Rusland is nog niet klaar met Turkije na neerhalen SU-24

Screenshot_11

Poetin sprak van “een dolkstoot in de rug” na de Turkse actie.

(Door: Tom Reijner)

Een dag na de ‘dolkstoot in de rug’ is er meer duidelijkheid over hoe de Russen Turkije willen straffen. Er wordt vooral gedreigd met allerlei economische gevolgen.

‘Een dolkstoot in de rug door handlangers van terroristen.’ Die woorden gebruikte de Russische president Vladimir Poetin voor het neerhalen van een Russisch gevechtsvliegtuig in het Turks-Syrische grensgebied, dinsdag. Deze actie heeft ‘serieuze gevolgen’ voor de relatie tussen Rusland en Turkije, sprak hij dreigend.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam, Rotzakken, Rusland, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

42 reacties op Rusland is nog niet klaar met Turkije na neerhalen SU-24

 1. Joannes den Hollander zegt:

  ‘Een dolkstoot in de rug door handlangers van terroristen.’ Die woorden gebruikte de Russische president Vladimir Poetin.

  Ik geloof Poetin. En ook de piloot die de aanval overleefd heeft. Het blijven natuurlijk allemaal moslims onder elkaar. En die geloof ik nooit. Sterk staaltje van taqqia. Turkije heeft baat bij de IS. Wat mij betreft komen ze nooit in de E.U. en per direct uit de NATO. En laat de VS ook maar in hun eigen toko blijven. Die gooien alleen maar olie op het vuur. Althans met deze president.
  Ik zie liever een bondgenootschap met Rusland. Zij halen tenslotte wel de hete kastanjes uit het vuur. En die kosten Rusland 3,5 miljoen Euro per dag. Het zou de E.U. sieren om daar een aanzienlijk deel aan mee te betalen.

  Hopelijk komt er geen WO3 van. Maar hopelijk pakt Poetin Turkije economisch zeer zwaar aan. Moesten wij eigenlijk allemaal doen. Geen vakantie en geen Turkse producten meer. Dat hij Turkse vliegtuigen als een havik in de gaten houd is een ding wat zeker is. Even over de Russische grens betekent gelijk een aantal fatale granaten in je kont. En volledig terecht.

  Like

 2. Jean zegt:

  Laten wij nu maar heel snel Rusland steunen zodat die islampoort met Turkije definitief gesloten wordt en laten we die oproerkraaier van dat VN vreetclubje de EXIT wijzen. Wie interesseert zich nu nog in die idioot bag kim moon of zoiets.

  Like

 3. Edjan zegt:

  “handlangers van de terroristen” : erdogan, merkelzwijn, moslimnikker.

  Like

 4. Jan zegt:

  Een kruisraket in Erdogan’s nieuwe paleisje lijkt mij wel wat (als hij er vertoeft).

  De maffiabaas van Washington:De Turken hebben het recht zich te verdedigen
  http://edition.cnn.com/2015/11/24/politics/obama-francois-hollande-white-house-meeting/
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/12015465/Turkey-shoots-down-Russia-jet-live.html

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ja, Erdogan als je met vuur speelt…………………………….

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Beetje saaie (of juist niet?) video, en als dit in 2012 al ‘voorspeld’ is…

  Ongeveer op 9:05

  Like

 7. alidas1 zegt:

  Ik hoop dat Poetin ze is een goede bom laat ruiken

  Like

 8. Jade zegt:

  Als ik Poetin was, dan maakte ik dat nieuwe paleis van Adolf Erdogan
  deze week nog met de grond gelijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 20.07. uur. Van mij mag dat gebeuren!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Tom en Jade, dat gun ik Erdogan ook van harte. Maar dat lijkt me een heel onverstandige keuze. Die NATO labbekakken duiken dan gelijk met zijn allen over Rusland heen en WO3 is een feit. China zal Rusland miltair steunen en de ramp is niet meer te overzien.
    Hopelijk komen die NATO kopstukken tot inzicht en flikkeren ze die Turken uit de NATO. Daarna economisch gewoon kapot maken. De Rus staat sterk met zijn gasleveranties en andere goederen volledig stop te leggen. Als China en de rest van Europa, liefst ook nog de VS, Canada en Australië hen economisch ook boycot is het land binnen enkele jaren volledig ten gronde.

