EU-dictatuur plant interneringskampen voor andersdenkenden

Screenshot_1

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

We zijn al veel gewend van de volgzame helpers van het militair-industrieel complex, dit moreel verwaarloosde, fascistoïde conglomeraat van corrupte VS-vazallen in Brussel; maar een nieuw document, dat door het “EU-comité voor tolerantie” werd uitgewerkt, is werkelijk het toppunt! De inhoud van het twaalf pagina´s tellende document: Het einde van de vrijheid van meningsuiting en de vestiging van de dictatuur op alle niveaus.

“European Council on Tolerance and Reconciliation“, dus de “Raad voor Tolerantie en Verzoening”, noemt het comité dat dit document heeft uitgewerkt zichzelf. Daarmee brengt de bureaucraten-moloch de bespotting van de EU-onderdanen naar een nieuw niveau, want wat hier werd uitgewerkt, heeft met tolerantie en verzoening ongeveer net zoveel te maken als de Amerikaanse buitenlandse politiek met het creëren en behouden van vrede in de wereld.

Eerst volgt er een nadrukkelijke waarschuwing: het lezen van deze twaalf pagina´s zou uw dag volledig kunnen vergallen. Het “Statuut ter Bevordering van de Tolerantie” is namelijk – Orwell, kijk even naar beneden – precies het tegenovergestelde van hetgeen wat het zegt te zijn. Oppervlakkig gezien gaat het om de “vestiging van tolerantie bevorderende maatregelen binnen de samenleving”, waarmee waarschijnlijk vooral de tolerantie tegenover kleine maatschappelijke groeperingen zoals homo-, trans- en andere seksuelen bedoeld wordt, vooral echter – uiteraard – tolerantie tegenover religieuze minderheden. Sectie 3, punt B1 (vrij vertaald):

“Religie- en geloofsvrijheid, alleen of in gemeenschap tot uitdrukking gebracht, inclusief de vrijheid van dit geloof met al zijn rites, rituelen, praktijk en leerstellingen uit te oefenen.”

Wat vertaald betekent: Muezzin, ik hoor je janken. Dat betekent nog meer dieren die tegen alle regels van dierenbescherming in gruwelijk ter dood worden gepijnigd voor halal-vlees en vermoedelijk zal men ons de boerka weldra als teken van religieuze vrijheid proberen aan te smeren. Een nieuwe knieval voor het islamitische fanatisme; opnieuw wordt de meest intolerante van alle ideologieën geknuffeld en met zijden handschoentjes aangepakt. Alleen al onder Sectie 3 gaat het nog verder met rechten die aan de genoemde minderheden (en hier worden in de eerste plaats immigranten bedoeld)toegestaan moeten worden – in principe allemaal dingen die enkele jaren geleden nog uitsluitend waren voorbehouden voor de burgers van een desbetreffend land.

Catastrofaal genoeg. Maar dat is helaas nog niet alles. Onder Sectie 4 punt B wordt de vrijheid van demonstratie beperkt, punt C definieert op praktische wijze wat tolerantie betekend en wat niet en in punt F-2 wordt nogmaals duidelijk gemaakt dat vrijheid van meningsuiting er niet toe misbruikt mag worden om andere groepen te belasteren. Dat is in principe een muilkorf voor iedereen die zich bijvoorbeeld kritisch met de islam bezighoudt of, om een ander voorbeeld te noemen, vragen stellen over de om zich heen grijpende genderwaanzin.

Logischerwijs houdt Sectie 5 zich dan ook uitsluitend met migranten bezig – deze liggen de schrijvers van het document blijkbaar erg na aan het hart, omdat er gelijk een hele alinea aan hen wordt gewijd. In tegenstelling overigens tot de inheemse bevolking, wier rechten niet speciaal worden genoemd, maar wier plichten wel worden opgesomd en welke sancties er driegen wanneer zij zich niet aan deze plichten houdt.

