FUCK NUANCE!

Screenshot_30

(Door: Onno Drees)

Ik ben naïef geweest door te denken dat Wilders succesvoller zou zijn als hij de nuance had gezocht. Redeneren met onredelijken is zinloos. Hoe sterker de argumenten, des te vuiler en schaamtelozer de propaganda van de linkse kerk bij gebrek aan tegenargumenten.

Politiek incorrecte bloggers die hun visie volkomen dichtgetimmerd weten neer te zetten, bereiken vooral een groeiende eigen parochie. Tegelijkertijd lijken zittende macht en mainstream media moedwillig dover en blinder. Wie geen bootvluchtelingen wil, wordt verweten geen empathisch vermogen te hebben, maar over de consequenties van het importeren van explosieve religieuze conflicten wordt vervolgens niet gepraat. Wie dit wel doet praat bij politiek en de MSM tegen dovemansoren.

Wilders wist dit vermoedelijk al lang. Als iemand je beweegredenen niet respecteert, is er maar één ding dat je kunt doen, namelijk je wensen en doelen onmiskenbaar duidelijk maken, zodat het cordon sanitaire niet ook je zichtbaarheid ontneemt.

Door:
Onno Drees
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op FUCK NUANCE!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zo is het precies, Mijnheer Drees! Heel mooi dat U daar nu achter bent!
  Niet erg dat U dat eerst anders zag: We leren allemaal door de ervaring.
  Het ook ruiterlijk durven tóegeven, dáár gaat het om!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Niet erg dat U dat eerst anders zag: We leren allemaal door de ervaring.” Vanaf 1848 heerst er een leugenachtige consensus verpakt in politieke correctheid. Politici zijn geen domme mensen, ze zijn uitermate goed voorgelicht, beschikken over hulpbronnen en lobby groeperingen, zij weten beter dan wie anders ook hoe de vork in de steel zit Frau Geissler. Deze reactie van u is er alleen voor eigen bühne en om in een beter daglicht te komen te staan mijns inziens…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En Ú blij, dat U er die draai aan dènkt te kunnen geven, nietwaar?
    U zat al weer zo lang te hopen op een gelegenheid…..Tjonge, wat een opluchting zal dat zijn! (LOL!)

    Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  In het land der blinden is eenoog koning, Wilders heeft twee ogen, hij zou ons land moeten leiden.
  L(ij)ders die ons land al 5 jaar aan het redden zijn zitten niet op de juiste stoel.
  Wilders als president!

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  goed geschoten beste…. en ik ben het hier van harte mee eens …

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Je mag links geen argumenten geven door te nuanceren op hun manier, noch naar de inhoud, en zeker niet naar de vorm. Als ik vroeger met mijn afstandsbediening in het rond zapte en dan bij programma’s als Pauw en Witteman e.d. terechtkwam, dan zag ik gewoonlijk een bepaald patroon op de proppen komen.

  Vanaf het moment dat je een uiteenzetting doet waar linkse ratten geen zinnig of objectief tegenargument tegen kunnen plaatsen, dan verandert gewoonlijk de toon en gaat het niet meer om de inhoud, maar ineens om de vorm. En dan ga je opmerkingen krijgen als bijvoorbeeld

  “Het het veel zin om dat zo botweg te stellen in deze discussie ?” / Is het nodig de discussie zo te polariseren door de dingen op zo’n manier aan te brengen ? Kan het dan niet op een andere manier ?” en dat soort flauwekul.

  Dus: bij gebrek aan kennis om een degelijk antwoord te formuleren als ze in hun hemd komen te staan, krijg je een bezopen discussie over de vorm en hoe iets wordt weergegeven. De focus verschuift, en wie daaraan toegeeft, die gaat op die manier de linkse pseudo-intellectueel al half gelijk geven. Wat je nooit mag doen. Een standpunt moet duidelijk zijn en mag dus ook nooit naar de vorm worden afgezwakt. Ik heb dat al honderden keren gezien op TV bij dergelijke discussies, als goedmensen het niet kunnen halen omdat ze geen argument hebben, dan gaan ze aandringen op het afzwakken van de toon waarmee de discussie wordt gevoerd, wat zich dus bijna altijd aan het einde van het gesprek voordoet. Moet je eens op letten, heel voorspelbaar.

