Duitse politieagente schrijft boek: ‘Steeds meer geweld door jonge moslimmannen’

Screenshot_5

(Door: Bert Brussen)

‘Dit is geen extreemrechts populisme, maar gewoon common sense.’

‘Iedere tien minuten wordt in Duitsland een politieagent het slachtoffer van geweld.’

De 32-jarige Duitse politieagente Tania Kambouri presenteert maandag een ontluisterend boek waarin zij, aan de hand van haar dagelijkse ervaringen als politieagente, de noodklok luidt over het toenemende geweld tegen (vooral vrouwelijke) agenten door met name jonge mannen die afkomstig zijn uit islamitische culturen. “Ging het enkele jaren geleden nog om incidentele gevallen, tegenwoordig nemen we van verhalen over geweld tegen de politie kennis zoals we kennis nemen van het dagelijkse weerbericht. Het is aan de orde van de dag”, zo vat zij de noodzaak voor haar boek samen in Die Welt.

Deutschland im Blaulicht

Het boek van Kambouri (Deutschland im Blaulicht), dochter van Griekse ouders die naar Duitsland emigreerden en daar succesvol integreerden, zal ongetwijfeld de nodige opschudding veroorzaken in Duitsland.

Ze komt er in haar boek openlijk voor uit dat het met name jonge moslimmannen zijn die zich schuldig maken aan het vele geweld tegen de politie. “Het is geen vooroordeel of racisme maar aan de orde van de dag dat bepaalde groepen oververtegenwoordigd zijn als het gaat om geweld en bepaalde vormen van criminaliteit”, legt zij uit aan Die Welt.

“Het gaat om een algemeen disrespect voor autoriteit, om respectloosheid voor mensenrechten en fundamentele waarden, om parallelle samenlevingen en de wil om te integreren die ontbreekt.”

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitse politieagente schrijft boek: ‘Steeds meer geweld door jonge moslimmannen’

 1. Cathja zegt:

  Wat moedig van deze agente dat ze dit boek uitbrengt! Wie zou hiertegen nog iets durven in te brengen? Je bent toch geen racist als je de dagelijkse vernederingen openbaar maakt en als je vermeldt hoe gewelddadig moslimmannen zijn?
  Het zijn gewoon DE FEITEN!! Waarom moet daarover gezwegen worden?

  Minstens 80% van genoemde moslimmannen zijn geen vluchteling, en zouden direct Europa moeten verlaten. Dat dit niet gebeurt, wijst richting kwade opzet, met als doel Europa te ontwrichten.
  En Frau Merkel heeft hier doelbewust op aangestuurd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 16.59. uur. U zegt: “En frau Merkel heeft hier doelbewust op aangestuurd”. Dat klopt Cathja, zij voert uit wat de demonische krachten, en rode fascisten van het GEDROCHT EU haar opdragen! WIJ worden opgeofferd, terwille van de belangen van de vileine EUSSR aanhangers, de Bilderbergbende en de NWO! Het is een groot duivels complot. Islam + Socialisme: het grootste VERGIF ter wereld!

   Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad @ Tom! Als ze mij pakweg 25 jaar geleden hadden verteld dat we deze ellende nog eens zouden meemaken, had ik moeite moeten doen om het te geloven!
    Maar het is helaas de waarheid.
    Het lijkt ook wel steeds sneller te gaan, en op een steeds geniepiger manier!

    Like

  • Jean zegt:

   Cathja, uitgaande van de laatste informatie zijn de dagen van aldolfine merkel geteld.
   EINDELIJK en hoplijk staat ze weldra in haar blote kont aan de schandpaal, daar urineren niet toegelaten is in het openbaar leggen we er ‘de natte dweil’ onder…. 🙂 😉 ,)

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Met de huidige Tsunami van jonge mannen zal dit nog vele malen erger worden. Wellicht verstandig om wat gevulde extra magazijnen mee te nemen. Bij de eerste sis of poging tot het roepen van hoer gewoon met een big smile een prop lood van 9 mm vijf cm onder hun fontanellen jennen. Werkt naar mijn mening beslist preventief. Bij elke 10 lege magazijnen een bonus van 250 Euro in ontvangst nemen werkt daarbij erg motiverend.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Helaas, dit is veel eerder begonnen. Lees dit :

  https://themuslimissue.wordpress.com/2013/06/09/muslims-in-germany-3-million-violent-muslim-attacks-and-7500-germans-killed/

  En dat zal steeds erger worden, gezien het aantal ‘vluchtelingen’ die ze binnenhalen…

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Werkt die vrouw nog bij de politie?
  Dan zal ze nu wel weggetreiterd worden door haar chefs.

  Like

  • Of niet. U denkt misschien aan het “fenomeen”Joop Riessen.
   Maar zo hoeven ze immers niet allemáál te zijn. Ook hoger geplaatsten zijn nog altijd politie.
   Er hoeven er maar een paar te zijn, die de ernst van de situatie inzien en díe zijn dan vanzelfsprekend blij, dat diteens naar buiten komt!
   Ook onder politie-functionarissen zitten verschillende persoonlijkheden, laten we daar -zonder al te optimistisch te worden- in eerste instantie althans van uitgaan.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Die lui verstaan alleen de taal van geweld!Dat de politie niet mag gebruiken!Ik heb gisteren nog een hele groep voor mijn deur weg gevloekt die mijn tuin beschouwden als de hunne.Het waren ongeveer 14 jochies met een vader,die heel verbouwereerd stond te kijken,maar wel zijn klep hield!Ik heb gebruld dat dat de laatste waarschuwing was alvorens ik,als ze niet opsodemieterden mijn 3 honden los zou laten!En weg waren ze,inclusief pa!Ze hadden ‘smiddags ook nog de reclames uit mijn brievenbus gejat;het tuig!

  Like

 6. hans zegt:

  ‘Dit is geen extreemrechts populisme, maar gewoon common sense.’

  Blijf het jammer vinden dat met zulke belangrijke geschreven stukken er altijd een disclaimer voor staat. Ik hoop dat men dat nou eens afleert, want niet wij zijn rechtsextreem, maar die tering-lui!

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  De straat agenten zullen het er wel mee eens zijn, hun bazen, de bureaukneuzen en de daarboven staande leiding beslist niet.
  Alzo de landverraders der politieke partijen niet.
  Zoals gewoonlijk zal alleen de PVV en VNL het met de gewone agenten eens zijn.
  Een verrot land, verraden door goedmensen en hun politiek.

  Like

 8. Geweld tegen het gezag door jonge Moslims veroorzaakt is jammer genoeg gezegd,meer als normaal. Zie dagelijks de TV beelden wat Moslims elders in de wereld en jonge Palestijnen in Israel teweeg brengen. Jemen, en wel de meeste andere Moslimlanden. Het volk is lijkt ons inzicht niet opgevoed,duld andere godsdiensten niet. Een kleine Geest en een kort lontje en de normen en waarden die wij kennen in W-Europa worden bij verblijf niet aangeleerd. Conclusie: brutaal in taal tegen Politie,dat gemakkelijkl tot escallatie leidt en veelal met geweld eindigd. De vrouw als politiefunctionaris in de openbare ruimte bied dezen geen respect af.Er liggen ook in andere culturen deze gevoeligheden,waar de vrouw als politieagent geen plaats kent in de openbare ruimte

  Like

 9. Pingback: “We sluiten de ogen voor moslimgeweld” | E.J. Bron

 10. Pingback: Milde straffen voor rellen: 20-jarige met migratieachtergrond moet boek lezen (dat zal ´m leren…!) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s