Jesse Klaver, de nieuwe Groene “ster” aan het firmament

Screenshot_8

Jesse Klaver

(Door: Martha N.)

Jesse noemt Geert Wilders een “nepdemocraat”. Misschien kunt U eens uitleggen, mijnheer Klavertje drie, wat U met een nepdemocraat bedoelt? U bent trouwens een na-aper, want het was Geert Wilders die het woord “nepkabinet” en “nepdemocratie” heeft gebruikt. Hij heeft groot gelijk. Onze politici zijn GEEN democraten, ook Jesse Klaver niet!

Wilders las in zijn bijdrage berichten voor die hij had gekregen van bezorgde burgers. Klaver wist hem echter meermaals succesvol te interrumperen. Hij verweet de PVV’er weinig concreets te doen voor het asielprobleem: “U kakelt veel, meneer Wilders, maar leg eens een ei.” Klaver kreeg bijval van PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom. Het enige wat de PVV volgens hem doet is “mensen bang maken en anderen de schuld geven.”

Wilders maakt de mensen niet bang! Geklets van Jesse Klaver en we hebben al zoveel geklets aan moeten horen door dit soort en altijd is het in het voordeel van buitenlanders. De PVV doet niets concreets, mijnheer Klaver? Nee, daar zorgen onze nepdemocraten wel voor dat hij deze kans niet krijgt. Ieder voorstel van Wilders, ook al is het goed voor ons land en onze Burgers, wordt per definitie afgewezen! Wat zo vreemd is? Na enige tijd komt er dan een vergelijkbaar voorstel van bijv. de VVD, het CDA of D66 en dan wordt het met gejuich ontvangen! Dit noemen we “pikken”, beste tegenwerkers van de democratie! Deze lieden weten trouwens niet eens wat het inhoud. Democratie is: de stem en de wensen van het volk in het betreffende land uitvoeren en NIET tegen de wil van het volk ingaan!

Onze mensen worden nu eindelijk zelf kwaad, maar dat, zo zeggen onze geestelijk financiële leiders, is de schuld van Wilders.

Mensen klagen op de site van Wilders, omdat zij deze aanvallen door buitenlanders aan den lijve ondervinden! Alleen bij Geert Wilders kunnen zij met hun frustratie terecht. Wilders is de enige die hier gelegenheid toe biedt! De andere partijen sluiten hun ogen en oren en strijden tegen Wilders, maar niet voor ons, de vaderlanders! Wij zijn de “analfabeten” die niets weten. Ja, ja . . . genoeg is genoeg!

Nee, mijne dames en heren, onze bevolking kan zelf denken! Julie hebben ons kwaad gemaakt door ons te negeren! De bevolking wordt kwaad, omdat ze inziet dat we ten onder gaan!

Noch aan GroenLinks noch aan de VVD noch aan de PvdA noch aan D66 noch aan de SP noch aan de christelijke partijen hebben we iets als we ons vaderland willen behouden (behouden? Is helaas misschien al een te groot woord)! Laten we echter redden wat er nog te redden valt!

Wij gaan Nederland veranderen, zegt GroenLinks. Jesse Klaver, de snotneus van Groen Links, de partij tegen de auto’s en “heel erg voor buitenlanders,” durft te zeggen: wij gaan Nederland veranderen. Deze klepekster heeft nog niet begrepen dat Nederland al veranderd is! Nederland is ons Nederland niet meer, dankzij mensen zoals U, mijnheer Klaver!

Het kan nooit genoeg zijn… meer en meer buitenlanders, grenzen wijd open! Dat is wat GroenLinks, de partij die fel pal staat voor nog meer buitenlanders (het zijn ‘onze’ kinderen die verdrinken) en minder auto’s, zegt. Ja, “Groen als gras” zijn ze! GroenLinks staat voor meer vluchtelingen, maar voor minder groen! De naam doet eraan denken dat ze voor het milieu opkomen! Niets is minder waar, daar ze ons land volstoppen met verwilderde buitenlanders, met mensen, die niets met het milieu aan hun pet hebben, alleen maar verder vervuilen. Alleen al door de huizenbouw voor deze horde komt er minder groen en wanneer ze eenmaal hun uitkering in handen hebben, kopen ze een auto! Dag milieu!

