Slagveld West-Europa

Screenshot_13

(Door: M. Sattler – Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk bevindt zich al lang in vooroorlogse toestand. In plaats van messen behoren daar machinegeweren tot de standaarduitrusting van islamitische kolonisten. In België is het bijna net zo erg, Duitsland zal spoedig volgen. Het diverse West-Europa zal in vlammen opgaan. Turkije en Rusland zullen deze oorlog worden ingezogen. Turkije weet dit en is er op voorbereid. Rusland wil deze oorlog nog niet toegeven.

Over de diverse burgeroorlog, die heel West-Europa te wachten staat, wordt op internet vaak genoeg gediscussieerd. Hier hoeven niet alle scenario´s herhaald te worden. Onder radicale moslims geld deze oorlog zoals bekend als onvermijdelijk, omdat de verovering van Europa uiteindelijk gewoon toch militair beslist zal worden. De ervaring leert ons dat de radicalen onder de moslims, slimme politieke strategen, tot nu toe altijd gelijk hebben gekregen. Vanuit de zienswijze van islamiseringkritische kringen onder de Europese autochtonen zal deze oorlog komen, waarbij niet weinig er van uitgaan dat de kansen om deze oorlog te winnen des te groter zijn, hoe eerder hij plaatsvindt. Dat weten de politieke boven, die ons regeren, uiteraard ook. Zuiver tactisch gezien lijkt daarom de wijdverbreide aanname niet helemaal onterecht dat de actuele massale overstroming van Europa met islamitische mannen in de beste strijdbare leeftijd (zogenaamde “vluchtelingen”) niet in de laatste plaats tot doel hebben om de potentiële militaire krachtsverhouding zó sterk ten gunste van de islamitische kolonisten te verschuiven, dat precies deze hoop, dat een mogelijk vroege beslissing ten gunste van de autochtone Europeanen zou kunnen zijn, teniet wordt gedaan.

Laten we dus eens aannemen dat de radicalen aan beide kanten zoals gewoonlijk gelijk hebben. De oorlog zal komen, en de staat weet dit stiekem eveneens, probeert echter zoals gebruikelijk te liegen en te misleiden. Dan zou de grote lijn helder zijn: de radicalen aan beide kanten zullen zichzelf opkloppen, van het een komt het ander, de etnische kloof in het land wordt steeds groter, en in misschien twee of drie jaar begint het echt goed in de breedte. Tot dat moment zullen de politici werkeloos toekijken bij de wapensmokkel met machinegeweren en bij de om genoemde redenen niet geheel ongewenste islamitische bewapening en tegelijkertijd de autochtonen blijven ontwapenen. Als de oorlog dan toch onvermijdelijk is, aldus de koele berekening aan de top van de staat, mag hij in geen geval eindigen met een overwinning van de autochtone Europeanen. Zulke ideeën over de nabije toekomst van West-Europa zijn wijdverbreid op internet, wij vertellen hier dus niets nieuws of provocatiefs.

De schrijver wil echter graag enkele extra ideeën in de gebruikelijke scenario´s inbrengen. Zoals altijd bij structureel explosieve conflictsituaties zal het uiteindelijk weinig uitmaken wie het eerste schot lost. De radicale islamitische kant (en met haar de Duitse politici) zal echter zeer zeker haar best doen om de oorlog als verdedigingsscenario voor te stellen. De Europeanen hebben een traditioneel recht op hun land, dat ze niet hoeven uit te leggen, de islamitische kolonisten echter moeten als veroveraars hun inbezitneming van het land eerst nog historisch legitimeren. Dit zal alleen maar lukken door de inbezitneming van het land als defensieve maatregel voor te stellen. De radicale raddraaiers zullen daarbij geduldig op een aanleiding wachten die als voorwendsel voor een “verdediging” en tegelijkertijd als militaire escalatie gebruikt kan worden. Omdat het huidige etnische kruitvat in West-Europa slechts een kleine vonk nodig heeft om te exploderen en omdat er zowel aan de ene als aan de andere kant genoeg heethoofden zijn, is het slechts een kwestie van tijd totdat het tot de een of andere fatale gebeurtenis zal komen die als voorwendsel gebruikt kan worden.

