Asielzoekers in Herk-de-Stad weigeren OCMW-woning te poetsen en op te ruimen

Screenshot_10

(Door: Yves Lambrix)

Dat de integratie van duizenden vreemdelingen geen sinecure is, wijst de praktijk uit. Neem nu Herk-de-Stad, waar sinds begin augustus acht asielzoekers zijn ondergebracht in het lokaal opvanginitiatief (LOI). “Wij doen ontzettend veel voor die mensen. En terecht, want we willen solidair zijn. Maar ze weigeren te poetsen en hun afval op te ruimen. In hun cultuur is dat vrouwenwerk, hé”, zucht OCMW-voorzitster Karolien Grosemans (N-VA). “Om hen alsnog te overtuigen, ga ik voorstellen hun leefgeld van 60 euro per week in schijven uit te betalen. Dat bedrag verminderen mag immers niet.”

De gemeente Herk-de-Stad heeft één LOI om asielzoekers tijdens hun erkenningsprocedure op te vangen. Het OCMW huurt die woning met acht slaapkamers, twee keukens, twee ontspanningsruimten en drie douches van een inwoner uit de gemeente.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Asielzoekers in Herk-de-Stad weigeren OCMW-woning te poetsen en op te ruimen

  1. Sjaak zegt:

    Wat dachten jullie hier over ?

    Like

  2. Pieter zegt:

    Lekker laten verkommeren in hun eigen drek. Geen woorden meer aan vuil maken, jullie wilden toch zo graag goed doen voor vluchtelingen ?

    Like

  3. tjonge zegt:

    ik zou zeggen, laat ze lekker in hun eigen drek weg rotten ?
    met een beetje mazzel gaan ze deaud aan schimmels e.d.

    Like

  4. Floris zegt:

    En dit is nog maar het begin van de rommel die we te verwerken krijgen. Zegt genoeg over de “gasten” die we “tijdelijk” opvangen..

    Like

  5. R.A.F zegt:

    Ik geef ze gelijk niet schoonmaken dat is vrouwenwerk , de taken verdelen en ieder zijn taak dan kan er ook geen misverstand ontstaan .
    En er zijn in Belgistan genoeg kuisvrouwen die nog wat extra willen verdienen .

    Like

  6. Cathja zegt:

    Aan mij zouden ze een hele verkeerde hebben! Ik zou hun dagelijkse leefgeld pas uitkeren als ze de troep schoongemaakt hadden. Verder zou ik ze uitleggen dat schoonmakers geld kosten, en dat hier alleen de zon gratis opgaat.
    Ze moeten leren dat poetsen niet alleen vrouwenwerk is. We zijn hier in Europa, en daar gelden andere regels. Mannen zijn hier gelijk aan vrouwen, en als jij troep maakt zul jij het moeten opruimen.
    Zelfs kinderen leer je dit.

    Hopelijk pakken ze die gasten stevig aan, want ZIJ zullen zich hier moeten aanpassen. Niet wij.

    Like

    • Sjaak zegt:

      Dan moet je wel eerst die linkse moslim kontlikkers
      voor hun debiele herses slaan, daarmme ze weer
      klaar denken kunnen !
      Maar met de IQ van een baksteen zal dat ook niet veel helpen !

      Like

  7. Hans zegt:

    Ze laten in het land van herkomst ook alles liggen waar het valt.
    Maar wees gerust mensen, dit zijn de mensen waar wij op gaan bouwen, hoog opgeleid en uiteraard van zins om onze billen te wassen als wij oud zijn.
    Aldus de minister.

    Like

  8. Hendrik M. zegt:

    Duidelijk creaturen die niet in Nederland inpasbaar zijn: Retour afzender mag hier de enige optie zijn!

    Like

  9. bigljohn zegt:

    Aan Poetsen en opruimen hebben die Afrikaners een broertje dood. Wie het lef heeft om eens door een notoire achterstandswijk te rijden ziet het probleem meteen. Zeer sporadisch komen deze beelden op de TV, en dan alleen nog maar in een korte flits. Allerlei afval wat door de ramen van huizen op de straat gegooid is. Vraag niet hoe die huizen er binnenskamers uit zien. Dit alles compleet met hele hordes ratten en muizen, die overal wegschieten en zich welig voortplanten. En natuurlijk drugshandel en zware criminaliteit bij de vleet, alsmede prostitutie. Een echte verrijking die Afrikanen, met of zonder vervalste ID papieren, en verlekkerd op het geld van onze sociale stelsels. Velen zouden hebben gestudeerd….In de Koran zeker ! Dag vogels, dag bloemen, dag Nederland !!!

    Like

  10. RS zegt:

    Nou, ik had ze nodig………………….

