DE ANGST VOOR GEERT WILDERS SLAAT TOE!

Screenshot_11

(Door: Martha N.)

Radeloze politici bespelen de nieuwszenders. Geert Wilders MOET afgekraakt worden in alle opzichten, zoals al zo vele jaren, en belachelijk gemaakt worden. Alles wordt in stelling gebracht om Geert Wilders als een idioot voor te stellen, zijn ideeën als volkomen onzinnig. Is het niet toevallig dat dit ook met Marine le Pen gebeurt? Beide worden voor gek verklaard en met hen hun miljoenen volgelingen.

De eendrachtige politieke leiders van ons land zetten geloofsverschillen en overtuigingen opzij om Geert Wilders, het grote gevaar voor hun gevestigde positie, in een kwaad licht te stellen. Ik vraag mij af: is dit christelijk? De christelijke partijen die achterbaks samenzweren tegen het eigen volk? Iemand neerzetten die het beste met ons Vaderland en zijn mensen voor heeft? Is dit wat hun geloof hen leerde?

De zorg:

Is het geen schande dat duizenden mensen die in de zorg werkten ontslagen zijn? Is het geen schande dat nieuwkomers voorgetrokken worden en onze eigen mensen maar op moeten rotten of doodgaan. Ouderen, die met een beetje hulp nog zelfstandig kunnen blijven. Ook zieken en gehandicapten zijn de klos. Een burgeridioot stelde voor om een kookavond te geven in een bejaardenhuis, een kookles voor moslims. Hoe krijg je het in je hersens? Waarom helpen deze goeddoeners vreemdelingen en niet hun eigen mensen? Mensen die eenzaam zijn met Kerst. Mensen die zelf geen boodschappen meer kunnen doen.

Waarom niet méér voedselbanken, die nu eens niet bestemd zijn voor moslims maar voor eigen mensen? Waarom geen hulp bij onkosten voor dieren, de enigste troost die eenzame mensen nog hebben, maar het niet kunnen betalen. De armsten van de armsten moeten steeds opnieuw bezuinigen, bezuinigen en nog eens bezuinigen, terwijl de gespierde gelukzoekers het voor het oprapen hebben. Gratis huis, uitkering enzovoort.

De armoede bij de eigen mensen in Nederland stijgt met de dag. Voor hen is geen plaats meer en geen geld, kun je niet betalen . . . uit je woning! Waar dan naartoe, voor hen is er  geen opvangcentrum, wel?

En maar plukken aan de ziekteverzekering en aan de zorg, terwijl nieuwkomers alles gratis krijgen. Onze eigen mensen krijgen te maken met grote schulden, ze weten niet waar het te zoeken. Het Rode Kruis bemoeit zich met “vluchtelingen” in plaats van met onze ouderen. Het is blij hulp te mogen bieden in Syrië en aan IS, terwijl onze eigen burgers mogen verrekken.

Wilders is VOOR verbetering, ook voor de ouderen… Er wordt hem verweten (net zoals Marine Le Pen) dat hij maar wat roept en geen plannen heeft. Hebben onze regeringsleiders plannen? Ja, dat weten we, en die voeren ons naar de afgrond. Alles is beter dan dit. Wilders heeft plannen en die zal hij ook uitvoeren!

Maar, Wilders moet weg. . .  hoe dan ook! De gevestigde partijen beginnen te zweten en weer mooie verhalen te verzinnen. Ze verzinnen een nieuw proces, ditmaal wegens arbeidsdiscriminatie omdat hij in een advertentie (waarin hij zocht naar potentiële Kamerleden) moslims uitsloot. Ja natuurlijk, dat is toch logisch, maar ja, alles op alles wordt gezet om hem veroordeeld te krijgen.

Marine Le Pen:

‘De schok’, kopte Le Figaro in grote voorletters op de voorpagina. ‘Het Front National voor de poorten van de macht’, meende Le Parisien. Tot voor kort gold als algemeen aanvaarde wijsheid dat Le Pen nooit president zou kunnen worden, omdat zo’n twee derde van de Fransen haar zou wantrouwen. Maar na de overwinning van het FN bij de regionale verkiezingen zijn de kranten daar niet zo zeker meer van. ‘Wie is in staat om Le Pen te stoppen?, vroeg Le Monde zich af.

Wie is in staat Marine Le Pen te stoppen? Wie is in staat Geert Wilders te stoppen, komt op hetzelfde neer. Eigenlijk een oproep tot de dood, want alleen een aanslag kan haar stoppen. Is DIT democratisch?

Nee, de stem van het eigen volk wordt genegeerd en alles op alles gezet om de bevolking die het met Marine le Pen eens is te beledigen door haar keuze te negeren. En zo gaat het met Geert Wilders! Alles op alles wordt gezet (echt christelijk) om de keuze, de wil van een heel groot deel van ons volk, de echte Nederlanders, te negeren. Ook hier geldt: is dit democratie?

WIJ, de mensen die tegen nog meer zijn, wensen gehoord te worden! ONZE stem is belangrijk! Meer dan belangrijk! Het moet niet mogelijk zijn dat een man die voor eigen volk en Nederland is, verguisd wordt en aangeklaagd voor een paar woorden. Net zoals in Frankrijk. Het is een grote schande. WIJ Nederlanders, die tegen nog meer zijn, worden van alle kanten aangevallen.

Democratie is ver te zoeken en christelijk handelen is verder weg dan ooit. Denken deze mensen misschien de moslim tot het christendom te bekeren? Kunnen ze beter bij ons beginnen. Als je al een geloof had, raak je het kwijt bij het zien wat de christelijken doen.

De politici zijn allen tegen één. Die ene man is gedwongen het op te nemen tegen de hele politieke gevestigde kliek, want een kliek is het en wel een zeer onsmakelijke. Gelukkig zijn er nog mensen met verstand en die steunen hem. Dat er meer mensen voor eigen vaderland mogen kiezen! De enige partij die dit kan bewerkstelligen, is de Partij voor de Vrijheid.

Voor de mensen die over slavernij klagen:

Ook wij leefden eens onder de slavernij. Lees geschiedenis der Nederlanden. En nu leven wij opnieuw onder een slavernij, de slavernij van de EU en de moslims. Laten wij dit toe? De strijdvaardigheid verloren?

 Wij leven vrij, wij leven blij 
Op Neêrlands dierb’ren grond
Ontworsteld aan de slavernij
Zijn wij door eendracht groot en vrij
Hier duldt de grond geen dwingelandij
Waar eeuwen vrijheid stond 

 Zo leven w’altijd vrij en blij 
Op Neêrlands dierb’ren grond:
Door trouw aan eigen wetten vrij
Praalt Neêrland in der volk’ren rij
En ’t vaderland blijft groot en vrij
Tot ’s werelds avondstond

MAAR. . . daar moeten we wel iets aan doen! Kies voor vrijheid!

PVV normale grootte

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Geert Wilders, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

89 reacties op DE ANGST VOOR GEERT WILDERS SLAAT TOE!

 1. jungleelephant zegt:

  Alles om hun volgevreten koppen te redden en op het pluche te blijven plakken!Tot het bittere eind!Maar wel over de rug van Wilders en zijn paar miljoen volgers!Hoezo:democratie?Die is hier ver te zoeken!

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  leer dicht bij huis de wijsheid weer te zoeken…
  naïeve mens…. lees de Geschiedenisboeken !!!
  .
  Jasterke
  .

  .