Als men dan een aanleiding heeft, kan men zich er moeiteloos mee verontschuldigen dat de o zo begrijpelijke “verdediging” helaas uit de hand loopt en onafhankelijke “individuele daders” hun “gevoelens van woede niet meer onder controle hebben”, ofwel: zullen beginnen te slachten. Dit “slachten” zal weliswaar naar alle waarschijnlijkheid in Frankrijk en België beginnen, waar de toestanden al veel meer divers en paradijselijk zijn dan bij ons. Duitsland zal echter snel zo´n etnische oorlog in Frankrijk worden ingetrokken. Dezelfde conflictstructuren als in Frankrijk ontwikkelen zich op dit moment ook bij ons. Binnen enkele dagen zullen daarom niet alleen Parijs en Marseille, maar ook grote Duitse steden in brand staan. Iedereen kan zelf bedenken wat dit voor de burgerbevolking van de brandende grote steden concreet zal betekenen.

Elke hoop dat het inzetten van het leger in de brandende steden weer voor veiligheid en orde zal zorgen, is belachelijk: alle West-Europese legers zijn nu al etnisch gespleten. De inzet van het leger zal de burgeroorlog eerder nog extra aanwakkeren, omdat de door de propaganda graag toegedekte etnische spanningen binnen het leger dan des te meer aan het licht zullen komen. Islamitische soldaten zullen niet op geloofsbroeders schieten. Integendeel, niet weinigen onder hen zullen inclusief hun wapens overlopen. Uiterlijk dan hebben we een echte oorlog midden in West-Europa: behalve irreguliere bendes zullen er ook troepencontingenten van reguliere legers tegenover elkaar staan. Wie dat niet wil geloven, zou zich er aan moeten herinneren dat dit ook in een naar verhouding geordend en modern land als Syrië enkele jaren geleden niemand geloofd zou hebben.

Als de fronten eenmaal duidelijk zijn, zullen beide kanten zichzelf zoveel mogelijk wapens bezorgen. En net zoals in iedere oorlog zullen er, als er een gebrek komt aan wapens in het binnenland, altijd genoeg politieke krachten in het buitenland zijn die voor bevoorrading zorgen.

Om het even wanneer de oorlog komt en wie het eerste schot lost: de VS zullen aan geen van beide partijen wapens leveren. Politiek correct zullen ze niet willen dat hun wapens in de strijd “tegen moslims” in Europa gebruikt worden. Ze zullen echter ook hun handen niet vuilmaken door wapens te leveren aan islamitische radicalen. De islamitische landen in het Midden-Oosten zullen in een West-Europese burgeroorlog echter des te ijveriger meedoen. De Golfstaten en Saoedi-Arabië hebben genoeg geld en kunnen alles overal inkopen. Vooral echter heeft Turkije meermaals van officiële zijde tot uitdrukking gebracht dat zij zichzelf als – impliciet ook militaire – beschermende macht van de in Europa levende moslims beschouwt. Het land bezit bovendien de meeste technische knowhow m.b.t. eigen wapenproductie en beschikt over de noodzakelijke logistiek. Zonder de welwillende ondersteuning door Turkije zou nu al geen enkele Pakistaanse Kalasjnikov West-Europa bereiken. De bewapening van de moslims zal daarom ook in de toekomst met grote waarschijnlijkheid via Turkije lopen. Wellicht zal Turkije met haar gevaarlijke ideologiemix van nationalistisch fascisme en “islamisme” met in toenemende mate verwarde omstandigheden zich ook de welkome kans niet laten ontgaan om “door de moslims in Europa te hulp geroepen te worden”, opnieuw de Balkan in te lijven en opnieuw tot aan Wenen te marcheren. Zulke debatten worden wel degelijk in Turkije gevoerd. De Balkan is al lang weerloos en zal dit op grond van de vertrekkende jonge bevolking de komende jaren nog meer zijn. Turkije met haar op vier na sterkste leger ter wereld en een miljoen soldaten zou Wenen vermoedelijk nu al, als het wilde, binnen een week zonder serieuze tegenstand kunnen bereiken. Voor Turkije is zo´n militaire optie geen kwestie van kunnen, alleen maar van willen.