Goed trefwoord – sancties. Daarmee houdt zich namelijk de hele Sectie 7 bezig – ja, ja, in het aan de leiband laten lopen van de eigen bevolking, terwijl het als een made in het spek leeft van haar belastinggeld, was het eindstation voor politieke mislukkelingen in Brussel altijd al goed. Daarom worden nogmaals de “strafbare feiten” opgesomd  – dus in feit alle staatsburgerrechten die van ons tot nu toe enigszins vrije mensen maakten – om daarna onder Punt b eindelijk concreet te worden: “Het is nodig dat delinquenten, die volgens Punt a veroordeeld werden, zich onderwerpen aan een rehabilitatieprogramma, dat in hen een cultuur van tolerantie wakker maakt.”

Boem. Dat is niets anders dan de dreiging van interneringskampen ter geestelijke heropvoeding van mensen met onwelgevallige commentaren – Noord-Koreaanse standaards dus. We hebben het ver geschopt . . . De rest van het document houdt zich dan nog bezig met het onderwijs en de media; afgezien van het feit dat er in de hoofden van onze kinderen rond gewoeld moet worden om hen nog drastischer op te voeden tot robots zonder mening dan nu al het geval is, moeten volgens deze totalitaire EU-doctrine natuurlijk ook de media aan de ketting worden gelegd: zowel publiekrechtelijke als privézenders moeten zich onderwerpen aan de agenda om hun programma´s desbetreffend aan te passen en bovendien ook nog zendtijd vrijmaken voor “het werven voor een klimaat van tolerantie”.

Een verstandig mens zij ooit: “Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen “Ik ben het fascisme”, nee, het zal zeggen ´Ik ben het antifascisme´.” Welnu, het is zover, zoals dit officiële document van het Europees Parlement bewijst – en zolang de burgers zich dit gesar laten welgevallen, zal dit steeds verdergaan.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

54 reacties op EU-dictatuur plant interneringskampen voor andersdenkenden

 1. Wachteres zegt:

  Precies wat ik al vermoedde. Zweden is een prototype geweest [een wet tegen kritiek op de islam] om te kijken hoe mensen reageren,

  De EU dictatuur komt snel naderbij.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zou er iets aan de situatie veranderen indien de kopjes van Rutte, Pechtold, Samsom, Klaver, Roemer en andere ‘socialisten’ op islamitische wijze van de rompjes zouden zijn gescheiden en op een paaltje zijn geprikt?

  Like

  • nr 36
   Motie van het lid Halsema cs
   Voorgesteld 27 oktober 2010
   De Kamer,
   gehoord de beraadslaging,
   overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
   overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
   overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
   verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
   en gaat over tot de orde van de dag.

   Halsema
   Cohen
   Pechtold
   Roemer

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb geen weerwoord tegen deze verregaande dimmithude, het is om van te kotsen zo erg!!
  De islam is de kanker van de wereld en niets anders.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Waarom verliest een bommen werper nou niet eens per ongeluk een bom boven het Eu-parlementsgebouw?Zou de wereld in sneltreinvaart beter van worden!

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Als de EU-dictatuur nog het gore lef heeft om deze interneringskampen voor “andersdenkenden” om te vormen in concentratiekampen dan mogen wat mij betreft talloze autochtoonse EU-haters alle EU-gebouwen in Brussel met de grond gelijk maken! Schop de EU-elite desnoods naar een andere planeet toe omdat ze NOOIT kunnen slagen met hun stupide plannen, het smerige tuig!

  Like

  • Edjan zegt:

   Helemaal mee eens. Een overheid die zich dermate tegen haar eigen burgers richt dat zij heropvoedingskampen opricht voor mensen die haar mening niet delen, mag en moet altijd en overal en op elke mogelijke manier aangevallen worden.

   Overigens is de EU overheid illegaal.

   Like

  • fleckie zegt:

   Het was toch een idee van die oud-politie-commissaris RIESSEN?!

   Like

  • SeeMore zegt:

   Lullen, lullen en nog eens lullen.
   Dit alles en meer speelt al jáááren en er gebeurd h-e-l-e-m-a-a-l niets, nada, noppes !!
   We zullen dít…We zullen dát; We zullen per saldo helemaal niets.
   Het enige dat we doen is fora vol schrijven met allerlei heldhaftige kreten en ideeën.
   Uiteindelijk krijgt ieder volk de leiders die het verdiend!!

