VIDEO: volledige speech van Viktor Orbán op het partijcongres in Madrid van de christendemocratische EVP-fractie in het Europees Parlement. Merkel klapt niet. (22-10-2015)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: volledige speech van Viktor Orbán op het partijcongres in Madrid van de christendemocratische EVP-fractie in het Europees Parlement. Merkel klapt niet. (22-10-2015)

  1. nn zegt:

    Geweldig, wat een man, hij zegt alles! Duidelijke bewoordingen, Deze speech verdient ondertiteling.

    Like

  2. tjonge zegt:

    ik zie liever de eu klappen…..

    Like

  3. J. Huizing zegt:

    Waren er maar meer politici van het kaliber Viktor Orbán. Hij neemt het op voor de normen en waarden en de bevolking van Europa. Wij laten ons toch geen middeleeuwse cultuur opdringen.

    Like

  4. alidas1 zegt:

    Was onze koning maar zo of heeft die niets te zeggen.
    Van deze regering hoeven we niets te verwachten .
    Alleen maar ellende.

    Like

    • Een KONING is iemand die zijn volk bij staat in bange teiden tegen o.a onderdrukkers, en zijn eerste minister corrigeerd en desnoods een” trap onder de kont” geeft als dat nodig mocht blijken.Zò werd mij dat als kind bij gebracht TOEN..Zie iets hèèl anders NU.als koningen het volk verneukten werden zij de kop afgehakt (frankrijk) of afgeschoten (rusland) o.a.Tja….

      Like

  5. Muurbloempje zegt:

    Jaloers! Ja echt jaloers. Wat een man. Hij is doortastend en houdt zijn rug recht. Noemt het beestje bij de naam. Hadden wij hem maar als president. Daarom ben ik jaloers. Kots dagelijks steeds harder op dat zootje in Den Haag.

    Like

  6. Ron soeverein mens zegt:

    Respect voor deze man. Chapeau! Hij vertelt op rustige wijze precies waar het om gaat en wie de verantwoordelijke zijn voor deze ellende die Europa overspoeld. Inderdaad waar blijft zo een toespraak van onze koning de duurst betaalde uitkerings trekker en /of van Rutte de grootste slapjanus van deze en de vorige eeuw.

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Meneer Orban heeft volkomen gelijk. Hij heeft de juiste argumenten. We kunnen niet in Nederland, noch in Europa geheel Afrika, of Azië toelaten. Maar de grootste vijand is in dit geval de EU, waar continu maatregelen worden genomen, gericht tegen de eigen Europese bevolking, ergo dus ook tegen de Nederlandse bevolking. En luisteren naar het volk….jammer meneer Orban, dat gebeurt dus niet.

    Like

  8. Geronimo zegt:

    De waarheid kwetst, zegt men. Daarom vertikte het Merkel-wijf het om in de handen te klappen. Het is nooit aangenaam om dat te moeten beseffen. Wat zij doet, is hoogverraad. De straffen daarop zijn gekend. Nu nog uitvoeren.

    Like

    • Muurbloempje zegt:

      Ja, zij heult met moslims en zal dus ook zodanig gestraft moeten worden. Door middel van steniging? Zij pleegt hoogverraad en helpt heel Europa naar de donder. De zwaarst mogelijke straf is eigenlijk nog te licht…..

      Like

Plaats een reactie