Lübbecke: Vmbo/Havo-school tijdens de lessen ontruimd voor binnendringers!

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is in Duitsland al niet ongebruikelijk meer dat openbare hallen, verenigingsgebouwen en sporthallen van scholen door de autoriteiten in beslag worden genomen om meestal mannelijke, islamitische asieleisers in onder te brengen. Nu is de volgende fase aangebroken op de escalatieschaal. Vorige week woensdag speelde zich iets ongelooflijks af in de stad Lübbecke in het oosten van Westfalen. Tijdens het 5e lesuur werd de leerlingen verteld dat ze hun spullen bij elkaar moesten pakken en dat de school tot 13.00 uur ontruimd moest zijn.

Directrice woedend – burgemeester duikt weg

De directrice, Marion Bienen, heeft tranen in haar ogen als zij haar laatste spulletjes uit de lerarenkamer haalt. Ondertussen wachten medewerkers van de stad erop dat zij haar auto wegzet, opdat er een bouwhek geplaatst kan worden. Het gebouw dient in het vervolg aan 300 asieleisers onderdak te geven in plaats van aan de 150 leerlingen.

De directrice spreekt duidelijke taal over de gebeurtenissen van de afgelopen dagen:

“Ik kreeg dinsdagavond om 17.30 uur te horen dat wij woensdag voor het laatst op school zouden zijn. Ik kreeg een half uur om te beslissen waar in het vervolg de lessen moesten worden gegeven. Dat heb ik geweigerd”, zegt Marion Bienen, die haar woede maar nauwelijks kan beteugelen. Zij als directrice moest de taak op zich nemen om de leerlingen hierover woensdag te informeren. De burgemeester liet zich verontschuldigen. “Tegen mij zei men dat hij in vergadering was”, zegt Bienen.

Directrice: Het was een vlucht als na een oorlog

De directrice vertelt dat haar leerlingen geschokt en verdrietig waren toen ze te horen kregen dat ze hals over kop hun school moesten verlaten:

“Ook mijn leerlingen zijn mensen. En zo kun je niet met ze omgaan. Men gaf ze 15 minuten de tijd om hun spullen uit de lokalen te halen. Toen moesten ze eruit. Het was een vlucht als na ren oorlog”, zegt ze.

Ook de ouders waren, zoals men zegt, “enorm opgefokt” toen ze te horen kregen hoe er met hun kinderen werd omgegaan. Nadat ze uit hun school verwijderd waren en eerst twee dagen thuis moesten blijven, werden ze nu ondergebracht in de lokalen van de plaatselijke Pestalozzi-school. De directeur van de stimuleringsschool, Gerhard Witte, gaf toe dat het “zeer krap” zou zijn sinds het begin van deze week en dat het onderwijs onder “moeilijker omstandigheden” zou plaatsvinden.

Dat de omstandigheden voor de leerlingen in hun nieuwe ballingschap volledig anders dan optimaal zijn, kon een leerling na de eerste onderwijsdag al vertellen:

In de klaslokalen zou veel te weinig ruimte zijn. Bovendien had hij het over ramen die niet goed sloten.

De leerling maakte tegelijkertijd ook korte metten met een leugen. Er werd beweerd dat het opschrift van de school, “Jahn-Realschule”, op wens van de leerlingen snel verwijderd werd. De leerling hierover: “Zeer zeker niet”. Het is vermoedelijk eerder zo dat de verantwoordelijke politici zo snel mogelijk mensen voor voldongen feiten wilden plaatsen. Zoals nu bekend werd, is het de bedoeling dat de leerlingen van de “Jahn-Realschule” niet meer naar hun oude school mogen terugkeren.

Burgemeester: Goede oplossing voor vluchtelingen

Überhaupt schijnt de CDU-burgemeester, Eckhard Witte (kleine foto), zijn blik ook niet op de leerlingen, maar veelmeer op de door hem lang verwachte en geliefde binnendringers. Zo zwetste hij ervan een “goede oplossing” voor de vluchtelingen bij de keuze van het “noodonderkomen” gevonden te hebben.