   Like

 6. Jade zegt:

  Natuurlijk laat elke burger zich dit welgevallen want men weet van niks.
  Het komt niet in het nieuws, en niemand is geïnteresseerd in hetgeen
  die opvreters in Brussel/Straatsburg zitten te bekokstoven.
  De woorden van Juncker blijven echter door m`n hoofd galmen…
  “Tot er geen weg terug meer is…”. Hoe verschrikkelijk gaat het nog worden???

  Like

 7. Edjan zegt:

  Citaat:
  “Het is nodig dat delinquenten, die volgens Punt a veroordeeld werden, zich onderwerpen aan een rehabilitatieprogramma, dat in hen een cultuur van tolerantie wakker maakt.”

  Mao Zedong herleeft. Het streven is echt om binnen 5 jaar de absolute dictatuur te hebben gesticht.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Men gaat dus weer concentratiekampen inrichten. Tenminste, daar zijn ze al mee bezig naar het US voorbeeld de FEMA kampen.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  De hamvraag is door wie dit clubje betaald wordt. Het lijkt een fascistoide bende met het doel te lobby-en bij Mogherini, Malström en andere hypocriete onverlaten. Een dubbele agenda:: onder het mom van tolerantie wordt geleidelijk aan de extreme intolerantie ingevoerd. De enkele wetenschappers en gewone burgers die nog kritische vragen durven stellen over de islam (want daar gaat het om en over niets en niemand anders) zullen ritueel worden geslacht.

  Like

 10. Leo zegt:

  European FEMA

  Like

 11. tjonge zegt:

  bij dit soort berichten/artikelen zie ik telkens die clip voor mij van pink floyd met “Another Brick In The Wall”

  .
  hoe toepasselijk 😦

  Like

 12. tjonge zegt:

  andere variatie op de vorige video.

  Like

 13. “inclusief de vrijheid van dit geloof met al zijn , praktijk en leerstellingen uit te oefenen.” Dit vind ik het meest beangstigende! “rites, rituelen” houdt namelijk ook in vrouwen- en kindermishandeling, kinderhuwelijken (misbruik), maar ook straffen, zoals stenigen,en onthoofdingen, en nog meer van dit soort martelingen, vallen onder rituelen! Heeft men eigenlijjk wel in de gaten hoe ver dit gaat?

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een zeer beangstigende ontwikkeling! Lees mijn reactie bij dit artikel!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Ik word een beetje erg misselijk, wat een hoogmoed, wie denken ze wel dat ze zijn?????????
  Nou, dan ben ik het eerste aan de beurt, ik ben nogal ongehoorzaam. Komen jullie me dan redden? :-}

  Like

 16. Avidia zegt:

  Nou, ik volg al het nieuws en iedereen die ik ken ook!!!! Maar ik weet ook dat de gemiddellijke Nederlander er niet naar kijkt 0f luistert.

  Like

 17. Jan zegt:

  “Raad voor Tolerantie en Verzoening”, om je te bescheuren. Alle islamitische zandbakstaten en alle fascistische staten uit het verleden zoals de DDR hadden instanties met dergelijke lachwekkende namen.

  Ik ben voor Brussel een geschikte rehabiliteitskandidaat aangezien ik over mijn nek ga van de jaarlijkse flikkerparade op de Amsterdamse grachten. Zou ik mij als hetero zo walgelijk en aanstootgevend in het openbaar gedragen, werd ik opgesloten in een inrichting. Ik kokhals als ik twee flikkers elkaar zie aflebberen. Hetzelfde geld voor transseksuelen, travestieten, het zogeheten LHBT / LGBT volk zoals de zwakzinnigenvereniging PvdA hen noemt.

  Moslims accepteer ik niet. Geen geitenneuker die bij mij over de drempel komt, vies volk want de soepjurklopers stinken bovendien zoals iedereen zal kunnen beamen die eens in de wachtkamer moest vertoeven tussen dit primitieve volk dat de zeep nog moet uitvinden en het scheermes.