  Een afgezaagde tactiek die enkel dient om “mensen die controverse creëren” toch op hun knieën te krijgen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ja Onno, U heeft volkomen gelijk!
  We zullen onze familie, kennissen en collega’s moeten overtuigen van de noodzaak uit de €U te treden en de stroom van islamitische asiel profiteurs te stoppen.
  We moeten echt met z’n allen de mensen moeten overtuigen van de noodzaak op Geert Wilders / PVV te stemmen.
  Ik weet, er heerst angst en weerstand om op Geert te stemmen, doch het is de enige manier de gesettelde kliek van landverraders te verwijderen.
  Zegt men dat Wilders / PVV geen goede mensen heeft om de diverse plaatsen in te vullen, wijs er dan op dat de huidige Mister van Defensie een gewone tikgeit is met een (overigens wel goede) Schoevers opleiding.
  Pechtold het particulier nooit verder gebracht heeft dan veilingsroeptoeter; éénmaal, andermaal, verkocht aan die meneer met blauw T shirt.
  Rutte schoolmeester geschiedenis is…
  Hun huidige banen hebben ze niet te danken aan hun kennis of verstand, alleen maar aan hun partij lidmaatschap…
  Laten we met ons allen onze best doen!

  Like

  • Driek zegt:

   Hendrik M. zegt: Ik weet, er heerst angst en weerstand om op Geert te stemmen, doch het is de enige manier de gesettelde kliek van landverraders te verwijderen.

   Maar, beste Hendrik, ik begrijp nog steeds die weerstand niet om op Geert Wilders te gaan stemmen. de man is geen landverrader, zoals ene Alexander Pechtold en anderen, doch een koene figuur die voor Nederland opkomt. Wat willen die Nederlanders dan nog meer? Hans Spekman of een Mark Rutte of een Alexander Pechtold? Ze lijken wel gek hier in dit land. Ik heb er schoon genoeg van. Meer dan genoeg. Straks gooi ik de boel er bij neer. En dit is mijn laatste waarschuwing aan het Nederlandse volk. Ik pik het niet langer!

   Like

   • johannes zegt:

    Driek ik ben het zo enorm met je eens ,en ik overweeg om het land te laten ontruimen.

    had ik de macht de kracht de fakkels en het vuur,dan sloeg dit waardeloze land haar laatste uur,dat liegen en bedriegen hier dat is niet goed ,hier houd het niemand op den duur.

    Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Daar zit ik godverdomme dan met mijn genuanceerdheid.

  Had hij dat niet wat eerder kunnen vertellen .

  Like

 7. Frerik zegt:

  Wel dit is een heel goed stuk van meneer Drees. Zo hebben we er weer goede argumenen bij als we weer gesprekken hebben [dat is dagelijks en daar zorg ik wel voor] met andere mensen die zogenaamd in het midden blijven hikken omdat Wilders het allemaal zo bot zegt en naar hun zeggen vreemde acties heeft. Bent u meneer Drees ook toevallig familie van de minister Drees die er voor gezorgd heeft dat de oudere mensen nog een bestaan hebben na hun werkperiode? Als dat zo is zal het u ook zeer doen om te zien hoe dit afbraakkabinet omgaat met de ervenis van in ieder geval uw bekende met prestatie verdiende achternaam.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens met Onno Drees, net als ook met zijn naam genoot Drees die de PvdA de rug toe keert

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Fuck Nuance!
  Nuancering nu we er toch zijn.

  Geert Wilders en wat Taqqiya is.
  Geert Wilders verft zijn haar en heeft een mooi pak aan met een éénkleurige stropdas. Altijd een éénkleurige stropdas zonder streep of ruit.

  Geert Wilders:
  * haarkleur – éénkleurig – blond
  * pakkleur – éénkleurig – blauw, zwart, groen, grijs
  * daskleur – éénkleurig – blauw, groen, rood, geel
  * standpunt – éénkleurig – blauw

  Geert Wilders is voornamelijk blond en blauw.

  Blauw is de kleur van:
  * water (ijs, water, stoom)
  * snaarinstrumenten (piano, violen, gitaren)
  * sympathie (anderen hebben ook wel eens gelijk)
  * heteronomie (anderen hebben het ook wel eens voor het zeggen)
  * trouw, loyaliteit, smurfen,

  Geert Wilders heeft het blauw aangetrokken en het blond geverfd. Dat is iets wat je aan jezelf doet. Een bewuste keuze. Daarom is de keuze voor Geert Wilders een bewuste keuze, want je moet eerst door de versluiering (Taqqiya) heenkijken wil je zien wat er achter zit.
  Geert Wilders laat u kijken naar wat hem innerlijk beweegt en daarom is hij een eerlijke politicus en een sympathieke man.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Verfrissende gedachten. Ga U zo door… Bijzonder interessant. Ik leer nu een geheel andere kijk op de dingen als ik zo ’s morgens de dingen groet.

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Ik heb nog nooit op Geert gestemd, want ik was nooit zoals hij gestemd. Nu laat ik mijn blonde haren eveneens groeien, zoals Geert dat draagt. Alleen draag ik geen pak, want dat bekneld mij te veel.
    De volgende keer ga ik wel op Geert stemmen, want hij laat mij zien wat hem innerlijk beweegt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s