    Like

 9. Seculiere Kemalist zegt:

  Dat jullie Erdogan haten begrijp ik.

  Maar dat jullie een dictator steunen verbaast mij ernorm. Was het juist niet Rusland dat onlangs een Nederlands passagiersvliegtuig heeft neergehaald met gevolg honderden Nederlandse doden ???

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is niet bewezen! Zeer suggestief “argument”!

   Webmaster

   Like

   • Seculiere Kemalist zegt:

    Is het dan bewezen dat het Russische gevechtsvliegtuig NIET in het Turkse luchtruim bevond ??
    Als er 1 grotere smeerlap is dan de islamitische aap Erdogan, is dat toch wel diene dictator Poetin zeker.
    Het verbaast werkelijk dat bijna iedereen zo pro Poetin is, en niet enkel op deze blog.

    En sinds wanneer worden Turkmenen bestook? Waarom hoorde ik hier eerder niks over? Waarom komt hier geen zelfde commentaar op zoals bij de terreurorganisatie PKK?

    En wie heeft dan wel die Nederlandse passagiersvliegtuig neergehaald?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik ga geen oude discussie over de daders van de MH-17, hier krachtig gevoerd op de site, uit de kast halen.
    Maar Rutte zei “dat de onderste steen boven zou komen. . .” Dan ligt die toch wel héél erg onder een héél grote hoop desinformatie begraven!
    Waar blijven de keiharde bewijzen!!!!???

    Like

   • Seculiere Kemalist zegt:

    Wel het lijkt erop dat je heel wat vertrouwen hebt in Rusland
    Ik hoop dan ook voor u dat je bubbel van Rusland niet doorprikt wordt zoals dat bij is gebeurd van Turkije.

    Like

   • @seculiere kemalist: Het democratische principe staat ons nu eenmaal niet toe, elkaar het recht op bepaalde voorkeuren te ontzeggen, míts die niet aan andersdenkenden worden opgedrongen.
    Evenwel geef ik U in deze enigszins gelijk: Ook ik ben niet bijzonder dol op Poetin.-Persoonlijke mening, dus.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    E.J. Bron 25 november 2015 om 23:13

    [quote] Waar blijven de keiharde bewijzen!!!!??? [/quote]

    Die liggen naast die stapel briefjes van 1000 euro (nou ja: die twee stapels 500 eurobankbiljetten dan), die Rutte nog aan ons moet gaan uitdelen!

    Like

  • harry zegt:

   Als we Erdogan z’n gang laten gaan hebben we straks miljoenen dode landgenoten !
   De islam leidt tot volledige verstandsverbijstering en dan zeg ik het nog héél diplomatiek !
   Turkije is een moordstaat , in de negatieve betekenis van het woord .
   En Erdogan is één van de ergste turken ! En nog een “gekozen” dictator ook !
   Was er niet iets met een straaljager of zo …………………. ?
   MOSLIMTUIG !

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Seculiere Kemalist op 25 november om 21:13

   Er is nog steeds geen sluitend en keihard bewijs dat Rusland de MH17 naar beneden geschoten heeft! Rusland heeft aangedrongen op openbaarheid van de stukken, maar men houdt belangrijke stukken verborgen, want die zijn ‘geheim’.
   Het is eerder aannemelijk dat Oekraïne het vliegtuig heeft neergehaald dan de Russen.
   Welk belang zou Rusland erbij hebben om onschuldigen de dood in te jagen?
   Geen énkel belang!!

   Hier is dus geen sprake van een ‘dictator steunen’, maar van waarheidsvinding. Wat jij schrijft heeft dus ook niets te maken met Erdogan haten.
   Dat de meesten hier geen ‘vrienden’ van Erdogan zijn, dat zul je wel begrepen hebben denk ik?

   Like

 10. Janchik zegt:

  Ongelooflijk, dat je als land wat het hoofdzakelijk van toerisme moet hebben, de stommiteit begaat (Mongools inteeltverstand) om de hand te bijten die je voedt. Er komen jaarlijks 1,8 miljoen Russen hun vakantie vieren in Turkije. Verder levert Rusland 72% van het benodigde gas.
  Als eerste daad zijn de orders van pluimvee van 10 slachterijen in Turkije geannuleerd. Het bekende verhaal, bacteriën geconstateerd.
  En die zogenaamde Turkmenen blijken gewoon Turken te zijn, blijkt uit het geschreeuw van Alluha Akhbar tijdens het vermoorden van de Russische piloot.
  En weer de typisch islamitische reactie dat het hun schuld niet is, maar de schuld van de Russen, omdat ze zonder toestemming hun land voor een paar seconden overvlogen.
  Als je daar van uitgaat, mogen wij in de EU dus alle vluchtelingen van kant maken, want die komen ook zonder toestemming binnen.