  Ik haat het socialisme en hun aanhang aangezien zij allen landverraders zijn die zich opwerpen als rolmodel voor de maatschappij maar allen maar allen bureaumoordenaars, huichelaars en psychopaten zijn die anderen uit de weg laten ruimen die hen voor de voeten lopen omdat zij hun ‘kapitalistische’ leven bedreigen.

  Ik vrees daarom voor lichamelijke welzijn voor de persoon die als eerste over de drempel van mijn woning komt om mij te halen of mij meent te kunnen omvormen tot een nazi-socialist in een van de instellingen of kampen van de EU-nazi’s.

  Like

 18. alwine zegt:

  Fema kampen?

  Like

 19. Pingback: EU-dictatuur plant interneringskampen voor andersdenkenden | Rechtsaf doorzee

 20. iemand zegt:

  1984, here we come

  Like

 21. gielah zegt:

  Mijn lieve man heeft dit voor zijn dood al helemaal voorspeld.
  Het leek mij toen té erg om waar te kunnen zijn.
  Hij had alweer gelijk!

  Intussen dank ik God dat hij dit niet meer mee behoeft te maken, want hij zou ongetwijfeld een van de eersten zijn geweest die ze … ondanks zijn leeftijd en dánk zij zijn scherpte en felheid…. voor zo´n ´heropvoeding´ in aanmerking hadden laten komen.

  Wat óns aangaat…. diepe zucht.
  Is er ooit eerder in de geschiedenis een dergelijke situatie geweest, die mensen door hun eigen regeringen werd aangedaan… en die al zó lang van tevoren werd gepland… in het geniep?
  En waren politici ooit zó godvergeten brutaal dat zij désondanks eisten ook nog eens beleefd en op een vriendelijke toon te worden blijven toegesproken?

  Wáren er hier nog mensen, die niet in het kwaad geloofden?
  Laten die nu, in deze tijden… dan maar even héél goed opletten: het grijnst hen vól in het gezicht.. gekleed in duur driedelig blauw of grijs of andere aan beschaafdheid doen denkende outfits.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Alsnog komt het boek van George Orwell- 1984- tot leven! En de duivels der EUSSR, gaan het doordrijven, de roden, voorop! Samen met de nep christen-democraten, en nep liberalen. Het is om te kotsen! Ik hoop dat ik voor die tijd weg ben uit deze waanzinnige wereld. ” Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert”. Hoe toepasselijk op de huidige tijd.

  Like

 23. hans zegt:

  Ten eerste is die pink floyd een linkse groep, dus laten we dat misverstand even uit de weg ruimen, leuke muziek hoor, maar wel met een andere doelstelling. Verder snappen we intussen wel waarom die obama de buste van Churchill heeft weggehaald uit de oval-room, want de beroepsneger wil geen associaties met wat Churchill ooit heeft gezegd.

  Like

 24. Ik kan me herinneren, dat onze webmaster (of hij het zichzelf kan herinneren, weet ik niet) zich bij deze of gene gelegenheid, waarbij iemand iets opmerkte in de geest van: “Ze zullen ons dwingen, in te binden,” liet ontvallen: “Nooit! Ik ga door tot ze me van mijn bed lichten!”
  En dàt lijkt mij de enig juiste reactie op deze waanzin: Gewoon doorgaan en in de gaten blijven houden, wat er van deze waanzin terecht komt. Of niet.
  Er gróeit immers wel besef, al gaat het langzaam, dus daarop moeten we voortborduren; dat lijkt me de methode.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 18 december 2015 om 08:39

   [quote] “Nooit! Ik ga door tot ze me van mijn bed lichten!” [/quote]

   Ja, nu je het zegt! Ik ken heer Bronmaster goed genoeg -denk ik- om te geloven dat hij inderdaad zal doorgaan tot het bittere einde. Maar het is toch verschrikkelijk dat je rekening moet houden met de mogelijkheid dat de rotzakken je ‘van je bed komen lichten’, terwijl je niets verkeerds hebt gedaan?! Dat zou helemaal niet moeten kunnen!