    Vieze smeerhonden dat het zijn, Ik had ze er meteen UITGEFLIKKERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!( ALS IK DE BAAS WAS))

    Onvoorstelbaar !!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

    • BertG. zegt:

      En verhuur vooral je woning, als je er nog 1 ergens heb staan.
      Dat is toch wel het minste wat je er voor over moet/kan hebben.
      Ze zullen jullie zeer dankbaar zijn, wat je dan ook direct zal merken en opvallen.

      Like

  11. Driek zegt:

    En ik hoop dat het nog veel erger wordt, misschien komen mensen Karolien Grosemans dan eens tot bezinning. Opruimen is vrouwenwerk, wel ja, toe maar, het zijn natuurlijk hooggeschoolde lieden die gewend zijn met hun neus in de boeken te zitten. Dat is het natuurlijk.

    Like

  12. Thoth zegt:

    (..)Volgens hen is dat vrouwenwerk. Bijgevolg is alles er vuil en onhygiënisch. Een tijdje geleden was een tl-lamp om een of andere reden van het plafond gekomen. De glasscherven hebben ze met hun schoenen een beetje opzij gestampt. Onvoorstelbaar.”

    Jaja. En dan 1e, de inburgeringsopleiding… Nou, die gasten moeten wij gelijk terug sturen. Weg ermee.

    Like

  13. aquarius4422 zegt:

    Hoe lang laten we nog over ons lopen door dat geteisem?
    Stuur die uitvreters terug naar de zandbak.

    Like

  14. Ad de Koning zegt:

    Nou, daar zou ik gauw mee klaar zijn, ik zou zeggen opruimen en anders zoek je maar een ander adres of meteen terug naar waar je vandaan komt. Maar ik vrees, hoewel, dat dit niet het laatste incident zal zijn hoewel ik er de begeleiders goed voor aan zie om het dan zelf maar te doen om het onder de pet te houden.

    Like

  15. BertG. zegt:

    Ik ga er zonder meer vanuit dit overal zo is en alles wordt dus achter hun reet opgeruimd.
    Dit zal geen uitzondering zijn op de rest. Alleen mogen wij dit niet weten.
    Het weigeren om je troep op te ruimen heeft dus geen enkele consequentie want korten op geld mag niet. Ze krijgen dus alleen wat later uitbetaald, totdat ze gaan dreigen.
    En dan is alles weer rond.

    Like

    • BertG. zegt:

      Eerst alles voor ze opruimen en daarna vragen of ze het zelf willen doen.

      Als er eerst een paar van die mafkezen om mij hebben rond gelopen, om alles op te ruimen wat ik achter laat, dan zou ik ook zelf niet gaan inzien waarom ik het ineens zelf zou moeten doen.
      Willen ze me niet meer helpen dan? Doe het dan ook maar meteen goed.
      Ik begrijp ze ook nog een beetje die gasten.
      Je komt hier in een watjes wereld terecht waar ze alles voor je doen.

      Like

  16. Theresa Geissler zegt:

    Oh ja, natuurlijk: Vrouwenwerk!
    Niet om het één of het ander, maar die lui zouden het daarom ook nog de gwoonste zaak van de wereld vinden als Mevrouw de voorzitster herself voor hen aan het poetsen, boenen en sloven ging: Dat is immers ook ‘maar’ een vrouw!
    Laat ze dat maar eens goed tot zich laten doordringen, in plaats van zich constant op het ‘willen helpen’ te focussen, dat lijkt me wel zo nuttig: Je realiséren, wat je binnenhaalt!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  17. koddebeier zegt:

    Ze gedragen zich natuurlijk als “echte vluchtelingen” je moet toch wel volslagen achterlijk (of politicus) zijn om dat geloven !!!!

    Like

  18. pieter zegt:

    “Ze willen solidair zijn”. Met de vluchtelingen neem ik aan. Deze domme gans weet blijkbaar niet dat zij juist niet solidair zijn met ons. Zij creeren zelf de afstand waarvan wij beschuldigd worden.
    Wij zijn de racist, de rechts-extremist. Mensen laat je niet gek maken door deze omkeer-manipulatie.

    Like

  19. Claudia M. zegt:

    Die verhuurder zal zich nog flink achter de oren krabben, ik zeg dat het huis straks alleen nog rijp is voor sloop! Trouwens, dit hebben we al vaker gelezen en ik hoef hier alleen maar de hoek om te lopen om het resultaat van jarenlang niet poetsen duidelijk te zien. Wat een smeerlapperij!

    Like

  20. alidas1 zegt:

    Geen hand uitsteken meer laat ze maar verkommeren in hun eigen vuil.
    Straks willen ze nog een dienstmeisje met alles er op en er aan

    Like

Plaats een reactie