Nederlander gaat belasting over hulpgeld betalen

Screenshot_4

(Door: J. Duijst)

De Nederlandse burger gaat belasting betalen over ontwikkelingsgeld dat via partnerlanden wordt uitgegeven. Dat zegt Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, vandaag in een interview in de papieren versie van Trouw.

Op het moment dat een Nederlands project in een ontwikkelingsland materiaal uit eigen land importeert, worden nu nog geen btw of invoerheffingen geheven. Noodhulp blijft overigens wel onbelast.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.” en “Driek”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Derde Wereld, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Ontwikkelingshulp, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nederlander gaat belasting over hulpgeld betalen

 1. koddebeier zegt:

  Stoppen met hulpgeld….. Kappen met de onzin !!! Stel halve zolen!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ploumen, PLOUMEN!
  Iets gaat me weer geld kosten, dacht ik meteen bij het lezen van die vervloekte naam.

  “De VN schat dat er biljoenen dollars nodig zijn om honger en armoede in 2030 de kop in de te drukken.”

  Geboortebeperking (door castratie van oververhitte Afrikanen) is hiervoor de enige oplossing!
  En nóg belangrijker: het onschadelijk maken van ‘goedmenselijke’ ‘socialisten’ en het afschaffen van ‘koningshuizen’ en andere lieden die in welk land dan ook de macht hebben gegrepen met als doel zichzelf eens lekker te verrijken.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   13 juli 2015 om 11:06

   Geboortebeperking (door castratie van oververhitte Afrikanen) is hiervoor de enige oplossing!

   Helemaal mee eens, want de Afrikaanse l*l wordt, als er niks gedaan wordt, onze ondergang.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Dit irritante bericht kan er ook nog wel bij! We hebben net kunnen lezen dat er alwéér een deal met de Grieken is gesloten, en daarbij konden we in De Telegraaf ook lezen dat Rutte toegaf zijn belofte “geen cent meer naar de Grieken” te hebben gebroken. Als dat zijn enige verbroken belofte was…..? En nu dit stomme verhaal weer! Belasting betalen over hulpgelden, want dat helpt de ontwikkelingslanden vooruit! Geef er maar weer een draai aan; de ‘rijke landen’ trekken de knip wel weer….
  Het lijkt er veel op dat men onze bevolking murw wil maken. Alle dagen ellende over ons heen, en dat niet vanwege voornamelijk binnenlandse aangelegenheden, maar het overgrote deel van al dat rotnieuws wordt ons gepresenteerd door het gedrag van buitenlanders.

  Vanmorgen vroeg las ik in bovengenoemde krant twee berichten die me ook erg boos hebben gemaakt, maar waar zo weinig tegen wordt ondernomen: in een dorp of stad in Duitsland wil men containers plaatsen voor 1800 (!!!) asielzoekers, bínnen de muren van een kerkhof! Het laat zich raden wat daar gaat gebeuren. De bevolking is onthutst en geschokt, want de grafrust van hun dierbaren komt in het geding. En hoe zullen moslims omgaan met de graven? Ze maken er openbare toiletten van en dumpen hun afval overal waar ze willen. Respect voor de doden kennen zij niet!
  Het andere bericht betrof christenen die in de AZC’s worden bedreigd en gepest, het COA weet dit, maar doet er niets of weinig tegen. In plaats van christenen in een apart asielzoekerscentrum onder te brengen, vermengen ze hen met moslims! Christenen, die júist vanwege het moslimgeweld hun land zijn ontvlucht, komen in ons ‘vrije’ Nederland in dezelfde ellende en onzekerheid terecht als in hun thuisland. Het COA en Vluchtelingenwerk valt deze narigheid aan te rekenen. Stelletje dwazen, om dit zo te regelen!

  Je zou bijna geen nieuws meer willen lezen. Er gaat geen dag voorbij of de kranten staan weer vol narigheid. Ik begrijp niet dat de overheid geen paal en perk stelt aan de toelating van asielzoekers. Dit loopt toch gigantisch uit de hand?
  Of hebben die intolerante Nederlanders hier zelf ook schuld aan? (Hè, D66?)