  Like

  • Seculiere Kemalist zegt:

   @Janchik

   Toerisme is zeer belangrijk voor Turkije, maar niet hoofdzakelijk. Dat is het industriële sector…Die trouwens groter is dan die van Rusland…Terwijl Turkije niks van gas – olie in zijn grond heeft.

   Mocht je het nog niet weten, Turkije is dan ook een grotere economie dan die van Rusland dus Rusland heeft er eigenlijk ook geen baat bij mochten ze met sancties afkomen.

   Like

   • Janchik zegt:

    Alleen al het feit, dat u zichzelf een seculiere Kemalist noemt, werkt bij mij al op de lachspieren. U doet niets anders dan het continu verdedigen van de Turkse handelingen en oorlogsmisdaden gepleegd door een NIET seculiere maar vooral barbaarse islamitische dictator. Dat u nationalistisch denkt, mwahh dat zit er bij de totaal niet geïntegreerde Turken ingebakken, ik maak dat dus dagelijks mee in mijn woonwijk, maar dat u de handelingen van de islamitische barbaarse dictator Erdorat goedpraat, dus al bij voorbaat zijn verderfelijke handelingen vergeeft, dat begrijp ik dan weer niet. U bent dus het prototype van een Turk is een Turk, die zichzelf seculier vind, maar in zijn hart ook een moslim is, en dus weer niet seculier kan zijn, omdat de Koran dit nu eenmaal verbied. Zolang jullie in dat haatboek blijven geloven, en dat doet 99,8% van de Turken, kan er van seculier geen sprake zijn.
    Verder geeft u wijselijk geen commentaar op het gegeven dat de Turkmenen(dus in feite Turken) geheel worden aangestuurd door een Turk die de barbaar in Ankara heeft aangesteld.
    Wij zijn er hier na 40 jaar wel achter hoe de moslim(radicaal of gematigd) denkt en handelt, en dat is met leugen en bedrog (taqiyah).
    Dus seculier of niet een Turk blijft een Turk met zeer lange tenen.

    Like

   • Seculiere Kemalist zegt:

    Blij dat ik u kan vermaken in deze donkere tijden Janchik

    Like

 11. delamontagne zegt:

  RUSSISCH VLIEGTUIG NEERGESCHOTEN: ERDOGAN ZAL HIER DUUR VOOR MOETEN BETALEN !

  Het is voor ,t eerst sinds de jaren ,50 dat de strijdkrachten van een land dat lid is van de NAVO een Russisch toestel neerhalen.
  Ankara zegt dat de Sukhoi haar luchtruim schond.
  Moskow beweert dat ,t toestel over Syrië vloog.
  ….
  De werkelijkheid is dat Turkeije zijn grens 8km richting Surië heeft verplaats om een soort veilige zone te scheppen voor de Turkmeens Syrische rebellen.
  Deze zone bestaat sinds 2012 toen een Turks toestel dat Syrië binnendrong werd neergehaald door een missile van de Syrische luchtafweer.
  Sindsdien beschouwt Turkeije dat elk toestel dat over deze zone vliegt als vijandig.
  Iedere keer als Turkije het heeft over schending van zijn luchtruim betreft het deze zone.

  De gedode piloot van deze twee is majopor Sergei Rumyantiev.

  Vladimir Putin heeft het over een dolksteek in de rug van Rusland: uitgevoerd door medeplichtigen van de terroristen.

