Fractieleiders, stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk!

Screenshot_11

(Door: “Fubar”)

Mijn aanhef lijkt een beetje op die van jullie. Grappig he. Ik begin ook niet met ‘geachte’ of ‘beste’, doen jullie tenslotte ook niet. En jullie verdienen die beleefdheidsvorm ook al een tijdje niet meer. Jullie bedreigen het Nederlandse volk niet alleen, maar jullie voeren jullie dreigementen ook daadwerkelijk uit. Jullie overvallen, beroven en intimideren het volk. Of hoe moet het anders overkomen in een dorp als Oranje als er 1400 vreemdelingen in je dorp geplaatst worden op een inwonertal van 130? En dat gebeurt niet alleen in Oranje maar door heel het land. U herinnert zich vast nog wel die keer dat Geert Wilders twee complete lijsten oplas in jullie onze Kamer (krijgt ook geen hoofdletter meer) regio-bijkantoortje van Brussel. Het klonk als een grafrede waarin de dorpen en steden die waren gevallen aan de vijand opgedreund werden.

Gevallen. Aan de vijand. Ja.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Fractieleiders, stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk!

 1. Perfide Albion zegt:

  Wat een prachtig stuk heb je geschreven Fubar! Leest als een aanklacht. Een verstandig mens doet wat met zo’n waarschuwing. Het spel is uit voor de landverraders van de SP, de VVD, Groen Links,D66 de PVDA,het CDA, de CU en welke neo-NSB partij ik verder nog vergeten ben..

  Heulen met de islamitische vijand blijft niet ongestraft..

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat DIT nog eens over mijn/ons Nederland geschreven zou worden had ik vele jaren geleden nooit geloofd!
  Maar het is waar.
  Scherp geschreven, dit artikel; het stemt mij niet tot vrolijkheid!

  Kan dit artikel ook naar Mark Rutte gestuurd worden? Niet dat hij er zich iets van aantrekt, maar het zou hem toch eens onder de neus geduwd moeten worden.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Prachtig artikel!

  “Jullie doen dit expres. Met opzet. Jullie willen ons dood, en zetten daarvoor de islam in met de “vluchtelingen” als stormtroepen van jullie proxy-leger.”

  Dit is de kern van het probleem; de oorzaak van alle misselijkmakende ellende!
  Die islamieten komen de ‘elite’ buitengewoon goed van pas; hoeven ze zelf het vuile werk niet op te knappen. En de moslim roeit ons graag uit.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Goed artikel!

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ik ben het geheel hier mee eens. Verder nog, minder, minder, minder van de allochtonen die een 2e paspoort hebben. Ik heb daar ook niet voor gestemd, het werd er gewoon ingeschoven door Lubbers.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  En dan zijn die ‘elite’ habbezakkersnog zulke sukkels ook dat ze denken dat de jihadinvaders hun ongemoeid zullen laten, stumpers. In Iran was het eerste dat de khomeinisten deden zodra ze de macht hadden de medestanders van buiten eigen muzelse kring uitroeien, want een goed georganiseerde strijdbare groep buiten de eigen muzelse kring daar hadden z geen behoefte aan blijkbaar is dit historische feitje de habbezakkers ontgaan maar ze merken het t.z.t. Vanzelf dan ontdekken ze pas dat wat o.a. Wilders over de pislam zei toch geheel juist was. Maar dan is ’t te laat voor hun en helaas ook allang voor ons. Niemand von ons zal een traan laten wanneer de habbezakkers door de veroveraars onthoofd worden maar helaas zijn wij dan ook allemaal al afgemaakt misschien m.u.v. Degenen die hebben kunnen vluchten en diegenen die in staat zijn zich zodanig te verdedigen dat ze e.e.a. overleven.

