Merkel: Etnocide op de Duitsers

Screenshot_17

(Door: C. Jahn – Vertaling: E.J. Bron)

Ook Merkel weet dat de zogenaamde “vluchtelingen” in werkelijkheid voor het grootste gedeelte gelukzoekers en parasieten zijn. Ze misbruikt echter bewust de goedgelovigheid van de Duitsers, opdat diezelfde Duitsers nog meer miljoenen, vaak genoeg vijandige, buitenlanders het land binnenlaten. Dat doet ze niet omdat ze slecht of gek is, maar ze volgt heel rationeel de logica van de macht: ze weet dat de Duitsers op een bepaald moment wakker zullen worden uit hun multiculti-dromen. En als het land dan niet definitief met moslims overstroomd is, zullen de Duitsers hiervoor de politiek verantwoordelijken aan de schandpaal nagelen. Alleen als van de Duitsers een minderheid gemaakt wordt en ze uiteindelijk uitgewist worden, blijft de verantwoordelijke politieke leiding de winnaar van de geschiedenis. Merkel wil de Duitse etnocide.

Merkel´s vluchtelingenleugen is een perfide misleiding. Ze weet heel goed dat haar “vluchtelingen” geen vluchtelingen zijn, maar voor het grootste deel alleen maar mensen die het elders beter bevalt. Het zijn mensen, die eerst door een half dozijn landen reizen, die het zelfs niet eens bevalt in Oostenrijk, die alleen daar naartoe willen waar ze denken het best van het goede leven te kunnen profiteren. Zo gedragen echte vluchtelingen zich niet. Dat hoef je aan de hoogste ambtenaar van een staat zoals Duitsland niet uit te leggen. Merkel is een monster, maar ze is een slim monster.

Merkel is daarom ook niet gek geworden, maar weet wat ze doet. Haar vluchtelingenleugen is een politiek consequente, volledig rationele handeling, die niet geïsoleerd, maar in verband met de sowieso bedreven immigratiepolitiek moet worden gezien.

Want: Merkel ziet evenals wij dat multiculti al lang mislukt is. Ze weet heel goed wat er aan de hand is in het land. Ze weet ook dat de staat geen uitweg uit deze doodlopende straat heeft en zich al jarenlang alleen maar behelpt met propaganda. Net zoals wij ziet zij dat deze propaganda op zeker moment niet meer voldoende zal zijn, omdat werkelijkheid en leugen te hard op elkaar zullen botsen. Ze heeft aan den lijve in de DDR ondervonden dat leugens uiteindelijk altijd aan het kortste eind trekken.

Omdat dit allemaal zo is, weet ze eveneens dat er ook in Duitsland rechtse en rechts-liberale partijen zullen komen. Dat is overal in Europa zo, en Duitsland zal geen uitzondering blijven. Ze kan nu beslissen: of ze kijkt toe hoe zich ook in Duitsland een rechts-conservatieve tegenbeweging ontwikkelt, die schuldigen zal zoeken en vinden. Of ze zorgt ervoor dat ze een politieke overwinning van een conservatieve tegenbeweging voor eeuwig onmogelijk maakt.

De enige echt zekere manier die iedere conservatieve tegenbeweging onder de Duitsers voorgoed onmogelijk zal maken, is de etnocide: alleen als alle Duitsers weg zijn, zullen er ook geen rechtse Duitsers meer kunnen zijn. In tegenstelling tot genocide is de etnocide geen lichamelijke vernietiging van een volk, maar de politiek actief geregelde vernietiging van een volk door ontbinding, assimilatie, taal- en cultuurverlies. Net zoals genocide is de etnocide een internationaal strafbare misdaad.