  De manier waarop de Russische vliegtuigen al sinds dagen de “olie-infrastructure” van iSIS aanvalt, is niet naar de zin van Erdogan.
  Putin heeft al vaak tijdens zijn persconferenties aangestreept, dat grote hoeveelheden olie van de Syrische opstandelingen via Turkeije doorstromen.
  Bilal, de zoon van de Turkse president, staat aan het hoofd van deze handel tussen Turkeije en de Islamitische Staat,
  De bombardementen van de Russen onthouden miljoenen dollars van de familie Erdogan.
  ………………
  Hiermee laat Turkeije zien dat zij de Islamitische Staat zonder ophouden steunt.
  Erdogan is een schurk, een ïslamo-nationalist”, maar dat is niets nieuws. Dat wisten we al sinds lang.
  DE ZOON

  In october in het “Zenith”[ heel grote zaal in Straatsburg ] Fr., tijdens een verkiezings-bijeenkomst op Franse bodem,zwaaiden 12 à 15.000 fanatieke Turken met duizenden vlaggen. Niet de Franse vlag, nee de Turkse.
  Zij onderbraken telkens de woorden van de President met een ÄLLAH AKBAR”.
  Hij benadrukte o.a. dat de Turken zich met de Franse politiek moesten inlaten.

  Na de islamitische aanslag in Ankara afgelopen october op een grote menigte militante Koerden, gaf hij zijn luchtmacht bevel de Pershmergas in Syrie te bombarderen.

  Erdogan is panisch wat betreft het ontstaan van een Koerdische Staat.
  Hij reageert als een psyschopaat. Of een lid van de Moslim Broederschap.
  Allebei tezamen ongetwijfeld.

  Bovendien heeft hij de sluizen open gezet voor de moslim immigratie naar Europa. We hebben de resultaten hiervan kunnen zien in Parijs.
  Twee of 3 van de moslim terroristen die 130 mensen in de hoofdstad vermoorden, kwamen op deze manier via Turkeije de EU binnen.
  Laten we ook niet het gefluit en het roepen van “Allah Akbar” vergeten tijdens de minuut stilte in het Fatih Terim Stadium van Ankara.
  Dit gebeurde voor de match Turkeije – Griekenland.

  Dit slechte NAVO-lid, dat gedurende maanden zijn grenzen gesloten hield voor de Amerikaanse vliegtuigen die de Koerden in Kobani te hulp kwamen, verwacht wel dat de NATO
  hem te hulp schiet als Putin militaire reresailles gaat nemen.

  Als de NAVO dit aanvaardt, zijn we in konflikt met Rusland.
  Is dit ook wat het Witte Huis wil ?

  Vladimir Putine zal de dood van deze piloot niet ongestraft laten.
  Deze aanval zal serieuze gevolgen hebben, zo heeft hij gezegd.

  Hij kan op onze solidariteit rekenen, Tenminste op de mijne en ik hoop op die van miljoene Fransen.
  Marcus Graven

  SOURCE:http://ripostelaique.com/avion-russe-abattu-erdogan-payer-tres-cher.html

  Like

  • Anna. zegt:

   Erdogan voert zijn ” eigen ” Jihad in de NAVO.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne op 25/11 om 22:25

   Onbegrijpelijk dat Turkije een NAVO-bondgenoot is! Erdogan is een man met meerdere gezichten, en onbetrouwbaar gebleken. Bovendien chanteert hij de EU op schandalige manier, door zeer veel geld te vragen voor (in feite) uitsluitend het bewaken van zijn grens met Europa! Grensbewaking is iets wat ieder land die geen open grens met het buurland heeft, behoort te doen.

   Like

 12. Hendrik M. zegt:

  De mensen die menen het MH17 gebeuren aan Rusland te moeten wijten moeten eens nadenken; had Rusland daar enig belang bij?
  Nee!
  Hadden de Oekraïense separatisten daar enig belang bij?
  Nee!
  Had Oekraïne/Kiev daar belang bij?
  Ja!
  Het gelazer in Oekraïne is pas begonnen na het €U gedoe met Verhofstadt en van Baalen.
  De rechtmatig gekozen president, pro Rusland, werd opzij geschoven en de €U/CIA installeerde een anti Rusland president.
  TTIP en €U zouden het Oekraïense schaliegas en olie wel even confisqueren…
  Helaas, in dat gebied zitten de separatisten…
  Amerika zit met enorme schulden, in feite is 1/3 der USA reeds Chinees eigendom…
  Een grote oorlog buiten de USA zou de USA oorlogs/wapen industrie goed van pas komen.
  Obama is moslim, vertrouw hem niet…

  Like

 13. Jan zegt:

  Shit happens:

  Turkish humanitarian convoy bombed on Syrian border, Turkish media say

  A convoy carrying humanitarian aid from Turkey to Syria, was bombed in the area of the town of Aazaz near the border of the two states. Fore the time being, there is no official information about the country that bombed the convoy in an air raid.

