EU – “Koop niet bij Joden!”

Screenshot_29

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Israël bevindt zich op dit moment in een moeilijke periode. Mesaanvallen op vrouwen, kinderen en oude mensen zijn aan de orde van de dag en laten het land zien dat de Palestijnen überhaupt niet geïnteresseerd zijn in vrede. Opgehitst door een corrupte leiding van de “Palestijnen”, gefinancierd door de EU, gelegitimeerd door een wereldwijde desinteresse in Joodse slachtoffers en een leugenachtige berichtgeving in de media vloeit er Joods bloed. Daarbij worden slachtoffers daders, vrij naar het motto het is de eigen schuld van de Israëli´s. Dit hebben de nazi´s al als argument gebruikt en er hun misdaden mee gerechtvaardigd.

Op 9 november vonden ter gelegenheid van de jaarlijkse herdenkingsdag van de anti-Joodse pogroms in het Duitse Rijk de gebruikelijke “nooit meer”-toespraken plaats van Duitse politici, wier geringe halveringstijd van geloofwaardigheid nauwelijks nog is te meten, wier huichelarij nauwelijks nog overtroffen kan worden. In Zweden werden de Joden zelfs niet eens meer uitgenodigd voor de herdenkingsbijeenkomsten. Uit piëteit met de moslims. Toen, 2 dagen later, nam de Europese commissie de etikettering van Joodse producten uit de zogenaamde “bezette gebieden” aan, die in het vervolg niet meer mogen worden aangeduid met “Made in Israël”.

De nieuwe richtlijnen moeten gelden voor fruit, groente en cosmetica uit “Joodse nederzettingen” in de “bezette Palestijnse gebieden”. Voor andere producten blijft de etikettering vrijwillig. Al meerdere maanden lang had de Europese commissie aan nauwkeuriger voorschriften voor de levensmiddelenindustrie en handelsketens gewerkt.

Het besluit werd scherp bekritiseerd door de Israëlische regering: “Wij betreuren het dat de Europese Unie uit politieke redenen zo´n extreme en discriminerende stap zet, die lijkt op een boycot”, zei een woordvoerder. “En dat uitgerekend in een tijd, waarin Israël blootgesteld staat aan een golf van terreur, die tegen alle burgers gericht is.”

De voormalige minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Liebermann had van tevoren al gezegd dat het voorschrift hem zou doen herinneren aan de gele ster die de Joden verplicht moesten dragen onder het nationaalsocialisme.

Het EU-besluit zou niet gunstig zijn voor het vredesproces tussen Israël en de “Palestijnen”, zei de woordvoerder van het ministerie verder. Integendeel. De etiketteringsplicht zou “de weigerachtige houding van de Palestijnse Autoriteit versterken, die geen gesprekken met Israël wil voeren”.

Door deze boycot van Joodse producten zullen echter ook Palestijnse medewerkers gedupeerd worden, die op grond van het onvermogen van hun Arabische leiders aangewezen zijn op Israëlische werkgevers. Geen perspectief zal in het ergste geval ook tot een verdere radicalisering leiden en het terrorisme bevorderen.

Of de EU voortaan ook producten uit het door Turkije bezette Cyprus of uit het door China bezette Tibet zal boycotten? Voor zover ik weet staat dit niet in de planning. Bij hen gaat het immers ook niet om Israël, waarop wereldwijd kritiek en haat de aanval heeft geopend.

De melding over het feitelijke “Koop niet bij Joden!” leidde in de sociale media tot op pogroms gelijkende taferelen, zoals op Facebook bij “Spiegel Online”. Wilt u even braken? Wat daar voor antisemitische tuig rondhangt . . .

“Spiegel Online” op Facebook (zie eveneens in de bron)

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", "Westelijke Jordaanoever", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op EU – “Koop niet bij Joden!”

  1. joopklepzeiker zegt:

    Plak op elk Israëli product een gele ster, dan kunnen we heel gemakkelijk zien wat we moeten kopen .