Genoeg van nog meer? Wanneer U genoeg hebt van nog meer buitenlanders, stem dan NIET op de voornoemde partijen PvdA, VVD, SP, christelijke partijen en zeker niet op D66 en Groen Links. Zij betekenen de ondergang van onze natuur en cultuur! Waarbij nog komt dat GroenLinks alles eerlijk wil delen. Of je nu werkt of niet, veel geld verdient of niet, diegene die geld heeft mag maar een deel ervan houden. Alles wat boven modaal uitkomt, wordt verdeeld onder de niet werkende buitenlanders.

Dank zij Geert Wilders van de PVV kunnen mensen nu eindelijk hun hart luchten over hoe wij Nederlanders door de buitenlanders behandeld worden! En daar wordt de waarheid gesproken! De PVV, de enige partij voor de Nederlanders, die “democratie” hoog in het Nederlandse vaandel heeft!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

53 reacties op Jesse Klaver, de nieuwe Groene “ster” aan het firmament

 1. Tistochwat zegt:

  Ik heb me ook danig zitten ergeren aan het gladde gezwets van die Klaver!
  Maar er zijn veel vrouwtjes die compleet in katzwijm vallen als ze die ‘mooierd’ van een Jesse zien.
  Die snotneus is één van de ‘socialisten’ die een meester is in het verdraaien van de feiten.
  Maar zo’n lekkere jongen kán natuurlijk alleen maar de waarheid spreken (denken de vrouwtjes).

  Like

 2. sammy zegt:

  oke ik ben bij Pegida in utrecht geweest. waren best wat mensen. maar waarom komen we niet Met twee miljoen Nederlanders? dan is het emigranten problem binnen een week opgelost.
  Naar het binnenhof is ook goed.

  Like

 3. Muurbloempje zegt:

  Kunnen ze de koppen van bepaalde politici misschien afplakken in de media, want bepaalde figuren hebben we de laatste tijd meer dan genoeg in beeld gezien. De kotszakjes zijn hier niet aan te slepen.

  Like

 4. Verwarde Man zegt:

  In mijn jonge jaren noemden we dat soort een egotrippertje.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Martha U heeft volkomen gelijk.

  Like

 6. Och, het Klavertje drie is doodgewoon de mannelijke uitvoering van het Famke Femke. Meer smaken hèbben ze immers niet binnen het Rariteitenkabinet GroenLinks!
  Wie zich na weken nog dodelijk beledigd toont over dat “nepparlement’ van Geert, maar zich tegelijkertijd totaal niet geïnteresseerd toont in de brieven vanuit het volk, die deze probeert, voor te lezen, verraadt zichzelf als zijnde een nepparlementariër, zo simpel is het.
  Geen woorden meer vuilmaken aan dat jochie!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. Ik heb zo het gevoel dat dit jongetje tzt, op dezelfde wijze als zijn voorgangers, dus met stille trom bij GL zal worden afgevoerd.
   Als ik hem in “debat” zie met Geert Wilders wordt dit gevoel erg sterk.
   Die Klaver is een toevallige passant.
   Hij zit er nu. Is in wezen daar als aanstormend talent beland. Een goed verkocht idee binnen de leiding van de partij. Hij zal snel moeten scoren anders is het over.
   Zo gaat dat tegenwoordig. Zijn voorganger was nog de vrucht van de ouderwetse opvatting dat de man of vrouw aan de top, vaak tegen beter weten in, ook de echte partijleider zou moeten zijn. Klaver is een uithangbord dat moet verkopen… en als de lol er af is blijft de echte Klaver over. Een puber met een te wijd pak aan die het niet verkroppen kan dat Wilders de real politicus is en hij maar ’n omhooggevallen bal lucht.
   Oftewel luchtballon… waar Wilders binnenkort ’n speld in steekt.