  The news about the attack on 20 trucks carrying humanitarian cargoes to Syria was posted on Twitter by Turkey’s Humanitarian Relief Foundation. Reportedly, at least seven people were killed and ten were injured in the bombing. The trucks were destroyed in the air strike.

  http://www.pravdareport.com/news/world/26-11-2015/132716-turkish_humanitarian_convoy-0/

  Like

 14. Jan zegt:

  Turkije gaat een oorlog uitlokken met Rusland:

  Turkey’s Erdogan threatens Russia with war

  Turkish President Recep Tayyip Erdogan stated that Ankara would see as aggression a situation, in which a Turkish warplane would be shot down by Russian S-400 anti-aircraft missile system should Turkey violate Syrian airspace.


  According to the Turkish president, such an incident is possible, and “it will make us (Turkey) take further action that are not to be discussed, of course. “Of course, it would be an act of aggression against our right to sovereignty, and it is natural for a state to protect this right of course,” he added.

  Earlier, Erdogan said that Ankara was not going to apologize for shooting down the Russian Su-24.
  ..
  Thus, the Turkish President has officially declared that its warplanes can fly into Syria. According to Erdogan, there will be war, should incidents similar to the downing of the Su-24 reoccur.

  http://www.pravdareport.com/news/world/27-11-2015/132726-turkey_erdogan_russia_war-0/

  Like

 15. Jan zegt:

  Putin: Su-24 werd afgeschoten om de handelsroutes naar Turkije te waarborgen

  Like

 16. Jan zegt:

  Sancties tegen Turkije:

  Russian Government Bans Charter Flights to Turkey

  Russian Prime Minister Dmitry Medvedev has ordered the Transport Ministry to ban all charter flights to Turkey effective from Dec. 1, the Prime economic news agency reported Tuesday, citing government spokespeople.

  The only charter flights to remain in operation are those that will return Russian tourists currently in Turkey home, the report said.

  The government also wants security tightened on remaining transportation between the two countries, Prime reported.

  http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-government-bans-charter-flights-to-turkey/551481.html

  En dit zal straks ook wel afgelopen zijn:
  Turkije exporteert i.p.v. de EU levensmiddelen naar Rusland
  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/25/turkije-exporteert-i-p-v-de-eu-levensmiddelen-naar-rusland/

  Like

 17. Jan zegt:

  Russland empört: Kanadische Webseite macht Daten russischer Piloten in Syrien publik

  Russland hat Kanadas Behörden gebeten, die im kanadischen Internet veröffentlichten Personendaten von russischen Piloten, die im Syrien-Einsatz tätig sind, zu löschen. In Ottawa „denkt man noch darüber nach“, teilt der ranghohe russische Diplomat Ilja Rogatschow mit.

  Die Fotoporträts und Daten der russischen Piloten, die an der Anti-Terror-Operationen in Syrien beteiligt sind, seien auf eiern Webseite veröffentlicht worden, die der Jurisdiktion von Kanada untersteht, berichtet der Diplomat.

  http://de.sputniknews.com/politik/20151204/306179003/kanada-website-personendaten-russische-piloten-syrien.html

  Typisch voor de nieuwe regering van landverraders onder Trudeau die immers in bed ligt met het woestijnvolk.

  Like

 18. Jan zegt:

  Up in smoke: ISIS oil convoy is obliterated by Russian air strike in Syria days after Putin said Turkey was buying it from Islamists


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3346230/ISIS-oil-convoy-obliterated-Russian-air-strike-Syria-days-Putin-said-Turkey-buying-Islamists.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Turkije valt Irak aan:

  Bagdad: Türkische Panzer rollen in Provinz Nainawa vor
  Türkische Panzer sind in die irakische Provinz Nainawa eingedrungen, wie aus einer am Samstag veröffentlichten Erklärung des Pressezentrums des irakischen Premiers Haider al-Abadi hervorgeht.

