikanen boven zijn eigen soort verkoos, gelijk naar de blauwe jakhals! Een Afrikaanse EU zal nog sneller ten onder gaan dan nou al het geval is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s