   Ik vraag me af wie er in de nabije toekomst zo ‘heldhaftig’ zal zijn om de ‘andersdenkenden’ te verlinken en aan te geven!

   Like

 25. EU-dictatuur plant interneringskampen voor andersdenkenden, tja er werd al geruime tijd gesuggereerd dat dit staaltje EU & VS fascisme realiteit wordt. Geheel volgens de lijnen van het toenmalige “nationaalsocialisme” antisemitische, racistische, anticommunistische en antidemocratische Ideologie van de nazi’s.

  Men kan de uitgezette beleidslijnen toch duidelijk herkennen, er gaat geen week voorbij of men kan op de alternatieve media vernemen hoe de democratische waarden een voor een het loodje leggen. Nou zou bijna fatalistisch willen zeggen wen er maar aan want dit wordt ongetwijfeld geheel volgens de EU-Doctrine stapje voor stapje uitgevoerd en NIEMAND houdt deze parlementaire, elitaire fascisten tegen.

  Gewoon maar even een vraag, waarom is Angela Merkel bezig om meer dan 1.000.000 schijnvluchtelingen en asieleisers toe te laten in Duitsland? Waarom wordt ondemocratisch besloten om grote asielcentra hier in Nederland te vestigen? Nou wanneer men voor zich zelf een antwoord weet te vinden op deze prangende vragen dan weet je gelijk hoe de vlag er bij staat.

  De EU is niet meer of minder dan een nieuw nationaalsocialisme geworden mijns inziens, veel prominente columnisten waaronder wijlen Prof B. Smalhout wees er al verschillende malen op dit fascistische fenomeen wat direct onder de neuzen van de Nederlanders voltrekt. Heb er al verschillende keren op gewezen dat ELK nieuw Kamerlid een eed van geheimhouding moet zweren, verwar deze eed niet met de eed van trouw aan de rechten van Koning Willem IV welke ook door ieder Kamerlid dient te zweren of te beloven.

  Terwijl de Grondwet niets zegt over eed aan de Koning.

  Alle fractie voorzitters en zeer zeker de premier is op de hoogte van dit fascistische EU-plan, misschien niet precies in details maar wel weten ze de grote lijnen. Tja de rentemeesters van het maffia achtige VVD kabinet Rutte 2 en wingewest Nederland geven vol gas zonder achterom te kijken, kirrend van plezier regelrecht naar de islamitische hel, een feit blijft ondanks alle gelul over vrijheid en democratie overeind dat is waarom men voor dit model heeft gekozen om dat moslims niet te bewegen zijn om zich te integreren in de gastlanden meer dan 50.000.0000 moslims in Europa aanwezig. Hoe denkt men dan dit probleem op te lossen?

  De komende ‘Staat van Beleg’!

  De laatste zetten in het ‘Grote Spel’ om de totale wereldhegemonie!

  Door Linsky & Morticia
  Deel 1

  Miljoenen doodskisten kunnen verklaard worden. Evenals een miljoen spoorwagons die ogenschijnlijk niet gebruikt worden en op rails staan die kennelijk enkel naar FEMA-kampen leiden en in een aantal gevallen zelfs naar de rimboe van Nergistan….

  Men zou kunnen aanvoeren dat er epidemische toestanden kunnen ontwikkelen, waarbij men wil beschikken over de nodige luchtdicht afsluitbare en totaal geïsoleerde doodskisten, om verspreiding tegen te gaan. De onvoorstelbare hoeveelheid spoorwegmateriaal, wat de US de laatste jaren doorlopend, in continu tempo heeft aangekocht zou men kunnen verklaren op basis van een economische prognose, die vereist dat er ingespeeld dient te worden op een toekomstige uitbreiding van de reisbehoefte van…nou ja, misschien wel alle legale en illegale Mexicanen die straks mogen komen als de grenzen worden weggehaald… of zo?

  Maar 300.000 ultra moderne guillotines!?

  300.000 gloednieuwe vlijmscherpe guillotines in concentratiekampen en speciale treinen in Amerika. Hoe verklaart een regering in hemelsnaam 300.000 guillotines nodig te hebben?!