   Like

   • Vind jij nou ook niet, Paul, dat Klaver in al deze opzichten frappante overeenkomsten vertoont met Ed Miliband van Labour?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • dontessers zegt:

    Hij is nu een uithangbord en straks met zijn kop in de schandpaal

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad, hetzelfde spel. Het is net als met nieuwe auto’s. Ineens zie je dat ze allemaal wat breder worden of ’n automatische ruitenwisser krijgen.
    Die partijen zijn net ijsschotsen, driekwart ervan zit onder water. Ze maken deel uit van een en dezelfde beweging. En die beweging is ’n fabriek waar dezelfde mannetjes uit rollen. In dit geval millibandjes en klavertjes. Goed gezien Theresa.

    Like

 7. Whaha… Hij heeft nooit gehoord van ‘appels met peren vergelijken!’ Verkrachtingen, aanrandingen en pogingen tot moord vergelijken met het bekladden van AZC’s is echt het toppunt van onnozelheid! En dit soort moet een land besturen?

  Like

 8. Driek zegt:

  Weer mooi geschreven, Martha N. Helemaal met u eens. Als ik de ingezonden reacties lees op de site van de Telegraaf valt het mij op, dat bijna alle inzenders voor Geert Wilders zijn, en dat de Telegraaf die reacties nu publiceert en niet afwijst, vind ik een grote vooruitgang van die courant.

  Like

 9. Janchik zegt:

  Ja als je zelf een produkt ben van een “one night stand” tussen een halfbloed indische/ en een marokkaan dan ben je eigenlijk ook een nep Nederlander.
  Ik heb het al eerder gezegd, als ze een gekleurd kindje hebben, of een gekleurd vrouwtje/mannetje, of een gekleurde ouder, dan zijn ze ineens anti Wilders, terwijl Wilders n.b. zelf Indisch bloed heeft.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Janchik. Dit is psychologie.
   Laten we het minderwaardigheidscomplex van de halfbloed niet vergeten…
   Lees de romans van Somerset Maugham die zich in India afspelen er maar op na.
   Prachtige verhalen overigens

   Like

 10. koos zegt:

  Ik hoop dat Jesse Klaver op deze manier blijft doorgaan. Binnen korte tijd heeft hij zich ontwikkeld van ‘snotneus’ tot ‘bijzonder irritant ventje’. Komt net kijken, heeft nauwelijks een schoolopleiding, maar heeft wel een boek geschreven. Deed me onmiddellijk denken aan Fons Jansen als vermoeide leraar: ”Heeft je vader dat helemaal alleen geschreven?” Nou is de Marokkaanse pa van Klaver (moedersnaam) in geen velden of wegen te bekennen, dus zal z’n stiefmoe Femke Halsema er wel meer van weten. Ghostwriter anyone?

  Aan de manier van praten is te merken dat Klaver ‘Rules for Radicals’ van Saul Alinsky als zijn naslagwerk gebruikt. Terwijl Wilders een “probleem benoemt” en het opneemt voor de zwijgende meerderheid, probeert Klaver hem te ridiculiseren. Niet met feiten, maar met beledigende opmerkingen. Geheel volgens het boekje van Alinsky. RULE 12: Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it.” Oftewel, maak je tegenstander belachelijk. Pech voor Klaver is dat het niet werkt.

