FOTOSHOPPER: “Verraad!”

Screenshot_27

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER: “Verraad!”

 1. harry zegt:

  Zou een mooi begin zijn om die corrupte landverradersbende op te ruimen .
  De NWO nazi’s .

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Haar laatste woorden !
  Ich habe den Knoten raus !

  Like

 3. Ik kreeg opeens zo ’n mooi visioen van Pech-drol zijn ogen, die gigantisch uitpuilden, als zo ’n strop om zijn nek zou worden aangetrokken……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Marc zegt:

  Samsom ontbreekt!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  31 oktober 2015 om 22:01
  Dat zou toch een mooi beeld zijn Theresa, het zal dan niet lang duren, ze puilen nu al uit en vooral als hij tegen meneer Wilders spreekt, nog even en ze hangen op z”n wangen :-}

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Mooi hoor om al die namen hier voorbij te zien gaan, maar je kunt net zo goed gewoon de partijen noemen die in de 2e en 1e slaapkamers zitten want die “volksvertegenwoordigers” doen allemaal op 1 á 2 partijen na mee. Vergeet niet dat de motie Halsema van GroenLinks mede ingediend en ondertekend is door Samsom (PvdA), Roemer (SP), Pechtold (D66) en dat alle leden van die partijen in de 2e slaapkamer voorgestemd hebben….. En dan nu klagen dat het immigratieprobleem (beter is de invasie en bezettingsmacht van Nederland, Duitsland, Europa) het “debat” zo verhardend maakt. Terwijl ze jarenlang NIETS in ieder geval zo goed als NIETS tegen de reeds voorgaande islamisering/immigratie hebben gedaan. Sterker nog er was pardonregeling op pardonregeling, uitzetten hahahahaha, dan was er weer een zielig kind van 5 terwijl de ouders 10 jaar aan het procederen waren, al die AMA’s enz. Uitzetten van illegalen…hahaha zie Amsterdam ze gaan van de ene naar de andere “opvanglocatie”. En dan maar volhouden dat ons land zo rijk is geworden van al die “vluchtelingen”….. De ene moskee na de andere wordt gebouwd, terwijl we niet 1 kerk mogen/kunnen bouwen in Saoedi-Arabië, Qatar, Bahrein, Abu Dabi, VAE enz. Was het niet in Rotterdam waar een paar jaar geleden de grootste moskee van Nederland werd gebouwd op grond die in die tijd NIET aan particulieren verkocht mocht worden (alleen erfpacht was mogelijk in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag). Maar voor die moskee werd de grond opeens wel verkocht…..wie betaalde die grond: juist ja S.A. of althans voor en groot deel. Want een moskee kan en MAG ALLEEN op eigen grond staan, dat is ook een vorm van bezetting want hiermee wordt de moslimgemeenschap eigenaar van een steeds groter deel van Nederland. Dat is INdirecte bezetting/overname. Heeft dan niemand dat in de gaten…..waarom worden de moskeeën in Nederland groter en groter?????

  Like

 7. Jan zegt:

  Ik wil die strop ook om de nekken zien van de Haagse en Brusselse maffia en van ‘onze’ koninklijke familie, want ook die ben ik meer dan spuugzat.

  Like

 8. Jan zegt:

  Gedachten aan staatsgreep binnen Duits leger begint op te komen

  Während die Bundesregierung um Schlepperkönigin Angela Merkel weiter Hunderttausende Asylforderer ins Land bittet, kocht inzwischen die Stimmung im Sicherheitsapparat. Selbst Putschgedanken sind nicht mehr auszuschließen — so jedenfalls die Konsequenz von Debatten, die jüngst die Tageszeitung Die Welt zusammengefasst hat.

  Soldaat schrijft in brief dat hij het leger in ging om het volk en de staat te beschermen maar dat Merkel het bestaat om asielshoppers in de kazernes onder te brengen zodat deze de facto al zijn ingenomen als het er op aankomt:

  Ich habe einen Schwur abgelegt, genau so wie Frau Merkel, mit bestem Wissen und Gewissen für das deutsche Volk zu handeln! Wie sieht das aber jetzt aus, wenn das Oberhaupt der derzeitigen Regierung nicht grundgesetzkonform handelt und diesem, dem Volke geleisteten Schwur, nicht nachkommt, wenn zudem noch im Raum Bayern Katastrophenzustände ausgerufen werden?

  Die Flüchtlinge werden in Kasernen untergebracht, gezielt einquatiert, so als ob sie von unserer Frau Merkel gezielt wie Schachfiguren in Stellung gebracht würden. Denn die Kanzlerin erhält auch nur Instruktionen aus Amerika und diese wiederum von der Elite, deren Ziel es ist, Deutschland und Europa in ein globales Chaos zu stürzen.

  Wenn es schon so weit ist, Flüchtlinge in Kasernen unterzubringen, wo sie zu jeder Zeit ein und aus gehen können, laufen wir in Gefahr, dass sie sich Instruktionen von den Maulwürfen einholen und diese Kasernen dann einnehmen könnten.

  https://www.netzplanet.net/brandbrief-aus-der-bundeswehr-wir-muessen-uns-als-volk-erheben/

  Like

  • exmarineman zegt:

   Heb je ook die video gezien waar Merkel achteloos en respectloos een Duitse vlag afneemt van iemand en die weg gooit met een zeer negatieve blik in haar ogen, ja zelfs een ietwat denigrerende blik op de Duitse vlag.

   Like

   • Jan zegt:

    Ja, en dat was destijds een teken aan de wand

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Jan en Exmarineman…ik heb de betreffende video niet gezien ,….maar even ervan uitgaande dat het waar is , lijkt het dat wanneer er bijde Duitse Bundeswehr , er mensen zijn die gedachten hebben om een staatsgreep te plegen , en de achterliggende gedachte dat Adolfine Merkel verkel , ook maar “bevelen” opvolgt van uit de USA , er mijns inziens maar 1 conclusie mogelijk is. Nl. de volgende : ‘ De USA zit momenteel in een enorme financiele crisis , met leningen / schulden aan China enz enz…Om de economie van de USA weer een boost te geven , is het verstandig om de Europese markt naar de kloten te helpen…(opdat de USA , op deze wijze weer (bijna) de enige afzetmarkt wordt. D.m.v. het ruineren van Europa , door Europa te laten overspoelen met moslims , die (vers) uit een oorlogs-gebied komen en er NIET voor terugdeinzen om in Europa op dezelfde voet verder te gaan , als in hun land van herkomst. Derhalve lijkt het me ZEKER de moeite waard om Merkel-verkel en consorten en ook de handlangers in Europa , zsm af te zetten, te aresteren en te berechten , dmv een volkstribunaal , en gelijktijdig grenzen dicht en oude NLse wetgeving in te stellen , desnoods overgaan op staat van beleg . Denk dat we dan een heel eind de goede kant op gaan. Verder , zou het mooi zijn wanneer het NATIONAAL GEVOEL / PATRIOTISME van de NLers en andere Europese landen een comeback zouden maken.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik weet het. Leger en politie zijn het zat. Het wachten is op de mensen die het voortouw zullen nemen. Tot die tijd is men al bezig om te proberen een “vreedzame” oplossing te realiseren.
   Zo niet dan zal het echt uit de hand lopen in Duitsland.

   Like

 9. Jean zegt:

  Please laat dat “werkelijkheid” worden en liefst nog vandaag, 1 november is daar een geschikte dag voor.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Direct ophangen dit monster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s