Merkel heeft ingezien dat de etnocide op de Duitsers niet alleen mogelijk, maar met het oog op een migratieaandeel van een vermoedelijke 25% al voor de invasie van 2015 ook tamelijk eenvoudig te bewerkstelligen is. Een etnocide op de Duitsers is daarom nu geen merkwaardige fictie meer, maar een wel degelijk maakbare politieke optie. Merkel heeft gezien dat het politiek en ook logistiek uitvoerbaar is om de komende vier of vijf jaar 10-15 miljoen moslims het land binnen te halen en zodoende het islamitische deel van de bevolking heel snel tot in totaal 20 miljoen uit te breiden. Ze kent ook de mentaliteit van de Duitsers heel goed, ze weet dat de Duitsers de nodige opofferingsgezindheid meenemen als men maar hun idealisme aanspreekt: hen voorschotelt dat de kolonisten “vluchtelingen” zouden zijn en dat ze een “goede daad” zouden verrichten als ze de kolonisatie ook nog uit eigen zak betalen. Ze vermoedt dat de Duitsers, als men ze handig beliegt en inspeelt op hun eerzucht, ze er zelfs nog trots op zullen zijn 20 miljoen moslims het land binnengehaald te hebben. Want dan is het hen immers “gelukt”.

En ze weet vooral: met 20 miljoen moslims in het land ie het einde oefening met al dat tuig dat politiek gevaarlijk voor haar zou kunnen worden. Met 20 miljoen moslims zullen de Duitsers geen keuze meer hebben: ze zullen zich moeten assimileren, ze zullen etnisch en cultureel in de, zoals het er nu naar uitziet, sterkere, veel gewelddadiger en machtshongerige kolonisten opgaan. Alleen hun taal zal nog een tijdje blijven bestaan en dan op een bepaald moment eveneens verdwijnen. Voor haar en haar politieke handlangers echter zal men, zoals nu al in de straten van Bagdad, Kaboel en Mogadishu, waar nu al miljoenen met Merkel-plaatjes op zak vertrekken naar Heidelberg, Weimar en Würzburg, een monument oprichten.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: C. Jahn

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Merkel: Etnocide op de Duitsers

 1. Geert zegt:

  Tot er een paar echte mannen opstaan en een aanslag op dit zwijntje en aanhang plegen.

  Like

  • harry zegt:

   Maak je maar geen illusies Geert , ook een ploert als Van Der Graaf loopt nog steeds rond !
   Als er al iemand uit de weg geruimd wordt is het door links . ( Of in hun kielzog de islam) .
   Die Volkert zullen ze alleen beschermen .

   Laat staan dat ze Merkel uit de weg zullen ruimen .

   Like

   • Jaan zegt:

    Ik vrees dat je gelijk hebt Harry. er wordt door sommigen wel hard geroepen, dat ze geen AZC voor de deur willen, maar er is tot op heden geen enkele wethouder of burgemeester omgelegd. Dat deden ze in vroegere tijden toch anders.

    Like

 2. Jan zegt:

  Nee maar, Die Linke komt langzaam bij uit haar coma:

  Eindelijk: Binnen Die Linke worden de asielcritici wakker
  ..
  Klaus Fischer van die Junge Welt schrijft:

  “Die Gehirnwaschmaschine läuft auf Hochtouren. Glaubt man dem Bundespräsidenten, kann Deutschland gerne bunter und ein wenig chaotischer werden. Ein- und Zuwanderung werden als Segen definiert, Fragen nicht zugelassen. (…)
  ….
  https://juergenelsaesser.wordpress.com/2015/09/04/endlich-in-der-linken-wachen-die-asylkritiker-auf/#more-7641

  Wie had dat gedacht van die stalinistische kliek, erfenis van Honecker, Mielke&co

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Zeer gevaarlijk spelletje van de dame, maar ze gaat gegarandeerd de geschiedenis boekjes in en jaren later zal ze nog genoemd worden. Tuig van der riggel blijft altijd bewaard.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Denk niet dat het haar zal lukken, niet alle Duitsers zijn gek!

  Like

 5. Jan zegt:

  Voorbeeld van dom-links:

  Leben deutsche Politiker noch in der Realität?