  Zal me niks verbazen als Wilders weet wat Margaret Thatcher ooit zei: ‘Als ze iemand persoonlijk aanvallen, betekent het dat ze geen enkel politiek argument meer hebben’.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed beoordeeld Koos.
   Dat wist ik nog niet. Die Klaver heeft dus ’n marokkaanse pa.
   Zo, zo. Geeft ook weer wat meer contour aan de zaak. Inderdaad, helemaal juist, hij probeert op ’n vasthoudende manier Wilders uit z’n evenwicht te brengen middels hatelijke beschuldigingen. Dat gaat slecht aflopen voor Klaver. Hij is niet bedreven genoeg in dit spel. Heeft simpelweg te weinig levenservaring.
   Wilders zal wachten tot het juiste moment en hem dan blijvend beschadigen.
   Datzelfde heeft hij met Cohen gedaan. Toegegeven, Cohen was geen sterke tegenpartij. Maar Wilders zal op dezelfde manier te werk gaan.
   Als GL verstandig is hebben ze al een advertentie geplaatst voor een opvolger.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 15 oktober 2015 om 20:48

    “Dat gaat slecht aflopen voor Klaver.”

    Ik wéét het niet, beste Paul; ik denk eerder dat er veel labiele zwijmeltrutjes zijn die op z’n mooie koppie gaan stemmen. Je weet hoe stom het klootjesvolk-stemvee is…
    Maar ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat. Wel eens meegemaakt hoe eenzaam en verlaten ’n mooi koppie er bij liep toen hij helemaal belachelijk was gemaakt door ’n tegenstander?
    En wat zie je eigenlijk in die Klaver? Het enige wattie heeft is ’n slechte kapper die vergeet dat die jongen iedere keer dat haar uit z’n ogen moet schudden.
    Geef mij Jason Statham maar!

    Like

   • Don Tessers zegt:

    Ha daar ben ik grote fan van, daar moeten we er een stuk of honderd van hebben, korte mette, schoonvegen en opgeruimd staat netjes.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ha die Don Tessers. Ja, Schitterende kerel! Hij doet al z’n stunts zelf weet je.
    Zo ziettie er ook uit. Hij hoeft Klaver alléén maar een keer aan te kijken en het jongetje doet het gelijk in z’n broekje!. Hahahahahaha!

    Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Geert Wilders/PVV voor Nederland en de Nederlanders!
  Durft u geen PVV te stemmen, stem dan op VNL, een soort PVV light.

  Like

  • Giny zegt:

   Hou op zeg met VNL, die papegaaien de
   PVV na, nemen al hun standpunten over!
   Bram mag dan Geert goed verdedigd hebben,
   daar is hij ruimschoots voor betaald!
   Absoluut niet geschikt voor de politiek!
   Nee, daar zal ik nooit iets op stemmen!

   Like

 12. fransdewit zegt:

  Ik vind dat net een leerling van Pechtold en kleinzoon van Emile Roemer. Man die gozer heeft echt alleen zijn kop mee. Dacht dat het zo’n nette jongen was, maar nee dus, witte boorden crimineel.

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Jesses klaver heeft niets met democratie want hij is aanhanger en voorstander van een inherent totalitaire ideologie die voornamelijk opvalt doordat zij altijd en overal uitsluitend ellende brengt.

  Like

  • Joshua zegt:

   kraftavilqa zegt:
   15 oktober 2015 om 18:20

   Jesses klaver heeft niets met democratie want hij is aanhanger en voorstander van een inherent totalitaire ideologie die voornamelijk opvalt doordat zij altijd en overal uitsluitend ellende brengt.
   Hij lijkt wel een moslim die brengen ook overal ellende,zie je wel het zit in de genen van die schurftige nakomelingen.

   Like

 14. Don Tessers zegt:

  Hoelang duurt het nog voordat het Nederlandse volk het hele binnenhof overrompeld?

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Deze groenlinkse klepzeiker heeft veel praatjes voor iemand die duidelijk nog niet droog is achter de oren en net van boven en van onderen uit z’n broek steekt.
  Een arrogant misselijk ventje dat z’n afkomst dus niet verlogend, opgegroeid zonder respect voor anderen en ouderen. In ieder geval gaan zijn misselijke opmerkingen nu zetels kosten !
  Mooi zo !!.