Terug naar de diverse burgeroorlog. Waar zal de tegenpartij zijn wapens vandaan halen? Er zijn nog maar twee landen in de wereld die er een aanzienlijk eigenbelang bij hebben een islamitische overwinning in West-Europa te verhinderen: Israël en Rusland. Israël zal, zelfs als het wilde, logistiek niet in staat zijn om via de middellandse Zee in noemenswaardige hoeveelheden wapens te leveren. Als enige leverancier van de tegenpartij komt daarom Rusland in beeld.

Rusland bekijkt de voortschrijdende islamisering van West-Europa nu al met argusogen, maar grijpt tot nu toe niet in. Nog schijnt ook in het Kremlin het wensdenken te overwegen dat het niet zo erg zal worden in West-Europa. Een atomair bewapende islamitische staat in Frankrijk wil men zich daarom liever niet voorstellen. Anderzijds ligt het in de aard van het hele islamitische veroveringsproces dat een islamitisch, atomair bewapend West-Europa ongetwijfeld als volgende stap tegen Moskou, het “derde Rome”, zal optreden. De Russen zullen zich, of ze willen of niet, vroeger of later moeten bezighouden met deze omstandigheid, ook al willen ze nu nog buiten de diverse etnische onrust in Europa blijven. Oorlogen worden zoals bekend afgedwongen, al in 1941 heeft men zich in Rusland vergist.

Rusland zal daarom op zekere dag voor de beslissing staan of het werkeloos wil blijven toekijken bij een overwinning van de islam aan zijn westelijke flank, inclusief een atomaire bewapening van islamitische extremisten met Franse atoombommen, of in eigen belang op tijd in de oorlog in West-Europa zal ingrijpen. De diverse burgeroorlog in West-Europa zal daarom geenszins een lokale Europese oorlog blijven, maar buitenlandse machten, vooral Turkije en Rusland als onvermijdelijke conflictvijanden, deze oorlog mee intrekken.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam. Bookmark de permalink .

26 reacties op Slagveld West-Europa

 1. dgneree zegt:

  Een plausibel scenario in de huidige omstandigheden.

  Like

 2. Marc zegt:

  Het is Turkije die de lont heeft aangestoken.

  Like

 3. Jaan zegt:

  Er komt helemaal geen echte oorlog. we worden gewoon gekeeld en kunnen ons niet eens verdedigen. Ons leger bestaat al uit Turken die dan niet eens meer naar ISIS heven. Wel moeten ze pang pang roepen tot e wapenvoorraden die al in hun kazernes zijn aangelegd aangesproken kunnen worden. Oorlog ja, maar wij zijn geen partij. Het is de soennieten tegen de shiieten.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Dit alles mogelijk gemaakt door vuige landverraders der Nederlandse regering!

  Like

 5. Ronald Nuus zegt:

  Klopt wat er in de brief hier boven vermeld staat ons leger kan bijna niets uitrichten die zijn kapot bezuinigt door dit Kabinet Rutte en linkse kliek:,

  Like

 6. Ronald Nuus zegt:

  Wat een waardeloze site is dit 80,000 keer inlogen alles in het Engels voor het in loggen ik ben over de 60-en ben de Engelse taal niet machtig?