  Like

 3. PVVer zegt:

  En zo is het maar net !!!
  Geert Wilders is onze held en verzetsstrijder!! Ik steun hem !!

  Like

  • colin de Jong zegt:

   ja ik ook want we hebben helaas nog maar een echte politicus die met hart en ziel vecht voor een gezonde samenleving. De rest heeft ons verraden en laten stikken, en plaats ze in de rij van NSB-ers.

   Like

   • andre ignoul zegt:

    Inderdaad, het is een schande hoe het merendeel van de politici hun rug toekeert naar het volk dat hen verkozen heeft. Ook zo in België, echt om te kotsen is het.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Uiterààrd zie ook ik de #PVV met Geert Wilders als ‘hoofd’ ervan als onze helden en verzetstrijders, de ENIGEN bij ‘de politiek’ de rest zijn ‘heulers’…
   volk- en landverraders en misschien denken ze,àls ze doorhebben wat ons toch te wachten staat door die islamieten, dat ZIJ gespaard blijven…

   de onnozelaars! Zij zullen naw als éérsten gedood worden!
   Juist omdat zij zullen gaan verwachten nu OOK een lucratief baantje te krijgen…
   zij zullen gaan sméken juist om gespaard te blijven, wànt zij hebben hen toch zo goed geholpen?’
   (Ik denk hier bijvoorbeeld aan die arnoudvdoorn met zijn mohammedanencadeau… een jaguar was het niet en ik moet zeggen, wat zal ie ‘verbaasd’ zijn….)

   en gped gehòlpen hebben zij, met die islammers overal op belangrijke posten aan te stellen…
   vAarStsen bijvoorbeeld… ook een enorme dhimmi nuttige idioot en check de namen maar eens bij allerlei posten…
   aboutaleb als burgemeester… sinds wanneer gaan burgemeesters op handelsmissie?
   tsja, als ze islammer zijn dan wel… denk aan de burgemeester v Gouda,ene Piet …dacht ik, getrouwd met n moslima…(net als Philip Moureaux v Molenbeek eind juni 2010 op HOGE leeftijd getrouwd met ca 20 jr jongere islamitische secretaresse en wanneer je een moslima ‘huwt’ dan MOET je eerst moslim worden)
   wie is er t hoofd v t ‘ministerie’ v Veiligheid & Justitie ene Aissa Zanzen…
   politieke partijen met turks islamitsche afscheidingen…
   en in ziekenhuizen, scholen, banken…. óveràl zitten ze…

   en wij kunnen niet al te lang meer wachten met hen uit onze landen te verjagen,
   want rèdden wij t anders nog wel, zij beginnen door te hebben dat zij wel degelijk hààst moeten maken want er worden ‘er’ steeds meer bewust van het gevaar op àlle vlakken, zowel vd mohammedanen als van die neppolitici die heftig zoenend met figuren als juncker e.c. ons uit verkopen…

   ik laat t hier maar even bij…

   Like

 4. Ik ben het helemaal met deze column eens.
  Héél goed!
  Maar er móet een internationaal plan zijn voorbereid… dat nu wordt uitgevoerd.
  En dat houdt in dat iedereen, die de politiek ingaat, daar van op de hoogte moet zijn gesteld… en ermee heeft ingestemd.
  De káns bestaat dat meneer Wilders, die vroeger bij de VVD zat, daar óók eens mee heeft ingestemd… maar dat hij, als enige… een onrustig geweten heeft gekregen.
  Ik kan niets bewijzen, maar de voorbereidingen op dit enge plan is al véle kabinetten achtereen aan de gang… en tijdens die periode trad Wilders toe bij de VVD.
  Men hield erg veel van hem bij de VVD!
  Bolkestein, van Aartsen en noem maar op…..ze zagen in Wilders een grote politieke belofte!
  Hij was ‘the coming man’!
  Allen in de politiek wisten van de plannen, allen hielden hun mond… zo denk ik… want uitsluiting -en erger- zou hen wachten als ze gingen spreken.

  En Wilders stapte uit!
  Hij accepteerde de gevaren, die hij liep.
  Hij accepteerde dat hij ‘er’ niet meer bij hoorde…. dat men hem als een melaatse ging behandelen.
  Teveel liefde voor Nederland en de Nederlanders en de Nederlandse cultuur!
  Teveel afkeer van dictatuur en islam.

  Hij weet vast dingen, die hij nooit zal vertellen.
  Hij is niet levensmoe!
  Hij weet ook wat er met Pim Fortuyn gebeurd is.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Bij Dijkstal als fractievoorzitter van de VVD kwam de grote omslag van “liberale” (rechtse) partij naar links. Toen de kwestie Turkije zich aandiende en er gestemd moest worden voor of tegen toetreding van Turkije tot de EU hield hij vol en stemde tegen. Dat werd hem door de fractie toentertijd niet in dank afgenomen en vertrok hij uit de fractie. Mij persoonlijk kwam zo iets min of meer hetzelfde over toen ik gemeenteraadslid voor de VVD was in de gemeente Stede Broec van 1998-2002. In die periode wilde het college B&W een AZC in de gemeente vestigen. De burgemeester was VVD’er en VVD was collegepartij en de wethoudster was voor (durfde zich niet te verzetten tegen burry). Toen bekend werd dat de fractie van de VVD tégen was en naar de 2e kamer was geweest (Kamp was toen woordvoerder asiel voor de VVD in de 2e kamer) werden wij bewerkt. In een persoonlijk gesprek met burry in de burgemeesterskamer werd ik min of meer bedreigd als ik mijn standpunt tégen AZC niet zou wijzigen. Dan was mijn politieke carrière over, zo werd nog toegevoegd. Ik bleef bij mijn standpunt en stemde tegen. In 2002 bij de volgende verkiezingen kwam ik op een onverkiesbare plaats terecht en ben toen opgestapt als voorzitter van de afdeling en na de verkiezingen in 2002 als commissielid van de VVD en heb ook mijn lidmaatschap van de VVD opgezegd.. En er gebeurde nog meer maar dat doet hier nog niet zo veel ter zake. Wel werd ik later gevraagd om me kandidaat te stellen voor de PS-verkiezingen, maar ik was de enige kandidaat uit oostelijk West-Friesland en kreeg “verrassend” genoeg géén enkele steun van de 13 Westfriese gemeenten noch van de eigen afdeling Stede Broec. Ik kwam dan ook op een onverkiesbare plaats terecht namelijk 26.

   Ik heb nu gesolliciteerd bij de PVV en ben Nederlander en wil af van al dat gedoe rondom die hele immigratie. De softe aanpak steekt mij enorm waarbij ons eigen volk, ouderen, zieken, zwakkeren, constant worden achtergesteld. Het is een schande dat “asielzoekers/vluchtelingen” voorrang krijgen bij de huisvesting en sociale woningen terwijl onze eigen kinderen e.a. op een wachtlijst staan van 4-10 jaar. Nu kunnen er opeens met spoed extra woningen worden gebouwd, terwijl er normaal een maandenlange procedure plaatsvindt voordat een bouwproject kan starten cf de Wet Ruimtelijke Ordening. Ik heb dit in mijn portefeuille gehad in de commissies Grondgebiedszaken en Ruimtelijke Ordening, dus ik weet waar ik over spreek.
   Hetzelfde voor onze ouderen/gepensioneerden en zieken. Verpleeg- en verzorgingshuizen worden gesloten, want men moet langer thuis blijven wonen. Met dat laatste is op zich niets mis mee, maar dan moet je wel de thuiszorg niet ook gaan afbreken…….. En als je dan een eigen kind in huis neemt word je ook nog gestraft en raak je je alleenstaande toeslag kwijt.
   En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.
   Mensen die met vervroegd ontslag MOETEN gaan – zoals beroepsmilitairen, politie, brandweer en ook verplegend en verzorgend personeel – krijgen een uitkering tot 65 jaar want dan gaat de AOW en het aanvullende pensioen in. Echter nu is de AOW-leeftijd verhoogd en mensen die dus 65 jaar worden stopt de uitkering, maar krijgen nog geen AOW en dat betekent dat men minimaal 3 maanden zonder enig inkomen komt te zitten en dat kan oplopen tot 24 maanden. Hoe haal je het als (r)overheid in je hersens om mensen 2-24 maanden zonder inkomen te zetten!!!!