  Like

 16. Martha N zegt:

  Geert Wilders stijgt enorm in de peilingen, dat is geweldig nieuws voor Nederland. Uiteraard is dit een doorn in het oog van de tegenpartij (dat wil zeggen “ALLE” partijen). Groen van nijd en nagel bijtende over wat NU te doen staat. Die man moet zijn mond houden, hij wordt TE populair… We weten allemaal wat er gebeurde met Pim, dat zijn beschermengel goed oplet.

  Like

 17. Martha N zegt:

  Als ik het niet dacht, het is zover
  WAT krijgt Turkije in ruil voor het opnemen van vluchtelingen?
  En WAT nog MEER? JUIST TURKIJE BIJ EUROPA!

  Turkije kan volgens de krant 3 miljard euro tegemoetzien aan steun om de vluchtelingencrisis het hoofd te bieden. Ook wordt het zonder visum reizen voor Turken naar Europa versneld ingevoerd, zou Europa beloven. Verder zouden de gesprekken over de toetreding van Turkije tot de EU worden geïntensiveerd. 

  HOEVEEL INWONERS HEEFT TURKIJE?
  In 2013 was dit 74,93 miljoen!!!

  Binnenkort kunnen ze vrij naar alle EU landen, maar ze zullen alleen die landen kiezen, waar het een eldorado is gezien uitkeringen!

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4163843/2015/10/15/EU-en-Turkije-dicht-bij-vluchtelingendeal.dhtml

  Like

  • Carli Varga zegt:

   En word dat geld ook echt uitgegeven aan de vluchtelingen dat is wat ik hoop maar ook daar mag aan getwijfeld worden.

   Like

   • edjan zegt:

    Dat geld zal deels gebruikt worden voor de strijd tegen de Koerden. Ook mag Erdogan, het Genie van de Turken wel weer een nieuw paleis.\

    Het is een grote schande dat Turkije nu feitelijk lid is van de EU: of beter gezegd, ze zijn op de meest ondemocratisch mogelijke manier de EU in gerommeld. Sinds gisteren knijp ik mezelf af en toe om te kijken of ik echt wakker ben of een nachtmerrie heb: dit is toch niet echt waar? Dit gebeurt toch niet echt?

    Like

   • dontessers zegt:

    Haal je zwaard maar tevoorschijn en scherp slijpen, doe ik ook.

