Asielzoekers slepen opvangorgaan voor rechter

Screenshot_5

“Vluchtelingen” in Goes

Tientallen asielzoekers en hun kinderen spannen een kort geding aan tegen het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Inzet is de gedwongen verhuizing van de gezinnen uit het asielzoekerscentrum in Almelo. Ze moeten plaatsmaken voor nieuwkomers, maar zo’n verhuizing is heel ingrijpend voor de tientallen kinderen, aldus hulporganisatie Defence for Children.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Asielzoekers slepen opvangorgaan voor rechter

 1. jungleelephant zegt:

  Nu weer Defence for children!Hoeveel van die zelf-verrijkende zogenaamde hulporganisaties zijn er wel niet?Uitgeprocedeerd=uitzetten!Niks meer en niks minder,en wel per omgaande!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Uitgeprocedeerd en dan nog weer het COA voor de rechter slepen, je moet het lef maar hebben!
  Maar laat ons eerlijk zijn: Het is niet moeilijk te begrijpen, dat dit initiatief niet van die lui zelf is uitgegaan, maar van het goedmenschelijke Defence for Children, dat ze deze mogelijkheid natuurlijk aangepraat heeft.
  Op die manier is het geen wonder dat die lui zich alles denken te kunnen permitteren: De linksen stijven ze er doodgewoon in!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Asielzoekers met hun eisen he ? Makkelijk he, met gratis advocaten en GEEN eenmalige betalingen van €150,- per persoon. Die moeten door ons betaald worden. Mijn vrouw werkt op de sociale werkplaats en is lid van de FNV. Uit pure noodzaak, een haat liefde verhouding. Ze heeft al meer dan drie jaar geen loonsverhoging boven op haar (toenmalige) minimum loon gekregen. Ze kreeg vandaag een brief van de FNV waarin stond dat de Vereniging van Nederlandse Gemeenten stug blijft weigeren iedere vorm van loonsverhoging toe te staan, en dat (VNG) de A.O.W. leeftijd alsmede de pensioen leeftijd voor senioren (nu 67 jaar) alweer verder omhoog zal laten gaan. We zijn tot dhimmy’s gedegradeerd, en zullen het ooit nog meemaken dat we verplicht zullen worden die muzelmannen in huis op te nemen !

  Like

 4. Thoth zegt:

  Hulp voor de zielige mensen, c.q. ‘Defence for Children’. Ik neem aan dat zij ook hulp krijgen van de overheid, n.l. subsidie o.i.d.? Die gasten moeten gewoon gaan naar de omliggende landen, absoluut niet hier! Tjonge, tjonge, bovendien zijn ze allang uitgeprocedeerd…

  Like

 5. luckybee zegt:

  Opvanghulp wordt meestal door Marxisten uitgedrage?En de immigranten slepen ze nu voor de Kadi?Zijn dat niet hun beste vrienden?Deze Marxisten?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  We zijn er weer, asielzoekers eisen, rot die lui toch het land uit met hun eisen !!!

  Like

 7. Jaan zegt:

  Man, man, man gelijk hebben ze, want van uit Almelo moeten verhuizen is enorm ingrijpend. Daarmee vergeleken is de tocht vanuit Pygmeëenland naar Nederland overzee niks bij.
  Nee dat is werkelijk geen doen, vanuit Almelo moeten verhuizen. Je zou er nachtmerries van overhouden.

  Like

 8. Jean zegt:

  Worden ze teruggestuurd naar Afrika? Ach wat zou dat prachtig zijn, terug veiligheid en leefbaarheid, minder criminaliteit en geweld, minder straatvuiligheid. Heerlijk.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  http://www.defenceforchildren.nl/samenwerkingspartners
  Zelfs de overheid zit er weer vuistdiep in !!
  Als je een beetje verder kijkt kun je zien dat ze ook een speciale aandacht hebben voor Israël en hun beleid inzake , stenen gooiende jonge relgazenen , die ze s ‘nachts van hun bedje lichten. ( de meeste kans dat ze dan thuis zijn natuurlijk) Maar jonge gazaantjes opleiden tot terrorist op scholen en in de samenleving is natuurlijk een recht van het kind.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   En kleuters verkrachten en besnijden is helemaal in orde.
   Maar verhuizen!,…………….Nee joh, dat kan echt niet hoor!,……dat is zware geestelijke en emotionele mishandeling. (kots)

   Like

 10. Teunis zegt:

  De middenweg tussen deze mensen, die het huidige beleid veel te rechts en hardvochtig vinden, en het PVV-standpunt is ongeveer wat er nu gebeurt. Zo gaat dat in polderland. Wel zo democratisch, want de rest van de publieke opinie zit ertussenin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s