    Kunnen ze ook heel gemakkelijk de levensreddende medicijnen en dergelijke weigeren .

    Like

    • Cathja zegt:

      @ joopklepzeiker op 12 november om 18:02

      In plaats van de gele ‘Jodenster’ zou ik liever de Israëlische vlag afgebeeld zien. De afbeelding van die gehate gele ster roept bij Joden waarschijnlijk akelige herinneringen op.

      Like

  2. Hans zegt:

    Mooi
    Ik zal aan mijn vrouw vragen of ze UITSLUITEND producten met dat label wil kopen.
    Wordt alleen maar makkelijker!
    😎

    Like

  3. Pingback: EU – “Koop niet bij Joden!” | Nikontino's Blog

  4. Jean zegt:

    Ik koop NOOIT iets bij moslims, ik eet nooit iets dat uit moslimlanden komt, ik bekijk zelfs moslims niet op straat want ik kan die perverse smeerlapperij niet voor mijn ogen verdragen.

    Like

  5. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  6. G-krul zegt:

    Vraag: geldt 729 ook voor ‘bezet gebied’?
    Ik koop in ieder geval bij voorkeur iets met 729 !

    Like

  7. Claudia M. zegt:

    Te oordelen naar de vele reacties, die ik eerder las, hoeft men zich niet zo’n zorgen te maken. Ook ik kan niet wachten op deze etikettering. Daarnaast eis ik een fatsoenlijke melding van alle artikelen die z.g. halal (of hoe die shit ook heten mag…), zodat ook direct duidelijk is, wat ik nu juist weer niet mee wil nemen!

    Like

  8. Cathja zegt:

    Ik zal deze code goed onthouden. Made in Israël: 729. Ik stop ook een klein briefje in mijn portemonnee, als geheugensteuntje. Zo weet ik precies wat ik moet kopen.

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    Ook ik zal het 729 positief mee laten wegen!

    Like

  10. Angel Wynton zegt:

    Nou ik koop zoveel ik kan bij Joodse mensen, effe lekker de pot op met die EU
    ik was al tegen de EU maar nu nog helemaal. Zijn ze daar nu helemaal belazerd!!
    Palastina heeft nog niet een bestaan zo noemde de Engelse het toen ze het bezet hadden.
    En laat staan Palastijnse mensen, het zijn mensen uit Arabië en uit Jordanië, en uit Egypte
    en allemaal moslims. Die al jaren de Israelis bestoken via Hamas(=hetzelfde als Isis)
    Het beloofde land is gegeven aan de Joodse mensen door God zelf..basta!!
    Lees hier effe en word wakker…het waren eerst vluchtelingen:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Palestijnen

    Zo kwamen de zgn palastijnen Israel binnen, en Israel ving ze op
    met als dank..bommen en granaten en messen trekkerijen, zelfmoord aanslagen
    door kinderen DOOR HAMAS.

    Like

  11. Angel Wynton zegt:

    Ja en 666 is van alle moslims

    Like

  12. Paffen zegt:

    Ik beslis zelf welke producten ik koop. En zeker nu koop ik producten van Israël. Ik ben voor Israël en tegen de Palestijnen . Ik koop niks van moslims.

    Like

  13. Teunis zegt:

    Laten we wel wezen: deze maatregel is een initiatief van een door de EU-kiezers bij elkaar gestemde meerderheid in het Europees Parlement, en diezelfde partijen hebben ook in Den Haag een meerderheid. Dus was dit er niet in een keer langs Europese weg gekomen, dan was het wel op nationaal niveau gebeurd. Feit is dat de voorstanders hiervan op alle besluitvormingsniveaus in de meerderheid zijn, met dank aan de kiezers.

    Like

  14. Tom Hendrix zegt:

    En dan zal ik nu juist wel bij de Joodse medemensen kopen. EU: STERF SATANS GEDROCHT!

    Like

Plaats een reactie