    Like

 18. Carli Varga zegt:

  Wat een feit is dat onze regering zich heeft klem gezet. De regering kan niet meer een eigen vrije mening erop aanhouden. De problemen die we nu zijn in Nederland hebben er mee te maken dat de EU, Amerika, Oekraine, en de eventuele houding tov Rusland (want je kunt nl. geen twee heren dienen) bepalen dat onze regering met alles en iedereen rekening te houden hebben behalve met het volk. Als ze vrij waren geweest dan zouden ze wel hebben kunnen luisteren naar het volk. Maar zoals het er nu uitziet heeft deze regering ervoor gezorgd dat alles wat het volk wil dat indruist tegen de opgelegde regels van de EU etc etc etc. Dus het volk word twee keer genaaid. Aan de ene kant door de regering en aan de andere kant door de opzadeling van problemen vluchtelingen/migranten wat ook weer door diezelfde politieke keuze van eerder is bepaald. Ik wil maar zeggen het volk was toch ongeveer 62% tegen het samen gaan met de EU wetten whatever. Dus eerst werd het ene er doorgedrukt en nu krijgen ze nog eens een toetje speciaal via deze invasie. De regering kiest duidelijk partij en dat is verre van voor diens volk. Het is idd Wilders die maling heeft aan EU en zijn restricties. Hij kan daardoor het volk trouw zijn en de regering niet die zitten gevangen en door die eigen gecreerde gevangenschap gaat Nederland langzaam naar de verdommenis. Liever de EU en de eigen prestige behouden als het volk. Het volk straks naar de klote maar we hebben ervoor gezorgd dat we geen gezichtsverlies lijden tov de EU want oh wee we mogen niks doen wat de EU niet bepaald. Kortom eigenlijk zegt de regering via een omweg we hebben ervoor gezorgd dat we geen ene moer te vertellen hebben in en over ons eigen mooie Nederland met zijn molens en natuurschoon overal. IK vraag mezelf af hoe zou het zijn geweest als er geen EU was en Merkel gewoon in haar eentje die woorden had gezegd van kom maar naar Duitsland. Wat zou de houding van Nederland dan zijn geweest als wij baas over eigen land en grenzen zouden zijn gebleven. Dat is een belangrijke vraag want dan zou Nederland vrij zijn geweest in zijn keuze en beleid. En nu is ons land de marionet van de EU geworden. Oh vrijheid waar onze bejaarden zo voor geknokt hebben en gestreden. On heden word die vrijheid op het spel gezet voor belangen die het volk helemaal niet wenst. Het zijn arrogante belangen die het volk worden opgedrongen. Gewoon het is ronduit ego-tripperij over de rug en ten koste van het volk.
  Als de regering de moed had om gewoon ruiterlijk toe te geven sorry volk we hebben een grote vergissing gemaakt destijds om bij de EU te gaan. Het gaat als de grootst gemaakte fout van deze tijd de geschiedenis boeken in. Maar volk we kunnen dit niet toegeven want we zijn al te ver gegaan en we zouden niet weten hoe we weer uit die EU kunnen raken. Gewoon we willen dit niet toegeven want dan zou alles wat geweest is een grote leugen zijn en was alles voor niks geweest. Dus de hele EU is een grote fiasco maar we geven het niet toe zodat er een einde komt aan die ellende neen we lasten het bestaan zodat er bij de ellende die er is nog alleen maar meer ellende bij kan komen. Tot het zo erg is en dan nog geven we het niet toe dat het door onze verkeerd gemaakte keuze was maar dat het daar en daar en daar aan ligt. We zullen dan wederom met onze wijsvinger naar iedereen wijzen behalve de hand in eigen boezem steken.
  Kom op regering verman jezelf nu eens en zeg gewoon door bij de EU te gaan hebben we Nederland te grabbel gegooid. Niet zo moeilijk hoor. Gewoon een paar woorden maar peace of cake. FF door de zure appel heen bijten. Moeten wij nu ook noodgedwongen en onze zure appel is stukken groter als die van jullie. Angst voor gezichtsverlies dat is het enigste wat jullie tegenhoud.
  Maar ook daarin geldt hetzelfde het verlies wat het volk meemaakt is stukken groter als dat gezichtsverlies waar jullie voor staan. En door jullie angst voor dat gezichtsverlies worden langzaamaan de verliezen voor het volk groter en groter.
  Kortom laat Geert Wilders niet alleen staan en begin eens met luisteren naar hem en in te zien dat ie eigenlijk gewoon gelijk heeft. Geef het nu eens toe met zijn allen voordat het te laat is en er veel ergere dingen gaan gebeuren als nu.
  Geert je staat buiten de ruimte van het parlement zeer zeker niet alleen. We zijn er voor je en staan achter jou want wie geeft kan hetzelfde terug verwachten. Kun je nagaan wat onze regering nog te wachten staat. En de tijd dringt dus een gewaarschuwde regering telt voor twee. Tabee

