Europese Commissie onderzoekt plan om vluchtelingenquota afkoopbaar te maken

Screenshot_30

Jean-Claude Juncker

Topambtenaren van de Europese Commissie werken aan een ‘achterpoortje’ in het Europese spreidingsplan voor vluchtelingen. Lidstaten zouden de quota namelijk kunnen afkopen.

De Europese Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker legt woensdag een nieuw plan op tafel voor de verdeling van 120.000 asielzoekers over de Europese Unie. Zo moeten landen aan de buitengrenzen van de Unie, onder meer Griekenland, Italië en Hongarije, ontlast worden.

Intussen zouden topambtenaren van de Europese Commissie werken aan een plan dat lidstaten de mogelijkheid biedt om tijdelijk onder de verdeling uit te komen. In ruil zou het land geld kunnen doneren dat besteedt wordt aan de opvang van vluchtelingen elders. Dat schrijft de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Europese Commissie onderzoekt plan om vluchtelingenquota afkoopbaar te maken

 1. Sjaak zegt:

  Het geeft geen grotere EU LUL als Janus Klootzak Junky !
  Deze gore alkeholiker heeft zijn spaarpot al vol met
  achterovergedrukt geld uit zijn Luxemburger tijd !
  IN DE BAK OP WATER EN BROOD MET HEM !

  Like

 2. Joshua zegt:

  Er wordt hier over top ambtenaren gesproken, daar zou je al misselijk van moeten worden, je zou beter van top IMBECIELEN kunnen spreken, want de gewone man had het allang door wat er ging gebeuren, daar heb niet van die dik overbetaalde gekken voor nodig.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Geen slecht plan!
  Je stort € 1.000.000.000 voor een opvangkamp daar en bent de eerste 10 jaar gevrijwaard van asiel/gelukzoekers hier…
  Doen!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Syrische vluchtelingen zijn meer dan welkom in Duitsland en Zweden. Migranten die niet uit Syrië komen weten dat. En dus is er een run ontstaan op Syrische paspoorten, echt of nep.

  Dealers
  Echt moeilijk om aan een paspoort te komen is het ook niet. In Athene kan je ze gewoon bij dealers kopen, volgens The Guardian. Nagemaakte paspoorten uit Bulgarije zijn goedkoop, maar risicovol. Gestolen Syrische paspoorten kosten duizenden euro’s, maar met nieuwe foto’s erin zijn ze moeilijk van echt te onderscheiden.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2015/9/Migranten-en-mensensmokkelaars-azen-op-Syrische-paspoorten-2682874W/?masterpageid=158493

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Die zuipschuit wil dus daadwerkelijk landen verplichten zichzelf te gronde te richten!Ophangen moet je zo’n figuur!Als voorbeeld voor zijn collega’s waarvan de een nog gekker is dan de andere!

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Het afkopen van de quota , is hij gek geworden , het is voornamelijk een Duits probleem , als je zo makkelijk afstand neemt van het Dublinakkoord dan ook maar van Sjenge.
  Dit is gewoon ordinaire koehandel.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Catherine zegt:

  Typische “Europese” oplossing. Alles is immers geld in het “nieuwe” Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s