NEDERLAND: FLUWELEN DICTATUUR

Screenshot_1

(Door: “Blondemevrouw”)

“Democratie is een staatsvorm waarbij de bevolking soeverein is en zichzelf regeert. In een democratie kan niemand aan de meerderheid van de bevolking ongewenste maatregelen of wetten opleggen.” 

De Nederlandse bevolking zei in duidelijke meerderheid ‘NEE’ tegen de Europese Grondwet van de Europese Unie. Toch heeft de overdracht van macht en het opgeven van de soevereiniteit van de Nederlandse bevolking plaatsgevonden. De Nederlandse regering, het kabinet in Den Haag, is in een steeds grotere mate de uitvoerende arm van die Europese Unie. En de regering vertegenwoordigt in steeds mindere mate de Nederlandse bevolking. Een kleine minderheid regeert over de Nederlandse bevolking uit naam van een buitenlandse macht in Brussel, die door de meerderheid van de Nederlandse bevolking nooit is erkend. Dat is geen democratie; dat is een fluwelen dictatuur.

De Nederlandse bevolking zei ‘NEE’ tegen de overdracht van macht aan Brussel. 

De Europese Grondwet is door de bevolking afgewezen. De politieke elite, die de bevolking zou vertegenwoordigen, besloot alsnog tot het opgeven van soevereiniteit en de overdracht van macht aan Brussel.

Lees verder>>>
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, EUSSR, Nederland, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op NEDERLAND: FLUWELEN DICTATUUR

  1. Jan zegt:

    Marine LePen spreekt de fascisten toe:

    http://www.liveleak.com/view?i=947_1444602801
    Let op de koppen van de socialisten na minuut 3:00. Guy Verhofstadt lijkt te happen als een vis op het droge.

    Like

  2. De macht overgeven aan Brussel is illegaal geschied notabene ook nog eens door een illegaal kabinet , want we hebben namelijk sinds 1940 al GEEN legaal kabinet meer !

    Bekijk het filmpje maar eens , waarin Ad van Rooij het heel mooi uitlegt ; https://www.youtube.com/watch?v=wr7a5RJaUho

    We zijn officieel nog het enige stukje NAZI Duitsland , NEEEEEJJJJ derland bestaat niet eens meer sinds mei 1940 !

    Like

  3. edjan zegt:

    Goed gesproken, mevrouw le Pen.

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Alle soorten regenten, mondiaal en historisch,
    knakken uiteindelijk bij harde tegenwind.
    Er is slechts één handeling vereist; verzet !

    VERZET MET HULP VAN INTERNET
    EN DAARNA MASSAAL DE STRAAT OP
    TEGENWEER KEER OP KEER !
    ERUIT MET DEZE LINKSE LANDVERKWANSELAARS !

    Like

  5. edjan zegt:

    “Fluwelen dictatuur”

    Als de plannen van de elite uitkomen, als Europa samensmelt in Groot-Duitsland, als de democratie stap voor stap gesmoord wordt in propaganda, als de elite Europa vol laat lopen met een oude vijand: dan blijft er natuurlijk altijd nog een groepje “ontevredenen” over.
    Die plebejers kun je keihard vergelijken met Hitler en de Nazi’s (vroeger werden discussies op het internet altijd beëindigd als er zo’n vergelijking kwam) maar dat helpt op een gegeven moment ook niet meer.

    Op dat moment zal het fluweel eraf gaan.

    Like

  6. Thoth zegt:

    (…)De Nederlandse bevolking zei in duidelijke meerderheid ‘NEE’ tegen de Europese Grondwet van de Europese Unie. De politieke elite, die de bevolking zou vertegenwoordigen, besloot alsnog tot het opgeven van soevereiniteit en de overdracht van macht aan Brussel.(..)

    Nou dat is geen fluweel, maar barbaars. Klootzakken zijn het…

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Thoth: 15.01. uur. Inderdaad, zo is het gegaan Thoth! En het is nog veel erger, omdat Pinokkio Rutte VVD, het ESM verdrag heeft getekend staat onze schatkist bij de RODE FASCISTEN IN BRUSSEL!

      Like

  7. edjan zegt:

    Voorzitter tweede kamer zet microfoon uit van PVV-er die van nep-parlement spreekt.
    Ook al niet meer erg fluweel.
    Dijsselbloem mag wél vragen om meer geld voor de arme vluchtelingen

    Like

  8. Jean zegt:

    Fluwelen dictatuur??? Zeg maar rustig “ordinaire corrupte dictatuur” een dictatuur die de kogel verdiend.

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    Schengen was geen probleem, gold voor de toenmalige EEG landen, die ongeveer gelijkwaardig waren.
    De €uro is ons op een smerige wijze door het strotje gedrukt, dit terwijl bekend was dat de Zuidelijke landen met hun fluctuerende koersen in de knoei zouden komen.
    Pas na het referendum over de €uropese grondwet ontstond er duidelijkheid.
    De vuige landverrader Jan Peter Balkenende en kornuiten drukten die grondwet er bijna onveranderd door als ‘Verdrag van Lissabon’ , wettelijk bindend.
    Vlak daarna, in demissionaire toestand, ook nog eens onze schatkist, inclusief pincode middels het ESM verdrag: https://www.youtube.com/watch?v=Lf0O0sm664M
    Zelfs dit was niet genoeg om der mensen ogen te openen, men bleef op deze vuige landverraders stemmen en maakten zich zo medeplichtig aan dit landverraad.
    Helaas, het is niet anders…
    Dezelfde landverraders staan nu te juichen en te zingen als er mohammedaanse veroveringstroepen binnen komen, lieden die de verovering van ons land ook nog eens op onze kosten doen…
    Ach, u weet het allemaal wel…

    Like

  10. 4sjun zegt:

    De overdracht van Nederlandse soevereiniteit is weinig anders dan een staatsgreep. Een uitlevering zonder politiek mandaat. Maar zulke fouten kunnen worden gecorrigeerd. Eerst eens zien wat er met de voeten kan en als blijkt dat er voldongen feiten zijn gecreëerd om een dictatuur vorm te geven dan wordt het tijd om andere middelen in te zetten om het onheil afgewend te krijgen en de democratie te herwinnen. Begin maar alvast aan de discussies in de buurtjes, op de straten, de pleinen, in de kroegjes, bij vrienden, bij de borrels, op het werk, op fora en weblogs. Maak de mensen maar bewust van waar dit op uit gaat draaien en wat er aan cumulerende kosten bijkomt ten koste van ieder’s vrij besteedbare inkomen.
    .
    RE-VOL-TE!

    Like

  11. roeldupree zegt:

    Onze bestuursvorm die nog steeds heel schijnheilig “democratie” wordt genoemd is in werkelijkheid niets anders dan een combinatie van particratie en plutocratie.

    Like

Plaats een reactie