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  “De VN schat dat er biljoenen dollars nodig zijn om honger en armoede in 2030 de kop in de te drukken”
  Wellicht is het handiger dat die hongerlijers zelf eens de handen uit de mouwen steken en zelf voedsel verbouwen.
  Wellicht dat die vetbetaalde VN bobo’s zelf eens laten zien hoe je spit, zaait, verzorgd en oogst?
  Ow ja, 99,99 % van die hongerige primaten is moslim, die honger zal dus allah’s wil zijn; wie zijn wij om tegen zijn wil in te gaan?
  .
  @ Cathja, Die moslims is necrofilie toegestaan door hun allerhoogste en enige profeet.
  Vrees het aller ergste voor pas begravenen…

  Like

 5. BertG. zegt:

  Dus door gedwongen diefstal van je geld (belasting) waarmee je gedwongen bent om mee te betalen aan hulpgeld, daar gaan we dus belasting over betalen. 2x dus.
  Ben ik nou achterlijk of zo.
  Dus diefstal over wat je al afgenomen is door middel van diefstal. 2x berooft worden dus.
  Ik heb steeds meer begrip voor verwarde mensen, mensen dus die het allemaal niet meer snappen. Ik snap er zelf ook helemaal geen hol meer van. Verwarrend hoor zo iets.

  Like

 6. Kees zegt:

  alles gaat naar de kloten smeerlappen echt waar pffff

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Is geen nieuws. Halverwege de jaren ’80 heerste er in Ethiopië een hongersnood. De voedselhulpgoederen lagen echter op de kaden te rotten, omdat er geen invoerrechten waren betaald. Een en ander was destijds bedacht door de zichzelf socialist noemende radicale dictator Haile Mengistu. Die tijdens die hongersnood wel kans zag een conferentie van Afrikaanse landen te organiseren, waarbij kosten noch moeite werden gespaard om de gasten in ongekende weelde te laten baden.

  Ik vind dat we de ontwikkelingshulp, pardon, de ontwikkelingssamenwerking, op moeten voeren. De bodemloze put aldaar is diep genoeg, er kan gerust nog wel wat bij.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Idyllisch fotootje van Lilianne, zo met die dankbare ijverige negers!
  En kijk toch eens wat een heerlijke grazige weiden ze daar in Afrika al gecreëerd hebben!
  De ‘ontwikkelingshulp’ werpt duidelijk vruchten af! [/sarcasme]

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Die Ploumen is toch wel het toppunt van kwaadaardigheid;Ze vindt iedere keer weer een manier om miljoenen het land uit te sluisen naar de andere kant van de wereld,zodat ze daar lekker onder een palmboom kunnen wachten op de volgende lading geld!

  Like

 10. Leo Valk zegt:

  Zolang er mensen D66 stemmen wordt dit alleen maar erger, nog daargelaten dat Pechtold onze pensioenen, de rijkste fondsen van heel Europa, onder beheer van Brussel wil stellen! Kiezers pas op, als je denkt dat Rutte en Samsom er een puinhoop van maken, Pechtold zal nog erger worden!

  Like

 11. marco zegt:

  http://www.dnbp.nl tijd om zelf weer de touwtjes in handen te nemen. Wordt lid van de partij die wel politiek in uw voordeel voert.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Leuk hoor, maar ik zie nergens een uitgesproken standpunt over de islam en de islamisering!

   Webmaster

   Like

   • R.Kroonenberg zegt:

    vooruit dan…: WEG MET DIE HELE ISLAM-Poppenkast PUNT

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    We hoeven het toch niet te blijven zeggen, E.J.?

    De islamisering wordt gestuurd door waarschijnlijk Riyad; de “verelendung” van de welvarende landen in Europa door Brussel. Het is niet aantoonbaar, maar een soort van samenwerkingsverband tussen die twee ligt voor de hand.

    DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND! ! !

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb ook even gekeken, maarre……ons grootste probleem is momenteel, dat we hier verstíkt worden door de moslims en de islamisering. Heeft U dáár nog een oordeel over……?

   Like

  • Tistochwat zegt:

   marco 13 juli 2015 om 19:07

   Ai ai ai, vrijwel meteen twee spelfouten; jammer nou toch…

   “partij die de belangen van het volk behartigD”

   “vandaag de dag wordt Nederland verloederT”

   Verder ben ik niet gegaan en eigenlijk dacht ik al voordat ik de link aanklikte: alwéér een politieke partij…

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Tistochwat,

    als je je stoort aan spel- en taalfouten, kun je bijna nergens meer terecht. En als je er wat van zegt, word je uitgemaakt voor taalnazi.

    Ik stoor me ook geweldig aan alle rotzooi die ons wordt voorgeschoteld door mensen die verder doen of ze de wijsheid in pacht hebben.

    Maar als de vorm al nergens op lijkt, wat voor waarde moet ik dan hechten aan de inhoud?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 12. L. Wolthuis zegt:

  Volkommen richtig Catjha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! besser formulieren konte ich es nicht!!!!!!!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Vinden jullie het erg al ik hier reageer over het volgende: Ik wil heel graag al die handophouders weg uit ons land, ik wil dat iedereen die hier komt kunt aantonen dat hij een baan heeft. Ik wil gewoon dat iedereen die hier komt onafhankelijk van ons is. Is dat teveel gevraagd????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s