  Ik pieker me suf, maar ik kan werkelijk geen andere reden bedenken als dat die van node zullen zijn om in de toekomst massaal te onthoofden. Daarbij heb ik niet de indruk dat het bedoeld is voor kippen, varkens of wat dan ook, maar voor mensen! Waar zijn ze anders voor? Wat zou men anders kunnen bedenken om de noodzaak van die dingen te rechtvaardigen? Lees verder >>>> http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99%21/staatvanbeleg.htm

  Like

 26. CBS: kwart miljoen migranten naar Nederland in 2016

  Sneller dan verwacht zal Nederland in 2016 de grens van 17 miljoen inwoners overschrijden. Dat is vooral te danken aan de grote instroom van migranten.

  Dat blijkt uit een nieuwe bevolkingsprognose van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Na het ongekende aantal migranten dat dit jaar Nederland binnenkwam, worden komend jaar worden nog eens 240.000 immigranten verwacht. Het migratiesaldo was nog nooit zo hoog.

  Een belangrijk deel van de migranten, zo’n 70.000, zijn asielzoekers of nareizigers. De overige 170.000 zijn vooral arbeidsmigranten die uit een ander EU-land komen en terugkerende Nederlandse expats. >>>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/12/CBS-kwart-miljoen-migranten-verwacht-in-2016-2735915W/?masterpageid=158493

  Like

 27. Elena zegt:

  Ben het 100 % eens met bovenstaande comments.
  Één feit moeten we niet onderschatten, namelijk de macht/kracht ligt bij het volk.
  Het mooie voorbeeld is Roemenië met de dictator Ceausescu en consorten.

  Miljoenen mensen kunnen door gezamenlijk optreden dat hele dictator zooitje om zeep helpen.
  Wel vroeg genoeg beginnen…niet wachten tot we moeten kruipen voor gewapende dictatorbende.
  Ik sterf liever staande met opgeheven hoofd, dan moeten kruipen voor een zooitje hypocriete ellendelingen.
  Verworven vrijheden, zal geen zinnig mens zich laten afnemen
  Praten zal niet meer helpen..geweld wel !!!.

  Like

 28. Oh, en dan nog wat: What about in plaats van elkaar dit soort berichten van achter het toetsenbord nog eens extra in te peperen, al dan niet door middel van ‘eigen artikelen'(wie de schoen past, trekke hem aan) eens actíef te worden?
  Kom morgen als je even kunt naar Pegida Rotterdam! De bijzonderheden kan iedereen nalezen op Pegida Nederland Facebook, óók als je daar zelf niet op zit!
  Zelf zit ik daar ca. 100km vandaan, maar reken er alvast maar op, dat ik er bèn!
  Kom op,jongens: Met mekaar hel en verdoemenis aanpraten komen we niet verder; laat je ZIEN EN HOREN!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 18 december 2015 om 09:20

   We zijn niet allemaal zo moedig als jij, Theresa; ik bewonder je uithoudingsvermogen!
   Jij staat psychisch heel sterk in je schoenen en ik wou dat ik dat van mezelf ook kon zeggen.

   Like

   • Ik moedig?
    Nou, ja, dank je wel, hoor: complimentjes zijn altijd fijn, maar moedig…..
    De sprékers zijn moedig! En de organisatie! Ik wou, dat ík dat allemaal kon èn durfde…..
    En psychisch sterk in mijn schoenen…..mwoah…… Je moet me eens meemaken zodra er echt iets tegenzit: Mijn zoon heeft me wel “hysterisch” genoemd.
    Maar ik krabbel tenslotte altijd wèl weer op, dàt wèl. Of dat ‘sterk in je schoenen staan’ is, weet ik niet zeker.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 29. Bas zegt:

  Kennelijk is de EU (in een geheime conferentie) bijeen geweest om te spreken over een ‘definitieve eind oplossing’ voor het “Volkenrechtprobleem”. Het document te hebben gelezen, kom ik tot de conclusie dat men iedere zogeheten Europeaan, zonder aan ziens des persoons in een EU pak (vast) wil naaien ! Dit document is buiten elke proportie, bovendien tart het de vrijheid van meningsuiting ! >> http://tinyurl.com/j3nnzsj