  „Wir haben bestätigt, dass die türkischen Truppen, deren zahlenmäßige Stärke etwa einem Panzerbataillon entspricht, mit Panzern und gepanzerten Fahrzeugen in die irakische Provinz Nainawa unter dem Vorwand eingedrungen sind, die irakischen bewaffneten Formationen auszubilden. Der Einmarsch erfolgte ohne Antrag bzw. Genehmigung der föderalen Behörden des Irak. Diese Handlungen werden als eine grobe Verletzung der irakischen Souveränität betrachtet und stehen im Widerspruch zum Prinzip der gutnachbarlichen Beziehungen zwischen dem Irak und der Türkei“, heißt es in der Erklärung.

  http://de.sputniknews.com/politik/20151205/306209164/irak-tuerkische-panzer-nainawa.html

  Türkische Invasion in Mossul: Irakisches Parlament droht mit militärischer Antwort

  Der Chef des Sicherheitsausschusses des irakischen Parlaments, Hakim al-Zamili, hat den türkischen Truppen, die in sein Land eingedrungen waren, mit militärischem Vorgehen gedroht, berichtet die irakische Webseite Voice of Iraq.

  http://de.sputniknews.com/politik/20151205/306207456/invasion-mossul-irak-tuerkei-antwort.html

  Grenzverletzung: Griechenland ortet sechs türkische Kampfjets in seinem Luftraum


  ….
  Am Dienstag seien gleichzeitig sechs türkische F-16-Flugzeuge zwischen den Inseln Lesbos und Chios in den griechischen Luftraum eingeflogen, teilte der griechische Generalstab mit. Der Mitteilung zufolge befanden sich die türkischen Kampfjets rund 30 Minuten lang im griechischen Gebiet.


  http://de.sputniknews.com/militar/20151201/306095523/griechenland-tuerkei-luftraum.html

  Like

 20. Jan zegt:

  OMG, weer een smoes om de terroristen te beschermen: US-Luftstreitkräften mangelt es an Munition für Anti-IS-Kampf – Medien


  ….
  Die Luftstreitkräfte hätten, so die Quelle, zusätzliche Finanzierung für den Kauf von Hellfire-Raketen beantragt. Es bestehe auch der Plan, die Waffenproduktion zu steigern, um die Munitionsvorräte schneller auffüllen zu können.

  Dabei unterstrich der Vertreter der Luftwaffe, dass die Auffüllung von Vorräten bis zu vier Jahren dauern könne: „Wir müssen notwendige Finanzierung sichern, und das nicht nur, um die heutigen Kriege zu meistern, sondern auch um die Herausforderungen von Morgen erwidern zu können“, sagte er.

  http://de.sputniknews.com/militar/20151205/306213376/us-luftwaffe-munition-mangel-is.html

  Like

 21. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24837284/__Irak_roept_Tukrije_op_matje__.html

  Irak protesteert tegen aanwezigheid Turkse troepen op het grondgebied van Noord-Irak die daar zonder medeweten en toestemming van de Iraakse autoriteiten zijn binnengedrongen.
  De turken beweren dat ze er zijn om Iraakse troepen te trainen. Zeker, tuurlijk, zoiets doe je stiekem. Maar turken liegen nu eenmaal alles aan elkaar. Het is waarschijnlijker dat ze hun oliehandel met IS aan het beschermen zijn. Ik hoop dat Putin het zootje opruimt.

  Like

 22. Jan zegt:

  Konflikt mit Russland: Türkei will nun ukrainische Panzer modernisieren

  http://de.sputniknews.com/militar/20151207/306240950/russland-tuerkei-ukraine.html

  Like

 23. Jan zegt:

  Russisch oorlogsschip dwingt Turks schip rechtsomkeert te maken

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  Will Turkey exit NATO to enter into alliance with Russia? (11.08.2016)

  If NATO loses Turkey, it will happen only because of the mistakes of the alliance, rather than because of Turkey’s recent rapprochement with Russia, China and the Middle East, Turkish Foreign Minister Mevlut Chauvshoglu said. According to The Daily Express, Turkey may think of leaving NATO аs the country receives no support from the alliance. Instead, Turkey may think of entering a new military alliance with Russia, the newspaper said.

  http://www.pravdareport.com/world/asia/turkey/11-08-2016/135292-turkey_nato-0/

  Een soort landje veroveren zoals wij dat vroeger op straat speelden. Jullie mijn voormalige Oostblok satellietstaten en wij, Turkije als satelliet van de NAVO.
  Eindelijk duidelijkheid?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s