  Katja Kipping meint, wenn München das Oktoberfest auf die Beine stellen kann mit tausenden Touristen, dann könne München auch mehr Asylanten aufnehmen und versorgen.
  Hier sieht man mal wieder die Intelligenz solche Menschen.
  Ich habe garnicht gewusst dass die Touristen den Steuerzahlern in München auf die Tasche liegen.
  Ich dachte immer dass die Touristen Geld nach München bringen.
  Auch habe ich nicht gewusst dass der Steuerzahler für die unterbringung der Touristen zahlen muss.
  Ich bin bisher immer davon ausgegangen dass die Touristen ihre Hotelzimmer selbst zahlen.
  Auch war mir unbekannt das die ganzen Touristen vom Oktoberfest in München bleiben wollen und den Wohnungsmarkt beanspruchen.
  Ich dachte immer, nach dem Fest würden die Touristen wieder nach hause fahren.
  Naja man kann und muss nicht alles verstehen.
  https://dwdpress.wordpress.com/2015/09/20/leben-deutsche-politiker-noch-in-der-realitaet/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 23 september 2015 om 20:59

   “Katja Kipping meint, wenn München das Oktoberfest auf die Beine stellen kann mit tausenden Touristen, dann könne München auch mehr Asylanten aufnehmen und versorgen.”

   Het is toch bijna niet te geloven dat iemand deze vergelijking maakt?!
   Toeristen betalen fatsoenlijk voor hun eten, drinken en onderdak en gaan na afloop weer naar huis; ‘asielzoekers’ parasiteren blijvend op de belasting ophoestende bevolking!

   Heeft Katja er zélf al een stel in huis genomen nadat haar woning ‘halal proof’ is gemaakt?!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee. Dachten Jan of jij nu werkelijk, dat zo iemand zelf gelooft, wat ze zegt?
    Links ziet zich plotseling geconfronteerd met de realiteit -een Tsunami aan “Asylanten”- en daar heeft het plotseling geen antwoord op. “Schluss mit dem Theorie.”
    Maar ze bijten zich liever hun tong af, dan dat toe te geven. Zodoende.
    En dat er dan alleen nog maar hol geleuter uit komt, ligt voor de hand.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 september 2015 om 07:44

    “Nee. Dachten Jan of jij nu werkelijk, dat zo iemand zelf gelooft, wat ze zegt?”

    Nee, natuurlijk niet! ‘Socialisten’ zijn van de eerste leugen niet gebarsten!
    Velen van hen lijden waarschijnlijk zelfs aan Pseudologia phantastica
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Pseudologia_phantastica

    Mark Rutte bijv. zou allang moeten zijn opgenomen in een passende inrichting.

    Als een ‘salonsocialist’ werkelijk sociaal zou zijn, zou hij z’n werk wel doen tegen een normaal salaris en dan zou hij ook niet zo machtswellustig zijn.
    Een ‘socialist’ is trouwens van nature al geestesziek, met z’n kromme ‘idealen’!
    NOOIT zal hij toegeven dat-ie het bij het verkeerde eind had, NOOIT!
    Daarom zouden ze eigenlijk allemaal, samen met Rutte, permanent opgesloten moeten worden.

    Like

  • Als je Alice Miller hebt gelezen:Het drama van het begaafde kind en De muur van het zwijgen afgebroken,waarin ze uitlegt,dat zulke mensen geloven wat ze zeggen,is deze Kipling net zo,zij is overtuigd van haar waarheid,haar zienswijze,oorzaak en gevolg zijn voor haar taboe, maar Plato zei het ook:de mens ziet nooit de werkelijkheid,maar zijn werkelijkheid en die hangt samen met je zelfbeeld en dat heeft zij niet.Volkomen gehersenspoeld.

   Like

 6. Jan zegt:

  4000 asylshoppers spoorloos:

  Like

  • Sjaak zegt:

   Kontrolle verloren ???
   Niks verloren !
   Met afzicht laten lopen !
   Dat zijn 4000 vreters en onderdakparasiten weiniger voor Oosterijk !
   Die komen nu naar Duitsland en Nederland !

   Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Dat walgelijke serpent van een Angela Merkel doet me denken aan figuren die wel gastvrij en aardig voor anderen willen zijn maar persoonlijk de lusten en lasten daarvan niet willen dragen. Ze laten dat het liefste aan anderen over gelijk aan de koekoek, een parasietvogel die als enigste onder de vogels geen broedzorg kent en haar jongen ontdoen zich (in hun nieuwe nest) van de eieren en jongen van de peetvogel. Dat de talloze autochtoonse Duitsers een steeds grotere afkeer van de nieuwe “Duitsers” krijgen hadden hun voorvaderen rond WO II eveneens daar ze ook lang niet altijd even dol waren op de Volksduitsers uit Oost-Europa al was het enige verschil dat de nazi-Duitsers hen gingen overheersen en grotendeels tot collaboratie bewogen.
  Dat aardig zijn tegen extreme vreemde figuren de geschiedenis bijna tot een ramp maakt bewijst zelf de beruchte Bierkellerputsch in 1923 die Adolf Hitler in München organiseerde. Deze mislukte alleen en Hitler werd gearresteerd, tot vijf jaar cel veroordeeld en met enkele van zijn aanhangers in de gevangenis van Landsberg opgesloten. Daar de rechters en de meerderheid van het volk al rechtse ideeën hadden zat Hitler maar negen maanden van zijn straf uit en schreef hij daar het beruchte boek ‘Mein Kampf’. Bovendien was Hitler al zo populair geworden dat talloze aanhangers en vrienden hem daar in de gevangenis talloze bloemen, wijn, fruit, bonbons, taarten, lekkernijen, cadeau’s enz. aanboden en een bezoeker leek niet te overdrijven toen hij beweerde dat de hoeveelheid hiervan zo groot was dat ze daar een handel in bloemen, fruit en taart konden gaan beginnen!
  Dus het zou, als het om Merkel gaat, zo moeten dat zij gewoon een paar honderd “asielzoekers” uit Syrië, die zij ruimschoots boven de Oost-Europeanen verkiest en haar terecht haten, in haar eigen huis opneemt en eveneens met alles overstelpt wat ik aangaf omtrent Hitler. Maar Merkel zou meteen van de anti-alcoholistische “immigranten” stank voor dank krijgen, uitgejouwd worden, afgetuigd en uiteindelijk verkracht! En medelijden hoef je met deze vrouwelijke blauwe jakhals allang niet meer te hebben want ze krijgt haar welverdiende straf alsnog wel!

  Like

 8. Jan zegt:

  Rechtbank van Celle: ISIS-strijders zijn ongevaarlijk en laat twee terroristen vrij:

  Wolfsburger Rückkehrer | Celler Gericht hält ISIS- Kämpfer für ungefährlich

  Sie haben Terror-Gruppe ISIS die Treue geschworen – aber das Gericht glaubt, dass von ihnen keine Gefahr mehr ausgeht.
  Die zwei in Celle angeklagten ISIS-Rückkehrer Ebrahim H. B. (26) und Ayoub B. (27) aus Wolfsburg haben sich nach Einschätzung des Oberlandesgerichts von der Terrormiliz distanziert, so dass von ihnen keine Gefahr weiterer Terroraktivitäten mehr ausgeht. Das erklärte das Gericht am Montag.
  http://www.bild.de/regional/hannover/prozesse/celler-gericht-haelt-isis-kaempfer-fuer-ungefaehrlich-42570640.bild.html

  [video src="http://www.unzensuriert.at/uploads/video/isis_propaganda_video_MohamedMahmoud.mp4" /]

  Like

 9. Jan zegt:

  Dresden zakt verder weg in het moeras en de chaos

  Like

 10. Fred zegt:

  Ik denk dat de voormalige oostbloklanden haar zullen stoppen.
  Het begin is er al.

  Like

 11. Jan zegt:

  Asielshoppers dreigen terug te gaan naar Syrië als zij Duitsland niet mogen kaal vreten:

  ‘Germany Or Nothing’, Demands Migrant Threatening To Return To Syria If He Gets Settled Elsewhere

  A migrant family from Syria are demanding to be settled in “Germany or nothing”, refusing to live in any other European country. They have threatened to go back to Syria if they are not settled in Chancellor Merkel’s country, with its handsome state benefits and open-door policy.

  Housam Kbieh told Sky News that he fled Damascus with his wife and two sons, but rejected the idea of being settled anywhere outside Germany.