Niet beter liet de verantwoordelijke districtscommissaris Ralf Niermann (SPD) zich uit:

“Het geeft onze hulpverleners heel veel moed als ze zien dat hun werk door brede lagen van de bevolking gesteund wordt”, zei districtscommissaris Niermann. “Ook al zijn onze capaciteiten hier in het district zeer beperkt en zeker niet te vergelijken met de mogelijkheden in andere regio´s, is het ons doel om de mensen hier in het district een onderkomen te geven waarin ze bescherming en veiligheid kunnen vinden.”

Het doel om voor de kinderen en zodoende de hoofden en bronnen van ons land voor een goede leeromgeving te zorgen, schijnt de verantwoordelijke politici helemaal niets te interesseren. Alleen de nieuwe heilige wordt gehuldigd. En dan maakt het gewoon ook niets uit of er politiek wordt bedreven tegen het eigen volk.

“Informatieavond”

Vanavond, een week nadat men voor voldongen feiten werd geplaatst, zullen de ouders heel officieel om 19.30 uur in de stadshal van Lübbecke geïnformeerd worden en zal hen verteld worden hoe belangrijk het is om aks één man op te treden.

Vanzelfsprekend zullen er dan uiteraard ook oproepen te horen zijn waarbij gebedeld zal worden om ondersteuning voor vluchtelingen. Hoe de bevolking, in dit geval de scholieren, dit vinden, zal vermoedelijk zoals zo vaak geen enkele verantwoordelijke echt interesseren. Behalve een “Dat lukt ons” zal er van de huidige politieke kaste niets anders te verwachten zijn.

En wanneer er niet eindelijk duidelijk verzet uit de gelederen van de bevolking komt, dan mag er ook niemand meer over klagen dat er voortdurend steeds meer rechten en vrijheden van de burgers geëlimineerd worden. Verontwaardiging is niet voldoende – Duitsland, verzet je, nu!

Screenshot_9

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Lübbecke: Vmbo/Havo-school tijdens de lessen ontruimd voor binnendringers!

 1. jowitteroos zegt:

  Word tijd dat ze de hele EU uitzetten als illegaal orgaan…………….. daarbij gelijk onze regering afzetten, stelletje landverraders

  Like

  • Dat is de enige oplossing>Wie weet hoe je dat met het wetboek in de hand voor elkaar kunt krijgen?Iedere regering laat zien dat ze hun eigen volk minachten en maling aan hun noden hebben!Maar het geld van hetzelfde volk is wel goed;dat dan weer wel!Verdomme,wij zijn toch geen melkkoeien?Actie,nu!

   Like

 2. Pingback: Lübbecke: Vmbo/Havo-school tijdens de lessen ontruimd voor binnendringers! |

 3. Pingback: School ontruimd voor ‘vluchtelingen’ | (B)logboek

 4. jantjeuitnl zegt:

  Kan je nagaan. Dit is nog maar het begin van de vluchtelingenstroom. er staan er nog veel meer te wachten dan die zogenaamde 120.000, waarmee de EU de zaak probeert te downplayen.
  De europeanen missen de saamhorigheid om zich te kunnen verdedigen. Daar zit een plan achter.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Deze voorspelling (scholen ontruimen) deed ik al enige tijd geleden. Niet dat ik helderziend ben, nee, het is gewoon dat de zaak steeds verder negatief evolueert. Niets is meer veilig voor die – immigranten -. En de volgende stap ? Door de Staat gedwongen worden om een stelletje van die islam creepies in je huis op te nemen. Op een weigering zal een zware straf komen te staan. Je kunt je huis wel in de fik steken, maar dan heb je helemaal niets meer. Na deze laatste ontwikkeling zullen wij voor vreselijke keuzes gesteld worden door de islamieten. Islamiet worden, dhimmy zijn en veel beschermgeld betalen, vluchten, of gedood worden.

  Like

  • Driek zegt:

   bigljohn zegt: Je kunt je huis wel in de fik steken, maar dan heb je helemaal niets meer.

   Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat het ooit zover komt dat je er eentje in huis moet nemen, maar ik had vijfentwintig jaar geleden ook niet geloofd dat er een invasie van mohammedanen zou plaatsvinden, dus alles is mogelijk. We gaan een naar leven tegemoet, want de dagelijks de aanblik van al die uitvreters zal heel deprimerend op de geest inwerken. Sommige lezers van deze site mogen misschien met afschuw terugkijken op de jaren vijftig en zestig, maar dat was nog altijd stukken beter dan wat we nu hebben.