   Goed ik stop ……

   Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Alles wat je je maar kunt bedenken is door de overheid afgebroken. Goede uiteenzetting van onze Nederlandse situatie Exmarineman. fijne dag nog.

    Like

   • Edjan zegt:

    exmarineman, succes met je sollicitatie bij de PVV. Ik denk dat we een goeie aan je zouden hebben.

    Like

   • frank zegt:

    Beste exmarineman,
    Denk dat je goed terecht komt bij de PVV.
    Mensen als jij hebben ze hard nodig.
    Veel succes met je sollicitatie.
    Grts Frank

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @exmarineman: 01.28. uur. Ik ben het volkomen met uw reactie eens. Uiteraard ook hulde voor Martha N, geweldig verwoord door U Martha!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Perfect exmarineman, ik hoop je gauw te zien ‘meedoen’ aan het #CLEANHOUSE maken van die Augiasstal aka het Binnenhof…
    Als ik in NL woonde solliciteerde ik ook direct, vurig hopend aangenomen te worden.
    Heel veel succes!
    Scarlatti

    Like

   • exmarineman zegt:

    hartelijk dank @Scarlatti voor de goede wensen. Ik woon weliswaar ook in het buitenland maar wil voor dit best terug naar Nederland gaan. Ik ben weliswaar zeg maar 70 dus de kans is niet zo groot om zelfs op de lijst te komen staan. Maar ik ga er wel voor. En je ziet wat de EC /EU voor fascisten/nazi’s zijn : wij willen de buitengrenzen van de EU best bewaken, maar dan moeten wel alle landen hun binnengrenzen openen (zodat er nog meer vluchtelingen binnen kunnen komen, want als het fout gaat kunnen jullie ons toch niet weg sturen en hebben wij de almacht. Zo denken dus die ECérs).

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Gielah,
   dit is een plan al van 1920 of 1922,
   ontstaan in het criminele brein van ene Jean Monnet,
   http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12018877/The-truth-how-a-secretive-elite-created-the-EU-to-build-a-world-government.html

   en ik ‘hoor’ steeds vaker dat die smeerlap v n gvdrgraaf niet degene is die Pim Fortuyn heeft vermoord maar als decoy moest dienen voor een islamiet die in opdracht vd ‘overheid’ Pim Fortuyn vermoord heeft en meteen daarna met een auto naar Schiphol is gebracht en op het vliegtuig is gezet…
   een beetje de methode à la Bush met die binladenfiguren meteen na 9/11….

   Like

   • Mieke zegt:

    Ik denk precies hetzelfde
    Dat is ook de reden dat deze man gewoon doet wat hij wil en kijkt hoever hij kan gaan
    Stelletje tuig moet er bijna van kotsen ook als ik zie wat de gemiddelde Nederlander allemaal pikt van deze regering en onze eigen oudere laat barsten snap dat echt niet zit niks meer in

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat een fantastisch geweldig artikel! Ik ben het er helemaal mee eens!

  [quote] En maar plukken aan de ziekteverzekering en aan de zorg, terwijl nieuwkomers alles gratis krijgen [/quote]

  Vandaag weer twee staaltjes van ‘haat tegen de eigen bevolking’ meegemaakt. Ik zal jullie er maar niet mee vermoeien. We gaan helemaal kapot als degenen die nu aan de macht zijn, de dienst mogen blijven uitmaken.
  Laten we hopen dat Geert Wilders het voor het zeggen gaat krijgen; ik ben benieuwd hoe het leven dan aanvoelt, met een stuk minder angst voor de ‘toekomst’.
  Laat Geert alsjeblieft niet vermoord worden; al dan niet min of meer in opdracht van de linkse onderdrukkers.

  Like

  • Waarom zou Wilders vermoord moeten worden.Hij is de de man die het durft te zeggen,en weet waar hij over praat.Wat er in het kabinet zit zijn lafaards die kijken niet wat ons volk nodig heeft .Ze lopen hardt weg met Brussel en springen mee in het gelid als daar gekucht word.Wilders wordt niet gehoord en daarom moeten wij daar iets aan doen.Laat je stem horen en ga voor Geert Wilders wij moeten met zijn allen hem in het zadel helpen.De toekomst zal er dan beter uit zien.tenminste beter als nu.

   Like

 6. Verwilderd zegt:

  Dit is op janhwouda herblogden reageerde:
  🙂

  Like

 7. Muurbloempje zegt:

  Helemaal waar!! Tevens een bange tijd. Dat niet een of andere gek Marine of Geert om legt. Wie knokt er dan nog voor ons? Geert is de enige die luid en duidelijk de waarheid verkondigt en zegt zoals het is.

  Like

 8. Edjan zegt:

  Prima artikel.

  Het gekrijs van de gevestigde orde begint pijn aan de oren te doen. Ook de teleraaf doet weer voluit mee en begint nu ook al erdogan na te papegaaien. Het vrije woord? Democratie? Net zoiets als Kwatta, een chocolade-merk van lang, lang geleden. Het woord bestaat nog, de inhoud is al lang verdwenen. Ik ben bang dat het de meeste mensen geen zier interesseert. Dan zal gebeuren wat Ortega in 1933 al vreesde: onze samenleving zal terugkeren naar de middeleeuwen.

  Inderdaad, in de negende tot bijna de twaalfde eeuw was bijna iedereen in Europa lijfeigene. Nadat het rijk van Karel de Grote uiteen was gevallen, begonnen alle vazallen en graven hun eigen koninkrijkjes te stichten en zich rijk te stelen: roofridders legden de hele economie lam. De KERK (jazeker!) heeft toen onze zielige kont gered door de godsvrede af te dwingen: ze dreigde de graven vogelvrij te verklaren dan mocht iedereen ze afschieten. Dat hielp. Daarna hebben velen gevochten en gewerkt en gedacht voor de democratie maar die ligt nu al op de grond te stuiptrekken, omringd en afgeschermd door leugenaars en dieven.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  EIGEN VOLK EERST.
  Dat is met slechts enkele woorden samengevat wat Martha N. beschrijft.
  In België is het vrijwel gelukt om een grote volkspartij het Vlaams Belang kapot te maken omdat ze Eigen volk eerst als slogan hadden.
  Ook Wilders wordt verguisd omdat hij voor eigen volk opkomt.
  Maar het tij is aan het keren. Marine le Pen staat op enorme winst. Hopelijk houdt ze het vast tot de definitieve verkiezingen.
  Wilders is in de peilingen de grootste partij. Dat het kabinet maar snel mag vallen dan kan Geert beginnen met puin ruimen.
  De stroom ‘zogenaamde’ vluchtelingen is nog niet opgedroogd. Er zijn er nog heel wat onderweg. Met elke gelukzoeker die er bij komt krijgt Geert Wilders er een stem bij.
  En het verzet groeit. Als de politiek het niet SNEL oplost kan de oplossing alleen maar van het VOLK zelf komen. PEGIDA-demonstraties groeien per keer. Dat (s)links de vredige demonstraties met geweld wil verstoren zegt alles over de vuile mentaliteit van links. Maar ze krijgen hun trekken nog wel thuis. Daar kunnen ze op wachten.
  Martha pluim- goed en duidelijk verhaal. We houden vol.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Joshua zegt:

  Onze door en door verrotte volksvertegenwoordigers weten de domme Nldrs. goed te bespelen, omdat men niet nadenkt wat die idioten zeggen.
  Dat is hele manco bij velen die al een vooroordeel te horen hadden gekregen over Wilders, vooral manneke pisdrol heeft vele van die onnozelen in zijn gelederen.