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Vele jaren – ruwweg 25 – hebben ze hun gang kunnen gaan met de islamisering van Nederland. Laten we niet vergeten dat er nog steeds wordt gehandeld conform de geheime overeenkomst en afspraken die zijn gemaakt in Straatsburg 1975 (nu dus 40 jaar geleden al) tussen de EC/EU/USA en de islamitische olielanden (S.A., A.D., VAE, Qatar, Bahrein enz.) in het kort inhoudende: olie voor islamisering van het westen / Europa. Daar is NOOIT veel ruchtbaarheid aan gegeven en ik kan mij niet herinneren dat er in het Nederlandse parlement ooit over gesproken laat staan gediscussiëerd is geworden. Overigens is gebleken dat er van die overeenkomst weinig meer is terug te vinden in de archieven van de EU…… En dan hebben we nog de motie Halsema (GroenLinks) die het kabinet in het kort gezegd oproept om de islam in Nederland niets in de weg te leggen en het beleid als zodanig aan te passen dat moslims zonder problemen zich in Nederland mogen vestigen. Deze motie was mede-ondertekend en -ingediend door Samsom (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP) hetgeen ook de partijen waren die allemaal hebben vóór gestemd. En zo waren er meer partijen die voor stemden, met uitzondering van in ieder geval de PVV.
  En dan “opeens” komt er een migratiestroom op gang van moslims bestaande voor 90% uit (jonge) mannen die hun gezin dat in een oorlogsgebied verblijft daar “achter laten” in plaats van te vechten voor hun eigen land en voor de veiligheid van hun vrouw(en) en kinderen. Nee ze komen hierheen voor een uitkering (sturen dat geld naar oorlogsgebied maar naar wie(?)) en open dan weer op gezinshereniging hier….. Door wie en wat wordt dit allemaal geregisseerd en gefinancierd???? De Bilderberggroep, Sorsoo of hoe die mag heten die van mening is dat Europa per jaar 1 miljoen moslims MOET opnemen, Saoedi-Arabië en andere moslimstaten, USA(?) ….. Plotseling toen Obama aan de macht kwam moesten al die dictators weg zoals Khadafi (Libië) – herinneren we ons nog die Arabische lente?, daarna was Egypte aan de beurt maar dat mislukte grotendeels, en toen was Assad aan de beurt. Maar wel allemaal zo’n beetje opgezet door de moslimbroederschap, Obama’s vriendenclub. Ook Turkije deed een duit in de zak en nu hebben we dus de grote islamitische bezettingsmacht die al grote delen van Europa “bezet”. Het wachten is op de grote orders …….. En nu het volk EINDELIJK – ja het is triest dat het NU pas gebeurd – dus EINDELIJK de ogen en oren open gaan en de AZC’s met zeer grote aantallen worden geplaatst komt het volk in verzet. Het is toch ook opvallend dat al die AZC’s en andere opvanglocaties in gewone woongebieden komen en er aan de bevolking niets wordt gevraagd of gezegd. MAAR de EIGEN WOONOMGEVING van AL die beleidsmakers/bestuurders van VVD- en PvdA-huize (en waarschijnlijk ook van die anderen SP ern GrLks) blijven verschoond van “vluchtelingen”. Zie het Benoordenhout in Den Haag, waar Rutte en Blok wonen, alwaar de oude Julianakazerne leeg staat………. En dan gaan ze nu klagen en mekkeren over het volk dat in opstand komt en in verzet gaat, terwijl ze NIET naar het volk – dat ze zeggen te vertegenwoordigen en wiens belangen men zou behartigen – willen luisteren en zeer arrogant de klachten opzij schuiven. Kijk als je zo arrogant acteert zoals o.a. Pechtold en Klaver, maar ook Roemer en Samsom doen wetende welke motie zij hebben ingediend en ondertekend, dan kun je deze opstand van het volk simpelweg verwachten. Ook Zijlstra van de VVD doet er aan mee en neemt nu snel wat dingen van de PVV en GW over, maar de VVD is al jaren dezelfde linkse weg op gegaan en heeft zijn liberale beginselen sinds Dijkstal bij het grof vuil gezet.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Prima artikel, Fubar, en waar. Europa is wakker en blijft wakker. De vlam is nu nog klein, maar wordt steeds groter. De grenzen GAAN dicht, let maar op. Zelfs Merkel is in paniek, des te beter, deze paniek veranderd langzaamaan in hysterie. Ze beginnen te wankelen, jippie, juist goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s