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Driek, ik kijk helemaal niet met afschuw op de jaren vijftig terug, het was in ieder geval, althans voor mij, de mooiste en gezelligste tijd die je je maar bedenken kunt. Natuurlijk waren er wel wat regels waar je mee te maken had maar ook die omzeilden we nogal, en in tegenstelling tot wat sommigen beweren voelde ik mij in mijn jonge jaren zo vrij als een vogeltje in de lucht. Ik zou het zo weer over willen doen.

    Like

 6. BertG. zegt:

  Dit staat gelijk aan een razia, een kwartier om weg te wezen.
  Valt me nog mee dat al die leerlingen niet achter in een vrachtwagen mee moesten.
  En nou moeten ze dus maar aanschuiven bij een ander tafeltje ergens.
  Een goede les voor die leerlingen, dat dan weer wel. Nou maken ze het zelf mee.

  Like

 7. Floris zegt:

  Zoals de dichter Ziya Gökalp geschreven heeft: ,,De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazernes en de gelovigen onze soldaten”. Het gebeurd onder onze ogen en nog blijven de politici blind voor hetgeen er geschied.

  Like

 8. Antivenin zegt:

  Die 120.000 (als dat getal al klopt) zijn nog maar het begin. Wat gebeurt er als straks de gymzalen en scholen en leegstaande kantoorgebouwen op zijn? Denkt de overheid nou echt dat deze mensen straks geduldig ergens onder een brug gaan wonen tot er weer onderdak beschikbaar is? Ik zie het nog gebeuren dat straks de burgers in Europa door deze misbaksels uit hun huizen worden gezet. Te beginnen met de weerlozen onder ons, zoals ouderen. Wat wil je doen als je 80 bent, thuiskomt na de boodschappen en er zitten een half dozijn uit de kluiten gewassen “vluchtelingen” in je bejaardenwoninkje? En denk maar niet dat de lokale Bromsnor je komt helpen. Die stuurt je gewoon door naar het huis van je zoon/dochter!

  Like

 9. Ekster zegt:

  Dit is werkelijk van de ratten besnuffeld. Duitse kinderen en hun leraren die zomaar uit hun school gebonjourd worden. Nog niet zo lang geleden zou dit ondenkbaar zijn geweest want zoiets doe je gewoon niet. Zeker niet in een (tot voor kort) beschaafd land als Duitsland. Nog niet zo lang geleden had ik zo’n bericht niet eens geloofd. Maar helaas is het heden ten dage werkelijkheid, en we moeten er maar heel gauw aan wennen. Merkel en consorten veranderen Duitsland in rap tempo in een dictatuur. We moeten ons inderdaad serieus gaan afvragen wat de volgende stap zal zijn.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Hier komt mijn verstand tot stilstand en neemt een bijna onbedwingbare woede over:

  Onderwijs saboteren om ”zielige vluchtelingen” onderdak te bieden????? DAT NOOIT!

  Elke overheid die dit toestaat moet uit het centrum van de macht verwijderd worden met alle middelen.
  Elke organisatie die dit toestand is VOLKSVIJANDIG geworden en die moet daarom worden ontbonden..
  Wij MOETEN daarom af van de EU. Wij Moeten de verraders mentaliteit, die nu de kop opsteekt de kop indrukken.
  Tijd voor herverkiezingen, voor het herstel van de westerse waarden en normen.
  Tijd voor herstel van het gezonde verstand.

  Wij moeten een overheid aan de macht zien die begrijpt wat het eigen volk nodig heeft.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Hang die landverraders op !

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Hier een mooi staaltje indoctrinatie van onze kinderen.
  Zie songtekst kinderen voor kinderen, Hallo wereld:

  Refrein:
  Hallo wereld wereld, de wereld is van mij.
  Er is ruimte zat, dus kom er lekker bij.
  Hallo wereld wereld, de wereld is van jou.
  Er zijn wel duizend kleuren, veel meer dan rood-wit-blauw.
  En wat ik doe doe doe, doe ik samen met jou,
  en waar ik ga ga ga, ga ik samen met jou.
  Hallo wereld, hééééééé!
  Ja jij, je bent van ons allemaal.