  Like

 11. rik tayka zegt:

  beste geert al tijden schrijf ik vanuit mij huisje je bij tijden een bericht, ik ben maar een gewone volks jongen maar ik en miljoenen met mij leven met je mee en het recht zal zegevieren,elke dag schrijf ik op mijn pc PVV mensen stem alsteblieft PVV en red het land met zijn burgers, elke dag vecht ik met mensen die jou voor hitler uitmaken en elke dag strijd ik tegen personen die nog steeds niet begrijpen dat zowel het land als de burgers in gevaar zijn,elke dag schrijf dat de islam ideologie al 600jaar geweld predikt,en elke dag heb ik angst dat het mis kan gaan ,en elka dag denk ik, ook al heeft deze regering ons jaren bedrogen bestolen ,verraden, in gevaar gebracht, toch zal ik voor mijn land vechten en desnoods sterven wetende dat het juist is dat ik als nederlander op kom voor Nederland, en juist is dat ik er voor vecht. beste geert vergeet nooit nooit
  dat er mensen zijn die elke dag met je meestrijden en voorop gaan in deze oorlog en nogmaals het recht zal zijn loop hebben het moet zo gaan zoals het gaat, het is allang uitgestippeld .

  YOU NEVER WALK ALONE GEERT WIJ MILJOENEN NEDERLANDERS LOPEN
  VECHTEN STRIJDEN SCHREEUWEN MET JE MEE EN JE ZAL HET WINNEN DAT KAN NIET ANDERS WANT JE BENT EEN OPRECHTE POLITICUS

  met vriendelijke groet RIK (ERIK)

  Like

  • rs zegt:

   mee eens Rik of Erik.
   Mooi geschreven.
   Een gewone hollandse meid !!!!!!!Dat ben ik. Ja.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Een terecht hart onder de riem gestoken voor Geert!En 100% mee eens!

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   helemaal met je eens RIK (ERIK)
   deze #NEPREGERING dient zsm voor een Volkstribunaal gebracht en berecht te worden en aangezien zij allen, alsook de beambten overal, hebben meegewerkt aan de bevordering vd islamisering en daarmee Volk & Vaderland in oorlogsgevaar hebben gebracht dienen zij de doodstraf te krijgen, met dirècte uitvoering er van.

   Like

 12. Harry zegt:

  Geert mag zijn beveiliging wel opschalen , want reken er maar op dat het linkse geteisem de messen aan het slijpen is .
  Ze hebben hun eigen knokploegen bij de PvdA / groen links , de afa terroristen en de moslims .
  Beide groepen zijn zonder scrupules bereid om een opponent uit de weg te ruimen .

  Ik vraag me nog steeds af waarom ze dat stuk tuig van een Volkert van de Graaf niet onder druk gezet hebben om te vertellen wie hem opdracht gegeven heeft tot moord .
  In Zierikzee staat nog een ouderwetse trekbank , ik zou het stuk verdriet met plezier tien centimeter uitrekken om er achter te komen wie de opdracht verstrekt heeft om Pim Fortuyn te vermoorden .
  Wat mij betreft is alles geoorloofd om de waarheid boven tafel te krijgen .

  Like

  • An zegt:

   En dit vraagt het grootste gros zich af inderdaad!….
   Volkert is betaald…en de grote vraag is nooit beantwoord: wie heeft de opdracht gegeven.
   (Al weet heel Holland dondersbest wie!)
   Ik hoop dat Geert z,n eigen bodyguards kan vertrouwen….niet dat ze betaald worden om “effe de andere kant op te kijken” als je begrijpt wat ik bedoel!
   Laten we hopen dat Geert goed oppast..
   want het zou me niks verbazen als ze ,m aftappen en bespioneren…
   diegene in de top gaan letterlijk over lijken als het moet..
   kijk maar naar Pim en Theo…

   Like

 13. Fred zegt:

  Ik schrok me dood. (bijna)
  Ik las Geert Wilders MOET afgemaakt worden.
  De hetze tegen hem en gelijkgestemden zoals Marine le Pen begint een gevaarlijk tintje te krijgen.
  Alles wat de regenten in Brussel en Den Haag niet zint moet om te beginnen belachelijk gemaakt worden. En daarna…?
  Geert wordt gelukkig goed beveiligd. (nog wel)
  Maar wanneer er nieuwe verkiezingen aankomen zal de toon nog veel erger worden denk ik.
  Links voelt de nederlaag al aankomen en zal er alles aan doen om dat te voorkomen of te minimaliseren.
  Als ze een Volkert 2.0. durven loslaten laat het volk de beer los.
  Dat weten ze.
  Dan wordt de democratie die door deze boeven is bezoedeld door het volk weer in ere hersteld.
  We wachten het af.

  Like

  • Nee, dat is typisch het toontje van Martha!
   We weten het allemaal allang, maar als ze het niet af en toe krachtig benadrukt (met gebruik van het het woord ‘moet/moeten’ dreigt de klas het te vergeten. Denkt ze.
   En als je het treft, wil ze dezelfde toon ook nog weleens rechtstreeks tegen jou inzetten -opdat je maar bij de , noem het maar….les blijft, begrijpt u.
   Iemand, die hier nu kennelijk niet meer reageert, noemde haar ooit al eens Juffrouw Ooievaar. Eerlijk gezegd vond ik dat nogal treffend uitgedrukt.
   De anderen schijnen het schitterend te vinden. Daarom houd je meestal je mond maar.
   Maar dat U het nu ook opmerkt, al is het bij iets indirects, vind ik wel frappant!

   Like

   • Martha N zegt:

    Theresa ik geef het toe JIJ bent de beste, jij weet alles en doet alles en je hebt een hekel aan me, nog steeds. We weten allebei waarom. Omdat je geen enkele tegenspraak dult. Wil je hier a..u.b mee ophouden. Ik van je nooit lastig. Het gaat niet om persoonlijke haat (van jou kant) maar om het doel waar wij beiden naar streven.
    Jij schrijft hier niet om je persoonlijk venijn op mij af te reageren. Hou je bij je leest en ook jij bent niet onfeilbaar. Ik hou niet van die kleine hitler aanmerkingen, dus STOP hiermee. het dient tot niets! Ik hou niet van valsheid en achterbaksheid.
    De site van Bron is niet voor persoonlijke kleinzielige aanvallen. Het toont de aard van de mens. Ik blijf erbij, dat een minister niet gekozen moet worden omdat ze drie miskramen heeft gehad, het gaat om kennis van zaken. Een opmerking reeds 2 jaar geleden geplaatst heeft je zo venijnig gemaakt. Met de vriendelijke groeten van Martha.