  “I go back to my country, it’s Germany or nothing,” he demanded, adding, “I'[ll] go back [to] my country. Of course.”
  The interview, which arguably does not sound like the testimony of a “refugee” desperately seeking a safe haven, but rather of an economic migrant seeking an easy life at the expense of European tax payers.

  http://www.breitbart.com/london/2015/09/23/watch-germany-or-nothing-demands-migrant-threatening-to-return-to-syria-if-he-gets-settled-elsewhere/

  Like

 12. Pieter zegt:

  Het artikel van C.Jahn vind ik absurd, en zijn idee dat Merkel op deze omslachtige manier genocide wil plegen op haar eigen volk, omslachtig en erg ver gezocht. Neem alleen de factor tijd. Niets is voorspelbaar in internationale menselijke processen.Tussentijds kan er nog van alles gebeuren in Duitsland en Europa.
  In tegenstelling tot het feit dat Jahn vindt dat Merkel niet gek is, vind ik haar juist wel gek. Alleen een idioot kan zo onberekenbaar opeens de grenzen opengooien en iedereen naar Duitsland noden, daarbij stamelend “Wir schaffen Es”.
  In mijn opinie ligt het simpeler. Merkel wilde iets groots verrichten, een groots gebaar maken. Mogelijk vanuit een bepaald sentiment, zoals het feit dat zij als jonge socialist vermoedelijk droomde van een socialistische heilstaat waarin alle geloven vertegenwoordigd zouden zijn. Zij is erg geindoctrineerd door de FDJ (Freie Deutsche Jugend) de socialistische jeugdbeweging in de vroegere DDR en en verlengstuk van het Politburo, wiens doel het was het internationale fascisme te bestrijden.
  Haar vader was Pfarrer, gelovig dus, en ik neem aan dat de familie zich geheel en al, met hart en ziel achter de DDR doctrines heeft geschaard.
  Echter, toen Merkel macht kreeg in Duitsland en Europa, is deze dodelijke cocktail van ‘goed willen doen’, ‘zorgen dat het fascisme van de nazi’s nooit meer voet aan de grond krijgt in Europa’, ‘het Duitse schuldcomplex’ , ‘het Gutmensch complex’, ‘het wachten op het moment om zich als natie te revancheren voor de schanddaden uit WOII’, en ‘het ontluikende patriotisme in diverse Europese landen met Wilders en Marie lePen’ , naar buiten gekomen bij Frau Merkel toen de vluchtelingen crisis al vergevorderd was.
  Kortom in feite hebben wij hier volgens mij te maken met een zeer verwarde vrouw met complexe ideologieen en blijkbaar on gelofelijk veel macht, dus in haar en ons geval extreem gevaarlijk.

  Like

 13. tjonge zegt:

  hoe graag ik het geloven wil, kan ik niet mee gaan in deze waanzinnige theorie.
  .
  als merkel zo veel moslims zal importeren, zal zij haar eigen ondergang importeren.
  want, als er een meerderheid moslims in duitsland zal zijn, dan zal er ook politieke moslim partijen opgericht worden.
  merkel zal dan gauw overbodig zijn, dus exit.
  .
  dus lijkt mij niet logisch, of merkels uitgangspunt moet zijn dat ze haar macht een paar jaar wil rekken, dat is wel mogelijk….

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Volkomen idiote stelling van die Jahn. Hoe kunnen mensen op dezelfde wijze denken als Merkel?
  ’n Kind kan weten dat de Duitsers zich niet laten islamiseren. Als Duitsland al geïslamiseerd zou worden gaat Merkels kop er als eerste af!…

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Daarvoor zou ik mijn hand niet in het vuur durven steken! De Duitsers zijn er over het algemeen als de dood voor om met de “nazi-knuppel” in de
   “extreemrechtse” hoek te worden neergezet. . .

   Webmaster

   Like

 15. helletocht zegt:

  Erika sagt: Das haben wird schon in die DDR gemacht. Das eigene volk abschaffen is sehr leicht. Ich will das und Ich kann das. Die Wessies haben das auch schon zwei Mal gemacht, und danach ging es uns schnell wieder gut. Ich kann nur sagen das Migrantenluft besser schmeckt wie unsere eigene Luft. Wir werden dies jedes Jahr machen. Viel Spass noch, ihre Erika ( so kannten sie mir im Osten). Abwechslung macht Freude.

  Like

 16. Pingback: German Chancellor Angela Merkel the most dangerous European leader since Adolf Hitler | The Conservative Papers

 17. Pingback: After 26 Years, East Germany Defeats West by Ethnocide - Right Side News

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s