  Like

  • Henk.V zegt:

   Inloggen in het Engels, Ronald??
   Zijn de instellingen van uw computer wel goed? Dit is een Nederlandstalige site, niet een Engelse.
   Hebt u uw e-mail en inlognaam vastgelegd?
   Dat laatste is wel nodig, want anders kunnen allerlei figuren die niet het beste met ons voorhebben zo maar ontregelende teksten plaatsen of via computer virussen de site ontwrichten.
   Wij zijn niet zo populair bij politiek correct namelijk 🙂

   Ik hoop dat uw inlogproblemen opgelost worden, Ronald.

   Like

 7. louis portugal zegt:

  Hr Sattler; en met amerikaanse nukleare bommen van duitse bodem want de oude worden nu vervangen door nieuwe.

  Like

 8. Pingback: Slagveld West-Europa |

 9. Harrie zegt:

  Ik begrijp alleen nog niet wat de westerse politiek hier als voordeel in ziet om dit te laten gebeuren.
  Waarom willen ze dit?
  Ze zullen het zelf, en hun familie, net zo min overleven.

  Like

  • Als de bom barst zijn zij al in geen velden of wegen meer te bekennen,en is hun geld ook al lang in veiligheid!De lusten voor hen en de lasten voor ons;zoals gewoonlijk!

   Like

   • Ronald Nuus zegt:

    Inderdaad dat was in WO.2.ook het geval dan zit de regering in een veilig land!!!

    Like

   • edjan zegt:

    Dat blijf ik toch moeilijk te bevatten vinden. Als er met atoombommen gegooid wordt, ben je nergens veilig, ook niet onder de grond. Veel mensen denken dat je na een paar jaar wel weer bovengronds kunt gaan maar de halfwaardetijd van de fall-out is erg lang. Strontium en Caesium 5000 jaar, Plutonium 20.000 jaar, Uranium 5 miljard jaar. Ik weet het niet hoor, ik denk dat je beter dood kunt zijn dan die ellende meemaken.

    Verder snap ik met Harrie nog steeds niet goed wat de elite hier mee wil bereiken …

    Like

 10. johan V zegt:

  Het is niet dat de hele westerse landen binnen europa in een burger oorlog terrecht komen . De vraag is wanneer. Hoelanger hier mee gewacht word hoe groter de kans is dat wij dit gaan verliezen al is het alleen maar als je kijkt naar de demogrfische kant . Asiel zoekers, buitenlanders , allochtonen, zwarten, bruinen . Of hoe je ze ook wil noemen het mensen die zich voort planten als ratten, kakkerlakken . eerst waren de steden aan de beurt nu de steden uit hun jasje scheuren van de over populatie beginnen de dorpen nu vol te lopen. Dit soort volk krijgen vele kinderen 4 a 6 is geen uitzondering. Dus in mijn optiek zal het niet duren tot 2050 maar al in 2030 dat wij uit ons eigen land gefokt worden.
  Het is geen vijf voor twaalf het is al vijf over twaalf.
  Het zal mij benieuwen als het mis gaat of de luie en voor al linkse Nederlander dan net als nu gewoon op de bank blijven zitten , eigenlijk zijn dit zeer laffe mensen en staat bij mij als landverrader. Of je voor of tegen de heer Wilders bent langzaam maar zeker bij wat hij zegt komt alles uit, Hij heeft het goed gezien en is de enige die alles durft te zeggen in een taal die het volk begrijpt.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Islam bedeutet Frieden,
  ja Friedhofs Frieden!

  ISLAAM BETEKENT VREDEN !
  JA !
  BEGRAAFPLAATS VREDEN !

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Duitsland moet “als niet meer te redden” worden beschouwd met de booslim instroom van de afgelopen maanden:

  (En sorry, ik geef geen links door van de antisemitische site “Boink” – webmaster)

  Like

 13. harry zegt:

  Uitstekend verhaal !
  Ben er heilig van overtuigd dat het zo zal lopen .
  Is er nog genoeg tijd om Wilders , Le Pen etc . aan de macht te helpen ?
  Ik begin steeds meer te vrezen van niet .