    Like

 14. delamontagne zegt:

  Prachtig, goed geschreven artikel. Meer dan 100% mee eens.
  Geert Wilders NL, ……..Marine le Pen Fr.
  Voor beiden angst………..
  ///////////////
  Hèllupp, een Partij die meesurft op de angsten [van het volk].!

  Like

 15. kraftavilqa zegt:

  Tja democratie en vrijheid (o.a. van meningsuiting) gelden in het Nederland en Europa van 2015 uitsluitend voorzover men zich zorgvuldig aan de door het helaas alomtegenwoordige links gedicteerde policor kaders houdt. Want bij links vindt men dat democratie gediend is met uniformiteit en dat vrijheid schadelijk is voor democratie en uniformiteit en dus de maatschappelijke orde. Een ieder die buiten het policor kadertje treedt is een bedreiging voor de staat. (Art. 1 Gebrusseliseerde, gebendevandrie*)-iseerde grondwet 2016) *)bendevandrie triumviraat van hardcoremarxisten (debiel roemer, diederuk zwamzot en arrogander peggold met steun van alle andere linkse clubjes) en dat na de val van rutte Ⅱ t.g.v. het muzelkerstoproer van 2015.

  Like

 16. tjonge zegt:

  geert wilders, matine le pen, donald trump,
  wat hebben ze allemaal gemeen ? ze zijn tegen de islam !
  .
  en u weet, er is een ongeschreven wet bij de politiek correcte politici in den haag, brussel en de usa, de islam is lief en ongevaarlijk en mag niets in de weg gelegd worden.
  .
  motie halsema was daar een mooi voorbeeld van gevolgd door arabierenpijper beatrix en maxima met een kopvod op tijdens bezoek arabierie….

  Like

 17. Qvic zegt:

  De gevestigde order is veel te bang voor hun vele doofpotten, die dan open gaan en hun macht te verliezen. Dat corrupte zooitje waar vriendjespolitiek hoogtijd viert op kosten van het volk, daar mag en kan geen einde aankomen. Want dan moeten zij verantwoording afleggen wat zij hebben gedaan en gaat hun toekomstige luizen en overbetaalde topbaan de mist in. Dat zijn de voornaamste redenen om de PVV zo zwart mogelijk te maken bij de bevolking.

  Like

 18. wil ipenburg-weitering zegt:

  Niemand weet wat beter is maar Eén ding is zeker het kabinet wat we nu hebben moet weg wat er daarna gebeurd zien we dan wel weer. Er moet in Nederland veel veranderen zowel voor de ouderen als de jongeren en de minder bedeelden, dat gebeurd niet onder Mark Rutte want die is blind en heeft Nederland ziek gemaakt. En we weten allemaal dat helende wonden stinken en als Wilders het voor elkaar kan krijgen om Nederland weer gezond te maken ben ik voor

  Like

 19. Gerard Brinkert zegt:

  Beste mensen van ons ééns zo mooie Vaderland
  Wat is er toch allemaal met jullie aan de hand?
  Kijk om je heen, Hollanders zijn niet tevreden
  Gebruik je verstand en kijk naar het verleden
  Want een volk dat zijn ondergang niet ziet
  Omdat een gewetenloze leider dat verbiedt
  Zich door kortzichtige blinden laten leiden
  Met gestoorde machthebbers aan hun zijde
  Zullen eens uit hun diepe droom ontwaken
  Met het schaamrood tot vér over hun kaken
  Door de macht van vele gelovige belangen
  Worden zij nu diep door angsten bevangen
  Zij zien ze vliegen prachtig in hun dromen
  Uylen van heel ver, en uit alle soorten bomen
  Zij vliegen hier vrijelijk en nestelen zich mee
  Extremisten! Wat? Paard van Troje! O jee!
  Te stom om hun gedane fouten toe te geven
  Zijn zij nu schaamteloos import aan het zeven
  Zij waren humaan, ja, doch laks blind en doof
  Waar gaat het om, inderdaad, een ander geloof
  Een vroom gebed kan deze toestroom niet weren
  Ook een slap beleid kan dit soort zeker niet keren
  Door slaafsheid gevangen voor een Gods geloof
  O mijn geliefde Vaderland, dit is toch vrijheid roof
  Kijk om je heen, naar al die afgrijselijke moskeeën
  Gefinancierd door overheersers met machtige ideeën
  Eens is de olie daar op en wonen zij zonder inkomen
  In een zandbak met wapens, betaald van onze lonen
  Ja daar gaan zij, gesteund door Allah hun grote leider
  En maken hun gebied uit naam van hun God wat wijder
  In Iran, kinderen van acht jaar als Martelaar opgeleidt
  Om als levende bom, het westen te beroven van vrijheid
  Kijk terug naar Japan, ook nog niet zo heel lang geleden
  Daar vlogen de kamikazes voor hun Keizer naar beneden
  Een geïndoctrineerde massa opgezweept door imbecielen
  Wordt een levensgevaarlijk wapen tegen weerloze zielen
  Dit is geen fictie, een doemscenario, of gewoon gezeur
  De Nazie s stonden ook zonder te kloppen voor de deur
  Joden er uit, want wij Nazie s zijn superieur aan dat tuig
  Dat is wat zij riepen, uit volle borst onbeschoft en ruig
  Willem van Oranje, gehaat door het Katholieke bolwerk
  Werd door zo’n Godgelovige vermoord in een Leidse kerk
  Pim Fortuyn ook steeds in gevaar, wat ons zorgen baarde
  Een gore linkse landverrader schoot onze held ter aarde
  Nu kunnen wij alleen nog gissen hoe het zou zijn geweest
  Was hij maar nooit geboren, Volkert de Graaf dat laffe beest
  Ook Galileo had gelijk, doch werd verbannen door de kerk
  Theo van Gogh, nog erger, werd vermoord om zijn werk
  Kijk maar terug naar Frankrijk, dat is geen toeval of pech
  Zijn er genoeg voor handen, dan branden ze ons ook weg
  Nu is dat ziekelijke soort ISIS alles aan het vermoorden
  Zijn ze daar uitgeraasd reizen zij naar Europa´s oorden
  Het is niet alleen hun geloof´s domheid dat hier speelt
  Wij kunnen ons ook niet mengen met ziekelijk inteelt
  Alleen de grondwet kan dit gevaarlijke geloof nog keren
  Door deze geloofsbelijdenis in het openbaar te weren
  Weg met die hoofddoeken, boerka´s djellaba en kruis
  Dan komt het gevoel van vrijheid weer bij ons in huis
  Geen Tempel, Moskee, of Linkse leiders meer voorhanden
  Alleen dan pas komt er rust en vrede in Den Nederlanden
  Ga niet apathisch afwachtend voor je uit zitten dromen
  Neem een besluit door met Geert zijn PVV mee te komen
  Wilders is de aangewezen leider met oog voor zulke zaken
  Hij wil dat dit gevaar uw kinderen tenslotte niet zal raken
  Ga nou niet gelijk scheldend roepen dit is discriminatie
  Een echte Nederlander snapt het gelijk dit is pure informatie
  Ik zelf heb mijn vertrouwen in een goede afloop verloren
  Woon nu heel ver buiten Nederland en dat voelt als herboren.
  Komt het door de overheid hun arrogantie zijn ze te veel verwent!
  Of ben ik als nuchtere Hollandse jongen soms veel te intelligent.?