  Like

 19. Carli Varga zegt:

  Wilders is vrij om te zeggen en te vinden wat ie vind.De regering zit gevangen althans hebben zichzelf vrijwillig gevangen laten nemen, laten inpakken door de lekkere snoepjes die de EU voorschotelde. En ze zijn ondanks bezwaren eigen volk er met vele grote voeten ingetrapt. Waar je mee omgaat word je door besmet. En de EU is ronduit een besmettelijke ziekte waar Wilders gelukkig geen last van heeft omdat ie een goeie gezonde weerstand heeft tegen zulke parasieten. Maar nu de volgende golf parasieten. Het volk heeft de ene ellende nog niet op zijn bord gekregen volgt er nog meer ellende achteraan. Ik hoorde de woorden hoelang pikt en slikt het volk dit nog. Gewoon wanneer staan we op en gooien we deze regering eruit. Kunnen we nu niks doen waardoor deze regering gaat vallen. Hoe lang geven we ze nog de kans om ons land meer en meer te verzieken. Dat ze zelf gekozen hebben voor een besmettelijke ziekte is hun goed recht maar ze hebben niet het recht om ons ook nog eens op te zadelen ermee. Geert Wilders wil er wel iets aan doen maar ze luisteren niet. Geert zei de grenzen dicht dus dat is toch mijns inziens daadkracht maar het lijkt wel of ie tegen dovemansoren spreekt.
  Gewoon maakt niet uit wat ie zegt ze hebben er maling aan en gaan intussen door met hun wanbeleid. Zien ze nu echt niet dat door hun angst gezichtsverlies te lijden ze een situatie creeeren waar het land en het volk steeds meer de dupe van gaan worden. Is dat het waard.
  Gewoon regering ben nu eens eerlijk en zeg tegen het volk. sorry we kunnen geen rekening met jullie houden want we hebben onze ziel, ons land, ons volk verkocht aan de EU omdat we dachten dat we daardoor ipv als 4e rijkste land mss derde of tweede rijkste konden worden. Dus wederom Geld/Economie is belangrijker als de Mens. Zoals bij anderen Geloof belangrijker is als de Mens.
  Maar Geert weet het beter, Bij hem gelukkig is de Mens nog steeds belangrijker als wat dan ook.

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Nog sterker we gaan die vierde plaats verliezen en eindigen op plek in the middle of nowhere. Die hele EU is gewoon een grote fiasco waardoor ons land weer terug is bij af. Wat onze bejaarden hebben opgebouwd staat nu voor de poorten van de totale afbraak en deze regering gaat de geschiedenis in als degene die zich diep moeten schamen tov onze bejaarden. Is maar goed dat die mensen die ons land hebben groot gemaakt nog leven zodat ze ook nu weer een belangrijke steen kunnen bijdragen aan de ondergang van deze malafide regering. Want de energie die onze bejaarden nodig hadden voor de opbouw van Nederland die energie is er nog steeds en wederom hard nodig voor het behoud van die opgebouwde welvaart. Dus een oproep aan alle bejaarden laat jullie Stem en Kracht horen en zien.

   Like

   • Carli Varga zegt:

    We hebben jullie nodig bejaarden. Door de regering uitgekakt met een fooi in een kooi. Door ons, jullie volk op handen gedragen.

    Like

   • dontessers zegt:

    Ik roep alle strijders uit de WWll en alle bejaarden die ons hebben verlaten voor wederopstanding om ons te helpen deze nachtmerrie te overwinnen. Het geloof in al deze goede zielen die over ons waken zal ons sterken.

    Like

  • dontessers zegt:

   Bij Geert Wilders is de mens in het algemeen en de Nederlandse burger specifiek belangrijk omdat hij ziet welke gevolgen dit heeft voor de Nederlandse burger en voor het Nederland Mijn Vaderland.

   Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Meneer Klavert is Marokkaan. Om de eenvoudige reden dat zijn vader Marokkaan is. Dat zegt ook veel over zijn moeder. Lollig dat de media het hier niet over hebben, maar voor Marokko is de kotert van een Fin een Marokkaan. Allochtoon.
  Kun je meneer Klavert natuurlijk niet kwalijk nemen, maar als er straks jeugdfoto’s opduiken met gestolen brommers en geroofde handtassen, weet dan hoe zijn genen zijn samengesteld.
  Hij was in het weekeind in Roosendaal om zijn gewichtige boek te promoten en werd door de lokale pers de hemel ingeschreven. Dat zal dan wel nodig zijn.
  Nu gaat deze Dibi dus lopen keffen tegen meneer Wilders en tegen ons, Nederlanders. Hij doet maar. Van de week stemde zijn GsL tegen een motie om kindhuwelijken hier te ontbinden (onder leiding van Jesse de gigant himself) en stemde GsL in Purmerend tegen de komst van een AZC.
  Meneer Wilders zal hem daar nog wel eens aan herinneren.