  Hallo raam!
  Goeiemorgen nieuwe dag!
  Hallo bed,
  waarin ik net nog lekker lag.
  Hallo boek,
  met je verhalen zo mooi:
  verre landen, nieuwe mensen
  komen wonen in m’n hoofd.

  Als je leeft
  snap je de mensen om je heen.
  Als je leeft,
  dan weet je: ik ben niet alleen.
  Want een boek,
  meteen al bij de eerste zin,
  dat opent alle alle grenzen
  en draagt jou de wereld in.

  Refrein

  Hallo deur,
  hallo straten,
  hallo plein!
  Hallo zon,
  die op alle mensen schijnt.
  Ha die buurman!
  Kom, vertel me je verhaal.
  Je kwam van ver, nu ben je hier,
  We zijn hier samen, allemaal.

  refrein

  En wat ik doe doe doe, doe ik samen met jou,
  en waar ik ga ga ga, ga ik samen met jou.
  Hallo wereld
  Ja jij,
  je bent van ons allemaal…
  Wijzigen Zit er een fout in de songtekst? Wijzig hem dan nu!

  Like

  • Magda bauwens zegt:

   Tendentieus lied voor domme mensen. Zal de volgende sta zijn : laat je deure open voor alle criminele benden. Ach arme, die mensen MOETEN wel gaan stelen, want ze hebben niet wat de anderen hebben. Leg ook liefst je geld en juwelen en je waardevolle zaken klaar voor hen, opdat ze niet veel tijd moeten verliezen.

   Like

  • Republikein zegt:

   n 2009 stelde de PVV Kamervragen over het lied Baklava of Rijstevla uit 1993. In het refrein komt de zin Allahoe akbar (betekenis: God is groot) voor, een zin die onderdeel uitmaakt van het islamitisch gebed, maar ook vaak door moslimextremisten als strijdkreet wordt gebruikt. De PVV vond dat niet kunnen en zei dat men van publiek geld geen ‘indoctrinerende’ liedjes voor kinderen moet schrijven. De term komt 27 keer in het nummer voor.

   Hallo wereld:Label VARA
   Schrijver(s) Sjoerd Kuyper, Tjeerd Oosterhuis
   Producent(en) Tjeerd Oosterhuis

   Nou dan weet je genoeg.
   http://www.top40.nl/kinderen-voor-kinderen/kinderen-voor-kinderen-hallo-wereld_23191

   Overigens, een liedje van kinderen-voor-kinderen gemaakt door grote kinderen voor grote kinderen is dit het toppunt, van ellende bedoel ik, schandalige hersenspoeling!
   Wat is er van terecht gekomen.

   Like

 13. biebie zegt:

  Vroeger waren dit 1 april grappen tegenwoordig ongelooflijke realiteit.
  Dit wordt een burger oorlog politici hebben geen hersens meer.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Bestaat er geen manier om dit staaltje onder de neus van Rutte, Pech-drol en wat dies meer zij te duwen en ze er op te wijzen: “Eén poging om dit hier in Nederland te flikken en we hebben het onomstotelijke bewijs, dat jullie je schuldig maken aan volksverraad?”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Zo’n dikke 100 2e Kamerleden in Nederland proberen deze toestanden ook in ONS land te creëren.
  Da’s meer dan 2/3, dus gaat het bijna zeker door.
  Om ons Nederland een beetje Nederlands te laten blijven dienen die landverraders geruimd te worden!

  Like

 16. kraftavilqa zegt:

  “Directrice: Het was een vlucht als na een oorlog” Ziehier in een notedop de ware essentie van de zg. vluchtelingencrisis, autochtone Europeanen die op de vlucht gejaagd worden.

  Like

 17. Helena zegt:

  Allemaal mooie woorden dames en heren maar: op zondag 11 oktober 14.00 uur Pegida Nederland in Utrecht heb je de gelegenheid om te protesteren doe mee!! Een middagje opkomen voor je land en je eigen identiteit voor je kinderen en kleinkinderen ga er wat aan doen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s