  Ik heb deze gerijmde boodschap geschreven als waarschuwing !!!!!!!.

  (ik heb dit al honderden keren geplaatst, en zal het nog duizenden keren herhalen.!!)

  Gerard Brinkert.

  Like

 20. danny zegt:

  Ja eigen volk laatst, met dank aan linkse en rechtse tuig! Wilders is de enige die wakker is. PVV op naar de 75 zetels!

  Like

 21. Bas zegt:

  Geen of te weinig geld voor zorg, maar Koenders had laatst wel geld om 500 asielzoekers als vip hier uit te nodigen , vervolgens met een speciaal vliegtuig op te halen en naar Nederland te vliegen. Bingo !

  http://tinyurl.com/jtcmop2

  Like

 22. Helena zegt:

  Daarom dus Pegida Nederland!! Let op demo verplaatst naar 19 december om 13.00 uur Wilhelminapier in Rotterdam!! We gaan er weer heen, wij zijn er voor volk en vaderland!! Laat je kinderen en kleinkinderen niet met de ellende zitten die door het huidige kabinet wordt veroorzaakt, we moeten in beweging komen het is je morele plicht!!!

  Like

 23. Cathja zegt:

  Geheel naar waarheid geschreven, beste Martha N.! Volledig met u eens. Al lezende overviel me een gevoel van moedeloosheid, omdat we tegen een muur van problemen aanlopen. Wij, die verandering willen. Wij, die Nederland weer vooruit willen helpen. Die de bejaarden en hulpbehoevenden in ons land weer een menswaardig bestaan willen geven.
  We willen niet aanzien hoe vreemden overal warm onthaald worden, alles krijgen wat ze nodig hebben, tot specialistische hulp in ziekenhuizen aan toe.
  We willen weer een gezond Nederland, waar de lusten en de lasten eerlijk worden gedeeld. Vrij van a-sociale graaiers, die zich schaamteloos verrijken over de hoofden van degenen die het tóch al zo moeilijk hebben.

  We hebben een hele lange wensenlijst. Laten we proberen strijdvaardig te blijven en niet de moed op te geven! Overal zien we meer verzet ontstaan tegen de regeringen, tegen de idioterie in Brussel.
  Laten we elkaar blijven steunen. Dat is meer nodig dan ooit tevoren!

  Bedankt voor uw bijdrage, Martha!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Mag ik me bij jouw woorden aansluiten Cathja?
   Dat gevoel overviel mij dus ook, steeds vaker overigens, want de tijd drìngt…

   Dank je wel voor je grandioze stuk Martha, het heeft pràchtige reacties teweeg gebracht,

   mijn complimenten voor je niet aflatende heldere bijdragen…
   hoe vermoeiend het ook zal zijn voor je om die steeds te blijven leveren…

   het zou zo geweldig zijn wanneer je als resultaat zou zien dat de #PVV a d slàg kon
   en dat àlle tegenstanders nu eens zèlf in een cordon sanitaire gedaan werden,
   zodat er spijkers met koppen geslagen konden worden.

   Nogmaals mijn dank Martha N.

   Scarlatti

   Like

 24. Paul zegt:

  Er is voor de zittende nomenklatura wel degelijk een manier om Wilders te stoppen. Gewoon stoppen met het moddergooien en doen wat het volk wil, of terugkeren naar de schoolbanken om je daar nog eens uit te laten leggen was democratie nou ook alweer precies inhoudt.

  Like

 25. Een heel goed stuk, het is de waarheid! We hebben elkaar heel hard nodig. Ik stem zeker op Geert en hoop dat dit kabinet heel vlug valt.

  Like

  • Misschien kun je in dit verband beter spreken van de realiteit, Marij:
   Dé waarheid bezit niemand en wie beweert, hem te bezitten, moet gewantrouwd worden. (Naar: André Gide.)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • De realiteit die is heel simpel..deze man onze Geert Wilders is een geboren LEIDER.met zijn hart op de tong..dat alles wat hij zegt..uit komt..doet je wenkbrauwen fronsen..en waarom..juist omdat de meesten van ons het niet willen zien..laat staan horen..dat dit de man is..die juist nu Nederland heel hart nodig heeft..en ik stem als velen van mij waaronder Marij..op Geert Wilders..

    Like

 26. Seculiere Kemalist zegt:

  EU kan nog eens 3 miljoen vluchtelingen verachten door het toedoen van Poetin.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20151209_02013883

  Like

 27. Hendrik M. zegt:

  Hup Geert, Nederland is’t weerd!

  Like

 28. Feniks zegt:

  Het tij is gekeerd.
  of Brussel het nu wil of niet.
  de komende paar jaar gaat de EU ten onder, waarschijnlijk kwaadschiks maar het gaat ten onder.
  zo ook de islam in Europa daar is geen ontkomen aan.

  Like

 29. Pingback: DE ANGST VOOR GEERT WILDERS SLAAT TOE! | De Men...

 30. Pim van kuijk zegt:

  Noot aan een ieder die er iets aan kan doen : schroef de beveiliging van Geert alvast maar fors op….remember Pim ….zolang Melkert nog als vrij man rondloopt en de waarheid omtrent de politieke moord op Pim nog niet boven tafel komt middels een parlementaire enquete ,….zal de geschiedenis zich herhalen ! De gevestigde politiek vindt wel een manier om er vanaf te komen met of zonder buitenlandse inmenging……Geert mijn stem heb je..maar wees voorzichtig….

  Like

 31. Guardiacivil zegt:

  Europa sluit een pact, Duitsland gaat ook in de Allianz om IS te bestrijden. IS? Of gaan ze de Amerikanen ondersteunen om Putin tegen te werken? Door dit pact blijft het voorlopig een voortzetting van Brussel om alles wat gepland is uit te voeren, zo ook in Nederland. Amerika blijft dicteren!!!

  Like

 32. louis portugal zegt:

  Geweldig Martha.N

  Like

 33. kruisridder zegt:

  Doordat ik ook mijn PVV-hart op mijn tong heb, word ik inmiddels ook door Justitie vervolgd. Maar ik laat mijn mening niet afpakken. Niet door celstraf, niet door een boete, niet door een taakstraf, niet door marteling, niet door een voorwaardelijke straf en zelfs niet door een sepot.