  Like

 14. Pingback: Slagveld West-Europa | Nikontino's Blog

 15. Willie zegt:

  5 jaar geleden stond dit volgende al op Jihad Watch,lees maar eens door en begin maar te huiveren over hoe die vent gelijk heeft met zijn epistel

  Howard | March 11, 2010 3:33 PM | Reply
  Frankly.. I don’t think the world cares abouts about us, the Jews. (I’m a Jew).

  And..I don’t think the world will give a damn if the Jews around the world are killed. They didn’t give a damn in World War II, they don’t give a damn now.

  But…the world will care when the cancer of Islam starts killing them, by the dozens, and then the thousands, and then tens of thousands, hundreds of thousands, and then millions.

  By then..my three predictions:

  1. Europe will be a wasteland. No churches will remain. No museums will remain. No culture will remain. Europe will crumble into the blood-stained cemetary that it made for the Jews.

  2. The Moslems won’t be successful either. Many will be dead, rotting in the fields. The rest will be blood hungry for revenge, but too afraid to do anything. They will turn on each other like mad dogs.

  3. Culture as we know it around the world will vanish. Predictions 1 and 2 above will create a new dark age. No culture, starvation, hatred.

  And this will be the revenge of G-d. I’m not SURE there is a spiritual aspect to this, but I believe so. I believe that we are truly at the end of days. Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

  My advice… visit Europe. It won’t be Europe much longer. Visit it now. In a few years the Europeans will be mad dogs, killing each other (they’re used to that), as they descend BACK INTO THE BARBARISM that so befits them

  Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

  If we are dragged back into barbarism, then that may indeed be the end. Technology will slip away, because the Mohammedans (including your unfortunate descendants) will be incapable of sustaining it, and the Earth will become a planet of medieval villages again.

  And there will be no way back.

  We’ve used up the easily accessible mineral and metal deposits that were a stepping-stone to high technology. Nobody is going to restart smelting iron if the only way to get the coal and ore needs heavy machinery. So even if we managed to throw off the stultifying grip of the Mohammedans, we would be stuck in the dark ages until the next asteroid wiped the planet clean ready for a new start.

  How do I know this stuff .. how do i become poetus comicus, the next instantiation of mel brooks .. the mel brooks of the soon-to-vanish-civilization?

  You’ll be sorry you asked..but here goes..

  Well..I read the newspapers…and blogs

  And I see that the Moslems are killing, raping, torturing, destroying

  And then lying, building, bullying

  I put two and two together

  The Europeans are exhausted..and they have a history of murdering each other..

  The Moslems have a history of breeding..and then misbehaving by killing

  The Moslems are in Europe, scaring the pants off the people

  The people or better their children, now fat, dumb, happy after their history of murder and genocide, sitting back in their lazy, socialist dotage, are impotent..deer in the headlight

  So we have 50+ million people who are like wild hyenas (actually like wild ass..it’s the bible)

  And 300+ million sheep who are clueless…led by shepherds who are venal and evil (impotent throwbacks to their murdering grandparents)

  And no Jews to speak of in this maelstrom.. the Europeans made sure of that

  Bottom line .. .a perfect storm

  And then… the mental pictures.. corpses upon corpses, fields of rotting, smelling, liquifying dead bodies where poppies once grew (pardon the poetic here..just fields of stinking corpses will do)…and then the hollow-eyed, soul-less wanderers, those walking dead of the greatest conflagration in history

  Trust me .. no one is going to ask ‘which way to the Tintoretto’, or ‘Pardon me, on which floor are they featuring the new Kouros’ .. or any of the soon-to-be-inane chatter that only a peaceful people can know

  Like

 16. Pingback: Naar aanleiding van “Slagveld West-Europa” | E.J. Bron

 17. Pingback: Wij worden geregeerd door vijanden van de autochtone bevolkingen van Europa. | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s