  Like

 21. exmarineman zegt:

  GroenLinks …… ja een partij die het milieu hoog in het vaandel heeft zeggen ze. Ook echte linksche gutmenschen zijn…. Tja die 2 dingen kunnen sowieso al niet samengaan, maar dat terzijde. Maar OOK de partij van Femke Halsema weet u nog wel? De Femke die een motie heeft ingediend – mede-ondertekend en ondersteund door Samsom (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP) – om de islam in Nederland NIETS in de weg te leggen en dus de islamisering van Nederland alle ruimte te geven. En het waren niet alleen deze partijen die vóór deze motie stemden…..
  Verder zie ik deze egotripper als Dibi nr 2, want het moest na Sap en de huidige “migrantenexpert” wel een allochtoon gaan worden bij GrLs. Maar die partijen die het zo voor het milieu opnemen vergeten 1 heel groot ding…. je kunt wel 100.000’n buitenlanders binnen halen in dit toch al overvolle land, maar daar moeten wel huizen, wegen/straten e.d. voor worden aangelegd …. en waar willen jullie dat gaan doen? Dus weg met het weinige groen dat we al hebben, nog meer energieverbruik en dus nog meer horizonvervuiling en lawaai door die mooie en “schone” energie leverende windmolens. Die overigens bij windkracht 2 en 7 en hoger niet meer actief zijn en dus niets opleveren. En wat verder de investeringskosten zijn (hoe worden ze bijv. geproduceerd, welk materiaal, hoeveel energie moet daarvoor worden gebruikt, wat about onderhoud en levensduur???) daar hebben we het dan maar even niet over. Maar verder is Jesse een aardige knul, alleen kan ook hij alleen maar demoniseren en beledigen in een debat met Wilders/PVV maar oplossingen of echte inhoudelijke kritiek leveren is er ook bij hem niet bij. Net zoals de overige partijen……die Pechtold ook ons rekenwonder van de 2e slaapkamer. Ik vind het nog steeds jammer dat Geert in de discussies de partijen in de 2e slaapkamer niet verwijt welke motie ze hebben ingediend en ondersteund en dat ze dus met alles wat ze nu zeggen in de Kamer maar ook in de media gewoon staan te liegen, maar simpelweg hun eigen motie uitvoeren……

  Like

 22. rieni zegt:

  alle commentaren geven aan hoe het (klootjes)volk erover denkt,alleen de politiek kan en wil niet in z,n eigen zwaard vallen
  hoe kom je aan een denkwijze zoals klaver( mogelijk een opvoedingskwestie) en rutte ,pechtold en samson,nou ik denk dat dit word ingegeven door angst,nl bij de verkiezingen totaal weggevaagt worden.
  dit is een reeel beeld en de media moet zich ook kapot schamen dat zij hieraan meedoen,geen enkel bericht over de moeilijkheden in de asielzoekerscentra en ook geen woord over wat nederland nu eigenlijk wil.
  ook die kloothommel van een maurice de hond die direct kla arstaat met z,n onderzoeken,nu peilt hij niet de mening van het volk en is hij bang dat hij geen opdrachten meer zal krijgen van de overheid of de politieke partijen.
  als er geen geld is voor handen aan het bed en voor de ouderenzorg,dan is er ook geen geld voor die gelukzoekers.
  als ze wel geld hiervoor hebben,dan zijn het oplichters en leugenaars die direct voor dat strafbare feit moeten worden opgepakt.
  eigenlijk is er maar een straf voor hetgene wat deze heren doen,nl het vuurpeloton die straf staat er op landverraad.
  eigenlijk zijn het de nsb,ers van deze eeuw,prettig hun gekend te hebben!

  Like

 23. dontessers zegt:

  Maar je kunt het niet genoeg benoemen he.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s