  Like

 34. Ik ben het helemaal eens met wat je schrijft ik ben zelf invalide mis 2 benen en werd maar voor 25% afgekeurd waardoor ik in de bijstand zit nu mijn vrouw is voor 100% afgekeurd en heeft een wao uitkering wat betekent dat mijn uitkering op de hare waardoor we nu in de minima zitten en helaas vanwegen te duur schulden kregen 3 x moeten verhuizen tot we aangepaste woning hadden maar wel in de wsnp nu onder beschermings bewind met 70 euro leefgeld in de week met de nieuwe partisepatie wet geen terug gave van eigen risico meer wat voor ons ruim 1000 euro per jaar kost eenmalige uitkering van uwv 220 euro inleveren aan de boedel al met al van ruim 3200 euro samen aan salaris en 32 jaar gewerkt nu naar 1367 p/m ik stem al jaren op pvv maar het lijkt wel of er meer kapitalisten zijn arme of er wordt flink met de stemmen gefraudeerd maar ik hoop op de volgende stemming en vertrouw er ook op dat onze Geert aan de macht komt net als Marine Le Penne ben deze schoften uit Den Haag meer dan zat dus ik hoop dat de aanhang alleen maar nog meer zal groeien met Geert aan de macht geeft ons weer kracht
  MVG Adrie Willemstein

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ik zou jouw verhaal zéker naar de PVV sturen Adrie Willemstein, want dit is TE schandàlig voor woorden,
   ik zal hier iig wat e-mail adressen neerzetten voor t geval je hen wil schrijven ok?
   Ik hoop dat er GAUW een verbetering in de levensomstandigheden van jou en je vrouw komt en dat is mogelijk wanneer dit kabinet vàlt en de PVV schoon schip gaat maken als ENIGE politieke partij… wij hebben een FIKSE REVOLUTIE nodig waar het volk als één man achter de #PVV gaat staan, een mens heeft rècht op zijn dromen tenslotte niet waar? 😉

   G.Wilders@Tweedekamer.nl,
   m.agema@tweedekamer.nl,
   pvv.publiek@tweedekamer.nl,
   pvv_kana@tweedekamer.nl,

   Succes!
   Scarlatti

   Like

 35. Lidwina zegt:

  Stem ook op geert en niemand die mij daar van af brengt ben dit zooitje in de kamer nu meer dan zat

  Like

 36. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 37. Kruisridder…Hoezo vervolgd? De waarheid uitgesproken?Is Nederland inmiddels een Brasil onder millitaire onderdrukking geworden?Hier verdween je TOEN ook als het bewind het niet zinde.

  Like

 38. Gerrit zegt:

  Voor drama en tranen is het nu te laat. Ik ben niet tegen buitenlanders en draag geen haat jegens hen. Edoch zal er iets moeten worden ondernomen om de schade die door dit en voorgaande kabinetten is berokkend voor nu een halt toe te roepen. En ik ben daarin behoorlijk standvastig. Ik gun iedereen het allerbeste. Natuurlijk mezelf ook!

  Like

 39. ieme zegt:

  Helemaal mee eens.
  niets meer aan toe te voegen

  Like

 40. Anneke Berger zegt:

  Ik maak me meer zorgen, om zijn veiligheid. Want al eerder werd een held voorgoed uitgeschakeld. En dat Geert geen plannen heeft zowat? Hij vertegenwoordigt zijn bevolking. Hij heeft namelijk wel een luisterend oor. En hij mag van mij starten met kinderziektes in zijn nieuwe beleidsvoorstellen. Ik denk een heleboel met mij dat, hij eerst de puinhopen van dit oliebollen kabinet moet ruimen. En dan hoog in het vaandel ons welzijn moet komen te staan. Ik heb vertrouwen in Geert Wilders al jaren!!

  Like

 41. Pingback: Laffe aanval op Wilders | E.J. Bron

 42. Peter Blok zegt:

  Het is bijna een cliché maar het is echt de arrogantie van de macht. Het establishment weigert te luisteren naar de stem van het volk. Een eerlijk publiek debat maakt de PVV alleen maar groter dus kiest men voor verdraaiing van de feiten en vaak ordinaire achterklap.

  Like

 43. Jannyzeeland zegt:

  Zolang er mensen voor de voedselbank lopen in te zamelen . Die voor 5000 € per maand de barmhartige Samaritaan spelen . Vind ik dat Geert Wilders een goed politicus is

  Like

 44. Guardiacivil zegt:

  Verklaar je nader KRUISRIDDER, als het te maken heeft met monddood maken en je veroordelen om terechte nette uitspraken dan starten we voor jou ook een petitie. In dit land nu alle zeilen bij.

  Like

 45. Peters zegt:

  Het baard mij zorgen dat we keihard voorgelogen worden door de invasie asielzoekers en dat ze allemaal opeens hoogopgeleid zijn i.p.v. Vluchtelingen, tv media laat trucgage zien met kindjes en oude mannetjes, terwijl in het echt een hoop schreeuwende jonge figuren Europa binnen komen.

  Mensensmokkelaars die flyeren om beste naar Nederland te komen voor het meeste geld en luxe.
  In wiens opdracht is dat en waarom worden die mensensmokkelaars niet gezocht?????
  Juist, hoort bij het plan.

  Vergeet nu ook niet dat opeens alle wetten erdoorheen gejast worden in de 2dekamer.
  5 Miljard voor de Burgers, lach me dood, Pechvogel mag het woord doen, die man is doorgedraaid tot op het bot.

  Is dit niet gewoon een heel mooi opgezet plan om Wilders de aandacht te geven?
  Dit onttrekt een hoop Nederlanders de aandacht aan de smerige plannen van dit EU beleid.

  Deze gelukzoekers invasie is lange tijd bekent, we zijn ook niet voor niks de EU in gegaan.
  Elke Partij weet ervan, waarom weten wij als burger daar niks van?

  Pegida zal ik zeker steunen, dit kabinet moet ontruimd worden.
  Het kan niet waar zijn dat we Nederland zo snel afbreken en de Zorg behoevende laten doodgaan op verzoek van deze regering die er 1 grote puinzooi van maakt (al jaren).

  Hiernaast ben ik ook pislink op de Uitspraak van Mark Rutte en dat WE nu in OORLOG zijn met IS.
  Als het zover komt, dan sta ik bij Mark Rutte op de stoep, en zullen WE zien.
  (Paar weken geleden verkondigde hij nog dat we niet in Oorlog waren, de leugenaar.)

  Like

 46. Kaas KOP zegt:

  Als er was gebeurd met onze geert Wilders dan breekt hier in nederland de pleuris uit en dat kan ik je schriftelijk geven dan is er een burger oorlog dus linker parteien en de volks velakerij democraten haal die gedachten maar snel uit jullie koppen wand er zal wel ergens iets liggen die dubbel zo hart terug kaast .LAAT WILDERS met RUST

  Like

 47. Patricia zegt:

  Het nl volk zijn gewoon een stel idioten… wij betalen maar en zij halen nog meer mensen binnen waar wij..het volk… voor betalen.. ik werk zelf in de zorg en kom zeer trieste situaties tegen bij deze mensen die ons land hebben opgebouwd… dat kabinet van ons schandalig! Rutte … je bent de zaak aan het bekutte !!!

  Like

 48. Otto zegt:

  Wat weer een oeverloos onnozel overbekend geneuzel en jullie blijven jezelf maar herhalen. Popi jopi rethoriek voor de gewone man. Kijk toch eens een keer in je eigen spiegel en als je durft ook eens over je eigen grens. Durf je vrijheid aan, durf te leven, durf eens wat andersom te denken en niet altijd maar weer een ander de schuld van alles te geven.

  Like

 49. Gert zegt:

  Die Martha weet het wel te zeggen en een ieder die deze mening deelt toetert er nog eens flink op los. Wat een frustratie allemaal. De vraag is waar we elkaar gaan vinden, want uiteindelijk wil ik ook (als niet-pvv’er) het beste voor ons land.

  Alleen, wat zegt het over mij wanneer ik zonder iets te doen of te reageren lijdzaam toekijk hoe vluchtelingen van welk geloof dan ook ons om onze hulp vragen….dat we steeds maar roepen dat onze bejaarden om onze hulp vragen is een non-argument.
  Die discussies zijn er al sinds ik 16 jaar terug zelf in de zorg begon, ik vraag mezelf dan af wat de allerhardste roeptoeters (na te zijn uitgetikt) hier zelf in bijdragen aan bv. vrijwilligerswerk…???