  Like

 30. Tistochwat zegt:

  Ik moest ook meteen aan die FEMA krankzinnigheid denken.
  Het is voor mij overduidelijk dat Satan achter al dat islam-gedonder zit.
  De islam heeft een ongelooflijk machtige beschermer en wie haat christenen nu méér dan Satan?
  Hoe kan die krankzinnige kromme idioterie ánders verklaard worden?!!!
  We leven hopelijk in de door de Bijbel voorspelde eindtijd want er is GEEN MENS ter wereld die nog een halt kan toeroepen aan de bezetenen die ons onderdrukken en die de islam vol vuur verdedigen, beschermen, verwennen, koesteren en aanbidden.
  De smeerlappen die ons steeds verder de afgrond in trappen MOETEN ‘gewoon’ allemaal bezeten zijn van de duivel!
  Ik heb ALLE HOOP op een beter bestaan OPGEGEVEN en zie niets meer in protestacties van burgers; die hebben écht geen zin.
  Met alle respect voor de dapperheid en de volharding van degenen die deelnemen aan bijv. de bijeenkomsten van Pegida, maar het HELPT NIET!
  Dat blijkt toch uit alles wat er gebeurt?????

  “Al deze dingen moeten gebeuren”, staat er in de Bijbel.
  Alleen God (laat Hem alsjeblieft bestaan!) kan uitkomst bieden en volgens de Bijbel zal hij dat ook doen, maar eerst zal al deze smeerlapperij MOETEN plaatsvinden. Het moet zó erg worden, dat de “naties uit radeloze wanhoop geen uitweg meer zullen zien”…
  De zogenaamde “grote verdrukking”.

  Like

 31. Anna. zegt:

  Dat houd dus de legalisering in van;……… want er staat inclusief alle riten en leerstellingen die erbij horen…..
  Dan staat ons het volgende te wachten……

  4 vrouwen per moslim man
  Handen afhakken bij diefstal.
  Homo’s van daken afgooien.
  Gescheiden onderwijs tussen jongens en meisjes.
  Legitiem je dichter kunnen doodmaken als ze jou eer schend.
  Als je buurman een ander geloof heeft hem de kop af hakken.
  Vrouwen verbieden om alleen buiten te komen
  Vrouwen het stemrecht ontnemen….

  EN NOG VEEL MEER MIDDELEEUWSE DINGEN…….
  Onze 80 jarige oorlog was dus tevergeefs.

  Over deze wet en gedrags regels is de VN al jaren aan het steggelen en gelukkig wordt het steeds nog weggestemd. Maar nu begint opa islam het op europesch niveau door te voeren, en zoals altijd bij de EU en islam, DE ISLAM KRIJGT WEER HUN ZIN.

  WAGELIJK BELEID.

  Like

 32. Taljaard zegt:

  De socialistische inquisitie!
  Denken ze nu echt dat volken dit zonder meer zullen slikken?
  Wanneer ze zoiets zelfs maar pogen in te voeren en zulke plannen breed bekend worden is dat een recept voor een burgeroorlog en een revolutie.

  Like

 33. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24897541/__NAVO_stuurt_versterking__.html

  NAVO stuurt troepen naar Turkije. Zogenaamd om te helpen tegen IS en te verhinderen dat er nog meer Russische straaljagers uit de lucht geschoten worden (!)

  Wordt het tijd voor fase 2?

  Like

 34. pineut zegt:

  Dit is op Bent u al de Pineut ? herblogden reageerde:
  Na jarenlange waarschuwingen ten aanzien v/d beruchte en omstreden FEMA kampen, komt het nu dan toch snel naderbij.

  Like

 35. HET_SYSTEEM zegt:

  “VS-vazallen” in Brussel?
  Rare onzin.
  De VS is niet eens in staat haar eigen regering in de hand te hebben.
  VS legers werken voor een volstrekt andere partij dan het belang van hun land.

  Like

 36. Pingback: DE STRAFKAMPEN VAN JUNCKER | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s