  Like

  • Martha N zegt:

   Gert:
   Ik geloof niet dat U het allemaal begrijpt. U zou het toch moeten weten, U die 16 jaar in de zorg zit. Door ons wordt echt niet geroeptoeterd. U bent wel een vrijwilliger?
   Vluchtelingen?
   Ik ga er verder niet op in, maar ik zou toch een andere bril kopen en eens goed kijken of dit allemaal vluchtelingen zijn.
   Met echt vriendelijke groet en even goede vrienden maar Uw werkelijkheid verschilt van velen die wel hulp bieden en het niet meer zien zitten.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Bent u een geitenwollensokkenfiguur? Koop desnoods een honkbalknuppel en sta straks klaar als het zover is.

   Like

 50. Ron zegt:

  Ik hoop echt dat PVV aan de macht komt, maar denk dat geen enkele andere partij een coalitie zal willen vormen met Geert. Die hypocriete zakkenvullende bendeleden zullen er alles aan doen om een coalitie te vermijden omdat ze anders hun armen uit het hol wat EU heet moeten trekken en daarmee hun eigen financiële positie ondermijnen.

  De rek is er bij veel mensen uit, zo ook bij mij en ben uitbezuinigd. Als alleenverdiener met een gezin en een salaris wat niet meegroeit met de inflatie worden wel alle kosten verhoogd zoals huur, belastingen en verzekeringen.

  Ik trek het zometeen ook niet meer, de komende verhoging van de huur en zorg premies dan heb ik per week nog maar 65 euro per week te besteden.
  En dat voor een gezin met 2 kinderen is het krabben zonder nagels.
  Dan valt binnenkort ook de kinderbijslag weg van 1 kind en geen werk kan vinden omdat de polen en gelukzoekers die plekken hebben ingenomen. Mag pappa nog eens extra 83 euro per maand gaan betalen aan zorgpremie.

  Ja ik ben Nederlander,
  ja ik ben trots op mijn land,
  ja ik ben teleurgesteld in de huidige regering met de weg die ze zijn ingeslagen,
  ja ik ben voor PVV
  Ja ik ben tegen de EU
  Ja ik ben tegen het corrupte beleid van de huidige politiek die haar burgers zo laat barsten.

  Het is echt van den zotte dat wij Nederlanders de ogen dicht knijpen en de regering niet tot een halt roepen.
  We hebben gelukkig Geert Wilders in de kamer die zijn mond voor niemand dicht houd en de gevestigde orde weet te temperen, maar dat is niet genoeg.
  Geert moet eens veel goede senatoren in zijn team opnemen en daarmee landelijk op gaan treden en iedereen die de partij die het op neemt voor de burgers meteen opzij zetten.

  Maar dat christentuig denkt dat ze alles maar mogen doen, helaas staat niemand boven de wet en roep dat tuig tot een halt.

  PVV rules en heeft 100% mijn steun.

  Like

 51. jos horbach zegt:

  geert ik zal je altijd steunen tegen die hoeren zakken in den haag en als het moet ga ik over lijken om het doel voor de Nederlanders te bereiken ons land daar heeft onze voor ouders voor gevochten en gewerkt

  Like

 52. Guardiacivil zegt:

  Zit aan nog iets te denken, misschien blaast Brussel en onze overheid zichzelf wel eens op, omdat de situatie steeds meer onhoudbaar wordt voor ze.

  Like

 53. exmarineman zegt:

  Laat ik voordat ik verder reageer eerst iedereen die mij succes toewenst met mijn kandidaatsstelling hartelijk danken voor hun support en ook mijn support voor de anderen hier die zich kandidaat hebben gesteld.
  Dan mijn reactie niet zo zeer op dit stuk maar op iets anders dat ik vandaag op FB zag staan en waar het vanuit het Westen, de NATO en de USA wel opvallend stil over blijft. Het (b)lijkt er op dat Turkije/Erdogan nabij de Iraakse plaats Mosul een vliegveld aan het bouwen is voor………ISIS!
  En alle westerse landen blijven doods- en muiststil……net zoals over het feit dat Erdogans Turkije niet ISIS bombardeert maar de Koerden in zowel Syrië als Irak. En heeft u met zijn allen ook de propagandamachines gezien en gehoord van het westen: wij bombarderen en af en toe doden we een leider van ISIS….. Maar nul komma nul berichten noch bewijzen van de resultaten van al die bombardementen op ISIS, nooit hoeveel doden er zijn gevallen, wat en waar er iets is vernietigd van ISIS…. Raar, dus die bombardementen hebben zeer weinig resultaat, voor zover ze dus daadwerkelijk plaatsvinden…… Als de resultaten wél zo ontzettend goed zouden zijn dan hadden we dat heus wel in alle MSM gezien en gehoord. Dan zag ik ook nog een bericht over Egypte dat schijnt Griekenland en Cyprus te steunen tegen Turkije/Erdogan mbt de bezetting van Noord-Cyprus.

  Like

  • Edjan zegt:

   IS is een zegen voor de leiding van de EU. Ze laten een hoop moslims binnen, die plegen af en toe een aanslag: het volk wordt bang en ruilt haar vrijheid graag in voor “veiligheid”. Meer controle, geen democratie, internet-censuur. En zo wordt de dictatuur gevestigd. Verder zal het volk bang gemaakt worden voor een invasie van IS en kan een EU-leger gevormd worden + een politieke unie (lees dictatuur). Met al die moslims zullen ze later wel afrekenen.

   Er komt geen kalifaat. Er komt een EU-dictatuur en wel sneller dan u denkt.

   Like

 54. j de ruiter zegt:

  Dat de PVDA een moslim partij is kan je goed zien aan hun leden lijst overal zitten moslims in besturen gemeente raden enz enz , die twee moslims die nu in de 2e kamer zitten waren ook PVDA aanhangers maar hadden zo hun eigen ideeen en werden uit de PVDA gezet , met als gevolg dat deze dus een moslim partij konden oprichten met hulp van die zelfde PVDA we hebben al een PVDA 2e kamer voorzitter die amper Nederlands spreekt 2 paspoorten heeft en met de koning van Maroco betere banden heeft dan met Nederland en de volgende kom er ook al weer aan , Abou Taleb als partij voorzitter , wie is er nog Nederlander bij PVDA allen Samson en die hufter van een Spekman dat vies geklede mannetje wat nivileren een feest vond en met Nederlanders niets te maken wil hebben dat is nu wel duidelijk ,verder willen ze MELKERT WEER IN DE POLITIEK DAT KAN IK BEGRIJPEN DIE KREEG SAMEN MET KOK PIM FORTUYN ER OOK ONDER , DUS IS NU WILDERS AAN DE BEURT EN DAN MOET JE STERKE MANNEN HEBBEN OM HET OOK VAN HEM TE WINNEN. BEGRIJP JE WEL.ze kijken niet op een kogeltje meer of minder , waar heb ik dat meer gehoord minder. maar wil nog verder leeg getrokken worden als Nederlander is mijn advies stem op de PVDA /VVD / D66 OF EEN VAN DE CRISTELIJKE PARTIJEN dat weet je zeker dat je nog meer mag inleveren daar een vluchteling niets te kort mag komen en alles gratis moet zijn voor deze groep en alle Nederlanders naar de voedselbank of je huis uit als niet meer kan betalen begrijp je wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s